Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 9241 - 9260 Napsat příspěvek
Ahoj.. Budu ted v unoru kupovat novou telku a chci se zeptat, jak bude fungovat to 3Dcko?:) Nekde sem cetl, ze "staci" mit BD prehravac a telku ktera zvladne 1080p, je to tak, nebo je to slozitejsi? Samozrejme nejaky ty bryle, ze jo.. :)
471707
Ahoj.. Budu ted v unoru kupovat novou telku a chci se zeptat, jak bude fungovat to 3Dcko?:) Nekde sem cetl, ze "staci" mit BD prehravac a telku ktera zvladne 1080p, je to tak, nebo je to slozitejsi? Samozrejme nejaky ty bryle, ze jo.. :)
0 0
reagovat
jinak gladiator se na BD upscalovat samozrejme nemusel. I mastery na DVDcka byly vzdycky v HDcku a doostreny byly uz v ty dobe, protoze to po kompresi jednoduse lip vypadalo
471711
jinak gladiator se na BD upscalovat samozrejme nemusel. I mastery na DVDcka byly vzdycky v HDcku a doostreny byly uz v ty dobe, protoze to po kompresi jednoduse lip vypadalo
0 0
reagovat
ale jen v IMAX verzi 8)
nejlip vypadaj v HDcku animaky samozrejme ...
viz link
471710
ale jen v IMAX verzi *8)* nejlip vypadaj v HDcku animaky samozrejme ... viz http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1168342
0 0
reagovat

popik

to Sp!der-bite: thanks:+
471713
to Sp!der-bite: thanks*:+*
popik
0 0
reagovat

popicek

Transformers 2 ;)
471718
Transformers 2 *;)*
popicek
0 0
reagovat

KARLOS

Ty máš něco proti KMplayeru? Já mám totiž rád ty kvanta nastavení s tím, že většina má i klávesové zkratky a mou jedinou výtkou je, že spadne, když v něm otevírám .flv který je "nestandartní", místo aby jen oznámil, že to nepřehraje.
471720
Ty máš něco proti KMplayeru? Já mám totiž rád ty kvanta nastavení s tím, že většina má i klávesové zkratky a mou jedinou výtkou je, že spadne, když v něm otevírám .flv který je "nestandartní", místo aby jen oznámil, že to nepřehraje.
KARLOS
0 0
reagovat

popik

Jo kdyz jsme u te kvality...nebylo by par typu na filmy kde HD vopravdu maximalne vynikne?
Dost jsem toho kdysi slysel o Black Hawk Down...prej, ze je na Blucku masakralni?
471721
Jo kdyz jsme u te kvality...nebylo by par typu na filmy kde HD vopravdu maximalne vynikne? Dost jsem toho kdysi slysel o Black Hawk Down...prej, ze je na Blucku masakralni?
popik
0 0
reagovat
Popravde mi zelenejsi prislo dvd, co si pamatuju, ale tak to dvdcko bylo tragicke. Hlavne Blu ma naprosto bezchybny zdroj a pokud je tam navic filtr,tak se ztrati v zaplave novych obrazovych informaci. Nehlede na nocni sceny,kde jde konecne videt vlastni film.
471723
Popravde mi zelenejsi prislo dvd, co si pamatuju, ale tak to dvdcko bylo tragicke. Hlavne Blu ma naprosto bezchybny zdroj a pokud je tam navic filtr,tak se ztrati v zaplave novych obrazovych informaci. Nehlede na nocni sceny,kde jde konecne videt vlastni film.
0 0
reagovat

Karlos

Tipoval bych, že projeli dvd mustr farmou počítačů a upscalovali ho místo nového scanu. Mimochodem u Matrixu, porovnával si rozdíl mezi dvd verzí a blu verzí, která by měla mít filtr více do zelena jestli je ta zelená spíše na škodu, neutrál nebo vylepšuje?
471734
Tipoval bych, že projeli dvd mustr farmou počítačů a upscalovali ho místo nového scanu. Mimochodem u Matrixu, porovnával si rozdíl mezi dvd verzí a blu verzí, která by měla mít filtr více do zelena jestli je ta zelená spíše na škodu, neutrál nebo vylepšuje?
Karlos
0 0
reagovat
Tak jako já to Blučko mám a ten obraz je prostě takový, divný... Neobsahuje žádné nečistoty, či škrábance, a komprese taky nepředvádí nějaké vady. Ovšem celý obraz působí jako by ho uměle doostřovali, v některých scénách se výrazně ztrácí detaily a hlavně trikové záběry vypadaj dost zrnitě... Znova opakuju, že na ten obraz se dá koukat relativně v pohodě, rozhodně by sem si ale dokázal představit mnohem povedenější prezentaci... Navíc je jasně vidět, že vystřižené scény jsou na tom podstatně líp, ale možná to bude dělat jenom fakt, že jsou to vesměs dialogovky...
DTSko dělá problémy celkem často, pokud nemáš spešl přehrávač na mkvčka, např. nějaký síťový, tak je to těžko zvládnutelná disciplína... Nehledě na to, že od jakékoli podobné televize umějící multimédia v tomto stádiu vývoje nemůžeš čekat zázraky ;)... DTSko z multiplayerů umí minimum, natož tv ;)...
Jinak Blu prvního Matrixe mám taky a tam je to prostě pošušňáníčko, žádné výtky...
471735
Tak jako já to Blučko mám a ten obraz je prostě takový, divný... Neobsahuje žádné nečistoty, či škrábance, a komprese taky nepředvádí nějaké vady. Ovšem celý obraz působí jako by ho uměle doostřovali, v některých scénách se výrazně ztrácí detaily a hlavně trikové záběry vypadaj dost zrnitě... Znova opakuju, že na ten obraz se dá koukat relativně v pohodě, rozhodně by sem si ale dokázal představit mnohem povedenější prezentaci... Navíc je jasně vidět, že vystřižené scény jsou na tom podstatně líp, ale možná to bude dělat jenom fakt, že jsou to vesměs dialogovky... DTSko dělá problémy celkem často, pokud nemáš spešl přehrávač na mkvčka, např. nějaký síťový, tak je to těžko zvládnutelná disciplína... Nehledě na to, že od jakékoli podobné televize umějící multimédia v tomto stádiu vývoje nemůžeš čekat zázraky ;)... DTSko z multiplayerů umí minimum, natož tv ;)... Jinak Blu prvního Matrixe mám taky a tam je to prostě pošušňáníčko, žádné výtky...
0 0
reagovat

popik

to KARLOS: No ja nevim bitka s pretoriany v lese me doslova masirovala bulvu :D.
Jinak mas pravdu KARLOS ENG ma DTS stopu je v tom snad nejakej problem?
to All: Jinak co rikate na Matrix (1) v HD ? (sehnat si tenhle film v HD pro me byla povinnost) me se ten obraz zase velice libi8)
471742
to KARLOS: No ja nevim bitka s pretoriany v lese me doslova masirovala bulvu *:D*. Jinak mas pravdu KARLOS ENG ma DTS stopu je v tom snad nejakej problem? to All: Jinak co rikate na Matrix (1) v HD ? (sehnat si tenhle film v HD pro me byla povinnost) me se ten obraz zase velice libi*8)*
popik
0 0
reagovat

Karlos

Gladiator má i na blu špatnej přepis obrazu, zřejmě použili starej mustr z dvd:- čekala se lepší kvalita.
471741
Gladiator má i na blu špatnej přepis obrazu, zřejmě použili starej mustr z dvd*:-* čekala se lepší kvalita.
Karlos
0 0
reagovat
popik: Pokud je z Blučka, jako že je, tak ten obraz kulervoucí rozhodně není... Je to maximálně průměr, ale na takový film rozhodně palec dolů...
Jinak pžedpokládám, že ti tv nenačetla en zvuk kvůli špatnému kodeku zvuku, nejspíš dts stopě...
471744
popik: Pokud je z Blučka, jako že je, tak ten obraz kulervoucí rozhodně není... Je to maximálně průměr, ale na takový film rozhodně palec dolů... Jinak pžedpokládám, že ti tv nenačetla en zvuk kvůli špatnému kodeku zvuku, nejspíš dts stopě...
0 0
reagovat

popik

mimochodem ten obraz je v 1080p kulervouci to se musi nechat8)
471745
mimochodem ten obraz je v 1080p kulervouci to se musi nechat*8)*
popik
0 0
reagovat

popik

Lidi dalsi problem mam ENG i CZ audio stopu na PC mi jedou obe z toho CZ je vadna tudiz ji chci z vysledneho produktu vyhodit video je v mkv jedna se o Gladiator FullHD.
Jedu to do TV z flashky a TV mi porad predklada jen vadnou CZ stopu, pokud ji v programku mkvmerge odstranim, tak je v TV najednou video bez zvuku pritom na PC jede ENG uplne normalne. Je mi jasny, ze kdybych pouzil nejakej prehravac nebo tak neco misto flashky, tak by ty stopy prehodit sly, ale potrebuju to prehrat z flashky...na tv jsem takovou funkci nenasel, ktera by prehazovala audio stopy a pokud tam je tak je zasedla a nejde pouzit. Napada neco nekoho?:))
471746
Lidi dalsi problem mam ENG i CZ audio stopu na PC mi jedou obe z toho CZ je vadna tudiz ji chci z vysledneho produktu vyhodit video je v mkv jedna se o Gladiator FullHD. Jedu to do TV z flashky a TV mi porad predklada jen vadnou CZ stopu, pokud ji v programku mkvmerge odstranim, tak je v TV najednou video bez zvuku pritom na PC jede ENG uplne normalne. Je mi jasny, ze kdybych pouzil nejakej prehravac nebo tak neco misto flashky, tak by ty stopy prehodit sly, ale potrebuju to prehrat z flashky...na tv jsem takovou funkci nenasel, ktera by prehazovala audio stopy a pokud tam je tak je zasedla a nejde pouzit. Napada neco nekoho?*:))*
popik
0 0
reagovat
KMPlayer to samozřejmě umí. Je to pod audiem, výběr streamu.
471750
KMPlayer to samozřejmě umí. Je to pod audiem, výběr streamu.
0 0
reagovat

popik

to KARLOS: jj ve VLCcku to jde
471749
to KARLOS: jj ve VLCcku to jde
popik
0 0
reagovat
popicek: Ne musíš sáhnout po renomovaných přehrávačích (vlcčko, WM klasik)...
471751
popicek: Ne musíš sáhnout po renomovaných přehrávačích (vlcčko, WM klasik)...
0 0
reagovat
TrDLo: Obstarožní surround formát, který je čistě analogový... Stopa je stereo, ale díky spešl metodám jako je odečítání frekvenčního pásma, technologie potlačení šumu Dolby B atd se dosahuje toho, že to ze sterea vykouzlí 4.0 sestavu (L a R, center a zadní), dnes už se nepoužívá vůbec a pokud ano, tak jako původní vhsková audiostopa dabingu na dvdčku ;)...
471752
TrDLo: Obstarožní surround formát, který je čistě analogový... Stopa je stereo, ale díky spešl metodám jako je odečítání frekvenčního pásma, technologie potlačení šumu Dolby B atd se dosahuje toho, že to ze sterea vykouzlí 4.0 sestavu (L a R, center a zadní), dnes už se nepoužívá vůbec a pokud ano, tak jako původní vhsková audiostopa dabingu na dvdčku ;)...
0 0
reagovat

KarelR

já jo, počítej s inflací :D
471759
já jo, počítej s inflací *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se