Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7601 - 7620 Napsat příspěvek
Mí moudří techničtí eMZáci, chtěl bych konečně pořídit nějakou starter zrcadlovku a koukám na tuhle Sonku A380L link za vcelku výjimečnou cenu, není tam nějaký háček?:)
566503
Mí moudří techničtí eMZáci, chtěl bych konečně pořídit nějakou starter zrcadlovku a koukám na tuhle Sonku A380L http://www.amazon.co.uk/Sony-Alpha-A380L-Digital-Camera/dp/B002A9JDK2/ref=sr_1_27?s=electronics&ie=UTF8&qid=1304976290&sr=1-27 za vcelku výjimečnou cenu, není tam nějaký háček?:)
0 0
reagovat
link kdyby někoho zajímalo, jak vypadá RED uvnitř, tak odkaz "Internal photos"
566349
https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=456260&fcc_id=%27YGA001%27 kdyby někoho zajímalo, jak vypadá RED uvnitř, tak odkaz "Internal photos"
0 0
reagovat

Snipsley

LOOOOL
566339
LOOOOL
Snipsley
0 0
reagovat
Nejstahovanější položky v Playstation Store link :D
566337
Nejstahovanější položky v Playstation Store http://static.aumojekoule.eu:443/images/articles/default/psn_this_week_1304538487.jpg *:D*
0 0
reagovat
Ta střelba se změnila, ale už si bohužel nepamatuju přesně jak. Vím jen, že když jsem hru poprvé pustil a začal je porcovat jako v jedničce, tak to nefungovalo stejně.

U Portalu jsem ještě zapomněl na ten pitomý systém loadování. V dnešní době jsem takhle rozkouskovanou hru už fakt nečekal.
566236
Ta střelba se změnila, ale už si bohužel nepamatuju přesně jak. Vím jen, že když jsem hru poprvé pustil a začal je porcovat jako v jedničce, tak to nefungovalo stejně. U Portalu jsem ještě zapomněl na ten pitomý systém loadování. V dnešní době jsem takhle rozkouskovanou hru už fakt nečekal.
0 0
reagovat

Vardant

Vidíš zrovna návrat na Ishimuru jsem si užil ze všeho nejvíc, krásný pocit deja vu, ale to opravdu záleží na konkrétních chutí každého hráče. Je ovšem fakt, že tato odbočka byla nejvíce uměle vykonstruovaná.
Jinak alfa a omega je opět střelba do končetin, speciálně pokud používáš utočnou pušku, bodovou "sniperku" atd. Nevím jak u ostatních zbraní respektivě dulního zařízení :), jakmile se mi totiž kvér nelíbí, tak jej i přes nepopiratelnou učinnost nepoužívám :)
Portal 2, přesně taky zamrzela mnohem menší dynamika a obtížnost hlavolamů, pravda u jednoho jsem se brutálně zasekl :) Možná si špatně pamatuji, ale zrovna Portal 2 mě přišel o dost delší.
566235
[spoiler]Vidíš zrovna návrat na Ishimuru jsem si užil ze všeho nejvíc, krásný pocit deja vu, ale to opravdu záleží na konkrétních chutí každého hráče. Je ovšem fakt, že tato odbočka byla nejvíce uměle vykonstruovaná.[/spoiler] Jinak alfa a omega je opět střelba do končetin, speciálně pokud používáš utočnou pušku, bodovou "sniperku" atd. Nevím jak u ostatních zbraní respektivě dulního zařízení :), jakmile se mi totiž kvér nelíbí, tak jej i přes nepopiratelnou učinnost nepoužívám :) Portal 2, přesně taky zamrzela mnohem menší dynamika a obtížnost hlavolamů, pravda u jednoho jsem se brutálně zasekl :) Možná si špatně pamatuji, ale zrovna Portal 2 mě přišel o dost delší.
Vardant
0 0
reagovat
Recyklací jsem myslel návrat do prostředí z prvního dílu. Nejdřív jsem si myslel, že je to chytré, ale bylo to zbytečně dlouhé a vlastně se tam moc ani nestalo.

Systém ustřelování končetin, to jsem myslel.

Ovládání v nulové gravitaci se zlepšilo, ale ta dezorientace byla právě dobrá, protože takhle to ve skutečnosti funguje. Žádné překvapivé využití, prostě nic.

Ať už jim věřil nebo ne, tak to shazovalo celou hru dolů. "Mám super nápad, první člověk, kterého ve hře potkáte vás podvede. To bude skvělý twist. A kdyby to nevyšlo, tak to zopakujeme ještě jednou, to už lidi nemůžou přece čekat. A kdyby to i tak někoho napadlo, tak potřetí to už musí vyjít..."

Podobné zklámání jsem se dočkal i u Portal 2. Lehčí úkoly, strašně omezené možnosti řešení hlavolamů, hra vás daleko víc vede za ručičku, žádné divoké skákání při kterém musíte vědět kam při každém kroku zamířit a kterým portálem atd. Příběh a dialogy zábavné a lepší jak v prvním dílu, ale jinak... A to trestuhodné nevyužití těch gelů? Z toho jsem byl naštvaný až do konce. A opět, celkově kratší hra.
566228
Recyklací jsem myslel návrat do prostředí z prvního dílu. Nejdřív jsem si myslel, že je to chytré, ale bylo to zbytečně dlouhé a vlastně se tam moc ani nestalo. Systém ustřelování končetin, to jsem myslel. Ovládání v nulové gravitaci se zlepšilo, ale ta dezorientace byla právě dobrá, protože takhle to ve skutečnosti funguje. Žádné překvapivé využití, prostě nic. [spoiler]Ať už jim věřil nebo ne, tak to shazovalo celou hru dolů. "Mám super nápad, první člověk, kterého ve hře potkáte vás podvede. To bude skvělý twist. A kdyby to nevyšlo, tak to zopakujeme ještě jednou, to už lidi nemůžou přece čekat. A kdyby to i tak někoho napadlo, tak potřetí to už musí vyjít..."[/spoiler] Podobné zklámání jsem se dočkal i u Portal 2. Lehčí úkoly, strašně omezené možnosti řešení hlavolamů, hra vás daleko víc vede za ručičku, žádné divoké skákání při kterém musíte vědět kam při každém kroku zamířit a kterým portálem atd. Příběh a dialogy zábavné a lepší jak v prvním dílu, ale jinak... A to trestuhodné nevyužití těch gelů? Z toho jsem byl naštvaný až do konce. A opět, celkově kratší hra.
0 0
reagovat

Vardant

Prostředí se recyklovalo především v DS1, zde je naopak mnohem pestřeší, a to že na dvou místech (obchodní dům, důl) navštívíš stejnou lokaci nadvakrát a následně na základě tohoto ignotrovat celkovou pestrost (školka, kostel, ********, důl, obchodní centrum, podzemka, výzkumné centrum...), no nevím, samozřejmně je to Tvůj názor, který repsektuji. Souhlas s T007, nulová gravitace a venkovní prostředí je v DS2 mnohem promakanější, a rozhodně zde trávíš více času, už jen tím, že základní kapacita kyslíku je dvojnásobná (nad 100s). Nerozumím větě upravený systém střelby, to nejspíš platí pro konzole, pro vysvětlenou pařil jsem na pc. S tím, že je DS 2 kratší souhlasím, plus záverečný duel byl v DS1 o několik tříd epičtější, ale v DS2 měl také své kouzlo :)

Clark po celou dobu nikomu nevěří, kromě Nicol, prostě neměl na výběr, tolik k lobotomii, naopak je fajn že v DS2 se mnohem více zapojí do děje

Dead Space 2 - All Death Scenes (18+) :D pozor tak trochu spoiler
566229
Prostředí se recyklovalo především v DS1, zde je naopak mnohem pestřeší, a to že na dvou místech (obchodní dům, důl) navštívíš stejnou lokaci nadvakrát a následně na základě tohoto ignotrovat celkovou pestrost (školka, kostel, ********, důl, obchodní centrum, podzemka, výzkumné centrum...), no nevím, samozřejmně je to Tvůj názor, který repsektuji. Souhlas s T007, nulová gravitace a venkovní prostředí je v DS2 mnohem promakanější, a rozhodně zde trávíš více času, už jen tím, že základní kapacita kyslíku je dvojnásobná (nad 100s). Nerozumím větě upravený systém střelby, to nejspíš platí pro konzole, pro vysvětlenou pařil jsem na pc. S tím, že je DS 2 kratší souhlasím, plus záverečný duel byl v DS1 o několik tříd epičtější, ale v DS2 měl také své kouzlo :) [spoiler]Clark po celou dobu nikomu nevěří, kromě Nicol, prostě neměl na výběr, tolik k lobotomii, naopak je fajn že v DS2 se mnohem více zapojí do děje[/spoiler] [link="http://www.youtube.com/watch?v=mGbPlTnipCg"]Dead Space 2 - All Death Scenes (18+) *:D* pozor tak trochu spoiler[/link]
Vardant
0 0
reagovat
Me se libili oba dily a to hodne, co se tyce zminene nulove gravitace, tak ta se mi ve dvojce libi o mnoho lepe a hlavne jak se ovlada, v jednicce to bylo trosku zmatene...
566223
Me se libili oba dily a to hodne, co se tyce zminene nulove gravitace, tak ta se mi ve dvojce libi o mnoho lepe a hlavne jak se ovlada, v jednicce to bylo trosku zmatene...
0 0
reagovat

DS2

Hlavně je tam dost In the Face brutality - ty monstra tam pusobi uz stylem "Hele, divej se na me, boj se me, to jsem ale hnusak co, utikej..." coz se strachem nema nic spolecneho... uz ten zacatek (prvni vec rped hranim) je sice brutalni, ale ani naznakem ne strasidelny/desivy/atmosfericky
566210
Hlavně je tam dost In the Face brutality - ty monstra tam pusobi uz stylem "Hele, divej se na me, boj se me, to jsem ale hnusak co, utikej..." coz se strachem nema nic spolecneho... uz ten zacatek (prvni vec rped hranim) je sice brutalni, ale ani naznakem ne strasidelny/desivy/atmosfericky
DS2
0 0
reagovat
Druhý díl je naopak daleko horší. Zbraně se skoro nezměnili, prostředí se recykluje, využití nulové gravitace tam skoro není. Už to taky není vůbec horror a ten upravený systém střelby od jedničky se mi taky silně nelíbí. Taky se mi ještě zdálo, že byla hra kratší než jednička a hlavní hrdina prodělal několik lobotomií za sebou. Potká první osobu, té okamžitě uvěří, ta ho podvede. Potká další a bez váhání udělá to samé...
566208
Druhý díl je naopak daleko horší. Zbraně se skoro nezměnili, prostředí se recykluje, využití nulové gravitace tam skoro není. Už to taky není vůbec horror a ten upravený systém střelby od jedničky se mi taky silně nelíbí. Taky se mi ještě zdálo, že byla hra kratší než jednička a hlavní hrdina prodělal několik lobotomií za sebou. [spoiler]Potká první osobu, té okamžitě uvěří, ta ho podvede. Potká další a bez váhání udělá to samé...[/spoiler]
0 0
reagovat

Toren

Subjektivně je pro mne DS2 o chlup zábavnější než DS1. Objektivní plus: oproti DS1 pestřejší prostředí, více "sexy" armor, nové cool zdrůdy, vícero "wau" momentů. Jen čeho je možná méně, tak živočičného strachu, i když to je přirozené, přeci jen jde o druhý díl, tím je menší celkový pocit překvapení, toto je ovšem bohatě vynahrazeno.
566199
Subjektivně je pro mne DS2 o chlup zábavnější než DS1. Objektivní plus: oproti DS1 pestřejší prostředí, více "sexy" armor, nové cool zdrůdy, vícero "wau" momentů. Jen čeho je možná méně, tak živočičného strachu, i když to je přirozené, přeci jen jde o druhý díl, tím je menší celkový pocit překvapení, toto je ovšem bohatě vynahrazeno.
Toren
0 0
reagovat

Dead Space

Dvojku sem nehrál ale zrovna jsem přibližně v půlce jedničky a musím říct, že po Mass Effectu jsem si našel další klenot :D Tisickrát lepší než nějaký Crysis, Call of Duty a spol :D
Atmosféra lepší než ve filmech, grafika a design prostředí naprosto flustrující a perfektní ... parádička :)
566193
Dvojku sem nehrál ale zrovna jsem přibližně v půlce jedničky a musím říct, že po Mass Effectu jsem si našel další klenot :D Tisickrát lepší než nějaký Crysis, Call of Duty a spol :D Atmosféra lepší než ve filmech, grafika a design prostředí naprosto flustrující a perfektní ... parádička :)
Dead Space
0 0
reagovat

Cain

Dead Space je fakt pecka ;)
566192
Dead Space je fakt pecka *;)*
Cain
0 0
reagovat

xxendxx

Jo, to je ono. :D Díky.:+
566187
Jo, to je ono. *:D* Díky.*:+*
xxendxx
0 0
reagovat
Adblock Plus?
566186
Adblock Plus?
0 0
reagovat
adblock? :D
566184
adblock? :D
0 0
reagovat
Potřeboval bych si dát do prohlížeče program, který by eliminoval reklamy. Bohužel mi vypadl jeho název. Mohl by mi prosím někdo poradit?
566183
Potřeboval bych si dát do prohlížeče program, který by eliminoval reklamy. Bohužel mi vypadl jeho název. Mohl by mi prosím někdo poradit?
0 0
reagovat

Dead Space 2 (85/100)

Dopařeno na obtížnost Zealot s Police armor (odemkne se po prvním dohrání) a vrněl jsem u toho blahem. Gameska vyšla na pc (pohodové hw nároky!), xbox i ps3, který zde nemálo uživatelů vlastní. Pokud jste fandy Aliena a Věci a z nějakého záhadného důvodu se díváte na gamesky z vrchu :D, prosím Vás!, alespoň zde udělejte čestnou vyjímku a zapařte. Vždyť jde o poctivej akční horrorovej zážitek, jak vystřižený z holywoodských 80 let. p.s.: Nejsem angličtinář (gameska je bez cz podpory), ale i přesto jsem byl v obraze (i při čtení kvanta doprovodných textů), ale hlavně příští týden vyjde cz zde link: link
566140
Dopařeno na obtížnost Zealot s Police armor (odemkne se po prvním dohrání) a vrněl jsem u toho blahem. Gameska vyšla na pc (pohodové hw nároky!), xbox i ps3, který zde nemálo uživatelů vlastní. Pokud jste fandy Aliena a Věci a z nějakého záhadného důvodu se díváte na gamesky z vrchu *:D*, prosím Vás!, alespoň zde udělejte čestnou vyjímku a zapařte. Vždyť jde o poctivej akční horrorovej zážitek, jak vystřižený z holywoodských 80 let. p.s.: Nejsem angličtinář (gameska je bez cz podpory), ale i přesto jsem byl v obraze (i při čtení kvanta doprovodných textů), ale hlavně příští týden vyjde cz zde link: http://kramolisdavid.webovastranka.cz/blog/1055/8807?last_page=go
Dead Space 2 (85/100)
0 0
reagovat
No take si myslim, ze je to nejaka odveta a celkem se to tahne, jsem zvedav, jak to vse dopadne...
565814
No take si myslim, ze je to nejaka odveta a celkem se to tahne, jsem zvedav, jak to vse dopadne...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se