Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6161 - 6180 Napsat příspěvek
Lepší na hraní? No asi moc ne, ale určitě to chce chladící podložku, protože na plný výkon slušně ze strany hřeje a hry to přestává zvládat na úrovni náročnosti Crysis. Ta grafika je totiž v osekané verzi. Kdyby to byla 128-bit, tak by ten NB byl super.
609149
Lepší na hraní? No asi moc ne, ale určitě to chce chladící podložku, protože na plný výkon slušně ze strany hřeje a hry to přestává zvládat na úrovni náročnosti Crysis. Ta grafika je totiž v osekané verzi. Kdyby to byla 128-bit, tak by ten NB byl super.
0 0
reagovat

popik

Co vy na tenhle kousek? link nebo se najde ve stejné finančí relaci nějakej lepší?
609147
Co vy na tenhle kousek? http://www.alza.cz/asus-x550vb-xo016-d458318.htm nebo se najde ve stejné finančí relaci nějakej lepší?
popik
0 0
reagovat
link

Za tu cenu podle mne celkem pecka.
609001
http://www.czc.cz/joyplus-dr-7h-bila/126859/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Tablety&utm_term=Joyplus_DR_7H_bila Za tu cenu podle mne celkem pecka.
0 0
reagovat

TonyCliff

Ten, co jsi kupoval? Link a cena plz?
608998
Ten, co jsi kupoval? Link a cena plz?
TonyCliff
0 0
reagovat
Podobnej jsem desetiletý ségře kupoval k vánocům. Před tím jsem ho pár dní zkoušel a uplně v pohodě jsem na tom čet elektronický knihy, časopisy v pdf, ten můj zvládne přehrát i full HD filmy, hry se na tom hrajou parádně. Má to kapku pomalejší odezvu, pravda, srovnávám to se svojí Glaxy S4, ale na tyhle účely to myslím bohatě stačí.
608996
Podobnej jsem desetiletý ségře kupoval k vánocům. Před tím jsem ho pár dní zkoušel a uplně v pohodě jsem na tom čet elektronický knihy, časopisy v pdf, ten můj zvládne přehrát i full HD filmy, hry se na tom hrajou parádně. Má to kapku pomalejší odezvu, pravda, srovnávám to se svojí Glaxy S4, ale na tyhle účely to myslím bohatě stačí.
0 0
reagovat
Přátelé, vím že to není žádná špička v elektronice, ale kdybych sháněl nějaký tablet, jen na takové to běžné brouzdání, který bude ležet doma v obýváku, myslíte si, že toto postačí?

Jde mi o to jestli to nemá žádné evidentní vady, kvůli kterým to je tak levné. Také se mi na tom líbí, to pouzdro, co je k tomu zdarma...
608993
Přátelé, vím že to není žádná špička v elektronice, ale kdybych sháněl nějaký tablet, jen na takové to běžné brouzdání, který bude ležet doma v obýváku, [link="http://www.euronics.cz/dotykovy-tablet-gogen-ta-7500-dual-7-4-gb-wf-android-4-1-darek-gogta7500dual/p356937/"]myslíte si, že toto postačí?[/link] Jde mi o to jestli to nemá žádné evidentní vady, kvůli kterým to je tak levné. Také se mi na tom líbí, to pouzdro, co je k tomu zdarma...
0 0
reagovat
hele ho, jak prisel provokovat :D
608695
hele ho, jak prisel provokovat :D
0 0
reagovat
Gravitace je hlavne hrozne "yaaaaawn", takze mi to pres prah nesmi. Ta jedna navsteva kina bohate stacila!
608694
Gravitace je hlavne hrozne "yaaaaawn", takze mi to pres prah nesmi. Ta jedna navsteva kina bohate stacila!
0 0
reagovat

popik

To 3Déčko se tam tak krásně doplňuje a prolíná s tou "roztančenou" Cuarónovic kamerou, že prostě není o čem dál diskutovat...Samo, že plátno tomu chybět bude, ale to se dá říct u každýho akčního filmu a jeho přesunu do domácí TV.
Já si tady to 3D užíval daleko víc než už stále dokola omílanýho Avatara. 8)
608692
To 3Déčko se tam tak krásně doplňuje a prolíná s tou "roztančenou" Cuarónovic kamerou, že prostě není o čem dál diskutovat...Samo, že plátno tomu chybět bude, ale to se dá říct u každýho akčního filmu a jeho přesunu do domácí TV. Já si tady to 3D užíval daleko víc než už stále dokola omílanýho Avatara. *8)*
popik
0 0
reagovat

popicek

Skoro bych ani neřekl - jistě, 3D je tam dost fajn, ale působivost toho filmu mnohem víc vysí na velikosti zobrazované plochy.
608686
Skoro bych ani neřekl - jistě, 3D je tam dost fajn, ale působivost toho filmu mnohem víc vysí na velikosti zobrazované plochy.
popicek
0 0
reagovat
V současný době si to obstaráš maximálně tak v 3D kinoripu.
608682
V současný době si to obstaráš maximálně tak v 3D kinoripu.
0 0
reagovat

popik

to andrewz: což nemění nic na tom, že to je ve 3D asi největší pecka, kterou si můžeš domů obstarat 8), ať už před vánoci, nebo po nich.
608681
to andrewz: což nemění nic na tom, že to je ve 3D asi největší pecka, kterou si můžeš domů obstarat *8)*, ať už před vánoci, nebo po nich.
popik
0 0
reagovat

popicek

Gravitace vychází pro domácí kina až v únoru. Vánoce jsou toto úterý. :)
608680
Gravitace vychází pro domácí kina až v únoru. Vánoce jsou toto úterý. *:)*
popicek
0 0
reagovat
Hmm, teď si ho v 3Dčku nemůžu vůbec vybavit... Ale je to možný. Pořád je to animák a nějakých průšvihů se u nich hledá těžko... Na druhou stranu - třeba jakýkoliv Toy Story, který sem viděl ve 3Dčku nejednou, teda žádné terno není. Brave už sem vytěsnil úplně z hlavy, včetně veškerého audiovizuálna, což mluví samo o sobě a Auta sem neviděl... Příšerky, jak jednička, tak dvojka byly na úrovni Hraček. A když říkám, že to není terno, pak tím nemyslím průšvih, ale to, že ten film to 3Dčko veskrze vůbec nepotřebuje, divák ho během dvou minut přestane vnímat a je po parádě...
608625
Hmm, teď si ho v 3Dčku nemůžu vůbec vybavit... Ale je to možný. Pořád je to animák a nějakých průšvihů se u nich hledá těžko... Na druhou stranu - třeba jakýkoliv Toy Story, který sem viděl ve 3Dčku nejednou, teda žádné terno není. Brave už sem vytěsnil úplně z hlavy, včetně veškerého audiovizuálna, což mluví samo o sobě a Auta sem neviděl... Příšerky, jak jednička, tak dvojka byly na úrovni Hraček. A když říkám, že to není terno, pak tím nemyslím průšvih, ale to, že ten film to 3Dčko veskrze vůbec nepotřebuje, divák ho během dvou minut přestane vnímat a je po parádě...
0 0
reagovat
co se pamatuju z kina, tak UP melo 3Dcko spickovy
608623
co se pamatuju z kina, tak UP melo 3Dcko spickovy
0 0
reagovat
popik: To nepochybně...
Gonzi: Všechny animáky mají bezproblémové 3Dčko, ale ne každý animák ho dokáže naplno využít... Třeba Pixar neměl zatím ani jednou nějaké ecgt kulervoucí 3Dčko a nejlepší práce v tomhle ohledu byl u Nema... Ale ten Drak není vůbec ve stereu špatný, jen jeho české 3D Blučko nenabízí titule a je pouze v dabingu ;)... Proto sem ho ani nevypisoval...
A Tron je sice fajn, ale... stereo je sice precizní, ale díky výpravě nikdy nevynikne naplno a to ani doma. Ten pocitový rozdíl mezi 2D a 3D má nejmenží z doposavad vypsaných a nad tím se u disku, který má sloužit zároveň jako demodisk, rukou mávnout nedá...
608621
popik: To nepochybně... Gonzi: Všechny animáky mají bezproblémové 3Dčko, ale ne každý animák ho dokáže naplno využít... Třeba Pixar neměl zatím ani jednou nějaké ecgt kulervoucí 3Dčko a nejlepší práce v tomhle ohledu byl u Nema... Ale ten Drak není vůbec ve stereu špatný, jen jeho české 3D Blučko nenabízí titule a je pouze v dabingu ;)... Proto sem ho ani nevypisoval... A Tron je sice fajn, ale... stereo je sice precizní, ale díky výpravě nikdy nevynikne naplno a to ani doma. Ten pocitový rozdíl mezi 2D a 3D má nejmenží z doposavad vypsaných a nad tím se u disku, který má sloužit zároveň jako demodisk, rukou mávnout nedá...
0 0
reagovat
oh, jak jsem na něj mohl zapomenout :+
608620
oh, jak jsem na něj mohl zapomenout *:+*
0 0
reagovat

popik

Perfektní 3Déčko bude zanedlouho i Gravity. Pro mě mnohem větší 3D (kino) zážitek než Avatar apod. 8)
608618
Perfektní 3Déčko bude zanedlouho i Gravity. Pro mě mnohem větší 3D (kino) zážitek než Avatar apod. *8)*
popik
0 0
reagovat
Zatím asi nejkvalitnější 3D ve filmech:
- všechny animáky (vyzdvihl bych how to train your dragon nebo tangled)
- pacific rim
- tron
608617
Zatím asi nejkvalitnější 3D ve filmech: - všechny animáky (vyzdvihl bych how to train your dragon nebo tangled) - avatar (ehm) - pacific rim - tron
0 0
reagovat

andrewz

No že by zrovna Avatar, Hobbit nebo Prometheus (!!!) byly nějaký hlubokomyslný díla... Pokud vyhovuje žánr, tak je Tron naprosto v pořádku.
608573
No že by zrovna Avatar, Hobbit nebo Prometheus (!!!) byly nějaký hlubokomyslný díla... Pokud vyhovuje žánr, tak je Tron naprosto v pořádku.
andrewz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se