Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 7621 - 7640 Napsat příspěvek
Mám docela štěstí, že na PSN jsem nakupoval někdy na podzim, a to kartou, která už dávno neplatí. :-)
565672
Mám docela štěstí, že na PSN jsem nakupoval někdy na podzim, a to kartou, která už dávno neplatí. :-)
0 0
reagovat

PS3

Musím se přiznat, že za celou dobu jsem se na net přes ps3 nepřipojil :) Nakupuji ale přes steam, kde mám denní limit, tuším 1000,- kč.
565660
Musím se přiznat, že za celou dobu jsem se na net přes ps3 nepřipojil :) Nakupuji ale přes steam, kde mám denní limit, tuším 1000,- kč.
PS3
0 0
reagovat
Nemám teď na tý kartě stejně nic, ale radost nemám, otázka jestli to postihlo čechy, podle mě ne (ta krádež). Jinak to podle mě je jen pomsta za Geodeta a rozkodóvání PS3, ne že by chtěli zneužít bankovní účty. + vyšla na světlo celková nezabezpečenost PSN, ze strany Sony.
565655
Nemám teď na tý kartě stejně nic, ale radost nemám, otázka jestli to postihlo čechy, podle mě ne (ta krádež). Jinak to podle mě je jen pomsta za Geodeta a rozkodóvání PS3, ne že by chtěli zneužít bankovní účty. + vyšla na světlo celková nezabezpečenost PSN, ze strany Sony.
0 0
reagovat
Tak co rikate na PSN? Ja si radsi i bloknul kartu, nejak casto jsem na ni nakupoval 8)
565639
Tak co rikate na PSN? Ja si radsi i bloknul kartu, nejak casto jsem na ni nakupoval *8)*
0 0
reagovat
Hoď odkaz, možná radši přes PM, aby na to lidi neklikali. Na to bych se rád podíval co je to za svinstvo.
565629
Hoď odkaz, možná radši přes PM, aby na to lidi neklikali. Na to bych se rád podíval co je to za svinstvo.
0 0
reagovat
nic, uz sem to vyresil tvrdym vypnutim pres spravce uloh a pri znovuotevreni sem to zavrel driv, nez se to nacetlo ... pekny svinstvo ale. pres patej obrazek na googlu :o
565628
nic, uz sem to vyresil tvrdym vypnutim pres spravce uloh a pri znovuotevreni sem to zavrel driv, nez se to nacetlo ... pekny svinstvo ale. pres patej obrazek na googlu *:o*
0 0
reagovat
mam docela trapnej problem. googlil sem si obrazek do clanku a kdyz sem na nej kliknul, otevrela se mi stranka, ktera automaticky zacala scanovat muj pocitac a ... nejde zavrit. scan se mi zastavit podarilo, ale proste ji nezavru, pokazdy, kdyz to zkusim, vyskoci na me okno, ze mam v pocitaci virus a ze bych si mel projet hadr a okno to zavrit odmitne... any help? :o
565626
mam docela trapnej problem. googlil sem si obrazek do clanku a kdyz sem na nej kliknul, otevrela se mi stranka, ktera automaticky zacala scanovat muj pocitac a ... nejde zavrit. scan se mi zastavit podarilo, ale proste ji nezavru, pokazdy, kdyz to zkusim, vyskoci na me okno, ze mam v pocitaci virus a ze bych si mel projet hadr a okno to zavrit odmitne... any help? *:o*
0 0
reagovat
připojím se k doporučení sandisku. mám už docela dlouho sandisk sansa e260 4GB a i když už je lehce potlučený, tak pořád šlape jak hodiny. baterka pořád vydrží přes 20 hodin
565620
připojím se k doporučení sandisku. mám už docela dlouho sandisk sansa e260 4GB a i když už je lehce potlučený, tak pořád šlape jak hodiny. baterka pořád vydrží přes 20 hodin
0 0
reagovat

MP3 přehrávač

Pokud to bude jen na hudbu, doporučím Sansa Clip+. A k tomu koupit samostatný sluchátka, mezi špunty doporučuji se kouknout po A-jays nebo ze zahraničí koupit tyhle tyhle. Pokud pecky tak tyhle.
565616
Pokud to bude jen na hudbu, doporučím Sansa Clip+. A k tomu koupit samostatný sluchátka, mezi špunty doporučuji se kouknout po A-jays nebo ze zahraničí koupit tyhle [link="http://head-direct.com/product_detail.php?p=23"]tyhle[/link]. Pokud pecky tak [link="http://headphones.cz/inshop/prenosna/pecky/yuin-pk3.htm"]tyhle[/link].
MP3 přehrávač
0 0
reagovat

KarelR

Já mám creative ZEN a nemůžu si ho vynachválit. Parádní zvuk a intuitivní ovládání v kapse. Maličký, tenký. Akorát ten můj už neprodávají, tak leda ten, co posílá pode mnou Fluke. Ale to vypadá jen na kosmetické změny.
565590
Já mám creative ZEN a nemůžu si ho vynachválit. Parádní zvuk a intuitivní ovládání v kapse. Maličký, tenký. Akorát ten můj už neprodávají, tak leda ten, co posílá pode mnou Fluke. Ale to vypadá jen na kosmetické změny.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

a pokud jde o úplnej tip link :)
565588
a pokud jde o úplnej tip http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77050 :)
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

MP3 s bůhví kvalitníma sluchátkama, stejně nekoupíš, leda od Creativu. Takže Creative, Sansa, a iRiver, Philips. Všichni čtyři mají kvalitní mp3, a seženeš od nich modely i do dvou litrů, respektive, kup právě takovou, která stojí aspoň přes 1500,- podle mě jsou ty levnější jen na jedno použití. A hlavně, aby měli tlačítka na volume a přehrávání, ne dotykovej displej:) mrkni na jejich český webky, nebo na alzu, či czech computer, a nastav si cenovej limit a tyhle značky. Pak bych vybíral podle designu a příspěvků o hodnocení, který jsou například na czc;)
565587
MP3 s bůhví kvalitníma sluchátkama, stejně nekoupíš, leda od Creativu. Takže Creative, Sansa, a iRiver, Philips. Všichni čtyři mají kvalitní mp3, a seženeš od nich modely i do dvou litrů, respektive, kup právě takovou, která stojí aspoň přes 1500,- podle mě jsou ty levnější jen na jedno použití. A hlavně, aby měli tlačítka na volume a přehrávání, ne dotykovej displej:) mrkni na jejich český webky, nebo na alzu, či czech computer, a nastav si cenovej limit a tyhle značky. Pak bych vybíral podle designu a příspěvků o hodnocení, který jsou například na czc;)
KarelR
0 0
reagovat

MP3

Máte někdo tip na solidní MP3 přehrávač? Tak do dvou litrů, 4-8 giga pamět, s klasickejma sluchátkama do uší bez těch úchytovejch blbin.
565583
Máte někdo tip na solidní MP3 přehrávač? Tak do dvou litrů, 4-8 giga pamět, s klasickejma sluchátkama do uší bez těch úchytovejch blbin.
MP3
0 0
reagovat
link On uz fakt po tech 12-ti letech snad i vyjde, aneb dalsi trailer, to je u Dukea divne :))
565459
http://games.tiscali.cz/video/duke-je-borec-a-umi-curat-sdeluje-nam-trailer-55543 On uz fakt po tech 12-ti letech snad i vyjde, aneb dalsi trailer, to je u Dukea divne *:))*
0 0
reagovat

Fluke

Noup, byla to obyčejná papírová krabice se štítkem, kde byl odesilatel.
565436
Noup, byla to obyčejná papírová krabice se štítkem, kde byl odesilatel.
Fluke
0 0
reagovat
Perry: Ano, UK je EU, takže nemění, a sranda je, že tu v UK je stejně velký DPH 20%, ehm.

Nicméně z US budu objednávat dál, protože v UK jsou hnusný obaly, až na výjimky.

Luc44: nebyl ten Kindle dárkově balenej? Možná to obalamutilo celníky.
565434
Perry: Ano, UK je EU, takže nemění, a sranda je, že tu v UK je stejně velký DPH 20%, ehm. Nicméně z US budu objednávat dál, protože v UK jsou hnusný obaly, až na výjimky. Luc44: nebyl ten Kindle dárkově balenej? Možná to obalamutilo celníky.
0 0
reagovat
Tim me pekne nakrkli. Radoval jsem se, kdyz zvysili neplaceni CLA od 150eur a pak prijdou s jinou svinarnou... No co se da delat, nastesti stejne z 90 procent kupuji spise z UK. Jinak to rozbalovani je take super, kdyz se neco ztrati, tak za to muze kdo? Posta, to je docela na hlavu postavene, celnici jsou proste uplne mimo, ty akorat buzeruji a budou moci klidne krast...
565435
Tim me pekne nakrkli. Radoval jsem se, kdyz zvysili neplaceni CLA od 150eur a pak prijdou s jinou svinarnou... No co se da delat, nastesti stejne z 90 procent kupuji spise z UK. Jinak to rozbalovani je take super, kdyz se neco ztrati, tak za to muze kdo? Posta, to je docela na hlavu postavene, celnici jsou proste uplne mimo, ty akorat buzeruji a budou moci klidne krast...
0 0
reagovat
Takže na zásilkách z UK se nic nemění a posílat si filmy z US se už nevyplatí, pokud je rozdíl zhruba 80,- (UK / US), chápu to dobře ?
565430
Takže na zásilkách z UK se nic nemění a posílat si filmy z US se už nevyplatí, pokud je rozdíl zhruba 80,- (UK / US), chápu to dobře ?
0 0
reagovat

sidda

Šance žije, 8. 4. mi přišel Kindle za 139 dolarů a vyváznul jsem bez DPH :) Zřejmě byl nějakej celník línej rozbalovat krabici od amazonu, řekl si, že je to knížka a neobtěžoval se s rozbalováním
565428
Šance žije, 8. 4. mi přišel Kindle za 139 dolarů a vyváznul jsem bez DPH *:)* Zřejmě byl nějakej celník línej rozbalovat krabici od amazonu, řekl si, že je to knížka a neobtěžoval se s rozbalováním
sidda
0 0
reagovat
Do 31.3. měl člověk klid od cla v případě, že zásilka byla levnější než 150EUR, od teď u dražšího balíku než 22EUR se už tomu nevyhne, teoreticky. Ale platí to jen pro zásilky, které jdou ze zámoří, pro EU se nic nemění.

Edit: Eh, zvýšilo se dph, ne clo... příjde balík, celník se podívá, co přišlo, pokud usoudí, že deklarovaná cena je záměrně nižší, tak ho to neobalamutí a napaří 20% z ceny navíc.

link
link
565429
Do 31.3. měl člověk klid od cla v případě, že zásilka byla levnější než 150EUR, od teď u dražšího balíku než 22EUR se už tomu nevyhne, teoreticky. Ale platí to jen pro zásilky, které jdou ze zámoří, pro EU se nic nemění. Edit: Eh, zvýšilo se dph, ne clo... příjde balík, celník se podívá, co přišlo, pokud usoudí, že deklarovaná cena je záměrně nižší, tak ho to neobalamutí a napaří 20% z ceny navíc. http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaciekonomika/_zprava/870109 http://www.lupa.cz/clanky/nakupy-v-zahranici-podrazi-kvuli-dph/
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se