Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7641 - 7660 Napsat příspěvek

Dead Space

Dvojku sem nehrál ale zrovna jsem přibližně v půlce jedničky a musím říct, že po Mass Effectu jsem si našel další klenot :D Tisickrát lepší než nějaký Crysis, Call of Duty a spol :D
Atmosféra lepší než ve filmech, grafika a design prostředí naprosto flustrující a perfektní ... parádička :)
566193
Dvojku sem nehrál ale zrovna jsem přibližně v půlce jedničky a musím říct, že po Mass Effectu jsem si našel další klenot :D Tisickrát lepší než nějaký Crysis, Call of Duty a spol :D Atmosféra lepší než ve filmech, grafika a design prostředí naprosto flustrující a perfektní ... parádička :)
Dead Space
0 0
reagovat

Cain

Dead Space je fakt pecka ;)
566192
Dead Space je fakt pecka *;)*
Cain
0 0
reagovat

xxendxx

Jo, to je ono. :D Díky.:+
566187
Jo, to je ono. *:D* Díky.*:+*
xxendxx
0 0
reagovat
Adblock Plus?
566186
Adblock Plus?
0 0
reagovat
adblock? :D
566184
adblock? :D
0 0
reagovat
Potřeboval bych si dát do prohlížeče program, který by eliminoval reklamy. Bohužel mi vypadl jeho název. Mohl by mi prosím někdo poradit?
566183
Potřeboval bych si dát do prohlížeče program, který by eliminoval reklamy. Bohužel mi vypadl jeho název. Mohl by mi prosím někdo poradit?
0 0
reagovat

Dead Space 2 (85/100)

Dopařeno na obtížnost Zealot s Police armor (odemkne se po prvním dohrání) a vrněl jsem u toho blahem. Gameska vyšla na pc (pohodové hw nároky!), xbox i ps3, který zde nemálo uživatelů vlastní. Pokud jste fandy Aliena a Věci a z nějakého záhadného důvodu se díváte na gamesky z vrchu :D, prosím Vás!, alespoň zde udělejte čestnou vyjímku a zapařte. Vždyť jde o poctivej akční horrorovej zážitek, jak vystřižený z holywoodských 80 let. p.s.: Nejsem angličtinář (gameska je bez cz podpory), ale i přesto jsem byl v obraze (i při čtení kvanta doprovodných textů), ale hlavně příští týden vyjde cz zde link: link
566140
Dopařeno na obtížnost Zealot s Police armor (odemkne se po prvním dohrání) a vrněl jsem u toho blahem. Gameska vyšla na pc (pohodové hw nároky!), xbox i ps3, který zde nemálo uživatelů vlastní. Pokud jste fandy Aliena a Věci a z nějakého záhadného důvodu se díváte na gamesky z vrchu *:D*, prosím Vás!, alespoň zde udělejte čestnou vyjímku a zapařte. Vždyť jde o poctivej akční horrorovej zážitek, jak vystřižený z holywoodských 80 let. p.s.: Nejsem angličtinář (gameska je bez cz podpory), ale i přesto jsem byl v obraze (i při čtení kvanta doprovodných textů), ale hlavně příští týden vyjde cz zde link: http://kramolisdavid.webovastranka.cz/blog/1055/8807?last_page=go
Dead Space 2 (85/100)
0 0
reagovat
No take si myslim, ze je to nejaka odveta a celkem se to tahne, jsem zvedav, jak to vse dopadne...
565814
No take si myslim, ze je to nejaka odveta a celkem se to tahne, jsem zvedav, jak to vse dopadne...
0 0
reagovat
Mám docela štěstí, že na PSN jsem nakupoval někdy na podzim, a to kartou, která už dávno neplatí. :-)
565672
Mám docela štěstí, že na PSN jsem nakupoval někdy na podzim, a to kartou, která už dávno neplatí. :-)
0 0
reagovat

PS3

Musím se přiznat, že za celou dobu jsem se na net přes ps3 nepřipojil :) Nakupuji ale přes steam, kde mám denní limit, tuším 1000,- kč.
565660
Musím se přiznat, že za celou dobu jsem se na net přes ps3 nepřipojil :) Nakupuji ale přes steam, kde mám denní limit, tuším 1000,- kč.
PS3
0 0
reagovat
Nemám teď na tý kartě stejně nic, ale radost nemám, otázka jestli to postihlo čechy, podle mě ne (ta krádež). Jinak to podle mě je jen pomsta za Geodeta a rozkodóvání PS3, ne že by chtěli zneužít bankovní účty. + vyšla na světlo celková nezabezpečenost PSN, ze strany Sony.
565655
Nemám teď na tý kartě stejně nic, ale radost nemám, otázka jestli to postihlo čechy, podle mě ne (ta krádež). Jinak to podle mě je jen pomsta za Geodeta a rozkodóvání PS3, ne že by chtěli zneužít bankovní účty. + vyšla na světlo celková nezabezpečenost PSN, ze strany Sony.
0 0
reagovat
Tak co rikate na PSN? Ja si radsi i bloknul kartu, nejak casto jsem na ni nakupoval 8)
565639
Tak co rikate na PSN? Ja si radsi i bloknul kartu, nejak casto jsem na ni nakupoval *8)*
0 0
reagovat
Hoď odkaz, možná radši přes PM, aby na to lidi neklikali. Na to bych se rád podíval co je to za svinstvo.
565629
Hoď odkaz, možná radši přes PM, aby na to lidi neklikali. Na to bych se rád podíval co je to za svinstvo.
0 0
reagovat
nic, uz sem to vyresil tvrdym vypnutim pres spravce uloh a pri znovuotevreni sem to zavrel driv, nez se to nacetlo ... pekny svinstvo ale. pres patej obrazek na googlu :o
565628
nic, uz sem to vyresil tvrdym vypnutim pres spravce uloh a pri znovuotevreni sem to zavrel driv, nez se to nacetlo ... pekny svinstvo ale. pres patej obrazek na googlu *:o*
0 0
reagovat
mam docela trapnej problem. googlil sem si obrazek do clanku a kdyz sem na nej kliknul, otevrela se mi stranka, ktera automaticky zacala scanovat muj pocitac a ... nejde zavrit. scan se mi zastavit podarilo, ale proste ji nezavru, pokazdy, kdyz to zkusim, vyskoci na me okno, ze mam v pocitaci virus a ze bych si mel projet hadr a okno to zavrit odmitne... any help? :o
565626
mam docela trapnej problem. googlil sem si obrazek do clanku a kdyz sem na nej kliknul, otevrela se mi stranka, ktera automaticky zacala scanovat muj pocitac a ... nejde zavrit. scan se mi zastavit podarilo, ale proste ji nezavru, pokazdy, kdyz to zkusim, vyskoci na me okno, ze mam v pocitaci virus a ze bych si mel projet hadr a okno to zavrit odmitne... any help? *:o*
0 0
reagovat
připojím se k doporučení sandisku. mám už docela dlouho sandisk sansa e260 4GB a i když už je lehce potlučený, tak pořád šlape jak hodiny. baterka pořád vydrží přes 20 hodin
565620
připojím se k doporučení sandisku. mám už docela dlouho sandisk sansa e260 4GB a i když už je lehce potlučený, tak pořád šlape jak hodiny. baterka pořád vydrží přes 20 hodin
0 0
reagovat

MP3 přehrávač

Pokud to bude jen na hudbu, doporučím Sansa Clip+. A k tomu koupit samostatný sluchátka, mezi špunty doporučuji se kouknout po A-jays nebo ze zahraničí koupit tyhle tyhle. Pokud pecky tak tyhle.
565616
Pokud to bude jen na hudbu, doporučím Sansa Clip+. A k tomu koupit samostatný sluchátka, mezi špunty doporučuji se kouknout po A-jays nebo ze zahraničí koupit tyhle [link="http://head-direct.com/product_detail.php?p=23"]tyhle[/link]. Pokud pecky tak [link="http://headphones.cz/inshop/prenosna/pecky/yuin-pk3.htm"]tyhle[/link].
MP3 přehrávač
0 0
reagovat

KarelR

Já mám creative ZEN a nemůžu si ho vynachválit. Parádní zvuk a intuitivní ovládání v kapse. Maličký, tenký. Akorát ten můj už neprodávají, tak leda ten, co posílá pode mnou Fluke. Ale to vypadá jen na kosmetické změny.
565590
Já mám creative ZEN a nemůžu si ho vynachválit. Parádní zvuk a intuitivní ovládání v kapse. Maličký, tenký. Akorát ten můj už neprodávají, tak leda ten, co posílá pode mnou Fluke. Ale to vypadá jen na kosmetické změny.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

a pokud jde o úplnej tip link :)
565588
a pokud jde o úplnej tip http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77050 :)
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

MP3 s bůhví kvalitníma sluchátkama, stejně nekoupíš, leda od Creativu. Takže Creative, Sansa, a iRiver, Philips. Všichni čtyři mají kvalitní mp3, a seženeš od nich modely i do dvou litrů, respektive, kup právě takovou, která stojí aspoň přes 1500,- podle mě jsou ty levnější jen na jedno použití. A hlavně, aby měli tlačítka na volume a přehrávání, ne dotykovej displej:) mrkni na jejich český webky, nebo na alzu, či czech computer, a nastav si cenovej limit a tyhle značky. Pak bych vybíral podle designu a příspěvků o hodnocení, který jsou například na czc;)
565587
MP3 s bůhví kvalitníma sluchátkama, stejně nekoupíš, leda od Creativu. Takže Creative, Sansa, a iRiver, Philips. Všichni čtyři mají kvalitní mp3, a seženeš od nich modely i do dvou litrů, respektive, kup právě takovou, která stojí aspoň přes 1500,- podle mě jsou ty levnější jen na jedno použití. A hlavně, aby měli tlačítka na volume a přehrávání, ne dotykovej displej:) mrkni na jejich český webky, nebo na alzu, či czech computer, a nastav si cenovej limit a tyhle značky. Pak bych vybíral podle designu a příspěvků o hodnocení, který jsou například na czc;)
KarelR
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se