Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10741 - 10760 Napsat příspěvek
Luban: jde s tim volat a psat zpravy a pak s tim jde delat jeste spousta dalsich veci, kvuli kterym nebyly puvodne mobily vynalezeny. prijemnou veci je WiFi, bohuzel si ten muj pristroj (pry se s tim potyka vice uzivatelu) nedokaze stahnout IP adresu z DHCP serveru, takze se to musi nakonfigurovat rucne. a co se tyka aplikaci, tak Opera Mini a Kamikaze Robots.

za pripadnou neodbornost prispevku se omlouvat nebudu, prave jsem videl poslednich pet minut Spy Kids, takze pri psani trosku zvracim.
531378
Luban: jde s tim volat a psat zpravy a pak s tim jde delat jeste spousta dalsich veci, kvuli kterym nebyly puvodne mobily vynalezeny. prijemnou veci je WiFi, bohuzel si ten muj pristroj (pry se s tim potyka vice uzivatelu) nedokaze stahnout IP adresu z DHCP serveru, takze se to musi nakonfigurovat rucne. a co se tyka aplikaci, tak Opera Mini a Kamikaze Robots. za pripadnou neodbornost prispevku se omlouvat nebudu, prave jsem videl poslednich pet minut Spy Kids, takze pri psani trosku zvracim.
0 0
reagovat
Zdravím,
dostal se mi do ruky telefon Nokia E51 a tak se chci zeptat jestli s ním má někdo z přítomných užvatelů zkušenosti, případně nějaké tipy na soft a podobně. Díky
531368
Zdravím, dostal se mi do ruky telefon Nokia E51 a tak se chci zeptat jestli s ním má někdo z přítomných užvatelů zkušenosti, případně nějaké tipy na soft a podobně. Díky
0 0
reagovat

ghostrider

Podle mě je movie-like jediná budoucnost her, poněvadž na herní invenci se příliš nehraje a dokud nebudou jejich scénáře kvalitní, tak je to stále jen takový vybití. Perličky jsou podle mě právě Call of Duty 4, Mass effect nebo Dreamfall.

Jo a nechal jsem umřít Keidana, protože sem hrál za chlapa a balil Ashley:D, teďka hraju za ženskou, tak uvidíme;)
531355
Podle mě je movie-like jediná budoucnost her, poněvadž na herní invenci se příliš nehraje a dokud nebudou jejich scénáře kvalitní, tak je to stále jen takový vybití. Perličky jsou podle mě právě Call of Duty 4, Mass effect nebo Dreamfall. Jo a nechal jsem umřít Keidana, protože sem hrál za chlapa a balil Ashley*:D*, teďka hraju za ženskou, tak uvidíme*;)*
ghostrider
0 0
reagovat

Fluke

Jednička byl jeden z nejvic "movie like" hernich zazitku... :+ BTW Koho jsi nechal umrit Keidana Alenko nebo tu ženskou Williams? ;)
531352
Jednička byl jeden z nejvic "movie like" hernich zazitku... *:+* BTW Koho jsi nechal umrit Keidana Alenko nebo tu ženskou Williams? *;)*
Fluke
0 0
reagovat
link sakra to bude nářez, těším víc a víc:+
531346
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32836&r=top sakra to bude nářez, těším víc a víc*:+*
0 0
reagovat
Ahoj, kámoš hledá nějaký notebook 12-15 palců na filmy a občas na hry do 15.000. Díky za pomoc.
531339
Ahoj, kámoš hledá nějaký notebook 12-15 palců na filmy a občas na hry do 15.000. Díky za pomoc.
0 0
reagovat
Fluke: spíš jako Flashdisk. Každopádně díky za typ;)
531338
Fluke: spíš jako Flashdisk. Každopádně díky za typ*;)*
0 0
reagovat
Nejlepší bývá Aver nebo Leadtek, ale přesnej model neporadím, a taky záleží jestli chceš externí krabičku nebo rovnou na zastrčení do USB jako Flashdisk anebo do Express card slotu, co máš v notebooku;)
531337
Nejlepší bývá Aver nebo Leadtek, ale přesnej model neporadím, a taky záleží jestli chceš externí krabičku nebo rovnou na zastrčení do USB jako Flashdisk anebo do Express card slotu, co máš v notebooku;)
0 0
reagovat
Hoja, prosím vás, měl bych na vás prosbičku. Shaním nějaký externí USB TV tuner k notebooku a chci se zeptat zda mi nějaký může doporučit, popř. nějaké typy apod.;)
531336
Hoja, prosím vás, měl bych na vás prosbičku. Shaním nějaký externí USB TV tuner k notebooku a chci se zeptat zda mi nějaký může doporučit, popř. nějaké typy apod.*;)*
0 0
reagovat
jj, slabý..ale možná ten Den nezávislosti.
531333
jj, slabý..ale možná ten Den nezávislosti.
0 0
reagovat
Dneska v rámci May Madness dnů na Hutu DVD & Blu-ray den, ale nabídka na nic.. ale třeba si tam někdo něco najde...
531325
Dneska v rámci [link="http://www.thehut.com/hut/thehut/offers/may-madness.list"]May Madness[/link] dnů na Hutu DVD & Blu-ray den, ale nabídka na nic.. ale třeba si tam někdo něco najde...
0 0
reagovat
Tak nakonec asi zvítězí tenhle: link
531221
Tak nakonec asi zvítězí tenhle: http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/904012/lg/lg-w2261v-pf/
0 0
reagovat
Já pro ty 16:9 monitory moc nejsem, pro mě je to kradení plochy:)
531214
Já pro ty 16:9 monitory moc nejsem, pro mě je to kradení plochy:)
0 0
reagovat

imf

Ó, no jo, díky!! :+
531202
Ó, no jo, díky!! *:+*
imf
0 0
reagovat
Za stejny penize 23" Full HD od LG. Ale tvoje volba no. :)
531200
Za stejny penize 23" Full HD od LG. Ale tvoje volba no. :)
0 0
reagovat
Pouziti normalni - prace do skoly (Word, Excel, AutoCAD), internet, hry a filmy. FullHD mi prijde trochu zbytecny na uhlopricku 22". Osobne se mi libi tento model: link
531199
Pouziti normalni - prace do skoly (Word, Excel, AutoCAD), internet, hry a filmy. FullHD mi prijde trochu zbytecny na uhlopricku 22". Osobne se mi libi tento model: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62383
0 0
reagovat
Zalezi, co chce kamarad vyrabet, ale 23" Full HD modely jsou velmi dobry kompromis na jakoukoliv cinnost. I kdyz mozna budou stat spis k sesti tisicum. A taky zminim Samsung a LG (zkusenost s druhym, dobre ohlasy na prvni), ktere maji prave v tehle kategorii vynikajici modely.
531197
Zalezi, co chce kamarad vyrabet, ale 23" Full HD modely jsou velmi dobry kompromis na jakoukoliv cinnost. I kdyz mozna budou stat spis k sesti tisicum. A taky zminim Samsung a LG (zkusenost s druhym, dobre ohlasy na prvni), ktere maji prave v tehle kategorii vynikajici modely.
0 0
reagovat

Fluke

Diky, zkusim neco vybrat.
531194
Diky, zkusim neco vybrat.
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

Osobní zkušenost mám dobrou s LG:))

Myslím, že chybu neuděláš s žádným monitorem, když si pohlídáš výstupy (DVI, popřípadě HDMI), jestli chceš pivot (otočení displeje na výšku), jestli chceš 22" v 16:10 s rozlišením 1680x1050 nebo 16:9 Full HD (na tuhle velikost mi přijde právě první verze lepší), pak ohled na reference značky (podle mě Samsung a LG), a solidní kontrast (10 000:1 dynamický a 1000:1 reálný a výše)

No, a u úzkého výběru si projít diskuzi u výrobku na CZC.cz:)
531190
Osobní zkušenost mám dobrou s LG*:))* Myslím, že chybu neuděláš s žádným monitorem, když si pohlídáš výstupy (DVI, popřípadě HDMI), jestli chceš pivot (otočení displeje na výšku), jestli chceš 22" v 16:10 s rozlišením 1680x1050 nebo 16:9 Full HD (na tuhle velikost mi přijde právě první verze lepší), pak ohled na reference značky (podle mě Samsung a LG), a solidní kontrast (10 000:1 dynamický a 1000:1 reálný a výše) No, a u úzkého výběru si projít diskuzi u výrobku na CZC.cz:)
Karbous
0 0
reagovat

Silence

:D nejlepší bude, až za týden přijde třeba Xzone.cz s nabídkou LBP za 500,-
531188
*:D* nejlepší bude, až za týden přijde třeba Xzone.cz s nabídkou LBP za 500,-
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se