Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7721 - 7740 Napsat příspěvek
Nic takovýho tam není. To se neboj, slepec zase nejsem :D Vzadu to vypadá takhle link A jo, vážně je na tom přístroji napsáno 363 ;)
563114
Nic takovýho tam není. To se neboj, slepec zase nejsem *:D* Vzadu to vypadá takhle http://img.ps2netdrivers.net/img/d1/sony.bdp-s360hp/big.jpg A jo, vážně je na tom přístroji napsáno 363 ;)
0 0
reagovat
:D Pokud sem našel to, co máš link pak je to ten multi channel outtup v levé horní části. A zapojíš ho klasišky jako 5.1, ale surround back R a L zůstanou nezapojené...
component video out je čistě video v analogové HDčkové podobě, které využívat nebudeš ;)...
Ty mkvčka pak doporučuji řešit třeba přes NB, pokud teda má tvůj NB 5.1 analog výstup ;)...
563113
:D Pokud sem našel to, co máš http://farm5.static.flickr.com/4090/5193069204_da26a9d110_z.jpg pak je to ten multi channel outtup v levé horní části. A zapojíš ho klasišky jako 5.1, ale surround back R a L zůstanou nezapojené... component video out je čistě video v analogové HDčkové podobě, které využívat nebudeš ;)... Ty mkvčka pak doporučuji řešit třeba přes NB, pokud teda má tvůj NB 5.1 analog výstup ;)...
0 0
reagovat
Já jsem si toho všimnul, ale jak to krucinál vypadá (je to maskovanej component video out?) a jaký kabely na to teda potřebuju? :D
563112
Já jsem si toho všimnul, ale jak to krucinál vypadá (je to maskovanej component video out?) a jaký kabely na to teda potřebuju? *:D*
0 0
reagovat
Jinak:

1x HDMI
1x Komponentní výstup
1x S-Video
1x Kompozitní video
1x Koaxiální výstup zvuku
1x Optický výstup zvuku
1x Analogový výstup zvuku 7.1
1x Sluchátka
563111
Jinak: 1x HDMI 1x Komponentní výstup 1x S-Video 1x Kompozitní video 1x Koaxiální výstup zvuku 1x Optický výstup zvuku [b]1x Analogový výstup zvuku 7.1[/b] 1x Sluchátka
0 0
reagovat
Problém vyřešen. Pokud je pravda, co píše alza, pak máš po problémech. Player má analogový cinchový výstup né 5.1, ale 7.1.... A ano, plně ti zastoupí pět jedničku 8) ...
U tv to bohužel nijak dál nevyřešíš, pam ti nezbývá, než stereo ?)...
563110
Problém vyřešen. Pokud je pravda, co píše alza, pak máš po problémech. Player má analogový cinchový výstup né 5.1, ale 7.1.... A ano, plně ti zastoupí pět jedničku *8)* ... U tv to bohužel nijak dál nevyřešíš, pam ti nezbývá, než stereo *?)*...
0 0
reagovat

KARLOS

link

Ty zvukový outy mě tam těžce matou :)

Každopádně je ale problém s televizí, která sama o sobě umí mkvčka s 5.1, ale ten zvuk z ní jde dostat jenom přes ten optickej out. ?)
563109
http://www.alza.cz/sony-bdp-s363-cerny-d147395.htm Ty zvukový outy mě tam těžce matou :) Každopádně je ale problém s televizí, která sama o sobě umí mkvčka s 5.1, ale ten zvuk z ní jde dostat jenom přes ten optickej out. *?)*
KARLOS
0 0
reagovat
Karel: Co máš za player? Popřípadě kdyby si prozatím žádný neměl a uvažoval o koupi, pak se to samozřejmě dá řešit. Playery s 5.1 analogovým výstupem existují a nejsou o mnoho dražší jak ty s 2.0... PS3 ovšem má 5.1 vyvedenou čistě digitálně (optika sd zvuk/hdmi hd zvuk)...
Jinak z otiky analogový "5.1 cinch" nikdy neuděláš, jaksi by ti tam chyběl zásadní mezičlánek a to jest převodníky ;)... Ty se samozřejmě dají koupit i samostatně v přístroji, ale to už by levněji vyšlo koupit celý 5.1 set ;)...
563108
Karel: Co máš za player? Popřípadě kdyby si prozatím žádný neměl a uvažoval o koupi, pak se to samozřejmě dá řešit. Playery s 5.1 analogovým výstupem existují a nejsou o mnoho dražší jak ty s 2.0... PS3 ovšem má 5.1 vyvedenou čistě digitálně (optika sd zvuk/hdmi hd zvuk)... Jinak z otiky analogový "5.1 cinch" nikdy neuděláš, jaksi by ti tam chyběl zásadní mezičlánek a to jest převodníky ;)... Ty se samozřejmě dají koupit i samostatně v přístroji, ale to už by levněji vyšlo koupit celý 5.1 set ;)...
0 0
reagovat

st39.6

Díky za tip, našeho Teska se to asi týkat nebude, ale za zkoušku to stojí. Kdyby nebylo, udělám na tebe smutný oko :))
563107
Díky za tip, našeho Teska se to asi týkat nebude, ale za zkoušku to stojí. Kdyby nebylo, udělám na tebe smutný oko *:))*
st39.6
0 0
reagovat
Nic levnějšího co stojí za řeč a má v sobě zesilovač s optikou asi není.

Záleží co máš za sestavu, pak by šel případně koupit i jen samotný receiver, který se dá pořídit použitý za 2-3k.
563106
Nic levnějšího co stojí za řeč a má v sobě zesilovač s optikou asi není. Záleží co máš za sestavu, pak by šel případně koupit i jen samotný receiver, který se dá pořídit použitý za 2-3k.
0 0
reagovat

Vardant

Pitomost možná pro člověka, kterej má peníze a nemá doma reprosoustavu bez optiky, kterou by dál rád používal :D

No já jsem tak trochu doufal, že šest litrů nebude dolní hranice pro repro s optikou. Mně fakt k životu stačí málo. Ale nic levnějšího asi není, co?
563104
Pitomost možná pro člověka, kterej má peníze a nemá doma reprosoustavu bez optiky, kterou by dál rád používal *:D* No já jsem tak trochu doufal, že šest litrů nebude dolní hranice pro repro s optikou. Mně fakt k životu stačí málo. Ale nic levnějšího asi není, co?
Vardant
0 0
reagovat
Nebo teď ještě Logitech představil nástupce Z-5500 link

Ale tam si bez testů nedovolím říct, jestli to za ten příplatek bude stát. Čekal jsem od nich daleko větší vylepšení než předvedli.
563103
Nebo teď ještě Logitech představil nástupce Z-5500 http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7929 Ale tam si bez testů nedovolím říct, jestli to za ten příplatek bude stát. Čekal jsem od nich daleko větší vylepšení než předvedli.
0 0
reagovat
Do šesti cinchů z optiky to nejspíš nějakým obskurním způsobem půjde, ale bude to drahý a hlavně je to pitomost :)

Jestli chceš nějakou sestavu, tak můžeš vzít na začátek Logitech Z-5500, dají se pořídit za 6500 nebo o litr levněji na Aukru, možná i míň. Umí to DTS i DD 5.1, optický výstup samozřejmě nechybí.

Jinak zvuk jde vytáhnout i přes HDMI, ale tam už je to za 5.1 sestavu jiná cenová kategorie.
563102
Do šesti cinchů z optiky to nejspíš nějakým obskurním způsobem půjde, ale bude to drahý a hlavně je to pitomost :) Jestli chceš nějakou sestavu, tak můžeš vzít na začátek Logitech Z-5500, dají se pořídit za 6500 nebo o litr levněji na Aukru, možná i míň. Umí to DTS i DD 5.1, optický výstup samozřejmě nechybí. Jinak zvuk jde vytáhnout i přes HDMI, ale tam už je to za 5.1 sestavu jiná cenová kategorie.
0 0
reagovat
Všem dík za rady, nějak se s tím popasuju. Mám ale teda ještě jeden minidotaz. Potřebuju z blu-ray přehrávače dostat 5.1 audio. Jak jsem pobral, jde to v podstatě jenom přes audio digital out (a u PS3 to bude stejný, ne?). Takže: 1) Dá se to nějak úchvatně převízt do šesti cinchů, který maj jako in moje bedny? 2) Daj se koupit rozumný bedny, který maj audio digital in a rozchoděj teda těch 5.1? Thx.
563100
Všem dík za rady, nějak se s tím popasuju. Mám ale teda ještě jeden minidotaz. Potřebuju z blu-ray přehrávače dostat 5.1 audio. Jak jsem pobral, jde to v podstatě jenom přes audio digital out (a u PS3 to bude stejný, ne?). Takže: 1) Dá se to nějak úchvatně převízt do šesti cinchů, který maj jako in moje bedny? 2) Daj se koupit rozumný bedny, který maj audio digital in a rozchoděj teda těch 5.1? Thx.
0 0
reagovat
Vždyť máš už všechno:D
563068
Vždyť máš už všechno*:D*
0 0
reagovat
protoze ses nezeptal, jestli bych treba taky neco nechtel :))
562983
protoze ses nezeptal, jestli bych treba taky neco nechtel *:))*
0 0
reagovat
Já jsem jenom za kanálem :D ..a ještě si mi neolajkoval Robina Hooda, tss:)
562982
Já jsem jenom za kanálem :D ..a ještě si mi neolajkoval Robina Hooda, tss:)
0 0
reagovat
kdyby jeste neco jinyho, pripisu to prece ... a ze to zrovna tebe za morem zajima :D
562979
kdyby jeste neco jinyho, pripisu to prece ... a ze to zrovna tebe za morem zajima :D
0 0
reagovat
Jen Public Enemis?
562978
Jen Public Enemis?
0 0
reagovat
Tesco pry nabizi Blu-ray Public Enemies za 149,- :+
562977
Tesco pry nabizi Blu-ray Public Enemies za 149,- *:+*
0 0
reagovat
Když nemáš co říct, je nekdy lepší nic neříkat. Aneb když nemáš moc vlastních postřehů, podat skušenosti z konkurenční technologie.
Ty si ale v půlce diskuze nakráčel, řekl, že by měl koupit v podstatě něco úplně jiného, než co zadal Karel - dvojnásobně nákladnou variantu, která podle některých stejně nedosáhne takových výsledků, jako LCD. Nedostatky se tu řešily už pred tebou, ale aby si byl opět v centru technické diskuze, pustil ses do toho, co leží pod námi.
Upřímě, mě tahle diskuze žíly netrhá, jak znám Karla, stejně si o tom pokecá s někým osobně a pochybuju, že to bude jenom Štěpán s Plazmou. Navíc jsem vděčný za jakoukoli diskuzi, kde se padesát příspěvků za sebou neobjeví propírání gamesek a myslím, že si tu spousta pasivních čtenářů udělala zase malý obrázek o současné situaci. Nám jen prostě vadí, že se za každou cenu snažíš být vševědem. Alespoň mně...
ps: Rád by sem se vrátil k těm idiotům. Kokud si nepochopil, nebyla to přímá urážka na tebe, nebo tvého kamaráda. Jenom čisté konstatování. Tak, jako nazveš člověka idiotem, když místo mixéru použije vrtačku s přimontovanou naběračkou na štouchané brambory a snaží se s tímto přístrojem namíchat jahodový koktejl - a následně si stěžuje, že má zaprasenou půlku kuchyně a že si zničil všechno nádobí. Když Plazmu používáš na statické věci a máš povědomí, že to tu Plazmu ničí a následně si na to stěžuješ, je pak člověk idiot. A je jedno, jestli jsi to ty, já, nebo třeba stčko. Tohle není chození po zenkém ledě, to je normální racionální diskuze. Teda alespoň byla.
Předpokládám, že si to všechno přebereš po svém a vyvodíš z toho, že by jsi byl rád, aby sem ti to řekl přímo do tváře. Musím se ovšem omluvit, jednak nejsme evidentně na stejné vlně, jednak se většinou s lidmi, kteří reagují podobným způsobem jako ty vůbec nedokážu bavit a jednak je tohle pposlední koment, který považuju z mé strany v této diskuzi za přínosný.
562973
Když nemáš co říct, je nekdy lepší nic neříkat. Aneb když nemáš moc vlastních postřehů, podat skušenosti z konkurenční technologie. Ty si ale v půlce diskuze nakráčel, řekl, že by měl koupit v podstatě něco úplně jiného, než co zadal Karel - dvojnásobně nákladnou variantu, která podle některých stejně nedosáhne takových výsledků, jako LCD. Nedostatky se tu řešily už pred tebou, ale aby si byl opět v centru technické diskuze, pustil ses do toho, co leží pod námi. Upřímě, mě tahle diskuze žíly netrhá, jak znám Karla, stejně si o tom pokecá s někým osobně a pochybuju, že to bude jenom Štěpán s Plazmou. Navíc jsem vděčný za jakoukoli diskuzi, kde se padesát příspěvků za sebou neobjeví propírání gamesek a myslím, že si tu spousta pasivních čtenářů udělala zase malý obrázek o současné situaci. Nám jen prostě vadí, že se za každou cenu snažíš být vševědem. Alespoň mně... ps: Rád by sem se vrátil k těm idiotům. Kokud si nepochopil, nebyla to přímá urážka na tebe, nebo tvého kamaráda. Jenom čisté konstatování. Tak, jako nazveš člověka idiotem, když místo mixéru použije vrtačku s přimontovanou naběračkou na štouchané brambory a snaží se s tímto přístrojem namíchat jahodový koktejl - a následně si stěžuje, že má zaprasenou půlku kuchyně a že si zničil všechno nádobí. Když Plazmu používáš na statické věci a máš povědomí, že to tu Plazmu ničí a následně si na to stěžuješ, je pak člověk idiot. A je jedno, jestli jsi to ty, já, nebo třeba stčko. Tohle není chození po zenkém ledě, to je normální racionální diskuze. Teda alespoň byla. Předpokládám, že si to všechno přebereš po svém a vyvodíš z toho, že by jsi byl rád, aby sem ti to řekl přímo do tváře. Musím se ovšem omluvit, jednak nejsme evidentně na stejné vlně, jednak se většinou s lidmi, kteří reagují podobným způsobem jako ty vůbec nedokážu bavit a jednak je tohle pposlední koment, který považuju z mé strany v této diskuzi za přínosný.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se