Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 6221 - 6240 Napsat příspěvek
Ergonomicky to vypadá špičkově. :+
606572
Ergonomicky to vypadá špičkově. *:+*
0 0
reagovat

TrDlo

No a váha 0.94 Kg :o:o:o

Hmm, ok, ty 4GB ramky by teda asi stačili. Trochu sem se bál, že by to zpomalovalo i systém, ale když říkáš že mimo gamesi, renderování videa atd to nepoznám, tak ti budu věřit. Takže zbývá ten dongl, kterej Touch řada měla v základu, ale tady to nikde zaboha nemůžu vygooglit. Bohužel to tu "díru" na klasickej káblík na net nemá, no...
606571
No a váha 0.94 Kg *:o**:o**:o* Hmm, ok, ty 4GB ramky by teda asi stačili. Trochu sem se bál, že by to zpomalovalo i systém, ale když říkáš že mimo gamesi, renderování videa atd to nepoznám, tak ti budu věřit. Takže zbývá ten dongl, kterej Touch řada měla v základu, ale tady to nikde zaboha nemůžu vygooglit. Bohužel to tu "díru" na klasickej káblík na net nemá, no...
TrDlo
0 0
reagovat
To vypadá na docela fajn kousek.

Ta RAM zamrzí, obzvlášť protože nejde později upgradovat, je totiž napájená přímo na desce. Nejspíš proto je i komplikovanější sehnat verzi s 8 GB, třeba se v té levnější konfiguraci vůbec nevyrábí?

Ale opravdu potřebuješ těch 8 GB? Na předchozí stránce vylučuješ gamesení (což by na té integrované grafárně stejně moc nešlo), takže pokud neprovozuješ nějaký masivní virtualizace nebo věci jako stříhání videa, tak moc nevidím důvod na tomhle parametru nějak lpět. 4 GB je pro běžnou práci na Windows víc než dost.

Osobně mám ještě trochu výhrady vůči 1080p na 13.3", ale pokud máš perfektní zrak, tak je to asi jenom o zvyku.
606570
To vypadá na docela fajn kousek. Ta RAM zamrzí, obzvlášť protože nejde později upgradovat, je totiž napájená přímo na desce. Nejspíš proto je i komplikovanější sehnat verzi s 8 GB, třeba se v té levnější konfiguraci vůbec nevyrábí? Ale opravdu potřebuješ těch 8 GB? Na předchozí stránce vylučuješ gamesení (což by na té integrované grafárně stejně moc nešlo), takže pokud neprovozuješ nějaký masivní virtualizace nebo věci jako stříhání videa, tak moc nevidím důvod na tomhle parametru nějak lpět. 4 GB je pro běžnou práci na Windows víc než dost. Osobně mám ještě trochu výhrady vůči 1080p na 13.3", ale pokud máš perfektní zrak, tak je to asi jenom o zvyku.
0 0
reagovat
Případně ještě jeden dotaz. Nabízí tahle konfigurace link ten stejnej wi-fi dongle jako ta dražší touch verze? Zase to nikde nemůžu najít. Jde o to, že to nemá klasickej RJ konektor na káblík a v těch vyšších verzích se to řešilo tím standardně tím donglem, kterej umožnil zapojit ten kábl do toho donglu a vytvořit si tak vlástní wi-fi síť i tam, kde by to jinak nešlo...
606565
Případně ještě jeden dotaz. Nabízí tahle konfigurace http://www.alza.cz/sony-vaio-pro-13-cerny-d484519.htm ten stejnej wi-fi dongle jako ta dražší touch verze? Zase to nikde nemůžu najít. Jde o to, že to nemá klasickej RJ konektor na káblík a v těch vyšších verzích se to řešilo tím standardně tím donglem, kterej umožnil zapojit ten kábl do toho donglu a vytvořit si tak vlástní wi-fi síť i tam, kde by to jinak nešlo...
0 0
reagovat

Sony ultrabook dotaz

Ok, jsou nový konfigurace velmi zajímavejch Sony Vaio Pro 13 notebooků. Základní konfigurace začínala na 29 990 Kč, ale teď je možnost zakoupit notebook bez dotykovýho displeje za 24 990 což už je pro mě zajímavé. Dotykovej displej bych nevyužil. Většina e-shopů nabízí základní konfiguraci ve výše zmíněný ceně S Haswellem Core I5, integrovanou grafárnou 4400, 4GB ramky a 128 gb ssdčkem. Všechno by mi stačilo až na tu ramku.

V zahraničí je za ní příplatek jenom 50 dolarů, u nás nevím. Dlouho sem se teď proklikával českou konfigurací u SONY a ramky je možný si přiobjednat za normální cenu, ale nedává to vůbec smysl. To, co nabízí v základu je něco jinýho něž ten základní model v těch e-shopech. Nevíte, jestli je možný opravdu za nějakejch cca 26500 sehnat ten základní model pouz s 8GB ramky místo 4? Případně jak na to. Díky moc za pomoc...
606564
Ok, jsou nový konfigurace velmi zajímavejch Sony Vaio Pro 13 notebooků. Základní konfigurace začínala na 29 990 Kč, ale teď je možnost zakoupit notebook bez dotykovýho displeje za 24 990 což už je pro mě zajímavé. Dotykovej displej bych nevyužil. Většina e-shopů nabízí základní konfiguraci ve výše zmíněný ceně S Haswellem Core I5, integrovanou grafárnou 4400, 4GB ramky a 128 gb ssdčkem. Všechno by mi stačilo až na tu ramku. V zahraničí je za ní příplatek jenom 50 dolarů, u nás nevím. Dlouho sem se teď proklikával českou konfigurací u SONY a ramky je možný si přiobjednat za normální cenu, ale nedává to vůbec smysl. To, co nabízí v základu je něco jinýho něž ten základní model v těch e-shopech. Nevíte, jestli je možný opravdu za nějakejch cca 26500 sehnat ten základní model pouz s 8GB ramky místo 4? Případně jak na to. Díky moc za pomoc...
Sony ultrabook dotaz
0 0
reagovat

Svaťoš

najlepšie sú nuendo, pro tools, adobe audition
606236
najlepšie sú nuendo, pro tools, adobe audition
Svaťoš
0 0
reagovat
Mohl by mi někdo doporučit nějaký šikovný program na úpravu(stříhání, skládání, hraní si se zvukovými stopami) videa? Freeware a tak. Díky.
606232
Mohl by mi někdo doporučit nějaký šikovný program na úpravu(stříhání, skládání, hraní si se zvukovými stopami) videa? Freeware a tak. Díky.
0 0
reagovat
na to HPčko bacha. dostal sem mi do ruky podobný, vyšší třídy, ale se stejně úzkým profilem a ventilátor vydává vysoký tón i na nízkých otáčkách.
606231
na to HPčko bacha. dostal sem mi do ruky podobný, vyšší třídy, ale se stejně úzkým profilem a ventilátor vydává vysoký tón i na nízkých otáčkách.
0 0
reagovat
Ta kombinace podtaktované i3 a 5400 rpm disku mi na Windows přijde docela vražedná, žádný rychlík to nebude. SSD se tam dá vrazit kdykoliv, ale ten příplatek za i5 bych zvážil. V benchmarcích to sice na velký rozdíl nevypadá, ale Turbo stejně jako SSD vylepšuje spíše ty praktické stránky uživatelského komfortu - teď jsem poklepal na ikonu a teď chci aplikaci spustit, ne až za 10 vteřin "chrochtání" diody.
606162
Ta kombinace podtaktované i3 a 5400 rpm disku mi na Windows přijde docela vražedná, žádný rychlík to nebude. SSD se tam dá vrazit kdykoliv, ale ten příplatek za i5 bych zvážil. V benchmarcích to sice na velký rozdíl nevypadá, ale Turbo stejně jako SSD vylepšuje spíše ty praktické stránky uživatelského komfortu - [b]teď[/b] jsem poklepal na ikonu a [b]teď[/b] chci aplikaci spustit, ne až za 10 vteřin "chrochtání" diody.
0 0
reagovat
No, zatím to vypadá na HP ProBook 430. Fajn cena (14k včetně daně), která se podařila docílit pro mě dostačujícím Intel Core I3. Navíc už Haswell, což je fajn.
Další plusy je dobrá konektorová výbava, váha menší než 1.6 kg, matnej displej, výdrž na baterie 5.5 h s vyšším jasem displeje a zapnutou wifinou... Akorát to prý v zátěži trochu topí, ale to už by se přežilo.

Mám pocit, že za tu cenu nic lepšího asi neseženu.
606156
No, zatím to vypadá na HP ProBook 430. Fajn cena (14k včetně daně), která se podařila docílit pro mě dostačujícím Intel Core I3. Navíc už Haswell, což je fajn. Další plusy je dobrá konektorová výbava, váha menší než 1.6 kg, matnej displej, výdrž na baterie 5.5 h s vyšším jasem displeje a zapnutou wifinou... Akorát to prý v zátěži trochu topí, ale to už by se přežilo. Mám pocit, že za tu cenu nic lepšího asi neseženu.
0 0
reagovat
Já mám opačné zkušenosti...

2x jsem reklamoval notebook značky ASUS cca 2 měsíce před koncem záruční doby. Pokaždé se mi notebook vrátili jen tak decentně "poopraven" po 4 týdnech, aby to nějako ještě doklepal do konce záruční doby...

U prvního kousku jsem byl nezkušený ucho a nerozumněl jsem tomu, tak jsem se s opravou spokojil a vesele NB používal dále... Za 3 měsíce stejný problém, když jsem tam s tím šel, tak závada byla naprosto evidentní a nabídli mi opravu - samozřejmě za peníze, NB nebyl již v záruce...

U druhého kousku jsem si již nenechal s*át na hlavu a když jsem stroj přinesl s tím, že je problém se síťovou kartou (blbě rozpoznával připojené kabely - někdy jo, někdy ne), tak mi byl po měsíci v servisu NB vrácet a "opraven" přeinstalováním systému... To jsem teda už odmítnul a vrcholem všeho bylo, že když jsem jím ukazoval, že to problém nevyřešilo, tak se mi dostalo argumentu, že se to zase rozbilo... Byl to dlouhý příběh, plný argumentů, mailů a dohadů se servisem... ale nakonec jsem z něj vyšel jako vítěz a odkráčel jsem s penězma - vrátili mi plnou částku, za kterou jsem ten stroj před 2 lety kupoval... A ani mi to nebylo blbé, protože jsem v tom viděl zadostiučinění jak se mnou vyběhnuli v minulosti...
606074
Já mám opačné zkušenosti... 2x jsem reklamoval notebook značky ASUS cca 2 měsíce před koncem záruční doby. Pokaždé se mi notebook vrátili jen tak decentně "poopraven" po 4 týdnech, aby to nějako ještě doklepal do konce záruční doby... U prvního kousku jsem byl nezkušený ucho a nerozumněl jsem tomu, tak jsem se s opravou spokojil a vesele NB používal dále... Za 3 měsíce stejný problém, když jsem tam s tím šel, tak závada byla naprosto evidentní a nabídli mi opravu - samozřejmě za peníze, NB nebyl již v záruce... U druhého kousku jsem si již nenechal s*át na hlavu a když jsem stroj přinesl s tím, že je problém se síťovou kartou (blbě rozpoznával připojené kabely - někdy jo, někdy ne), tak mi byl po měsíci v servisu NB vrácet a "opraven" přeinstalováním systému... To jsem teda už odmítnul a vrcholem všeho bylo, že když jsem jím ukazoval, že to problém nevyřešilo, tak se mi dostalo argumentu, že se to zase rozbilo... Byl to dlouhý příběh, plný argumentů, mailů a dohadů se servisem... ale nakonec jsem z něj vyšel jako vítěz a odkráčel jsem s penězma - vrátili mi plnou částku, za kterou jsem ten stroj před 2 lety kupoval... A ani mi to nebylo blbé, protože jsem v tom viděl zadostiučinění jak se mnou vyběhnuli v minulosti...
0 0
reagovat
Já mám třeba se servisem Asusu naopak pozitivní zkušenost. Kdysi jsem reklamoval po cca 1.5 roce provozu prasklý pant (běžná nemoc tehdejší generace notebooků), stačilo vyplnit formulář, přijela si PPL, odvezla a za další týden jsem měl funkční notebook zpátky. Kromě spodní části šasi vyměnili i celou základovku kvůli nefunkčnímu jacku na sluchátka (lol), a snad i díky téhle ozdravné kůře ten notebook slouží dodnes. Nedávná výměna disku za SSD mu celkem vlila novou krev do žil, takže i 7 let staré Core Duo dnes dokáže v pohodě pohánět "erární" počítač v obýváku na prohlížení webu a dokumentů. Nejvíc bych asi vyzdvihl tiché a bezproblémové chlazení, za tu dobu mi už rukama prošlo několik dalších notebooků sourozenců a kamarádů, ale v tomhle se na zmíněný Asus ani jeden nechytá.

To jen tak, když tu zaznívají náhodné zkušenosti uživatelů, tak ať přidám taky něco pozitivního :)

Pokud bych dnes potřeboval pracovní stroj, tak bych samozřejmě volil spíš něco ve stylu Thinkpadu, ale i tak na svůj studentský plastový Asus vzpomínám v dobrém. To je ale už trochu mimo rozpočet, který TedGeorge uvádí, a taky se to neslučuje se zmíněným přesvědčením, takže nic konkrétního bohužel neporadím. Podle mě je totiž 15k na slušný notebook prostě málo, příliš kompromisů.
606071
Já mám třeba se servisem Asusu naopak pozitivní zkušenost. Kdysi jsem reklamoval po cca 1.5 roce provozu prasklý pant (běžná nemoc tehdejší generace notebooků), stačilo vyplnit formulář, přijela si PPL, odvezla a za další týden jsem měl funkční notebook zpátky. Kromě spodní části šasi vyměnili i celou základovku kvůli nefunkčnímu jacku na sluchátka (lol), a snad i díky téhle ozdravné kůře ten notebook slouží dodnes. Nedávná výměna disku za SSD mu celkem vlila novou krev do žil, takže i 7 let staré Core Duo dnes dokáže v pohodě pohánět "erární" počítač v obýváku na prohlížení webu a dokumentů. Nejvíc bych asi vyzdvihl tiché a bezproblémové chlazení, za tu dobu mi už rukama prošlo několik dalších notebooků sourozenců a kamarádů, ale v tomhle se na zmíněný Asus ani jeden nechytá. To jen tak, když tu zaznívají náhodné zkušenosti uživatelů, tak ať přidám taky něco pozitivního :) Pokud bych dnes potřeboval pracovní stroj, tak bych samozřejmě volil spíš něco ve stylu Thinkpadu, ale i tak na svůj studentský plastový Asus vzpomínám v dobrém. To je ale už trochu mimo rozpočet, který TedGeorge uvádí, a taky se to neslučuje se zmíněným přesvědčením, takže nic konkrétního bohužel neporadím. Podle mě je totiž 15k na slušný notebook prostě málo, příliš kompromisů.
0 0
reagovat
Co se týe Asusu, tak tam bacha na servis. Naprostá katastrofa a mohl bych vyprávět... Tudíž zakoupit zboží, pořádně otestovat a sebemenší problém - okamžitě vrátit a chtít peníze zpět (do 14-ti dnů)

Asus mám taky, ale co se týče jejich servisu, tak je to naprostá katastrofa a pokusí se vás napálit / okrást při každé příležitosti...
606064
Co se týe Asusu, tak tam bacha na servis. Naprostá katastrofa a mohl bych vyprávět... Tudíž zakoupit zboží, pořádně otestovat a sebemenší problém - okamžitě vrátit a chtít peníze zpět (do 14-ti dnů) Asus mám taky, ale co se týče jejich servisu, tak je to naprostá katastrofa a pokusí se vás napálit / okrást při každé příležitosti...
0 0
reagovat

TedGeorge

Dell nemám a osobně silně preferuju Asus. Tohle stranou, ten servis jsem viděl v praxi:
Zatímco já jsem měl jednou jeden Acer v servisu a byl jsem měsíc bez pc, kámošovi se pokašlal Dell a druhý den přijel servisák a během hodinky mu to opravil v kanclu na stole...
Jakože jestli pro tebe komp není jen "hračka" a bude jediný, tak ta představa měsíční reklamačky je vyloženě tragikomická.

PS: Tohle obecně nedávám - kdejaký autoservis má "náhradní vozidlo" ale u PC a mobilů to není zrovna běžné, přitom to rozhodně nejsou věci, bez kterých se dnes obejdu...
606062
Dell nemám a osobně silně preferuju Asus. Tohle stranou, ten servis jsem viděl v praxi: Zatímco já jsem měl jednou jeden Acer v servisu a byl jsem měsíc bez pc, kámošovi se pokašlal Dell a druhý den přijel servisák a během hodinky mu to opravil v kanclu na stole... Jakože jestli pro tebe komp není jen "hračka" a bude jediný, tak ta představa měsíční reklamačky je vyloženě tragikomická. PS: Tohle obecně nedávám - kdejaký autoservis má "náhradní vozidlo" ale u PC a mobilů to není zrovna běžné, přitom to rozhodně nejsou věci, bez kterých se dnes obejdu...
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak tak, já měl to Vaio dlouhý roky a ani ťuk. U Dellu za rok druhá oprava, jedna mojí vinou, druhá sama od sebe, uznali mi obě. :D
Hlavně technik vždycky přijel hned druhý odpoledne a opravil to do pul hoďky.
606058
Tak tak, já měl to Vaio dlouhý roky a ani ťuk. U Dellu za rok druhá oprava, jedna mojí vinou, druhá sama od sebe, uznali mi obě. *:D* Hlavně technik vždycky přijel hned druhý odpoledne a opravil to do pul hoďky.
0 0
reagovat
S tym Servisom este nekric.;) Ze si ho nepotreboval neznamena, ze ho nebudes potrebovat vyuzit.
606057
S tym Servisom este nekric.*;)* Ze si ho nepotreboval neznamena, ze ho nebudes potrebovat vyuzit.
0 0
reagovat

Tony

Mě se třeba ten Acer nerozbil za těch x let ani jednou. Ano, klouby sou teď už v hajzlu, ale to budou po x letech i u Dellu. Připlácet si zbytečně 5 000 jenom za extra servis, kterej beztak nevyužiju, se mi moc nechce. Samozřejmě teď mluvím o Dellech za 20+, to Vostro za 16+ je u Dellu výjimka...
606056
Mě se třeba ten Acer nerozbil za těch x let ani jednou. Ano, klouby sou teď už v hajzlu, ale to budou po x letech i u Dellu. Připlácet si zbytečně 5 000 jenom za extra servis, kterej beztak nevyužiju, se mi moc nechce. Samozřejmě teď mluvím o Dellech za 20+, to Vostro za 16+ je u Dellu výjimka...
Tony
0 0
reagovat
4 roky jsme měl 16 palcové VAIO a nedal jsem na něj dopustit, teď už bych ale nešel do ničeho jiného, než Dellu, už jenom kvůli tomu servisu.
606052
4 roky jsme měl 16 palcové VAIO a nedal jsem na něj dopustit, teď už bych ale nešel do ničeho jiného, než Dellu, už jenom kvůli tomu servisu.
0 0
reagovat
Bracha ma 15 palcovy Inspiron asi pol roka(mozno tristvrte) a zatial uplna spokojnost. Vsetko funguje ako ma, svizny, nevrzga, nerozpada sa.:))
606045
Bracha ma 15 palcovy Inspiron asi pol roka(mozno tristvrte) a zatial uplna spokojnost. Vsetko funguje ako ma, svizny, nevrzga, nerozpada sa.*:))*
0 0
reagovat

Loki

No, že by zrovna univerzálně kritizovaný, výběhový a mizerný ultrabook Dell Inspiron 14z byl dobrá volba si moc nemyslím. Ale o tom Vostru budu určitě přemýšlet. Měl sem za to, že Vostra začínají naž vejš :+
606044
No, že by zrovna univerzálně kritizovaný, výběhový a mizerný ultrabook Dell Inspiron 14z byl dobrá volba si moc nemyslím. Ale o tom Vostru budu určitě přemýšlet. Měl sem za to, že Vostra začínají naž vejš *:+*
Loki
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se