Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 10661 - 10680 Napsat příspěvek
Zalezi,co od toho ocekavas,ale 15k je nejnizsi hranice,kde sezenes 720p - Arec nabizi tento model. Jenze jak rikam,je to ta nejlevnejsi varianta a u te krom chudeho (presto obstojneho) obrazu dostanes napr. jenom analogovy vstup - a tudis odriznuti od BD.
Kompromisem budis bazar. Vice infa urcite od imfa ;).
532542
Zalezi,co od toho ocekavas,ale 15k je nejnizsi hranice,kde sezenes 720p - Arec nabizi tento model. Jenze jak rikam,je to ta nejlevnejsi varianta a u te krom chudeho (presto obstojneho) obrazu dostanes napr. jenom analogovy vstup - a tudis odriznuti od BD. Kompromisem budis bazar. Vice infa urcite od imfa ;).
0 0
reagovat

Projektor

Zdar lidi, dostal jsem tip od kamose, ze tady by mi mohl nekdo poradit. Nutne potrebuju vybrat nejaky projektor do 15 tisic. Tech 15 je fakt horni hranice. Nemam absolutne predstavu jaka je dobra znacka. Nikdy jsem nic takoveho nekupoval :) Kazda rada dobra. Moc diky.
532545
Zdar lidi, dostal jsem tip od kamose, ze tady by mi mohl nekdo poradit. Nutne potrebuju vybrat nejaky projektor do 15 tisic. Tech 15 je fakt horni hranice. Nemam absolutne predstavu jaka je dobra znacka. Nikdy jsem nic takoveho nekupoval *:)* Kazda rada dobra. Moc diky.
Projektor
0 0
reagovat
Já používám... highdefdigest.com dvdactive.com dvdtimes.co.uk dvdtown.com dvdbeaver.com bluray.liesinc.net price-adjustment.com , snad nic nechybí :D;)
532484
Já používám... highdefdigest.com dvdactive.com dvdtimes.co.uk dvdtown.com dvdbeaver.com bluray.liesinc.net price-adjustment.com , snad nic nechybí :D;)
0 0
reagovat

andrewz

Diky, ale porad je to jina, ale uz jsem na ni nekde narazil a doma ji mam v oblibenejch ;) Nebo tedy aspon doufam :D
532481
Diky, ale porad je to jina, ale uz jsem na ni nekde narazil a doma ji mam v oblibenejch *;)* Nebo tedy aspon doufam *:D*
andrewz
0 0
reagovat
Jeffy: Diky za info.:)
532473
Jeffy: Diky za info.*:)*
0 0
reagovat
terminator007: link ?
532472
terminator007: http://www.dvdbeaver.com/new-format.htm ?
0 0
reagovat
Loki: no v podstatě to vychází jako všechny ipody okolo září - většinu nových funkcí by měl získat z nové generace iphonu (i když oproti němu bude mít asi 64GB pamět) link - hlavní předností nové generace bude (nejspíš) rychlý CPU, RAM a možná i OLED displej.

BTW před pár dny jsem měl v ruce zase ipod Touch 2. generace - luxusní záležitost, iphone je oproti tomu nevzhledná cihla.
532423
Loki: no v podstatě to vychází jako všechny ipody okolo září - většinu nových funkcí by měl získat z nové generace iphonu (i když oproti němu bude mít asi 64GB pamět) http://mobil.idnes.cz/spekulace-novy-iphone-prijde-v-cervenci-nabidne-32-gb-pameti-a-trimegovy-fotak-1sn-/iphone.asp?c=A090520_143149_iphone_vok - hlavní předností nové generace bude (nejspíš) rychlý CPU, RAM a možná i OLED displej. BTW před pár dny jsem měl v ruce zase ipod Touch 2. generace - luxusní záležitost, iphone je oproti tomu nevzhledná cihla.
0 0
reagovat

KARLOS

Diky, ale jeste jsem myslel trosku jinou, ale nevzpomenu si, ikdyz tady take se doctu... Jo a nevite jeste nekdo co znamena na palacecinemas nejake vstupenky iShorts? 8)
532407
Diky, ale jeste jsem myslel trosku jinou, ale nevzpomenu si, ikdyz tady take se doctu... Jo a nevite jeste nekdo co znamena na palacecinemas nejake vstupenky iShorts? *8)*
KARLOS
0 0
reagovat
T007: link
532401
T007: http://www.highdefdigest.com/
0 0
reagovat
Lidi, nejak jsem zapomnel, jaka je ta stranka o tech Bluckach, kdy vyjdou, jake maji technicke specifikace, atd. Diky
532392
Lidi, nejak jsem zapomnel, jaka je ta stranka o tech Bluckach, kdy vyjdou, jake maji technicke specifikace, atd. Diky
0 0
reagovat
Toto skor spada do techniky, ale snad mna nezozeriete.

Vie niekto ako to vyzera s iPodom Touch 3. generacie? Ci bude, kedy a popripade nejake zmeny? Niekde som vycital, ze obycajne vychadza v septembri, tak neviem ci pockat do septembra, alebo kupit uz teraz 2. generaciu.
532277
Toto skor spada do techniky, ale snad mna nezozeriete. Vie niekto ako to vyzera s iPodom Touch 3. generacie? Ci bude, kedy a popripade nejake zmeny? Niekde som vycital, ze obycajne vychadza v septembri, tak neviem ci pockat do septembra, alebo kupit uz teraz 2. generaciu.
0 0
reagovat

Karbous

Jo, na to jsem koukal, to by se take dalo, ale preci jen bych to uvital v jednom krasnem baleni ;)
532058
Jo, na to jsem koukal, to by se take dalo, ale preci jen bych to uvital v jednom krasnem baleni *;)*
Karbous
0 0
reagovat

terminator007

Kup si americke vydani kvuli hlave a kvuli diskum pak evropsky steelbox link .;)
532057
Kup si americke vydani kvuli hlave a kvuli diskum pak evropsky steelbox http://www.101cd.com/DVD/Terminator-2-Judgment-Day-Skynet-Edition-Steel-Tin-Blu-Ray/OPTBD1611/product.htm .*;)*
terminator007
0 0
reagovat
Lidi, jestli jsem se docetl spravne, tak tato luxusni T2 edice je kodovana link Nevite, zda se nechysta do Evropy? Asi ne, ze? Jelikoz ty blucka a ktomu 14-palcovej endo fakt chci!
532055
Lidi, jestli jsem se docetl spravne, tak tato luxusni T2 edice je kodovana http://www.amazon.com/Limited-Complete-Collectors-Endoskull-Blu-ray/dp/B001RIY49C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1243236727&sr=8-2 Nevite, zda se nechysta do Evropy? Asi ne, ze? Jelikoz ty blucka a ktomu 14-palcovej endo fakt chci!
0 0
reagovat
link tak do toho definitivně jdu:+
Watchmeni na Blu+ obě herní episody na PS3.
531901
http://gameinfowire.com/news.asp?nid=13906 tak do toho definitivně jdu*:+* Watchmeni na Blu+ obě herní episody na PS3.
0 0
reagovat
dumb otazka - jak moc levne se da (ze zahranici?) sehnat ajfoun?
531877
dumb otazka - jak moc levne se da (ze zahranici?) sehnat ajfoun?
0 0
reagovat
Hlavne Usti bude prvni celodigitalni multiplex... ty dalsi budou asi taky, ale Usti se postavi jako prvni.
531875
Hlavne Usti bude prvni celodigitalni multiplex... ty dalsi budou asi taky, ale Usti se postavi jako prvni.
0 0
reagovat
imf: O Ostravě i Libereci se mluvilo v souvislosti s PC už před nějakou dobou, ale Ustí je pro mě teda novinka. :+
531872
imf: O Ostravě i Libereci se mluvilo v souvislosti s PC už před nějakou dobou, ale Ustí je pro mě teda novinka. *:+*
0 0
reagovat
Sneaky fuckin' bastards, ale co nadělám - ty města jsou 3× takový. Nám bude muset stačit 3D a modlitby za to, aby to distribuce nepřeháněla s dabingem ?)
531870
Sneaky fuckin' bastards, ale co nadělám - ty města jsou 3× takový. Nám bude muset stačit 3D a modlitby za to, aby to distribuce nepřeháněla s dabingem *?)*
0 0
reagovat
Hodilo by se to spis do filmtechu, ale je to jeste daleko (rok, rok a pul), takze... Palace Cinemas bude otvirat tri dalsi multiplexy... Usti nad Labem, Ostrava a Liberec. A pak ze nerostou. :)
531868
Hodilo by se to spis do filmtechu, ale je to jeste daleko (rok, rok a pul), takze... Palace Cinemas bude otvirat tri dalsi multiplexy... Usti nad Labem, Ostrava a Liberec. A pak ze nerostou. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se