Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum DOMÁCÍ KINO

příspěvky 4081 - 4100 Napsat příspěvek
Gorecki, poradis Karlosovi? :D
649587
Gorecki, poradis Karlosovi? *:D*
0 0
reagovat
„aplikace služby google play bohužel přestala pracovat“

A to po aktualizaci systému, Asus Zenfone 2, 4GB RAM model.
Zkoušel jsem vymazat mezipaměť, nic. Ve Správě paměti apk Služby google play jsem „Vymazat všechna data“ nedával, nevim, kolik mi toho pak zmizí (ví někdo).
Google mi žádný aktuální problém nenašel, nějaká obdoba se řešila cca rok zpátky, ale na vině byla nějak google klávesnice…
a/ hláška mi vyskakuje nepravidelně, ale zase pokud už začne vyskakovat, pak vyskakuje jako blbá co tři sekundy.
b/ fakt nevim, jestli to dělá nějaká jiná aplikace, nebo přímo „Služby google play“
c/ už mě to fakt sere a ať googlím jak googlím, zatím se mi nepodařilo najít nic smysluplného (a aktuálního).
Poradí někdo?
649579
„aplikace služby google play bohužel přestala pracovat“ A to po aktualizaci systému, Asus Zenfone 2, 4GB RAM model. Zkoušel jsem vymazat mezipaměť, nic. Ve Správě paměti apk Služby google play jsem „Vymazat všechna data“ nedával, nevim, kolik mi toho pak zmizí (ví někdo). Google mi žádný aktuální problém nenašel, nějaká obdoba se řešila cca rok zpátky, ale na vině byla nějak google klávesnice… a/ hláška mi vyskakuje nepravidelně, ale zase pokud už začne vyskakovat, pak vyskakuje jako blbá co tři sekundy. b/ fakt nevim, jestli to dělá nějaká jiná aplikace, nebo přímo „Služby google play“ c/ už mě to fakt sere a ať googlím jak googlím, zatím se mi nepodařilo najít nic smysluplného (a aktuálního). Poradí někdo?
0 0
reagovat

GTX 1080/1070

AMD sice zatím pořádně ani nic nenaznačilo, ale vypadá to, že já mám o upgrade jasno :+
649218
AMD sice zatím pořádně ani nic nenaznačilo, ale vypadá to, že já mám o upgrade jasno *:+*
GTX 1080/1070
0 0
reagovat
co je platný, že je to správně, když furt žloutne domácí kino a bitvy jsou šedivý... :D
648920
co je platný, že je to správně, když furt žloutne domácí kino a bitvy jsou šedivý... *:D*
0 0
reagovat
Uz to mam spravne :o:+
648919
Uz to mam spravne *:o**:+*
0 0
reagovat

Team Gorecki

By mě zajímalo koho to napadlo, nebo zda nás jen Kocour trollí :D
648916
By mě zajímalo koho to napadlo, nebo zda nás jen Kocour trollí *:D*
Team Gorecki
0 0
reagovat

Team Gorecki

To přeházení je na presdrzku :-
648915
To přeházení je na presdrzku *:-*
Team Gorecki
0 0
reagovat
Já používám Cyberlink power director.
648910
Já používám Cyberlink power director.
0 0
reagovat
Diky vsem za tipy, mrknu na Vegas a kdyby nic, tak Pinacle to jisti. Jak jsme psal, an to me total-neprofi vyuziti to bude jiste vic nez vhodne. Takze dikes...
648901
Diky vsem za tipy, mrknu na Vegas a kdyby nic, tak Pinacle to jisti. Jak jsme psal, an to me total-neprofi vyuziti to bude jiste vic nez vhodne. Takze dikes...
0 0
reagovat
Pinacle je vážně primitivní a intuitivní, v modelu klipů pak tím tuplem. Když to člověk přepne do časové osy, daj se s tím dělat základní "profesionální" věci.
Je to ale monstrum a systémově hrooozně náročné.
Sony Vegas v základu je "poloprofesionální", Pro je věc, se kterou člověk udelá kus práce.
Jedno, ale i druhé mi přijde mnohem složitější jak Pinacle, v tom se ostatně naučila dělat i moje máma.
648888
Pinacle je vážně primitivní a intuitivní, v modelu klipů pak tím tuplem. Když to člověk přepne do časové osy, daj se s tím dělat základní "profesionální" věci. Je to ale monstrum a systémově hrooozně náročné. Sony Vegas v základu je "poloprofesionální", Pro je věc, se kterou člověk udelá kus práce. Jedno, ale i druhé mi přijde mnohem složitější jak Pinacle, v tom se ostatně naučila dělat i moje máma.
0 0
reagovat

t_gon

Vegas je imo idealni volba, u ktere vpodstate staci sjet nejake 10 minutove zakladni overview video a muzes zacit strihat, na druhou stranu se v nem ale i pres tu jednoduchost s trochou vule daji delat veci (polo)profesionalniho vzezreni...

Ale presne ty veci, ktere popisujes, se naucis fakt hned behem prvniho projektu.

648882
Vegas je imo idealni volba, u ktere vpodstate staci sjet nejake 10 minutove zakladni overview video a muzes zacit strihat, na druhou stranu se v nem ale i pres tu jednoduchost s trochou vule daji delat veci (polo)profesionalniho vzezreni... Ale presne ty veci, ktere popisujes, se naucis fakt hned behem prvniho projektu.
t_gon
0 0
reagovat

t_gon

Adobe Premiere Elements
648880
Adobe Premiere Elements
t_gon
0 0
reagovat
t_gon
iMovie
648811
[b]t_gon[/b] iMovie
0 0
reagovat

t_gon

fakt neviem či je niečo jednoduchšie mimo movie makera. možno skús Vegas ešte. ja som na ňom nikdy nerobil, ale viem, že veľa amtérskych filmárov v tom robí.
648801
fakt neviem či je niečo jednoduchšie mimo movie makera. možno skús Vegas ešte. ja som na ňom nikdy nerobil, ale viem, že veľa amtérskych filmárov v tom robí.
t_gon
0 0
reagovat

pepo

Nerikam, ze byl slozity, jen zbytecne moc komlexni. Na ty me potreby jsem myslel, ze pouziji neco "jednodussiho" a pri tom neco, jineho, nez Gonzim zminovany WMM (:

Ale kdyz nic nenajdu, tak mozna po nem znovu sahnu...
648799
Nerikam, ze byl slozity, jen zbytecne moc komlexni. Na ty me potreby jsem myslel, ze pouziji neco "jednodussiho" a pri tom neco, jineho, nez Gonzim zminovany WMM (: Ale kdyz nic nenajdu, tak mozna po nem znovu sahnu...
pepo
0 0
reagovat

OT vykrik frustracie

Poradie "DOMACI KINO" a "BITVY" mam v hornej liste ine ako v tej hlavnej, ak mi rozumiete:)

A vzdy ked tam pribudne to zlte cisielko novych prispevkov, vzdy nadrzany na to kliknem a to sa len nejaki nerdi bavia o hardweri:(
648796
Poradie "DOMACI KINO" a "BITVY" mam v hornej liste ine ako v tej hlavnej, ak mi rozumiete:) A vzdy ked tam pribudne to zlte cisielko novych prispevkov, vzdy nadrzany na to kliknem a to sa len nejaki nerdi bavia o hardweri:(
OT vykrik frustracie
0 0
reagovat

t_gon

ak ti prišiel pinnacle komplikovaný, tak už fakt neviem
648790
ak ti prišiel pinnacle komplikovaný, tak už fakt neviem
t_gon
0 0
reagovat
Třeba tenhle chlapík to dělá ve windows movie makeru :D link
648784
Třeba tenhle chlapík to dělá ve windows movie makeru *:D* http://www.youtube.com/user/GradeAUnderA
0 0
reagovat

Tvorba videa

Poradi te mi prosim nekdo nejaky jednoduchy softik na tvorbu vide (napr. z fotek, kratkych videi z dovolenek, GoPro apod...)? Rad bych si nastrihal nejake kraticke videa s tim, ze mohu do toho vlozit hudbu, vystihnout original audio, do toho rubnout sem tam nejake foto s ruznym efektem prechodu apod...

Kdysi jsem neco podobneho delal v Pinaclu, ale to bylo celkem "robustni" reseni a nechci travit pul semestru zjistovanim, kde co je a jak funguje. Kdyby nekdo mel nejaky tip na program, budu rad.

Dik
648781
Poradi te mi prosim nekdo nejaky jednoduchy softik na tvorbu vide (napr. z fotek, kratkych videi z dovolenek, GoPro apod...)? Rad bych si nastrihal nejake kraticke videa s tim, ze mohu do toho vlozit hudbu, vystihnout original audio, do toho rubnout sem tam nejake foto s ruznym efektem prechodu apod... Kdysi jsem neco podobneho delal v Pinaclu, ale to bylo celkem "robustni" reseni a nechci travit pul semestru zjistovanim, kde co je a jak funguje. Kdyby nekdo mel nejaky tip na program, budu rad. Dik
Tvorba videa
0 0
reagovat

TrDLo

Prodej hardwaru úzce souvisí se softwarem, který mají doslova v plenkách.
648721
Prodej hardwaru úzce souvisí se softwarem, který mají doslova v plenkách.
TrDLo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se