Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7681 - 7700 Napsat příspěvek
"I have no idea what it means" = "Ale ať jsem ufoun, jestli tomu rozumím"

Tohle mi přijde docela trefný a dobrý nápad...
563976
"I have no idea what it means" = "Ale ať jsem ufoun, jestli tomu rozumím" Tohle mi přijde docela trefný a dobrý nápad...
0 0
reagovat
To s tím překladem v Crysis 2 myslí vážně?

"I have no idea what it means" = "Ale ať jsem ufoun, jestli tomu rozumím"
"System override" = "Přetížení systému"

*facepalm*

Takových lahůdek je tam víc a to je kousek po začátku.
563954
To s tím překladem v Crysis 2 myslí vážně? "I have no idea what it means" = "Ale ať jsem ufoun, jestli tomu rozumím" "System override" = "Přetížení systému" *facepalm* Takových lahůdek je tam víc a to je kousek po začátku.
0 0
reagovat
To je pravda, nejakou figurku nebo sosku by mohli pridat, jako tomu bylo napr. u DVD 4-diskovych edici LOTRa...
563709
To je pravda, nejakou figurku nebo sosku by mohli pridat, jako tomu bylo napr. u DVD 4-diskovych edici LOTRa...
0 0
reagovat
Harry Potter těžko. Ultimátní edice ukazují, že ultimátní nejsou ani kapku (aby sem ale nebyl kritický, tak první dva díly se tomu i blíží) a nemyslím si, že by si warneři zatáhli Harryho finanční kohoutek "jen" kvůli super nabušené edici pottera. Po ultimátních verzích všech osmi dílů přijdou stereo verze Yatesovek, potom hádám na nějaký komplet, který konečně napraví křivdy na bonusech, potom vyjsou rozšířené filmy u těch dílů, kterých se toho nedočkaly a potom, možná, přídje ultimátní edice...
Sošky určitě budou, ale troufám si tvrdit, že v limitovaném provedení v zahraničí (tak, jako třeba francouzký avatar, nebo star trekovské blučko z ameriky s replikou lodi). Doporučuji ovšem tyhle otázky směřovat na stčka, nebo Psemu, ti mají s těmito skvosty větší zkušenosti jak já ;)...
563707
Harry Potter těžko. Ultimátní edice ukazují, že ultimátní nejsou ani kapku (aby sem ale nebyl kritický, tak první dva díly se tomu i blíží) a nemyslím si, že by si warneři zatáhli Harryho finanční kohoutek "jen" kvůli super nabušené edici pottera. Po ultimátních verzích všech osmi dílů přijdou stereo verze Yatesovek, potom hádám na nějaký komplet, který konečně napraví křivdy na bonusech, potom vyjsou rozšířené filmy u těch dílů, kterých se toho nedočkaly a potom, možná, přídje ultimátní edice... Sošky určitě budou, ale troufám si tvrdit, že v limitovaném provedení v zahraničí (tak, jako třeba francouzký avatar, nebo star trekovské blučko z ameriky s replikou lodi). Doporučuji ovšem tyhle otázky směřovat na stčka, nebo Psemu, ti mají s těmito skvosty větší zkušenosti jak já ;)...
0 0
reagovat
Jaj a ešte k BD LOTRa - mohli by dať k nej nejakú blbinku (sošku a pod.) :D
563698
Jaj a ešte k BD LOTRa - mohli by dať k nej nejakú blbinku (sošku a pod.) *:D*
0 0
reagovat

KARLOS

Čiže Rozšírené verzie LOTRa budú podľa teba "Edícia roka 2011" na BD. Bude takou edíciou 2012 kolekcia Harryho Pottera?
563697
Čiže Rozšírené verzie LOTRa budú podľa teba "Edícia roka 2011" na BD. Bude takou edíciou 2012 kolekcia Harryho Pottera?
KARLOS
0 0
reagovat
Řekněme si to ovšem upřímě - bonusy z prodloužené informačně obstojí víc než dobře a z té limitované se bude jednat jen o úplné doplnění informací. Nedovedu si představit, co by nové bonusy mohly přinést nového, pokud teda nechcete sledovat každý Elijahův krok na place ;)...
563696
Řekněme si to ovšem upřímě - bonusy z prodloužené informačně obstojí víc než dobře a z té limitované se bude jednat jen o úplné doplnění informací. Nedovedu si představit, co by nové bonusy mohly přinést nového, pokud teda nechcete sledovat každý Elijahův krok na place ;)...
0 0
reagovat
Čo sa týka otitulkovania bonusov, po fiasku k rozšírenému Avatarovi, už nemám žiadne naivné predstavy. A dabing nepotrebujem, ale tieto filmy by si viac propagácie zaslúžili, čiže by bol fajn.
563695
Čo sa týka otitulkovania bonusov, po fiasku k rozšírenému Avatarovi, už nemám žiadne naivné predstavy. A dabing nepotrebujem, ale tieto filmy by si viac propagácie zaslúžili, čiže by bol fajn.
0 0
reagovat
Čo sa týka bonusov: Na stránke Amazonu je prehľad edícií a bonusov k LOTRovi. Existujú bonusy ku kinoverzii, rozšírenej edícii aj k limitovanej. A vraj existujú aj nejaké doteraz nezverejnené, o ktorých sa hovorilo, že budú na BD. Ale nič nové momentálne nehrozí. :-
563694
Čo sa týka bonusov: Na stránke [link="http://www.amazon.com/gp/product/B0026L7H20/ref=s9_simh_gw_p74_d15_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0GXMJNRM7JZ9ZC63CXEJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846"]Amazonu[/link] je prehľad edícií a bonusov k LOTRovi. Existujú bonusy ku kinoverzii, rozšírenej edícii aj k limitovanej. A vraj existujú aj nejaké doteraz nezverejnené, o ktorých sa hovorilo, že budú na BD. Ale nič nové momentálne nehrozí. *:-*
0 0
reagovat
Ja si take myslim, ze do dabingu pujdou, jelikoz to hodne lidi vyzaduje a u takovehoto filmu a kolekce to berou jako samozrejmost. Coz, kdyz jsme u toho a ja bych na nem trval, za ty prachy bych ho tam take chtel mit ;)
563683
Ja si take myslim, ze do dabingu pujdou, jelikoz to hodne lidi vyzaduje a u takovehoto filmu a kolekce to berou jako samozrejmost. Coz, kdyz jsme u toho a ja bych na nem trval, za ty prachy bych ho tam take chtel mit *;)*
0 0
reagovat
Tak já ho nevyžaduju a rozhodně by sem se přimlouval k řešení, aby tam dab nebyl vůbec, jde mi teď ale o něco trochu jiného. Kupní síla v čechách je trochu někde jinde, než u bandy geeků, co se na filmy koukají v originále. A vydávat takovou velkou kolekci bez dabingu si myslím distributor nelajzne. To by se mu prodalo deset kousků a nazdar. Zároveň si ovšem myslím, že z toho bude chtít udělat edici roku a když tam ten dabing dá v jakékoli podobě, tak aby na zadní stranu mohl dát informaci o přítomnosti dabingu, edice půjde na dračku.
Ano, dvd verze šla na odbyt skvěle a distribuce sama pak přiznala, že kdyby tušili, jaký bude zájem, do dabingu by investovala a udělala by z toho ještě větší senzaci, než u nás byla. Takhle bylo první vydání Společenstva dosti "oholené" - chyběl dabing, chybělo DTSko, otitulkováno bylo polovina bonusů a navíc ta verze neměla tu krabičku, do které se vkládá digibook z tvrdého papíru, ale jen z klasickéhokřídového. Tuá klasickou dostala až s ceklovou krabicí pro všechny tři díly...
563666
Tak já ho nevyžaduju a rozhodně by sem se přimlouval k řešení, aby tam dab nebyl vůbec, jde mi teď ale o něco trochu jiného. Kupní síla v čechách je trochu někde jinde, než u bandy geeků, co se na filmy koukají v originále. A vydávat takovou velkou kolekci bez dabingu si myslím distributor nelajzne. To by se mu prodalo deset kousků a nazdar. Zároveň si ovšem myslím, že z toho bude chtít udělat edici roku a když tam ten dabing dá v jakékoli podobě, tak aby na zadní stranu mohl dát informaci o přítomnosti dabingu, edice půjde na dračku. Ano, dvd verze šla na odbyt skvěle a distribuce sama pak přiznala, že kdyby tušili, jaký bude zájem, do dabingu by investovala a udělala by z toho ještě větší senzaci, než u nás byla. Takhle bylo první vydání Společenstva dosti "oholené" - chyběl dabing, chybělo DTSko, otitulkováno bylo polovina bonusů a navíc ta verze neměla tu krabičku, do které se vkládá digibook z tvrdého papíru, ale jen z klasickéhokřídového. Tuá klasickou dostala až s ceklovou krabicí pro všechny tři díly...
0 0
reagovat
Nekde jsem cetl, ze pokud tam dabing bude, tak pouze u klasicke verze a ne prodlouzene, takze kdo si to koupi kvuli prodlouzene verzi... :)) Ale pro me za me tam dabing byt nemusi, ja se koukam vzdy na original s titulky, ale chapu, ze nekdo ho vyzaduje ;)
563663
Nekde jsem cetl, ze pokud tam dabing bude, tak pouze u klasicke verze a ne prodlouzene, takze kdo si to koupi kvuli prodlouzene verzi... *:))* Ale pro me za me tam dabing byt nemusi, ja se koukam vzdy na original s titulky, ale chapu, ze nekdo ho vyzaduje *;)*
0 0
reagovat

KARLOS

Pochybuju, že tam dabing vůbec bude.
563662
Pochybuju, že tam dabing vůbec bude.
KARLOS
0 0
reagovat
Tak ono ani nejde o to, že by sme ty bonusy dvtěli v HDčku (i když by mě nevadily ;), ale o to, že se budeme muset zbytečně přehrabovat šesti disky navíc...
Jinak já tím kompletem doplním poličky o ty behind the scenes dokumenty z limitované edice, zbytek mám. Jen přemýšlím, že by ty bonusové dvdčka mohli opravdu dotitulkovat, když nic jiného.
A když jsme u těch čech, bude zajímavé, jak distributor bude řešit dabing. Nedovedu si představit, že by ty disky prodával bez něj (i když za mě by tam strašit nemusel) a možnost výběru střihu si myslím přítomný nebude (hádám opravdu až v balení s tím Hobitem), takže jak to budou řešit. Dělat dabing pro nárset kousků prodaných u nás se jim chtít nebude. Takže polovičatá varianta s dabingu doplněného angličtinou s titulema?
563661
Tak ono ani nejde o to, že by sme ty bonusy dvtěli v HDčku (i když by mě nevadily ;), ale o to, že se budeme muset zbytečně přehrabovat šesti disky navíc... Jinak já tím kompletem doplním poličky o ty behind the scenes dokumenty z limitované edice, zbytek mám. Jen přemýšlím, že by ty bonusové dvdčka mohli opravdu dotitulkovat, když nic jiného. A když jsme u těch čech, bude zajímavé, jak distributor bude řešit dabing. Nedovedu si představit, že by ty disky prodával bez něj (i když za mě by tam strašit nemusel) a možnost výběru střihu si myslím přítomný nebude (hádám opravdu až v balení s tím Hobitem), takže jak to budou řešit. Dělat dabing pro nárset kousků prodaných u nás se jim chtít nebude. Takže polovičatá varianta s dabingu doplněného angličtinou s titulema?
0 0
reagovat
Asi těžko čekat HD bonusy, když se natáčeli kamerami z 1999 až 2003;) jedině tak upscale na 720p, ale to už zařídí přehrávač.

Nicméně co sakra budu dělat s těma bonusovejma DVD, když už je mám?:D To nemůžou pro takový lidi vydat 6BD edici?:D
563659
Asi těžko čekat HD bonusy, když se natáčeli kamerami z 1999 až 2003*;)* jedině tak upscale na 720p, ale to už zařídí přehrávač. Nicméně co sakra budu dělat s těma bonusovejma DVD, když už je mám?:D To nemůžou pro takový lidi vydat 6BD edici?:D
0 0
reagovat

st39.6

Jo, spíš jsem rád, za to, protože tam kde jsem jsou bohužel ceny vyšší než ve velkých městech nebo přes internet.
Takže jsem za tu cenu rád.
Tak doufám, že bude ok, dali mi 5 let záruku.
563646
Jo, spíš jsem rád, za to, protože tam kde jsem jsou bohužel ceny vyšší než ve velkých městech nebo přes internet. Takže jsem za tu cenu rád. Tak doufám, že bude ok, dali mi 5 let záruku.
st39.6
0 0
reagovat
ty samsungy jsou prej dobry (po obrazovy strance), jenze nespolehlivy.a za 299 by te pekne natahli, za tech 199 se prodava uplne normalne
563645
ty samsungy jsou prej dobry (po obrazovy strance), jenze nespolehlivy.a za 299 by te pekne natahli, za tech 199 se prodava uplne normalne
0 0
reagovat

Blu-ray player

Dnes jsem si koupil konečně Blu-ray player. V jednom obchodě měli akci na Samsung BD-C5500 za 199 NZD (teď je NZ dolar 12,7 Kč tj. za cca 2500 Kč). Jenže už ho neměli, tak jsem šel o 100 metrů dál ke konkurenci, kde ho měli za 299 NZD, no a stačilo ukázat leták té první prodejny a hned jsem si to odnášel za 199 NZD. Pointa je v tom, že narozdíl od ČR, kde chtějí doklad, že to mají za tu cenu skladem, aby to v jiném obchodě mohli dát za tu stejnou cenu, tady na Zélandu stačil létak a nikoho nezajímalo, zda to mají nebo ne. A tohle není poprvé :-)
link
Doufám, že mi bude sloužit za tu pěknou cenu. Jediné mínus je pomalost, ale to mi neva. :+
563644
Dnes jsem si koupil konečně Blu-ray player. V jednom obchodě měli akci na Samsung BD-C5500 za 199 NZD (teď je NZ dolar 12,7 Kč tj. za cca 2500 Kč). Jenže už ho neměli, tak jsem šel o 100 metrů dál ke konkurenci, kde ho měli za 299 NZD, no a stačilo ukázat leták té první prodejny a hned jsem si to odnášel za 199 NZD. Pointa je v tom, že narozdíl od ČR, kde chtějí doklad, že to mají za tu cenu skladem, aby to v jiném obchodě mohli dát za tu stejnou cenu, tady na Zélandu stačil létak a nikoho nezajímalo, zda to mají nebo ne. A tohle není poprvé :-) [link="http://www.samsung.com/cz/consumer/tv-audio-video/blu-ray/blu-ray-player/BD-C5500/EDC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification"]link[/link] Doufám, že mi bude sloužit za tu pěknou cenu. Jediné mínus je pomalost, ale to mi neva. *:+*
Blu-ray player
0 0
reagovat
Škoda tých bonusov. :- Nie sú ani v HD a čakal som aj nejaké nové bonusy (vrátane tých čo boli aj ku kinoverzii na DVD), tie čo budú už mám. Ale patrilo by sa ich konečne otitulkovať všetky. Ale keď nejaká megakolekcia spolu s Hobbitom je ešte v nedohľadne... Hm, pouvažujem.
563604
Škoda tých bonusov. *:-* Nie sú ani v HD a čakal som aj nejaké nové bonusy (vrátane tých čo boli aj ku kinoverzii na DVD), tie čo budú už mám. Ale patrilo by sa ich konečne otitulkovať všetky. Ale keď nejaká megakolekcia spolu s Hobbitom je ešte v nedohľadne... Hm, pouvažujem.
0 0
reagovat
Diky, ja koukal po shopech a nenapadlo me se podivat sem :)) Akorat s tema DVD si to mohli nechat a dat radsi 3 blucka... ikdyz ti vyjde levneji, jak pise stcko, LOTR by si to zaslouzil! Skoda, ze remastrovali je Spolecenstvo, ale i tak to asi bude stat za to, kdyz kazdy dil zabere 2 blucka, tj. 100GB!
563585
Diky, ja koukal po shopech a nenapadlo me se podivat sem *:))* Akorat s tema DVD si to mohli nechat a dat radsi 3 blucka... ikdyz ti vyjde levneji, jak pise stcko, LOTR by si to zaslouzil! Skoda, ze remastrovali je Spolecenstvo, ale i tak to asi bude stat za to, kdyz kazdy dil zabere 2 blucka, tj. 100GB!
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se