Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7701 - 7720 Napsat příspěvek
Tak předpokládám, že když tady: link píšou, že je to ofiko termín, pak to bude ofiko termín ;)...
563584
Tak předpokládám, že když tady: http://www.blu-ray.com/news/?id=6045 píšou, že je to ofiko termín, pak to bude ofiko termín ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

LOTR uz v cervnu?! To uz je ofiko?
563582
LOTR uz v cervnu?! To uz je ofiko?
KARLOS
0 0
reagovat
asi to furt vyjde levnejc ...
563579
asi to furt vyjde levnejc ...
0 0
reagovat
A navíc datum vydání 28. června? To jest za tři měsíce? jednoduše waw...
Jenom mě trochu zaráží, proč budou bonusy na devíti plackách (DVD), zatímco by mohly být na třech BD... Ale tak aspoň dostaneme remasterované Společenstvo a filmy rozdělené na dvě části. Takže jednoduše waw...
563578
A navíc datum vydání 28. června? To jest za tři měsíce? jednoduše waw... Jenom mě trochu zaráží, proč budou bonusy na devíti plackách (DVD), zatímco by mohly být na třech BD... Ale tak aspoň dostaneme remasterované Společenstvo a filmy rozdělené na dvě části. Takže jednoduše waw...
0 0
reagovat

st39.6

S Lotrem dobrá zpráva, to co jsem se ale dočetl v liště na Království Nebeské, mě nepotěšilo :D
563576
S Lotrem dobrá zpráva, to co jsem se ale dočetl v liště na Království Nebeské, mě nepotěšilo *:D*
st39.6
0 0
reagovat
tak minimalne FotR bude v ramci LotR Ext. BD remasterovanej :+
563572
tak minimalne FotR bude v ramci LotR Ext. BD remasterovanej *:+*
0 0
reagovat
Dovolím si podotknout, že ten receiver má zesilovač jenom 5x 100W. Takže 5.1 zvuku se dá docílit jenom s pomocí aktivního subwooferu.
563247
Dovolím si podotknout, že ten receiver má zesilovač jenom 5x 100W. Takže 5.1 zvuku se dá docílit jenom s pomocí aktivního subwooferu.
0 0
reagovat
Úplně vpraco jsou výstupy na přední repro, nalevo je pak centr a surround a pak cinch na subwoofer.
563233
Úplně vpraco jsou výstupy na přední repro, nalevo je pak centr a surround a pak cinch na subwoofer.
0 0
reagovat
Už vím, co je mi na těch drátech divnýho. Vždyť tam je tam místo jenom na 3 dráty - tzn. out na 2.1, ne? Kudy vytáhnu ten zbytek?
563232
Už vím, co je mi na těch drátech divnýho. Vždyť tam je tam místo jenom na 3 dráty - tzn. out na 2.1, ne? Kudy vytáhnu ten zbytek?
0 0
reagovat
Přímo drátama ;)... A nezaměnit + a - na reprácách/zesiku ;)...
563231
Přímo drátama ;)... A nezaměnit + a - na reprácách/zesiku ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

No ležej mi tu tři sady repráků, takže na testování toho mám dost :D

Jinak ty bedničky se k tomuhle připojujou rovnou drátama (ten out pro šest drátů tam vidím, ale nějak není celej popsanej - je to ono?) nebo 6ti cinchema out, což tam taky vidím, ale nejsem si stopro jistej, že to je ono?
563230
No ležej mi tu tři sady repráků, takže na testování toho mám dost *:D* Jinak ty bedničky se k tomuhle připojujou rovnou drátama (ten out pro šest drátů tam vidím, ale nějak není celej popsanej - je to ono?) nebo 6ti cinchema out, což tam taky vidím, ale nejsem si stopro jistej, že to je ono?
KARLOS
0 0
reagovat
Teoreticky by ti mělo všechno běhat... Ostatně tuhle cestu, jak zmiňoval Vardant, sem chtěl poradit, ale nějak mi to přes weekend vypadlo z hlavy ;). Minimálně by si docílil toho, že ti všechno potřebné bude běhat v 5.1...
Ta zmínka o teorii je směřována k samotnému zapojení repráků. Za a) si musíš pošéfovat, jaký příkon zvládnou a jaký odpor kladou zesilovači. V prvním případě pokud do zesilovače, který utáhně nárazově 100W na kanál a nasadíš tam bedničku s příkonem 10W, a dáš resílení na max, odejde ti bednička. Pokud tam dáš výkonou bedničku, ale s minimálním vstupním odporem, můžeš odrovnat zesik (opět při maximálním volume).
Tohle všechno samozřejmě platí, pokud máš bedničky, které předpokládám máš. Zapojit to všechno můžeš, to i bez rizika, ale pak už se musí celý systém důkladněji zapojit. Například zvýšit fyzický odpor bedniček (nejjednodušší je přidat na kabel jeden odpor atd), nebo si to vše pohlídat softwarově (nastavit na zesiku max zesílení pod úrovní bedniček)...
Ale jak říkám, fungovat by ten systém měl ;)...
563227
Teoreticky by ti mělo všechno běhat... Ostatně tuhle cestu, jak zmiňoval Vardant, sem chtěl poradit, ale nějak mi to přes weekend vypadlo z hlavy ;). Minimálně by si docílil toho, že ti všechno potřebné bude běhat v 5.1... Ta zmínka o teorii je směřována k samotnému zapojení repráků. Za a) si musíš pošéfovat, jaký příkon zvládnou a jaký odpor kladou zesilovači. V prvním případě pokud do zesilovače, který utáhně nárazově 100W na kanál a nasadíš tam bedničku s příkonem 10W, a dáš resílení na max, odejde ti bednička. Pokud tam dáš výkonou bedničku, ale s minimálním vstupním odporem, můžeš odrovnat zesik (opět při maximálním volume). Tohle všechno samozřejmě platí, pokud máš bedničky, které předpokládám máš. Zapojit to všechno můžeš, to i bez rizika, ale pak už se musí celý systém důkladněji zapojit. Například zvýšit fyzický odpor bedniček (nejjednodušší je přidat na kabel jeden odpor atd), nebo si to vše pohlídat softwarově (nastavit na zesiku max zesílení pod úrovní bedniček)... Ale jak říkám, fungovat by ten systém měl ;)...
0 0
reagovat
Optickej zvukovej out má televize, která bere USBčko s mkvčkama. Takže bych tímhle vyždímal 5.1 z mkvček z tv i z Blu-Ray přehrávače přes HDMI? (Jako že jeden kabel do receiveru a druhej z receiveru do televize? Neubralo by to kvalitě obrazu?). Když do tohohle napíchám bedny, co už mám, bylo by to teda stejný jako si koupit ty Logitechy Z-5500, nebo je tam nějaká zrada, že to něco nerozkóduje nebo něco nepoběží?

Jenom se naposledy ujišťuju, že to dobře chápu 8)
563221
Optickej zvukovej out má televize, která bere USBčko s mkvčkama. Takže bych tímhle vyždímal 5.1 z mkvček z tv i z Blu-Ray přehrávače přes HDMI? (Jako že jeden kabel do receiveru a druhej z receiveru do televize? Neubralo by to kvalitě obrazu?). Když do tohohle napíchám bedny, co už mám, bylo by to teda stejný jako si koupit ty Logitechy Z-5500, nebo je tam nějaká zrada, že to něco nerozkóduje nebo něco nepoběží? Jenom se naposledy ujišťuju, že to dobře chápu *8)*
0 0
reagovat
Tam už není potřeba to hnát přes optiku, když máš HDMI :)

Pokud tam připojíš svojí soustavu, tak není problém. Jsem ti psal, že v tom případě můžeš koupit jen samotný receiver ;)
563218
Tam už není potřeba to hnát přes optiku, když máš HDMI *:)* Pokud tam připojíš svojí soustavu, tak není problém. Jsem ti psal, že v tom případě můžeš koupit jen samotný receiver *;)*
0 0
reagovat
Hele, a nešel by 5.1 zvuk z optiky dostat přes tohle? :) link
563217
Hele, a nešel by 5.1 zvuk z optiky dostat přes tohle? :) http://www.hifishop.cz/av-prijimace-zesilovace/yamaha-rx-v367-s
0 0
reagovat

KARLOS

Moc díky, a nějaký tip.
563183
Moc díky, a nějaký tip.
KARLOS
0 0
reagovat
Zkus imfa, mám dojem, že se ho před rokem zkoušel z neobjasněných důvodů zbavit ;)...
563182
Zkus imfa, mám dojem, že se ho před rokem zkoušel z neobjasněných důvodů zbavit ;)...
0 0
reagovat
Má někdo zkušenosti s tímhle domácím kinem link Moc děkuji
563180
Má někdo zkušenosti s tímhle domácím kinem http://www.electro.cz/panasonic/domaci-kino/domaci-kino/sc-bt230ep-k-d21520.html? Moc děkuji
0 0
reagovat
Geniální... ?)
563116
Geniální... *?)*
0 0
reagovat
Pak máš smůlu úplně :- a Alza mystifikuje...
563115
Pak máš smůlu úplně *:-* a Alza mystifikuje...
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se