Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7641 - 7660 Napsat příspěvek
Jak je to teď s posíláním zakázek z USA a UK, poté co se jaksi upravilo DPH apod ? Aby mi nakonec zásilka nevyšla dráž, než když ty blučka koupím u nás.
565426
Jak je to teď s posíláním zakázek z USA a UK, poté co se jaksi upravilo DPH apod ? Aby mi nakonec zásilka nevyšla dráž, než když ty blučka koupím u nás.
0 0
reagovat
Z levnejsich mp3 prehravacu s kvalitnim zvukem lze doporucit tento. Je pomerne dost chvaleny. Mam starsi Sandisk Sansa Fuze a hraje skvele. Aktualni modely bohuzel neunikly dotykovemu moru, takze budu doufat, ze mi stary kousek s otocnym ovladacim koleckem vydrzi co nejdele.
565396
Z levnejsich mp3 prehravacu s kvalitnim zvukem lze doporucit [link="http://www.alza.cz/sandisk-sansa-clip-4gb-cerny-d139452.htm"]tento[/link]. Je pomerne dost chvaleny. Mam starsi Sandisk Sansa Fuze a hraje skvele. Aktualni modely bohuzel neunikly dotykovemu moru, takze budu doufat, ze mi stary kousek s otocnym ovladacim koleckem vydrzi co nejdele.
0 0
reagovat
Ja kupoval pred cca rokem a neco me drahe myslim, ze primo tento link a je s nim naprosto spokojena. Ze zacatku chtela nejaky levny, tak jsme vybrali myslim Mivvy, uz si to nepamatuji a to byla hruza, ten se skoro rozpadal v ruce :))
565388
Ja kupoval pred cca rokem a neco me drahe myslim, ze primo tento http://www.korunka.cz/flashove-mp3-prehravace/iriver-e150-4gb-white a je s nim naprosto spokojena. Ze zacatku chtela nejaky levny, tak jsme vybrali myslim Mivvy, uz si to nepamatuji a to byla hruza, ten se skoro rozpadal v ruce *:))*
0 0
reagovat
No z vlastní zkušenosti musím říct, že dotykovej MP3 přehrávač (MP4 je další patvar, stačí, že máme ten MP3:D ) je peklo. Když už přehrávač, tak musí jít přeskakovat skladby a ovládat hlasitost poslepu.
Já bych se nebál jít do jednoho z modelů od Creative nebo Philips;) kolem té cenové relace 1500,-+
565376
No z vlastní zkušenosti musím říct, že dotykovej MP3 přehrávač (MP4 je další patvar, stačí, že máme ten MP3:D ) je peklo. Když už přehrávač, tak musí jít přeskakovat skladby a ovládat hlasitost poslepu. Já bych se nebál jít do jednoho z modelů od Creative nebo Philips;) kolem té cenové relace 1500,-+
0 0
reagovat

HAL

rozeber ho a podívej se, jak je tam připojený. nedávno jsem měl rozebranou 7110 a většina konektorů a některé komponenty (anténa, vibrátor, mikrofon, sluchátko, zvonítko...) byla na desku jenom přiložena a pružinka udržovala kontakt se základní deskou. pokud to tak je, nakřiv znovu pružinku a hotové. pokud ne, tak v GESu nebo GME se dají koupit konektory za pát kaček, tak ho přepájet
565257
rozeber ho a podívej se, jak je tam připojený. nedávno jsem měl rozebranou 7110 a většina konektorů a některé komponenty (anténa, vibrátor, mikrofon, sluchátko, zvonítko...) byla na desku jenom přiložena a pružinka udržovala kontakt se základní deskou. pokud to tak je, nakřiv znovu pružinku a hotové. pokud ne, tak v GESu nebo GME se dají koupit konektory za pát kaček, tak ho přepájet
HAL
0 0
reagovat

xxendxx

Obávám se že u telefonu je potřeba trochu rozebíratelnější řešení...
565198
Obávám se že u telefonu je potřeba trochu rozebíratelnější řešení...
xxendxx
0 0
reagovat
HAL: Tak to je dobrá zpráva, já měl pocit, že korejci dělají jenom ty lepší značky, tak to by mohlo i něco vydržet. :)
565192
HAL: Tak to je dobrá zpráva, já měl pocit, že korejci dělají jenom ty lepší značky, tak to by mohlo i něco vydržet. :)
0 0
reagovat
zakápnout vteřiňákem, aby se to nekvrdlalo :D
565187
zakápnout vteřiňákem, aby se to nekvrdlalo :D
0 0
reagovat

rcorp

Víc než rok jsem používal Doonio Ace a byla to bezproblémová mašinka (btw korejská, ne čínská) ;)

Ale s konektorem na sluchátka teď mám problém u své Nokie 5800 - přesně jak zmiňuje KARLOS, nejspíš se časem nějak "vyviklal" a začal pracovat jen v některých polohách, takže je při jakémkoli pohybu prakticky nepoužitelný.
Záruka telefonu je pryč a servisní oprava by asi nebyla levná, tak mě napadá jestli by takto jednoduchá věc nešla opravit nějak svépomocí - nemá s tím někdo nějakou zkušenost?
565186
Víc než rok jsem používal Doonio Ace a byla to bezproblémová mašinka (btw korejská, ne čínská) *;)* Ale s konektorem na sluchátka teď mám problém u své Nokie 5800 - přesně jak zmiňuje KARLOS, nejspíš se časem nějak "vyviklal" a začal pracovat jen v některých polohách, takže je při jakémkoli pohybu prakticky nepoužitelný. Záruka telefonu je pryč a servisní oprava by asi nebyla levná, tak mě napadá jestli by takto jednoduchá věc nešla opravit nějak svépomocí - nemá s tím někdo nějakou zkušenost?
rcorp
0 0
reagovat

rcorp

link já už dva roky používám philips, ne zrovna tenhle, ale sem s nim spokojenej, je spolehlivej a splňuje všechny moje nároky, tzn. jednou tejdně nabít, hodit tam pár alb v mp3 a víc se nestarat...
565164
http://www.korunka.cz/mp3-prehravace-16-gb/philips-gogear-ariaz-sa2ara16k-16gb já už dva roky používám philips, ne zrovna tenhle, ale sem s nim spokojenej, je spolehlivej a splňuje všechny moje nároky, tzn. jednou tejdně nabít, hodit tam pár alb v mp3 a víc se nestarat...
rcorp
0 0
reagovat
Tak pokud někdo nepřijde s lepší alternativou, tak to asi risknu. Dva roky by to mělo vydržet a pak bude zas všechno stát polovinu, tak se koupí něco dalšího. :)
565161
Tak pokud někdo nepřijde s lepší alternativou, tak to asi risknu. Dva roky by to mělo vydržet a pak bude zas všechno stát polovinu, tak se koupí něco dalšího. :)
0 0
reagovat
Co sem vygooglil, tak nevypadá nejhůř. Papírově by měl sedět, oceňuju na něm ty postranní tlačítka na slepé ovládání (pro mě docela důležité a pro tebe ostatně v metru taky)... Že má podporu divx se hodí hlavně u seriálů, které nebudeš muset pořád převídět (navíc u levných playerů je to s převody mnohdy kříž, než člověk najde něco, co mu opravdu slušně poslouží), je ovšem otázka, jak moc využíváš titulků...
Té hrací doby si ani moc nevšímej - je to sice hezké číslo, ale to největší je naměřená doba, kdy ti sice player jede, ale má vypnutý displej... Takže pokud budeš koukat na seriál, dostaneš se někde k těm čtyřem hodinám. Na druhou stranu energeticky by sem se toho v počátcích ani moc nebál, ty baterky odchází v průměru za dva tři roky...
Větší starosti by mi dělalo dílenské zpracování - jako například konektoru na sluchátka (který může po čase začít pracovat jen v některých polohách), případně pochybné kontakty na tlačítkách...
565160
Co sem vygooglil, tak nevypadá nejhůř. Papírově by měl sedět, oceňuju na něm ty postranní tlačítka na slepé ovládání (pro mě docela důležité a pro tebe ostatně v metru taky)... Že má podporu divx se hodí hlavně u seriálů, které nebudeš muset pořád převídět (navíc u levných playerů je to s převody mnohdy kříž, než člověk najde něco, co mu opravdu slušně poslouží), je ovšem otázka, jak moc využíváš titulků... Té hrací doby si ani moc nevšímej - je to sice hezké číslo, ale to největší je naměřená doba, kdy ti sice player jede, ale má vypnutý displej... Takže pokud budeš koukat na seriál, dostaneš se někde k těm čtyřem hodinám. Na druhou stranu energeticky by sem se toho v počátcích ani moc nebál, ty baterky odchází v průměru za dva tři roky... Větší starosti by mi dělalo dílenské zpracování - jako například konektoru na sluchátka (který může po čase začít pracovat jen v některých polohách), případně pochybné kontakty na tlačítkách...
0 0
reagovat

KARLOS

Tak nějak, narazil jsem na DOONIO Naut, což je nějaký čínský bazmek, ale vypadá docela slušně, akorát to má zdá se blbou baterku, výdrž 15 hodin; pro video 4 , asi není nic moc, co? Ale na to ježdění metrem by to stačit mělo. :)
565159
Tak nějak, narazil jsem na DOONIO Naut, což je nějaký čínský bazmek, ale vypadá docela slušně, akorát to má zdá se blbou baterku, výdrž 15 hodin; pro video 4 , asi není nic moc, co? Ale na to ježdění metrem by to stačit mělo. :)
KARLOS
0 0
reagovat
V podstatě se budeš muset smířit s absencí nativní podpory aviček a jejich titulkování, s tím, že většina mp4ek je dnes dotykových a tudíš jejich ovládání nemusí vyhovovat každému (navíc málokterý model počítá s možnostmi slepého ovládání)... Ve zbytku nedostatků ti to bude nejspíš jedno - pokud bude vážit o několik gramů víc nebo míň, či jestli ti vydrží patnáct hodin nebo dvacet, jestli audiofilsky hraje, či nehraje ;)...
565158
V podstatě se budeš muset smířit s absencí nativní podpory aviček a jejich titulkování, s tím, že většina mp4ek je dnes dotykových a tudíš jejich ovládání nemusí vyhovovat každému (navíc málokterý model počítá s možnostmi slepého ovládání)... Ve zbytku nedostatků ti to bude nejspíš jedno - pokud bude vážit o několik gramů víc nebo míň, či jestli ti vydrží patnáct hodin nebo dvacet, jestli audiofilsky hraje, či nehraje ;)...
0 0
reagovat

KARLOS

Jo, to je drahý, zas tak super to být nemusí, s nedostatky počítám , ale potřeboval bych vědět, jaké to budou. :)
565156
Jo, to je drahý, zas tak super to být nemusí, s nedostatky počítám , ale potřeboval bych vědět, jaké to budou. :)
KARLOS
0 0
reagovat
TrDLo: Njn, já jsem trochu opožděný. :) Ale můj mobil nic z toho neumí a dokud můj miláček (Nokia 7270) žije, tak ho nehodlám měnit, protože takové mobily se už nedělají a teď jsou to samé vysouvací nebo dotykové nesmysly, to nechci. :) Nehledě k tomu, že přehrávač předpokládám vyjde levněji než mobil podobných přehrávacích parametrů.

Tak znova, přehrávač, c'mon, neříkejte, že nikdo nevíte. :)
565155
TrDLo: Njn, já jsem trochu opožděný. :) Ale můj mobil nic z toho neumí a dokud můj miláček (Nokia 7270) žije, tak ho nehodlám měnit, protože takové mobily se už nedělají a teď jsou to samé vysouvací nebo dotykové nesmysly, to nechci. :) Nehledě k tomu, že přehrávač předpokládám vyjde levněji než mobil podobných přehrávacích parametrů. Tak znova, přehrávač, c'mon, neříkejte, že nikdo nevíte. :)
0 0
reagovat
TrDLo: Tak moje mp4ka to všechno, co si vyjmenoval splňuje do puntíku... Mobil mi slouží jen na net, budík a diář (krom vlastního volání a psaní). A jo, sem zastáncem tvrzení, že je mít lepší v kjapse vybitou mp4ku a funkční telefon ;)...
Samozřejmě by sem doporučil cowona s9, ale to dalece přesahuje rcorpův stanovený cenový limit. Ale v podstatě to má všechno, co člověk od přehrávače potřebuje - vysokou výdž, maximální podporu formátů, minimální hmotnost, maximální komfort ovládání. Ani rozměry nejsou nijak závratné, do kapsy se vleze vždycky...
565154
TrDLo: Tak moje mp4ka to všechno, co si vyjmenoval splňuje do puntíku... Mobil mi slouží jen na net, budík a diář (krom vlastního volání a psaní). A jo, sem zastáncem tvrzení, že je mít lepší v kjapse vybitou mp4ku a funkční telefon ;)... Samozřejmě by sem doporučil cowona s9, ale to dalece přesahuje rcorpův stanovený cenový limit. Ale v podstatě to má všechno, co člověk od přehrávače potřebuje - vysokou výdž, maximální podporu formátů, minimální hmotnost, maximální komfort ovládání. Ani rozměry nejsou nijak závratné, do kapsy se vleze vždycky...
0 0
reagovat
Já bych spíš řekl, že hype kolem mp4 přehrávačů už dávno pominul a dneska jsou celkem out.

Aneb proč po kapsách nosit dvě krabičky s barevným displejem na "prohlížení fotek a videí"? Je mi jasný, že každej má svoje preference, ale není lepší se dneska u mp3 přehrávače zaměřit právě na to, co neumí mobil = malá hmotnost, velká výdrž, ovládání poslepu?

Jen tak k zamyšlení, přesvědčovat tu nikoho nehodlám :)
565153
Já bych spíš řekl, že hype kolem mp4 přehrávačů už dávno pominul a dneska jsou celkem out. Aneb proč po kapsách nosit dvě krabičky s barevným displejem na "prohlížení fotek a videí"? Je mi jasný, že každej má svoje preference, ale není lepší se dneska u mp3 přehrávače zaměřit právě na to, co neumí mobil = malá hmotnost, velká výdrž, ovládání poslepu? Jen tak k zamyšlení, přesvědčovat tu nikoho nehodlám :)
0 0
reagovat

Mp4 přehrávač

Víceméně mi odešel mp3 přehrávač a koukám, že mp3 je out a přešlo se na další level, tak jaký je v současnosti nejlepší mp4 přehrávač za slušnou cenu, koukám, že teď už jsou 8 GB (stačí to?)pod dva tisíce, to by bylo fajn, ale možná bych i něco přihodil. Dík.
565150
Víceméně mi odešel mp3 přehrávač a koukám, že mp3 je out a přešlo se na další level, tak jaký je v současnosti nejlepší mp4 přehrávač za slušnou cenu, koukám, že teď už jsou 8 GB (stačí to?)pod dva tisíce, to by bylo fajn, ale možná bych i něco přihodil. Dík.
Mp4 přehrávač
0 0
reagovat
Bohužel nemám, ale pokusím se poradit nejlépe jak vím: recenze, screeny. :)
565092
Bohužel nemám, ale pokusím se poradit nejlépe jak vím: [link="http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews37/master_and_commander_blu-ray.htm"]recenze[/link], [link="http://www.google.com/search?q=Master+Commander+blu-ray&um=1&hl=cs&safe=off&client=opera&rls=cs&biw=1020&bih=653&tbm=isch&source=lnt&tbs=isz:ex,iszw:1920,iszh:1080&sa=X&ei=4UGoTelCx6rxA7mgmKcG&ved=0CAsQpwUoBQ"]screeny[/link]. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se