Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9181 - 9200 Napsat příspěvek

Fluke

A to pujde i ten zvuk přes hdmi!? a v tom receiveru se nějak převedu bud do True HD nebo DTS HD, prostě do potřebného formátu!? a tím hdmi out to šoupnu do tv a pujde mi zároven obraz i zvuk z toho jednoho hdmi!? Já už z toho mám hlavu jak pátrací balon!!! 8)
471332
A to pujde i ten zvuk přes hdmi!? a v tom receiveru se nějak převedu bud do True HD nebo DTS HD, prostě do potřebného formátu!? a tím hdmi out to šoupnu do tv a pujde mi zároven obraz i zvuk z toho jednoho hdmi!? Já už z toho mám hlavu jak pátrací balon!!! *8)*
Fluke
0 0
reagovat

hondza

Povedeš to přes HDMI přece:)
471331
Povedeš to přes HDMI přece:)
hondza
0 0
reagovat
Šetři. Zatím se holt budeš muset spokojit s tím co máš :)
471333
Šetři. Zatím se holt budeš muset spokojit s tím co máš *:)*
0 0
reagovat
Budu se ptát asi jako totální ňouma, ale když koupím tu sestavu od toho onkya či nějakej jinej receiver + repráky tak to ten zvuk z toho ps3 povedu zase přes optiku!?? Neztratí to na kvalitě zvuku!?? přece jenom když si koupím zvuk za cca za 15 tisíc tak už chci aby to hrálo tak jak má...:+
471335
Budu se ptát asi jako totální ňouma, ale když koupím tu sestavu od toho onkya či nějakej jinej receiver + repráky tak to ten zvuk z toho ps3 povedu zase přes optiku!?? Neztratí to na kvalitě zvuku!?? přece jenom když si koupím zvuk za cca za 15 tisíc tak už chci aby to hrálo tak jak má...*:+*
0 0
reagovat

Sp!der-bite

Jenže dalších 14tisíc!!? To je pro mě celkem dost...hold budu muset ještě chvilku počkat!!!:-
471334
Jenže dalších 14tisíc!!? To je pro mě celkem dost...hold budu muset ještě chvilku počkat!!!*:-*
Sp!der-bite
0 0
reagovat

hondza

To Onkyo tady bylo hodněkrát a asi by to pro tebe byla nejlepší volba ;)
471336
To Onkyo tady bylo hodněkrát a asi by to pro tebe byla nejlepší volba *;)*
hondza
0 0
reagovat

imf

No někdo to na sebe vzít musel;) no když tak spočtu tak nějaká levnější forma receiveru + repráky je dohromady alespoň 16 tisíc,co!? A to se držím hodně u země!!! A co tohle Onkyo HTX-22HD + SKS-11!? S tímhle by to mělo být taky v pohodě,ne!?
471337
No někdo to na sebe vzít musel*;)* no když tak spočtu tak nějaká levnější forma receiveru + repráky je dohromady alespoň 16 tisíc,co!? A to se držím hodně u země!!! A co tohle Onkyo HTX-22HD + SKS-11!? S tímhle by to mělo být taky v pohodě,ne!?
imf
0 0
reagovat
Ja nevim, jak to kino vypada... je mozny, ze je tam digi a koax vstup... pak bys teoreticky mohl vyuzit ten druhej (pokud je neblokovanej) skrz nejakou redukci. Ale pravdepodobne to tak nebude... nejlevnejsim resenim je pak receiver (ale ten bych pripojil rovnou k PSku a lepsim reprakum, coz by reseni prodrazilo :). Promin, ze jsem poslem spatnych zprav.
471338
Ja nevim, jak to kino vypada... je mozny, ze je tam digi a koax vstup... pak bys teoreticky mohl vyuzit ten druhej (pokud je neblokovanej) skrz nejakou redukci. Ale pravdepodobne to tak nebude... nejlevnejsim resenim je pak receiver (ale ten bych pripojil rovnou k PSku a lepsim reprakum, coz by reseni prodrazilo :). Promin, ze jsem poslem spatnych zprav.
0 0
reagovat

imf

No tak aspon konečně vím na čem jsem!!! A nevíš o nějakým řešení!??:+
471339
No tak aspon konečně vím na čem jsem!!! A nevíš o nějakým řešení!??*:+*
imf
0 0
reagovat
Panasonic DK vazne neumeji prijimat a zpracovavat DTS zvenku (pres optiku). Holt kluci setrili na blbym miste a hondza ma smulu... prehraje jen DTS z DVD, ktery pousti v tom domacim kine, zvenku to vezme jen DD (a jeho downmix z TrueHD).
471340
Panasonic DK vazne neumeji prijimat a zpracovavat DTS zvenku (pres optiku). Holt kluci setrili na blbym miste a hondza ma smulu... prehraje jen DTS z DVD, ktery pousti v tom domacim kine, zvenku to vezme jen DD (a jeho downmix z TrueHD).
0 0
reagovat

Psema

hele když to dám jenom přes tv, nebo přes tu optiku a nastavím na tom DK dolby prologic 2 tak ta aj jede bez problémů...prostě bude problém v tom DK a DTS HD...
471344
hele když to dám jenom přes tv, nebo přes tu optiku a nastavím na tom DK dolby prologic 2 tak ta aj jede bez problémů...prostě bude problém v tom DK a DTS HD...
Psema
0 0
reagovat
Imho je něco s tím blůčkem. :D
471352
Imho je něco s tím blůčkem. *:D*
0 0
reagovat
ja ty prispevky ani necet´, tak po me nechtejte zas tak moc 8):D
471355
ja ty prispevky ani necet´, tak po me nechtejte zas tak moc *8)**:D*
0 0
reagovat

st39.6

tak zítra...pošlu ti vzkaz...:D:D:D
471354
tak zítra...pošlu ti vzkaz...*:D**:D**:D*
st39.6
0 0
reagovat

stčko

Wtf >>> co to je sakra za comment? :D
471357
Wtf >>> co to je sakra za comment? *:D*
stčko
0 0
reagovat
:D to je věta do pranice
471359
*:D* to je věta do pranice
0 0
reagovat
kdybych nebyl opilej, tak vam poradim vy trdla :D
471358
kdybych nebyl opilej, tak vam poradim vy trdla *:D*
0 0
reagovat

Fluke

jj, nejspíš jo...jenže když to budu chtít vyřešit tím že si koupím receiver tak budu muset i koupit reproduktory, co!?? Protože ty klasický od Dk tam nepujdou zapojit!!!? či se pletu!??
471393
jj, nejspíš jo...jenže když to budu chtít vyřešit tím že si koupím receiver tak budu muset i koupit reproduktory, co!?? Protože ty klasický od Dk tam nepujdou zapojit!!!? či se pletu!??
Fluke
0 0
reagovat
tak asi bude chyba v domácím kině?
471392
tak asi bude chyba v domácím kině?
0 0
reagovat

Perry-

Pořád nic, už jsem zkusil snad všechno a pořád mi to DtsHd nejde, všechno ostatní jo ale tohle prostě ne!!!
471391
Pořád nic, už jsem zkusil snad všechno a pořád mi to DtsHd nejde, všechno ostatní jo ale tohle prostě ne!!!
Perry-
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se