Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 5781 - 5800 Napsat příspěvek

TonyClifton

a) "prarodiče kolikrát zakusit, aby koupili maso nebo ovoce" - říkat tohle na webu, kde se běžně lidi hádají o tom, který film je lepší... seriously? :D:D:D
b) Jestli ses nikdy na nic netěšil tak, že bys tam pak byl zbytečně brzo tak asi dobře pro tebe, pořád ale řešíš jestli se někdo může na něco těšit tak moc, že si přivstane a jde si tam chvíli postát (a to jak dlouhá chvíle to je je otázkou měřítka, ne principu)
622826
a) "prarodiče kolikrát zakusit, aby koupili maso nebo ovoce" - říkat tohle na webu, kde se běžně lidi hádají o tom, který film je lepší... seriously? *:D**:D**:D* b) Jestli ses nikdy na nic netěšil tak, že bys tam pak byl zbytečně brzo tak asi dobře pro tebe, pořád ale řešíš jestli se někdo může na něco těšit tak moc, že si přivstane a jde si tam chvíli postát (a to jak dlouhá chvíle to je je otázkou měřítka, ne principu)
TonyClifton
0 0
reagovat

Axis

Byl jsem na x půlnočních premiérách filmů na které jsem se těšil jako malý, nikdy jsem proto neudělal víc, než pár kliků myší. :)
No a kdybych se tam nedostal, tak jdu další den, whatever...

Mne jenom přijde fakt demence tohle chování, když si vezmu co museli tady spíš prarodiče kolikrát zakusit, aby koupili maso nebo ovoce. Asi jsem moc flegmatik nebo pragmatik nebo nevíc co, ale přijde mi to jako demence. :)
622825
Byl jsem na x půlnočních premiérách filmů na které jsem se těšil jako malý, nikdy jsem proto neudělal víc, než pár kliků myší. *:)* No a kdybych se tam nedostal, tak jdu další den, whatever... Mne jenom přijde fakt demence tohle chování, když si vezmu co museli tady spíš prarodiče kolikrát zakusit, aby koupili maso nebo ovoce. Asi jsem moc flegmatik nebo pragmatik nebo nevíc co, ale přijde mi to jako demence. *:)*
Axis
0 0
reagovat

Gonzi

TJN, jen jsem zatím neviděl a nečetl dojmy z Apple fronty, kde by se to nakonec nezvrhlo ve rvačku. I když třeba se mýlím...
622824
TJN, jen jsem zatím neviděl a nečetl dojmy z Apple fronty, kde by se to nakonec nezvrhlo ve rvačku. I když třeba se mýlím...
Gonzi
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak tvrdej bych nebyl, když čekáš na první možnost kde si to koupit, to je jako půlnoční premiéra. Taky banda stejně střelenejch lidí, natěšenejch na tu možnost být první a mít zážitek z premiéry.
622823
Tak tvrdej bych nebyl, když čekáš na první možnost kde si to koupit, to je jako půlnoční premiéra. Taky banda stejně střelenejch lidí, natěšenejch na tu možnost být první a mít zážitek z premiéry.
TonyClifton
0 0
reagovat
Osobně považuju za vrchol demence stát obdobnou frontu na cokoliv komerčního, čeho není nedostatek z nějakého důvodu.
622821
Osobně považuju za vrchol demence stát obdobnou frontu na cokoliv komerčního, čeho není nedostatek z nějakého důvodu.
0 0
reagovat

Axis

Ale to už (ze tvé autority) posuzuješ jestli je lepší tam stát s přáteli nebo sám a jestli je lepší čekat na iphone nebo wowko.

Osobně to beru tak, že tam sice byl zbytečně brzo, ale asi neměl nic lepšího na práci a nemohl dospat. Prostě chápu že když se na to celý rok těší, tak tam je pak o dvě hodiny dřív.
622820
Ale to už (ze tvé autority) posuzuješ jestli je lepší tam stát s přáteli nebo sám a jestli je lepší čekat na iphone nebo wowko. Osobně to beru tak, že tam sice byl zbytečně brzo, ale asi neměl nic lepšího na práci a nemohl dospat. Prostě chápu že když se na to celý rok těší, tak tam je pak o dvě hodiny dřív.
Axis
0 0
reagovat

TedGeorge, Vincent

To spíš víc chápu bandu fandů stojící, ležící a spící tejden před obchodem Sony v Tokiu. K tomu s sebou mají PS2-3, hrají svoje oblíbené hry (dokonce tam někdo i pořádal turnaj v Tekkenu), diskutují o novinkách, atd. atd. A pak se skoro obřadně odeberou pro svojí vysněnou hračku. To už je skoro jako fesťák. To samý bylo v US při uvedení Xboxu.
U Applu jsem zatím viděl jen davy, který ve chvíli otevření propadnou skoro davovýmu šílenství a local store to ještě oživí tím že mají skladem jen pár kusů který stejně padnou za obět překupníkům.
BTW kdysi dávno jsem si takhle byl pro Burning Blade datadisk k Wowku a bylo to príma. (digitální distribuce ještě moc nefungovala a udělali jsem si u toho polo sraz guildy).
Takže někdy to fandovství chápu a někdy nějak ne.
622819
To spíš víc chápu bandu fandů stojící, ležící a spící tejden před obchodem Sony v Tokiu. K tomu s sebou mají PS2-3, hrají svoje oblíbené hry (dokonce tam někdo i pořádal turnaj v Tekkenu), diskutují o novinkách, atd. atd. A pak se skoro obřadně odeberou pro svojí vysněnou hračku. To už je skoro jako fesťák. To samý bylo v US při uvedení Xboxu. U Applu jsem zatím viděl jen davy, který ve chvíli otevření propadnou skoro davovýmu šílenství a local store to ještě oživí tím že mají skladem jen pár kusů který stejně padnou za obět překupníkům. BTW kdysi dávno jsem si takhle byl pro Burning Blade datadisk k Wowku a bylo to príma. (digitální distribuce ještě moc nefungovala a udělali jsem si u toho polo sraz guildy). Takže někdy to fandovství chápu a někdy nějak ne.
TedGeorge, Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Zvlastni, kdyz sem za posledni dva tydny napsal jenom par prispevku :)

Ze bych tu nekomu na trech prispevcich sahnul na bebicko? :D
622817
Zvlastni, kdyz sem za posledni dva tydny napsal jenom par prispevku :) Ze bych tu nekomu na trech prispevcich sahnul na bebicko? *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Tede kolik mas najeto? Nejak ti to moc keca :)
622816
Tede kolik mas najeto? Nejak ti to moc keca :)
0 0
reagovat

Gonzi

"Zazitek" :D

Kdyz banda fandu stoji, lezi a spi tejden pred Apple Storem v Tokiu, tak si mozna poklepu na celo, ale jiste fandovstvi, zazitek atd tam vidim.

Kdyz kazdej rok vstava ve 4 rano aby skoro 3 hodiny sam cekal v noci v mrazu pred zapadlym best buyem, tak to uz je na me proste moc a ten "zazitek" proste nepochopim... ?)
622814
"Zazitek" *:D* Kdyz banda fandu stoji, lezi a spi tejden pred Apple Storem v Tokiu, tak si mozna poklepu na celo, ale jiste fandovstvi, zazitek atd tam vidim. Kdyz kazdej rok vstava ve 4 rano aby skoro 3 hodiny sam cekal v noci v mrazu pred zapadlym best buyem, tak to uz je na me proste moc a ten "zazitek" proste nepochopim... *?)*
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

S tim jsem mel asi nejmensi problem. Precejen jestli se na to tak moc tesi (coz je sice u mobilu uz trochu wtf ale kazdemu co jeho jest), tak proste nemohl dospat a misto aby se dve hodiny cumel z okna a pak vyjel tak vyjede rovnou a ma "zazitek"
622813
S tim jsem mel asi nejmensi problem. Precejen jestli se na to tak moc tesi (coz je sice u mobilu uz trochu wtf ale kazdemu co jeho jest), tak proste nemohl dospat a misto aby se dve hodiny cumel z okna a pak vyjel tak vyjede rovnou a ma "zazitek"
TedGeorge
0 0
reagovat

Gonzi, Clavius

Ale to ja chapu.... :D

Nemam nejmensi problem s tim, ze chce byt prvni s nejakou masinkou. Ze bude dlouho cekat ve fronte...
On tam ale rika, ze takhle to uz udelal nekolikatym rokem. To jest jede pred obchod na patou hodinu ranni, ceka tam uplne sam dve a pul hodiny rano v mrazu (zbytecne) aby o pul osme prisli prvni lide. To nepochopim. A ta logika me konsternuje. Proc paneboze, PROC? :o
622812
Ale to ja chapu.... :D Nemam nejmensi problem s tim, ze chce byt prvni s nejakou masinkou. Ze bude dlouho cekat ve fronte... On tam ale rika, ze takhle to uz udelal nekolikatym rokem. To jest jede pred obchod na patou hodinu ranni, ceka tam uplne sam dve a pul hodiny rano v mrazu (zbytecne) aby o pul osme prisli prvni lide. To nepochopim. A ta logika me konsternuje. Proc paneboze, PROC? *:o*
Gonzi, Clavius
0 0
reagovat

TedGeorge

Protoze on proste musi mit ten iphone hned... A pak se tozplyva nad tim jak se po letech dockal velkeho displaye... a jak tam ma o 4 ikonky vic... at se na me nikdo nezlobi ale to je proste komicke. Ja mu (a komukoli jinemu) neberu ze proste chce apple ekosystem, ale at pak nadava na to ze na tu obrazovku musel cekat tak dlouho (kdyz ji chtel uz kdysi) a poslouchat jak je amazing pocet ikonek je proste z pohledu androidu, kde si jde jednou instalaci z marketu menit launchery a drtiva vetsina ma pak nastavitelny pocet radku/sloupcu/velikosti ikonek/skinu ikonek atd... ciste tragikomicke
622811
Protoze on proste musi mit ten iphone hned... A pak se tozplyva nad tim jak se po letech dockal velkeho displaye... a jak tam ma o 4 ikonky vic... at se na me nikdo nezlobi ale to je proste komicke. Ja mu (a komukoli jinemu) neberu ze proste chce apple ekosystem, ale at pak nadava na to ze na tu obrazovku musel cekat tak dlouho (kdyz ji chtel uz kdysi) a poslouchat jak je amazing pocet ikonek je proste z pohledu androidu, kde si jde jednou instalaci z marketu menit launchery a drtiva vetsina ma pak nastavitelny pocet radku/sloupcu/velikosti ikonek/skinu ikonek atd... ciste tragikomicke
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Tebe to třeba ničí, já se tomu směji a veškeré konkurenci nezbývá nic jiného než závist. Podobně lze odsuzovat pulnoční prodeje her, kde to z principu je podobný úlet založený na stupidní "nedočkavosti".
622810
Tebe to třeba ničí, já se tomu směji a veškeré konkurenci nezbývá nic jiného než závist. Podobně lze odsuzovat pulnoční prodeje her, kde to z principu je podobný úlet založený na stupidní "nedočkavosti".
TedGeorge
0 0
reagovat
Kdyz uz ste tu tak dlouho resili jablka a hrusky... link

Ta logika proc tam byt uz v pet rano me nici a konsternuje...
622809
Kdyz uz ste tu tak dlouho resili jablka a hrusky... http://www.youtube.com/watch?v=ieXxHvu1IEQ&t=0m47s Ta logika proc tam byt uz v pet rano me nici a konsternuje...
0 0
reagovat
Tak prý Apple rozvázal smlouvu s U2 a angažoval Wohnouty.
622742
Tak prý Apple rozvázal smlouvu s U2 a angažoval Wohnouty.
0 0
reagovat
Hrozna vterka ten Bono :D
622712
Hrozna vterka ten Bono *:D*
0 0
reagovat
To si takhle naposledy aktualizuju iTunes a najednou se mi tam objeví deska od U2 ... :D
622683
To si takhle naposledy aktualizuju iTunes a najednou se mi tam objeví deska od U2 ... *:D*
0 0
reagovat
Ja teda iTunes hudbu vyuzivam minimalne. Nejvic pouzivam Soundcloud, Mixcloud, Pandora, a obcas i iTunes Radio.
622655
Ja teda iTunes hudbu vyuzivam minimalne. Nejvic pouzivam Soundcloud, Mixcloud, Pandora, a obcas i iTunes Radio.
0 0
reagovat
Nikterak nechci vstupovat do vaší bitvy, upřímně je mi fuk, co kdo používá za telefony... ale může mi někdo fundovaný popsat a vychválit, v čem konkrétně je výhova a síla iTunes, krom veliké knihovny hudby? Ano, chci se bavit čistě o hudbě. Google Play mi hudebně absolutně nesedne a vzpomínky na někdejší desetidenní užívání právě iTunes nejsou nejlepší. Proto se ptám a nechci vyvolávat jakékoli hysterie.
Za sebe můžu říct, že využívám služeb asi osmi webů a celek je velmi krkolomný, ale nabízí mi to, co žádná z mainstreamových služeb - dostupnou plnohodnotnou kvalitu tracků...
622651
Nikterak nechci vstupovat do vaší bitvy, upřímně je mi fuk, co kdo používá za telefony... ale může mi někdo fundovaný popsat a vychválit, v čem konkrétně je výhova a síla iTunes, krom veliké knihovny hudby? Ano, chci se bavit čistě o hudbě. Google Play mi hudebně absolutně nesedne a vzpomínky na někdejší desetidenní užívání právě iTunes nejsou nejlepší. Proto se ptám a nechci vyvolávat jakékoli hysterie. Za sebe můžu říct, že využívám služeb asi osmi webů a celek je velmi krkolomný, ale nabízí mi to, co žádná z mainstreamových služeb - dostupnou plnohodnotnou kvalitu tracků...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se