Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9201 - 9220 Napsat příspěvek

KARLOS

Se nedá nic dělat...jsem to řešil po icq teď se Sp!der-bite a ani tak mi to nejde nevím kde je zakopanej pes...ale i tak dík!!!
471389
Se nedá nic dělat...jsem to řešil po icq teď se Sp!der-bite a ani tak mi to nejde nevím kde je zakopanej pes...ale i tak dík!!!
KARLOS
0 0
reagovat
No.. koukal jsem na to, jak mám zapojené PSko doma... HDMI do TV a optikou do recieveru. Hraje mi libovolný zvuk na BD (i Transformers 2 v DTS-HD eng) V nastavení audia mám zatrhnuto link + DTS a AAC
471388
No.. koukal jsem na to, jak mám zapojené PSko doma... HDMI do TV a optikou do recieveru. Hraje mi libovolný zvuk na BD (i Transformers 2 v DTS-HD eng) V nastavení audia mám zatrhnuto [link="http://i30.tinypic.com/ek3w9u.jpg"]link[/link] + DTS a AAC
0 0
reagovat
Já jsem hondzovi podrobně opsal svoje nastavení PS3 (mám to řešené na chlup stejně) a stejně to nerozjel... Bych musel být jedině přímo u toho, jinak netuším, kde může být zakopán pes...
471387
Já jsem hondzovi podrobně opsal svoje nastavení PS3 (mám to řešené na chlup stejně) a stejně to nerozjel... Bych musel být jedině přímo u toho, jinak netuším, kde může být zakopán pes...
0 0
reagovat
Hmm, tak mě mrzí, že sem nepomohl, ale - obrať se třeba vzkazníkem na stčka, či imfa... Ti ti pomůžou určitě, mají myslím ps3 oba ;)...
471385
Hmm, tak mě mrzí, že sem nepomohl, ale - obrať se třeba vzkazníkem na stčka, či imfa... Ti ti pomůžou určitě, mají myslím ps3 oba ;)...
0 0
reagovat
já jsem zkusil snad všechno a nejde mi to tak mám hold asi smůlu...budu pokračovat zítra...
471384
já jsem zkusil snad všechno a nejde mi to tak mám hold asi smůlu...budu pokračovat zítra...
0 0
reagovat

KARLOS

Já už nevím, někdo říká že by to jít mělo, někdo že ne...
471383
Já už nevím, někdo říká že by to jít mělo, někdo že ne...
KARLOS
0 0
reagovat
471381
http://blogy.moviezone.cz/mihhi/total-hd/
0 0
reagovat
Což je totální blbost...
Hele, vážně neznám nastavení pska, jde o to, že ty máš set DK pouze pro SD a takže se musíš omezit na sd signál z modré... dts má v sobě sd jádro, trueHD ne, a proto u trueHD je k dispozici i klasik dd5.1, proto ti to ostatně hraje...
471380
Což je totální blbost... Hele, vážně neznám nastavení pska, jde o to, že ty máš set DK pouze pro SD a takže se musíš omezit na sd signál z modré... dts má v sobě sd jádro, trueHD ne, a proto u trueHD je k dispozici i klasik dd5.1, proto ti to ostatně hraje...
0 0
reagovat

Fluke

Byl jsem na jinem foru a tam mi jeden týpek řekl, cituji :,,Tvé kino neumí přes optický vstup dts ale jen dolby digital a trueHd je od dolby digital s vyším datovým tokem a je kompatibilní s obyč. dolby digital.."
471378
Byl jsem na jinem foru a tam mi jeden týpek řekl, cituji :,,Tvé kino neumí přes optický vstup dts ale jen dolby digital a trueHd je od dolby digital s vyším datovým tokem a je kompatibilní s obyč. dolby digital.."
Fluke
0 0
reagovat
Optika ale nezvládne HD zvuk, ne?
471377
Optika ale nezvládne HD zvuk, ne?
0 0
reagovat

KARLOS

Aha...no pořád mi to nejde..co myslíš že by to vyřešilo!?? Myslíž že třeba nějakej receiver!??
471376
Aha...no pořád mi to nejde..co myslíš že by to vyřešilo!?? Myslíž že třeba nějakej receiver!??
KARLOS
0 0
reagovat
Tak za a) mělk by si dát bitsteam, ale jen sd core dtska a nastavitto nějak na optiku...
za b) oslov ps3čkáře, kterým já bohužel nejsem...
OVŠEM - ani jedna z tvých popisovaných voleb nepůjde, protože se jedná o volby pro HD audio... Ty máš čistě SD zvukový systém a tak bvy si k němu měl přistupovat... Útěchou ti může být, že je to čistě v nastavení pska, zbytek hardwaru by měl fungovat normálně ;)..
471375
Tak za a) mělk by si dát bitsteam, ale jen sd core dtska a nastavitto nějak na optiku... za b) oslov ps3čkáře, kterým já bohužel nejsem... OVŠEM - ani jedna z tvých popisovaných voleb nepůjde, protože se jedná o volby pro HD audio... Ty máš čistě SD zvukový systém a tak bvy si k němu měl přistupovat... Útěchou ti může být, že je to čistě v nastavení pska, zbytek hardwaru by měl fungovat normálně ;)..
0 0
reagovat
Mám ps 3 přes HDMI do lcd tv, a přes optickej kabel do toho DK (PANASONIC SC-PT560E-K)...toť vše...Tropická bouře která je v TrueHD mi jede bez problémů!!!
471373
Mám ps 3 přes HDMI do lcd tv, a přes optickej kabel do toho DK (PANASONIC SC-PT560E-K)...toť vše...Tropická bouře která je v TrueHD mi jede bez problémů!!!
0 0
reagovat
hondza: Základní otázka, jak máš celý systém zapojen???
471372
hondza: Základní otázka, jak máš celý systém zapojen???
0 0
reagovat
Najde se tu nějaká hodná duše která by třeba věděla kde může být zakopanej pes!??
471369
Najde se tu nějaká hodná duše která by třeba věděla kde může být zakopanej pes!??
0 0
reagovat
Tak nějak sem myslel, že diskuze pokračuje pořád v popičkově duchu, tak asi ne ;)...
471368
Tak nějak sem myslel, že diskuze pokračuje pořád v popičkově duchu, tak asi ne ;)...
0 0
reagovat
v nastaveni jak ps3 tak i DK je to pořád buď PCM nebo bitstream a já nevím co vyzkoušet, vyzkoušel jsem snad všechno..už jsme celkem v koncích!!!
471365
v nastaveni jak ps3 tak i DK je to pořád buď PCM nebo bitstream a já nevím co vyzkoušet, vyzkoušel jsem snad všechno..už jsme celkem v koncích!!!
0 0
reagovat

Karlos

Ale on mluvil o blůčku, ne mkv.
471364
Ale on mluvil o blůčku, ne mkv.
Karlos
0 0
reagovat

KARLOS

To jsem moc nepochopil...nejsem moc zběhlej v těhle věcech..mužeš mi to vysvětlit, nějak jednoduše!?? Hlavně mě zajímá jestli to jde či nikoliv...mám tohle DK PANASONIC SC-PT560E-K...:+
471363
To jsem moc nepochopil...nejsem moc zběhlej v těhle věcech..mužeš mi to vysvětlit, nějak jednoduše!?? Hlavně mě zajímá jestli to jde či nikoliv...mám tohle DK PANASONIC SC-PT560E-K...*:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Jééé, chlapi, moc se do toho zamotáváte... Jde o to, že player může s přehledem zvládat dts a to i v HD (jak ztrátovém, tak beztrátovém)... Vše závisí na kontejneru. Pokud vám přehrávač podporuje .mkv, neznamená to, že umí posílat i všechny audia...
471362
Jééé, chlapi, moc se do toho zamotáváte... Jde o to, že player může s přehledem zvládat dts a to i v HD (jak ztrátovém, tak beztrátovém)... Vše závisí na kontejneru. Pokud vám přehrávač podporuje .mkv, neznamená to, že umí posílat i všechny audia...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se