Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 8861 - 8880 Napsat příspěvek

KarelR

Nainstaluj si místo toho novou Operu ;) (bez zamýšlení způsobit flame mezi nadšenci jinýho prohlížečů). Poslední verze (10.50) se totiž nehorázně povedla... Minimálně za vyzkoušení to stojí a vrátit se můžeš vždycky...
542980
Nainstaluj si místo toho novou Operu *;)* (bez zamýšlení způsobit flame mezi nadšenci jinýho prohlížečů). Poslední verze (10.50) se totiž nehorázně povedla... Minimálně za vyzkoušení to stojí a vrátit se můžeš vždycky...
KarelR
0 0
reagovat
KarelR: 3.6? Už takhle funguju od ledna a vše v pohodě. Nejjednoduší způsob, jak zjistit problém, je hodit lišku do nouzového režimu, pokud bude všechno v pořádku, bude problém v doplňcích. Pak teda postupně zakazovat jak případné motivy vzhledů, tak ty doplňky.
542972
KarelR: 3.6? Už takhle funguju od ledna a vše v pohodě. Nejjednoduší způsob, jak zjistit problém, je hodit lišku do nouzového režimu, pokud bude všechno v pořádku, bude problém v doplňcích. Pak teda postupně zakazovat jak případné motivy vzhledů, tak ty doplňky.
0 0
reagovat

Mozilla

Taky jste si nainstalovali novou Mozillu a občas se vám seká? Děsný. Nedá se to nějak poladit?
542970
Taky jste si nainstalovali novou Mozillu a občas se vám seká? Děsný. Nedá se to nějak poladit?
Mozilla
0 0
reagovat

Blur X360 Beta

Kdyby měl někdo zájem, tak jsem teď dostal další tři serialy.
542927
Kdyby měl někdo zájem, tak jsem teď dostal další tři serialy.
Blur X360 Beta
0 0
reagovat
Dik, kluci. Ted jen pockat, az prijde na ucet vyplata. :)
542919
Dik, kluci. Ted jen pockat, az prijde na ucet vyplata. :)
0 0
reagovat
Game.co.uk - vždy super a dokonce i USED maji v perfekt stavu - cca 10xobjednavka used a 20x new zakoupeno a vse good. Az prekvapujici. Jediny minus, ze ta jejich bonus karta je jen pro UK obcany :-( Jinak by to bylo total bozi :+ Gameplay.co.uk je dcerina spolecnost a zde stejne good - asi 3x objednavka. Nemaji tak siroky sortiment, ale maji trosku nizsi ceny...
542914
Game.co.uk - vždy super a dokonce i USED maji v perfekt stavu - cca 10xobjednavka used a 20x new zakoupeno a vse good. Az prekvapujici. Jediny minus, ze ta jejich bonus karta je jen pro UK obcany :-( Jinak by to bylo total bozi *:+* Gameplay.co.uk je dcerina spolecnost a zde stejne good - asi 3x objednavka. Nemaji tak siroky sortiment, ale maji trosku nizsi ceny...
0 0
reagovat
Game.co.uk - taktéž dobrá zkušenost, přišlo vždicky za pár dní.
542910
Game.co.uk - taktéž dobrá zkušenost, přišlo vždicky za pár dní.
0 0
reagovat
Co mají in-stock odesílají ihned, do 5 dnů by to mělo být doma a game i gameplay jsou v podstatě jedna firma. Spolehlivost doposud perfektní, jsou i u nás, ale britové jsou lepší:)
542908
Co mají in-stock odesílají ihned, do 5 dnů by to mělo být doma a game i gameplay jsou v podstatě jedna firma. Spolehlivost doposud perfektní, jsou i u nás, ale britové jsou lepší:)
0 0
reagovat

tombac

Game.co.uk je v pohodě, doručení většinou do 5 pracovních dní (obdobně jako právě hut). S Gameplay zkušenosti nemám...
542909
Game.co.uk je v pohodě, doručení většinou do 5 pracovních dní (obdobně jako právě hut). S Gameplay zkušenosti nemám...
tombac
0 0
reagovat
Mam otazku na zdejsi parany, co objednavaji hry z britskych shopu, jak spolehlive jsou e-shopy game.co.uk a gameplay.co.uk? Zasilaji "in stock" hry do nekolika dni? Amazon ma vysoke postovne a sendit me nastval, kdyz mi hru, kterou jsem si objednal jen jednou, poslal podruhe. A Hut ma malou nabidku toho, co potrebuju. Jde mi o hry na Wii.
542902
Mam otazku na zdejsi parany, co objednavaji hry z britskych shopu, jak spolehlive jsou e-shopy game.co.uk a gameplay.co.uk? Zasilaji "in stock" hry do nekolika dni? Amazon ma vysoke postovne a sendit me nastval, kdyz mi hru, kterou jsem si objednal jen jednou, poslal podruhe. A Hut ma malou nabidku toho, co potrebuju. Jde mi o hry na Wii.
0 0
reagovat
Prodavam domaci kino, protoze mi na nej pada prach, a protoze vas mam rad, tak to zkousim prvni tady. Jedna se o Samsung Blu-ray kino s profilem 2.0. Je to all-in-one system s 2.1 repro (midi sloupy plus subwoofer), samotny pristroj umi i divx, mp3 a obrazky z USB, pres sit a dokonce i wi-fi (k tomu se ovsem musi koupit adapter od Samsungu).

Hraju disky z pocitace a zvuk mam skrz Logitechy, takze Samsung odpociva v rohu pokoje uz dobre rok a pul. Zaruka na nej neni, ale dam ruku do ohne, ze se z nej hralo tak mozna pet disku, je bez skrabnuti a s veskerym prislusenstvim (prihodil bych jeste Matrix Trilogy (cz verze) na BD a trimetrovej HDMI kabel). Puvodni cena 16 tisic, rychlemu zajemci necham za polovic, kdyz si zaplati postu nebo si pro to prijede.

Technicky specifikace tady: link
542889
Prodavam domaci kino, protoze mi na nej pada prach, a protoze vas mam rad, tak to zkousim prvni tady. Jedna se o Samsung Blu-ray kino s profilem 2.0. Je to all-in-one system s 2.1 repro (midi sloupy plus subwoofer), samotny pristroj umi i divx, mp3 a obrazky z USB, pres sit a dokonce i wi-fi (k tomu se ovsem musi koupit adapter od Samsungu). Hraju disky z pocitace a zvuk mam skrz Logitechy, takze Samsung odpociva v rohu pokoje uz dobre rok a pul. Zaruka na nej neni, ale dam ruku do ohne, ze se z nej hralo tak mozna pet disku, je bez skrabnuti a s veskerym prislusenstvim (prihodil bych jeste Matrix Trilogy (cz verze) na BD a trimetrovej HDMI kabel). Puvodni cena 16 tisic, rychlemu zajemci necham za polovic, kdyz si zaplati postu nebo si pro to prijede. Technicky specifikace tady: http://www.videoexpert.cz/domaci-kino-s-dvd/samsung-ht-bd7200
0 0
reagovat
Titans and Kratos will clash.

Už jen 6 dní, honem, honem.
542888
Titans and Kratos will clash. Už jen 6 dní, honem, honem.
0 0
reagovat

Snipsley

PC verzia Bad Company 2 čoskoro dostane update serverov.
Update má vyriešiť odpojovanie od serverov, zrýchliť načítavanie serverov.

mozno poriesi aj tvoj problem len boh vie kedy je to coskoro :D
542706
PC verzia Bad Company 2 čoskoro dostane update serverov. Update má vyriešiť odpojovanie od serverov, zrýchliť načítavanie serverov. mozno poriesi aj tvoj problem len boh vie kedy je to coskoro *:D*
Snipsley
0 0
reagovat
Taky si někdo chce zahrát multiplayer Battlefield: BC2 a nemůže, protože buď EA servery jsou down, nebo ho vyhazuje hned po připojení do hry PunkBuster? Zkoušel jsem snad už všechno, ale nic nepomáhá, tento problém má na netu spousta lidí.. :-:(
542699
Taky si někdo chce zahrát multiplayer Battlefield: BC2 a nemůže, protože buď EA servery jsou down, nebo ho vyhazuje hned po připojení do hry PunkBuster? Zkoušel jsem snad už všechno, ale nic nepomáhá, tento problém má na netu spousta lidí.. *:-**:(*
0 0
reagovat
Jako ta cena je hodně překvapivá:+
542620
Jako ta cena je hodně překvapivá*:+*
0 0
reagovat

PC akce na steamu

Pěkná PC nabídka na steamu - FLASHPOINT 2 - Dragon Rising za cca 185,- Kc :+ 75% dolu, to je good, ne? 8)
542617
Pěkná PC nabídka na steamu - [link="http://store.steampowered.com/app/12830/"]FLASHPOINT 2 - Dragon Rising[/link] za cca 185,- Kc *:+* 75% dolu, to je good, ne? *8)*
PC akce na steamu
0 0
reagovat
Kolik Avatarů na BD koupíš, tolikrát jsi člověkem :))
542449
Kolik Avatarů na BD koupíš, tolikrát jsi člověkem *:))*
0 0
reagovat
Vy nečekáte na 3D BD :D... Ne, blbá sranda, já budu muset pro změnu zase kupovat doma. Kvůli rodině. Chjo, v tom železe to vypadá ale fakt dobře ;)...
542448
Vy nečekáte na 3D BD :D... Ne, blbá sranda, já budu muset pro změnu zase kupovat doma. Kvůli rodině. Chjo, v tom železe to vypadá ale fakt dobře ;)...
0 0
reagovat

Fluke

Určitě ještě minimálně jedna "super speciální deluxe sběratelská s figurkou a 10 diskama" edice bude. :D;)
542446
Určitě ještě minimálně jedna "super speciální deluxe sběratelská s figurkou a 10 diskama" edice bude. *:D**;)*
Fluke
0 0
reagovat

Karbous

Shit shit shit!:o:+

ale stejně počkám jestli v US nebude něco lepšího:)
542445
Shit shit shit!*:o**:+* ale stejně počkám jestli v US nebude něco lepšího:)
Karbous
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se