Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6181 - 6200 Napsat příspěvek

Hankey

Možná by měl ještě zaznít Tron: Legacy, ale film je z hlediska obsahu oproti dříve jmenovaným velká slabota.
608571
Možná by měl ještě zaznít Tron: Legacy, ale film je z hlediska obsahu oproti dříve jmenovaným velká slabota.
Hankey
0 0
reagovat
pánové díky všem za tipy.
Avatar by by byl jasná volba, ale právě třídisková BD edice byla můj loňskej Vánoční dárek (ikdyž to bylo jen 2D), tak se nechci opakovat.
Dneska než jsem napsal tenhle dotaz k vám jsem držel v obchoďáku v ruce mezi kvantem třidé filmů v orávě Pího, kterýho mi tady potvrzuje právě Karlos. Ten vypadá krásně i ve 2D. Jsem rád, že jste mi potvrdili i Hobití třidéčko, ale tim si udělám radost spíš já. Klidně mi tuhle variantu rozmluvte, každopádně díky za reakce.
608570
pánové díky všem za tipy. Avatar by by byl jasná volba, ale právě třídisková BD edice byla můj loňskej Vánoční dárek (ikdyž to bylo jen 2D), tak se nechci opakovat. Dneska než jsem napsal tenhle dotaz k vám jsem držel v obchoďáku v ruce mezi kvantem třidé filmů v orávě Pího, kterýho mi tady potvrzuje právě Karlos. Ten vypadá krásně i ve 2D. Jsem rád, že jste mi potvrdili i Hobití třidéčko, ale tim si udělám radost spíš já. Klidně mi tuhle variantu rozmluvte, každopádně díky za reakce.
0 0
reagovat
Ono doma vypadá každé 3Dčko "líp"... Menší plocha ti 3D víc zvýrazní (proto cokoli IMAXovského, který právě pracuje s velikou zobrazovací plochou a tudíš i s 3D na velké ploše, vypadá ve 3Dčku na menších plátnech a doma hrozně agresivně), není problém s vysvícenými lampami... Doma se člověk tolik nemusí soustředit, aby si na 3D "nezvykl a nepřestal ho registrovat" a pokud má nějak rozumě nastavenou televizi (nebo monitor), těch lepších výsledků a pocitového vyznění z 3Dčka jak v kdejakém sále multiplexu není těžké dosáhnout...
608558
Ono doma vypadá každé 3Dčko "líp"... Menší plocha ti 3D víc zvýrazní (proto cokoli IMAXovského, který právě pracuje s velikou zobrazovací plochou a tudíš i s 3D na velké ploše, vypadá ve 3Dčku na menších plátnech a doma hrozně agresivně), není problém s vysvícenými lampami... Doma se člověk tolik nemusí soustředit, aby si na 3D "nezvykl a nepřestal ho registrovat" a pokud má nějak rozumě nastavenou televizi (nebo monitor), těch lepších výsledků a pocitového vyznění z 3Dčka jak v kdejakém sále multiplexu není těžké dosáhnout...
0 0
reagovat
Výborný 3D v kině byl taky Hugo. Snad by to mohlo bejt doma stejný...
608557
Výborný 3D v kině byl taky Hugo. Snad by to mohlo bejt doma stejný...
0 0
reagovat
Jak vycvičit draka je hodně vděčný doma, celkově mi to přišlo na ty méně přeplácané filmy.
608543
Jak vycvičit draka je hodně vděčný doma, celkově mi to přišlo na ty méně přeplácané filmy.
0 0
reagovat
A jinak k těm 3D IMAX dokumentům... Ty jsou dozajista fajn taky, ale u nich je obrovský problém v tom, že mají 3Dčko značně předimenzované... Takže ti sice rybičky plují opravdu dva cenťáky před nosem, ale děsně a to opravdu DĚSNĚ z toho bolí oči... Tyhle dokumenty pouštět jen vždy nachvilku... Ale popravdě právě z těchto dokumentů byli u mě nejvíc odvaření. Z nich doporučuju Galapágy, technicky založené rodinky by mohly obdivovat Hubble, nebo Vesmírnou stanici...
608541
A jinak k těm 3D IMAX dokumentům... Ty jsou dozajista fajn taky, ale u nich je obrovský problém v tom, že mají 3Dčko značně předimenzované... Takže ti sice rybičky plují opravdu dva cenťáky před nosem, ale děsně a to opravdu DĚSNĚ z toho bolí oči... Tyhle dokumenty pouštět jen vždy nachvilku... Ale popravdě právě z těchto dokumentů byli u mě nejvíc odvaření. Z nich doporučuju Galapágy, technicky založené rodinky by mohly obdivovat Hubble, nebo Vesmírnou stanici...
0 0
reagovat
Tak Avatara bude psát úplně každý, žejo... Je to tutovka, kterou každý zná a téměř každý miluje (to se hodí, pokud budete chtít machrovat před návštěvama), disk nemá nějakých problémů, co se týče AV kvalit (jak 3D, tak 2D je samozřejmě naprosto v pořádku, zvuk identický s 2D edicemi), jen člověk musí oželet EC (oba) a jakoukoliv bonusovou nadílku...
Pokud pomineme Avatara, pak ten Hobbit by byl bezesporu druhá nejlepší volba - 3Dčko má nádherné, navíc rozdělené na dva disky (jak EE, tak TC) a u obou variant kupu bonusů (EE má samozřejmě ty bonusy dokonalé a už jen kvůli nim by sem vzal tuhle edici)... AV kvality referenční...
Třtí volbou by byl Pi, který má jak bonusovou nadílku, pak maximální AV péči a to 3Dčko je opravdu na úrovni Avatara a toho Hobbita...
Další skvělé 3Dčka, i u nás k sehnání v 3D BD jsou takoví Transformers 3, Tintin, Hugo, Titanic (vynikající konverze), Great Gatsby...
608540
Tak Avatara bude psát úplně každý, žejo... Je to tutovka, kterou každý zná a téměř každý miluje (to se hodí, pokud budete chtít machrovat před návštěvama), disk nemá nějakých problémů, co se týče AV kvalit (jak 3D, tak 2D je samozřejmě naprosto v pořádku, zvuk identický s 2D edicemi), jen člověk musí oželet EC (oba) a jakoukoliv bonusovou nadílku... Pokud pomineme Avatara, pak ten Hobbit by byl bezesporu druhá nejlepší volba - 3Dčko má nádherné, navíc rozdělené na dva disky (jak EE, tak TC) a u obou variant kupu bonusů (EE má samozřejmě ty bonusy dokonalé a už jen kvůli nim by sem vzal tuhle edici)... AV kvality referenční... Třtí volbou by byl Pi, který má jak bonusovou nadílku, pak maximální AV péči a to 3Dčko je opravdu na úrovni Avatara a toho Hobbita... Další skvělé 3Dčka, i u nás k sehnání v 3D BD jsou takoví Transformers 3, Tintin, Hugo, Titanic (vynikající konverze), Great Gatsby...
0 0
reagovat
Docela jasnej avatar. Napada me jeste Hobit, nejaky IMAX dokumenty, Prometheus ... jinak takhle z priopily hlavy uplne nevim.
608538
Docela jasnej avatar. Napada me jeste Hobit, nejaky IMAX dokumenty, Prometheus ... jinak takhle z priopily hlavy uplne nevim.
0 0
reagovat
zdravím všechny,
řeším nákup nějakého 3D blučka otci k Vánocům. Je čerstvým majitelem 3D telky, tak bych mu rád pořídil film s referenčním obrazem a hlavně nezpraseným 3D.
Já mám jen několik 2D filmů a celkově jdou ty prostorový filmy mimo mě, takže nemám přehled. Proto bych byl rád za nějaký tipy na jeden must have titul kde to třidéčko pořádně vynikne. Žánr nehraje roli.
Díky
608530
zdravím všechny, řeším nákup nějakého 3D blučka otci k Vánocům. Je čerstvým majitelem 3D telky, tak bych mu rád pořídil film s referenčním obrazem a hlavně nezpraseným 3D. Já mám jen několik 2D filmů a celkově jdou ty prostorový filmy mimo mě, takže nemám přehled. Proto bych byl rád za nějaký tipy na jeden must have titul kde to třidéčko pořádně vynikne. Žánr nehraje roli. Díky
0 0
reagovat
to je skvela rada, kdyz potrebuje R-A prehravac :+
607962
to je skvela rada, kdyz potrebuje R-A prehravac *:+*
0 0
reagovat

okkac

Supe bluray přehrávač je PS3 - umí to přehrávat i hry :)
607944
Supe bluray přehrávač je PS3 - umí to přehrávat i hry *:)*
okkac
0 0
reagovat

Blu-ray přehravač.

Potřeboval bych poradit dobrý Blu-ray přehravač k této TV link . K ní ještě budu mít připojeno centrální uložiště s podporou DLNA.

Takže nepořebuji, aby měl přehrávač interní HDD. Nehodlám z TV nahrávat. Jde o to, jestli zůstat u Samsungu, nebo třeba koupit LG, které mají co jsem našel mírně lepší recenze. Podmínka ještě je, aby uměl přehrát Blu-ray z regionu A. (Podpora regionu 1-6 u DVD a jejich upscaling, plus podpora MPEG-2, MPEG-4, MKV, AVI, MP3 a dalších jsou už dnes samozřejmostí). Nevím jestli jsou přehrávače stále stále regionálně bloklé nebo už se tato blbost neřeší. Vím, že někde to lze obejít upgradem firmwaru, ať už legální nebo nelegální cestou.
607935
Potřeboval bych poradit dobrý Blu-ray přehravač k této TV http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008I02733N1YUO . K ní ještě budu mít připojeno centrální uložiště s podporou DLNA. Takže nepořebuji, aby měl přehrávač interní HDD. Nehodlám z TV nahrávat. Jde o to, jestli zůstat u Samsungu, nebo třeba koupit LG, které mají co jsem našel mírně lepší recenze. Podmínka ještě je, aby uměl přehrát Blu-ray z regionu A. (Podpora regionu 1-6 u DVD a jejich upscaling, plus podpora MPEG-2, MPEG-4, MKV, AVI, MP3 a dalších jsou už dnes samozřejmostí). Nevím jestli jsou přehrávače stále stále regionálně bloklé nebo už se tato blbost neřeší. Vím, že někde to lze obejít upgradem firmwaru, ať už legální nebo nelegální cestou.
Blu-ray přehravač.
0 0
reagovat

LDK

Promiň, byl jsem asi trochu mimo, protože jsem si z nějakého důvodu vyložil "síťový název" jako "SSID" :D
607831
Promiň, byl jsem asi trochu mimo, protože jsem si z nějakého důvodu vyložil "síťový název" jako "SSID" :D
LDK
0 0
reagovat
:D:D:D
607823
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
ty mají taky svoje vrtochy, ještě jednu mám pod stolem - Star ZA-200 - kravál dělá neuvěřitelný, zásobník nemá žádný, papír často požváchá a když tiskne, tak zablokuje kompletně celý PC...
607817
ty mají taky svoje vrtochy, ještě jednu mám pod stolem - Star ZA-200 - kravál dělá neuvěřitelný, zásobník nemá žádný, papír často požváchá a když tiskne, tak zablokuje kompletně celý PC...
0 0
reagovat
Pánové... Zlatá éra jehličkových tiskáren :D
607814
Pánové... Zlatá éra jehličkových tiskáren *:D*
0 0
reagovat
"šikovných tray ikonek" jedna z věcí, co mne dokáže rozpálit do běla :D
607808
"šikovných tray ikonek" jedna z věcí, co mne dokáže rozpálit do běla *:D*
0 0
reagovat

TrDLo

nepracuje v režimu AP, normálně se připojí do tvé wifi sítě a kdokoliv připojený k tvé síti ji může vidět a nainstalovat. základní printer driver si windows stáhne z win update serveru (pokud ho výrobce tiskárny poskytl microsoftu), ale pro pokročilé funkce jako je scanner, fax, kopírka... musíš instalovat oficiální softwarový balík plný updaterů, služeb a šikovných tray ikonek.
607806
nepracuje v režimu AP, normálně se připojí do tvé wifi sítě a kdokoliv připojený k tvé síti ji může vidět a nainstalovat. základní printer driver si windows stáhne z win update serveru (pokud ho výrobce tiskárny poskytl microsoftu), ale pro pokročilé funkce jako je scanner, fax, kopírka... musíš instalovat oficiální softwarový balík plný updaterů, služeb a šikovných tray ikonek.
TrDLo
0 0
reagovat

LDK

No, zajímavá zkušenost s wi-fi připojením :D

Já teda zatím ke všem tiskárnám přistupoval po kabelu a oceňuju právě tu jednoduchost, že ji dám vyhledat, přidat a ovladače mi podá samotný print server. Konec hledání správného driveru kdesi po Internetu a instalování obskurních sofwarů do každého PC.

Počkat, rozumím tomu správně, že wi-fi tiskárna pracuje v režimu AP? No tak to je opravdu spíš za trest.
607794
No, zajímavá zkušenost s wi-fi připojením :D Já teda zatím ke všem tiskárnám přistupoval po kabelu a oceňuju právě tu jednoduchost, že ji dám vyhledat, přidat a ovladače mi podá samotný print server. Konec hledání správného driveru kdesi po Internetu a instalování obskurních sofwarů do každého PC. Počkat, rozumím tomu správně, že wi-fi tiskárna pracuje v režimu AP? No tak to je opravdu spíš za trest.
LDK
0 0
reagovat

TrDLo

No já sice nevidím využití u nás doma napojení na síť, takže bych do téhle debaty neměl asi zasahovat (my jsme skromná domácnost, nám stačí tiskárna u jednoho PC :D)

Ale dokážu si představit výhodu Wi-fi třeba v tom ohledu, že sice máme po celém baráku v každém pokoji zástrčku na net (přímo ve zdi, naštěstí žádné natahování kabelů okolo a vrtání), nicméně z té už mi vede kabel do PC. A abych to nějako rozdvojoval, pffff... Proto mi přijde Wifi jako šikovná věcička...
607787
No já sice nevidím využití u nás doma napojení na síť, takže bych do téhle debaty neměl asi zasahovat (my jsme skromná domácnost, nám stačí tiskárna u jednoho PC *:D*) Ale dokážu si představit výhodu Wi-fi třeba v tom ohledu, že sice máme po celém baráku v každém pokoji zástrčku na net (přímo ve zdi, naštěstí žádné natahování kabelů okolo a vrtání), nicméně z té už mi vede kabel do PC. A abych to nějako rozdvojoval, pffff... Proto mi přijde Wifi jako šikovná věcička...
TrDLo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se