Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6621 - 6640 Napsat příspěvek
Kup si iPhone jako zbytek zapadni civilizace :))
597556
Kup si iPhone jako zbytek zapadni civilizace *:))*
0 0
reagovat
:D:D:+
597366
*:D**:D**:+*
0 0
reagovat

popik

:D no ty seš šulek LDK, ale tebe beru, ty seš veterán :D
597337
*:D* no ty seš šulek LDK, ale tebe beru, ty seš veterán *:D*
popik
0 0
reagovat
ooo ty se snažíš vést diskuzi na nějaké téma a někdo ti tu diskuzi rozbíjí? To je ale smutné. Dokonce bych řekl i mrzuté...
597336
ooo ty se snažíš vést diskuzi na nějaké téma a někdo ti tu diskuzi rozbíjí? To je ale smutné. Dokonce bych řekl i mrzuté...
0 0
reagovat

popik

to xxendxx: ty si zasejk kup guttalax, abys ze sebe dostal to obří negativní hov*o 8)
597335
to xxendxx: ty si zasejk kup guttalax, abys ze sebe dostal to obří negativní hov*o *8)*
popik
0 0
reagovat
jestli chces jit s dobou, kup si pravidla pravopisu 8)
597334
jestli chces jit s dobou, kup si pravidla pravopisu *8)*
0 0
reagovat

popik

No já ten můj už mám taky aspoň dobrejch 7let a shodou náhod Sony Ericsson k800i, kterej stál tehdá taky slušnej balík a pořád běží jak švajcarské hodinky, ale přišel čas jít zase chvíly s dobou ?)
597333
No já ten můj už mám taky aspoň dobrejch 7let a shodou náhod Sony Ericsson k800i, kterej stál tehdá taky slušnej balík a pořád běží jak švajcarské hodinky, ale přišel čas jít zase chvíly s dobou *?)*
popik
0 0
reagovat
Přesně tak, ono věřím, že má nějaké voděodolné prvky, ale je potřeba vědět, co všechno se pod tím skrývá :D Zlatá moje současná cihla... Už ten telefon mám 7 let a pořád drží a ani jedna reklamace a že si toho se mnou už zažil...
597332
Přesně tak, ono věřím, že má nějaké voděodolné prvky, ale je potřeba vědět, co všechno se pod tím skrývá *:D* Zlatá moje současná cihla... Už ten telefon mám 7 let a pořád drží a ani jedna reklamace a že si toho se mnou už zažil...
0 0
reagovat
Pročti si bedlivě smlouvy, oni tu odolnost nijak nezaručují a tohle byl telefon, který byl daleko daleko odolnější než xperie, je to prostě jenom blbá náhoda, ale stala se.
597322
Pročti si bedlivě smlouvy, oni tu odolnost nijak nezaručují a tohle byl telefon, který byl daleko daleko odolnější než xperie, je to prostě jenom blbá náhoda, ale stala se.
0 0
reagovat

popik

Tož Sony a jejich vlajková loď Xperia Z na té voděodolnosti staví veškerou svoji kampaň, takže kdyby to při prvním letním deštíku, co ten foun nechám na zahradě chcíplo, tak by to bylo na žalobu :D
597320
Tož Sony a jejich vlajková loď Xperia Z na té voděodolnosti staví veškerou svoji kampaň, takže kdyby to při prvním letním deštíku, co ten foun nechám na zahradě chcíplo, tak by to bylo na žalobu *:D*
popik
0 0
reagovat
S tím je to přesně tak. Můj současný SGS II mi vypadnul snad tisíckrát, několikrát byl zoxidovaný a drží v pohodě, Když jsme si onehdá koupili na vodu odolný Sonim, který snad splňuje nějaké vojenské zkoušky, tak nám jednou spadl do vody a konečná. Shit happens.

597314
S tím je to přesně tak. Můj současný SGS II mi vypadnul snad tisíckrát, několikrát byl zoxidovaný a drží v pohodě, Když jsme si onehdá koupili na vodu odolný Sonim, který snad splňuje nějaké vojenské zkoušky, tak nám jednou spadl do vody a konečná. Shit happens.
0 0
reagovat
Na tyhle odolnosti bacha, jednou jsem měl "nerozbitný telefon"... Vypadl mi z kapsy, když jsem seděl, na koberec a totál na odpis :D

Ale to omatlávání... bacha na to, může to být dosti zrádné a otravné...
597288
Na tyhle odolnosti bacha, jednou jsem měl "nerozbitný telefon"... Vypadl mi z kapsy, když jsem seděl, na koberec a totál na odpis *:D* Ale to omatlávání... bacha na to, může to být dosti zrádné a otravné...
0 0
reagovat

popik

Jo o tom umatlávání jsem taky něco zaslechl, ale zase na druhou stranu je vodě odolný, takže všechny, opakuji všechny nečistoty by mělo být snadné odstranit. :))
597280
Jo o tom umatlávání jsem taky něco zaslechl, ale zase na druhou stranu je vodě odolný, takže všechny, opakuji všechny nečistoty by mělo být snadné odstranit. *:))*
popik
0 0
reagovat
:D
597278
*:D*
0 0
reagovat
To je u Popíka velké mínus řekl bych 8)
597277
To je u Popíka velké mínus řekl bych *8)*
0 0
reagovat
desne se umatlava prej
597274
desne se umatlava prej
0 0
reagovat

popik

Sony Xperia Z

Nějaké věcné názory k tomuto modelu?

Díky
597251
Sony Xperia Z Nějaké věcné názory k tomuto modelu? Díky
popik
0 0
reagovat

Perry

cca tak 3/4 bych si jich z fleku objednal. :-)
596929
cca tak 3/4 bych si jich z fleku objednal. :-)
Perry
0 0
reagovat
Na US Amazonu mají některé filmy za $1 - $2. Viz. link
596928
Na US Amazonu mají některé filmy za $1 - $2. Viz. [link="http://www.blu-ray.com/deals/"]http://www.blu-ray.com/deals/[/link]
0 0
reagovat
Ahoj! :) Rad bych poprosil o radu.. :) TV do obyvaku prevazne na hrani her, koukani stazenejch filmu, obcas BD, jinak HD signal.. Velikost 46'-50', kolem 25tis.. Mam vyhlidlej Samsung LED UE50ES6300.. Ale ve forech a recenzich se nezda ze by uplne exceloval v kvalite obrazu :) Na druhou stranu, jsem prumerny divak, nuance nepoznam :) Dekuji ;)
595876
Ahoj! :) Rad bych poprosil o radu.. :) TV do obyvaku prevazne na hrani her, koukani stazenejch filmu, obcas BD, jinak HD signal.. Velikost 46'-50', kolem 25tis.. Mam vyhlidlej Samsung LED UE50ES6300.. Ale ve forech a recenzich se nezda ze by uplne exceloval v kvalite obrazu :) Na druhou stranu, jsem prumerny divak, nuance nepoznam :) Dekuji *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se