Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 1901 - 1920 Napsat příspěvek
btw ten týpek měl AR15. Koupenou někde na bazaru... 

Klidně se mohl postavit na Staromák nebo nákupním centru a začít to kropit ... Nebo někde na věži, vyvýšeným místě.
Mohlo to být daleko větší krveprolití.

Vpostatě se má okamžitě jednat ve vládě a zakázat tyhle prodeje zbraní u nás a kontrolovat dovoz a vlastníci zbraní.
Začít to rychle řešit. To jsem zvědav s čím pánové Rakušan a Fiala přijdou ...

Policie respekt!!!
890669
btw ten týpek měl AR15. Koupenou někde na bazaru...  Klidně se mohl postavit na Staromák nebo nákupním centru a začít to kropit ... Nebo někde na věži, vyvýšeným místě. Mohlo to být daleko větší krveprolití. Vpostatě se má okamžitě jednat ve vládě a zakázat tyhle prodeje zbraní u nás a kontrolovat dovoz a vlastníci zbraní. Začít to rychle řešit. To jsem zvědav s čím pánové Rakušan a Fiala přijdou ... Policie respekt!!!
1 -4
reagují: esmo, Barv666
reagovat
link
link

videa ze zásahu YT kanále Policie ČR

Tohle je fakt brutálně drsný ...
890668
https://www.youtube.com/watch?v=SrolAqC0n7E&ab_channel=Policie%C4%8CR https://www.youtube.com/watch?v=p-BsqgsAO3s&ab_channel=Policie%C4%8CR videa ze zásahu YT kanále Policie ČR Tohle je fakt brutálně drsný ...
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
K tomu můžu napsat jen to, že dělám co můžu, aby si podobní zmrdi vytipovali někoho jiného #tacticool 8) a taky docela aktivně používám prevenci jak píšeš:
řeším kde jsem, kolik lidí je kolem mě, jak působí, atd. a pokud se mi to nezdá, tak se přemisťuju, čemu se můžu vyhnout tak se vyhýbám, v tramvaji sedím v noci u řidiče atd. atp. a když to nestačí, tak se velmi viditelně a teatrálně ozbrojím motýlkem - a co se týče podobných situací, tak mně to teatrální ozbrojení od něčeho uchránilo. Nevím od čeho přesně a ta neznalost mi nevadí.

Trochu odbočka, ale já jsem v tom vyloženě """zkažený""" filmy a seriály. Můj mozek je bere jako info o tom, jak funguje svět a proto čekám, že na každém rohu je feťák, co mě píchne aby mě okradl o stokorunu, v každém autě je rádio ladící důchodce, každá skupinka je gang který chystá přizývací rituál pro nového člena atd...
890667
K tomu můžu napsat jen to, že dělám co můžu, aby si podobní zmrdi vytipovali někoho jiného [spoiler]#tacticool *8)*[/spoiler] a taky docela aktivně používám prevenci jak píšeš: řeším kde jsem, kolik lidí je kolem mě, jak působí, atd. a pokud se mi to nezdá, tak se přemisťuju, čemu se můžu vyhnout tak se vyhýbám, v tramvaji sedím v noci u řidiče atd. atp. a když to nestačí, tak se velmi viditelně a teatrálně ozbrojím motýlkem - a co se týče podobných situací, tak mně to teatrální ozbrojení od něčeho uchránilo. Nevím od čeho přesně a ta neznalost mi nevadí. Trochu odbočka, ale já jsem v tom vyloženě """zkažený""" filmy a seriály. Můj mozek je bere jako info o tom, jak funguje svět a proto čekám, že na každém rohu je feťák, co mě píchne aby mě okradl o stokorunu, v každém autě je rádio ladící důchodce, každá skupinka je gang který chystá přizývací rituál pro nového člena atd...
890663
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Co se mého názoru týče, tak ozbrojená společnost... viz USA... nic moc. Za mě je problém úplně jinde, ten člověk měl být zastavený mnohem dřív.
Nechápu, že vůbec má zbroják, když je evidentně psychopat... Osobně bych k podobným věcem (zbraně, a mimochodem i řidičáky) dělal pravidelné testy na způsobilost. Stejně tak bych teď zkoumal, jak je možné, že to zašlo až tak daleko.
Určitě nehledám vinu ve studentech, kteří se neubránili. Kdo chce udělat teroristický útok si cestu vždy najde. Auto vs dav, výbušniny všeho druhu, chemické zbraně v uzavřených prostorách apod... :(:-

Opravdové řešení je na úrovni prevence, ne na úrovni ozbrojení obětí.
890666
Co se mého názoru týče, tak ozbrojená společnost... viz USA... nic moc. Za mě je problém úplně jinde, ten člověk měl být zastavený mnohem dřív. Nechápu, že vůbec má zbroják, když je evidentně psychopat... Osobně bych k podobným věcem (zbraně, a mimochodem i řidičáky) dělal pravidelné testy na způsobilost. Stejně tak bych teď zkoumal, jak je možné, že to zašlo až tak daleko. Určitě nehledám vinu ve studentech, kteří se neubránili. Kdo chce udělat teroristický útok si cestu vždy najde. Auto vs dav, výbušniny všeho druhu, chemické zbraně v uzavřených prostorách apod... *:(**:-* Opravdové řešení je na úrovni prevence, ne na úrovni ozbrojení obětí.
890662
3 0
reagovat
Když si uvědomím, že pro získání zborního průkazu musel ten vrah projít psychotesty tak je to celé ještě děsivější. 
890665
Když si uvědomím, že pro získání zborního průkazu musel ten vrah projít psychotesty tak je to celé ještě děsivější. 
3 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To se asi zeptej na té fakultě a ne mě. Má pointa nebyla, že se máš ty, já, nebo Lojza ozbrojit, ale že se v tom uplatňuje prisoner's dilemma. Jestli neznáš, tak si to dohledej.
Obdobně to funguje na cestách, které by byly bezpečnější, kdybychom všichni jezdili v "trabantech", ale protože někteří mají SUV, tak tě staví do role, jestli si taky koupíš SUV nebo budeš jen doufat, že se s žádným nesrazíš. (a ne, nemám SUV). Vrcholem je v tomto směru Muskův Cybertruck, který je vyloženě nebezpečím pro všechny kolem :(:-.
Nepíšu, že mě to těší, ani to nepíšu jako můj názor. Spíš jako obecné pozorování a "pravdu o lidech".
890664
To se asi zeptej na té fakultě a ne mě. Má pointa nebyla, že se máš ty, já, nebo Lojza ozbrojit, ale že se v tom uplatňuje prisoner's dilemma. Jestli neznáš, tak si to dohledej. Obdobně to funguje na cestách, které by byly bezpečnější, kdybychom všichni jezdili v "trabantech", ale protože někteří mají SUV, tak tě staví do role, jestli si taky koupíš SUV nebo budeš jen doufat, že se s žádným nesrazíš. (a ne, nemám SUV). Vrcholem je v tomto směru Muskův Cybertruck, který je vyloženě nebezpečím pro všechny kolem *:(**:-*. Nepíšu, že mě to těší, ani to nepíšu jako můj názor. Spíš jako obecné pozorování a "pravdu o lidech".
890662
2 -2
reagovat
Jinak ještě dodám, co se mi stalo před více než deseti lety. Po půlnoci jsem se vyskytoval na náměstí v Jihlavě. 3 kluci mě odvezli do lesa za Jihlavu, tam mě zmlátili a okradli. Jednu chvíli sem myslel, že tam zařvu. Zapamatoval sem si částečnou SPZ, policajti je další den díky tomu na druhém konci republiky chytli. Ukázalo se, že jsem nebyl jedinej, komu se něco podobného stalo (byť tam bylo i nějaké vyhrožování dalším, přepadli přímo jenom mě). Svědčil jsem, ten šéf bandy si šel sednout na sedm let.

Dlouho jsem pak byl v prdeli, bál jsem se dokonce vycházet z domova, hodně mi pomohla terapie a antidepresiva. Hlavně jsem pochopil, že byť za to, co se stalo, nesou 100 % viny ti dotyční hajzlové, nikoliv já, situaci jsem se mohl vyhnout třeba tak, že bych je v dotyčném podniku po půlnoci nepotkal a nešel tenkrát tak trochu vstříc problémům.

Ještě jednou - fakt nevím, jakou máte zkušenost vy. Ale já sem rád, že sem tu zbraň - pistoli tenkrát neměl. Neměli ji ani oni, pokud vím (jenom nůž). Pokud bych ji měl, vůbec ničemu by to nepomohlo. Spíš naopak.
890663
Jinak ještě dodám, co se mi stalo před více než deseti lety. Po půlnoci jsem se vyskytoval na náměstí v Jihlavě. 3 kluci mě odvezli do lesa za Jihlavu, tam mě zmlátili a okradli. Jednu chvíli sem myslel, že tam zařvu. Zapamatoval sem si částečnou SPZ, policajti je další den díky tomu na druhém konci republiky chytli. Ukázalo se, že jsem nebyl jedinej, komu se něco podobného stalo (byť tam bylo i nějaké vyhrožování dalším, přepadli přímo jenom mě). Svědčil jsem, ten šéf bandy si šel sednout na sedm let. Dlouho jsem pak byl v prdeli, bál jsem se dokonce vycházet z domova, hodně mi pomohla terapie a antidepresiva. Hlavně jsem pochopil, že byť za to, co se stalo, nesou 100 % viny ti dotyční hajzlové, nikoliv já, situaci jsem se mohl vyhnout třeba tak, že bych je v dotyčném podniku po půlnoci nepotkal a nešel tenkrát tak trochu vstříc problémům. Ještě jednou - fakt nevím, jakou máte zkušenost vy. Ale já sem rád, že sem tu zbraň - pistoli tenkrát neměl. Neměli ji ani oni, pokud vím (jenom nůž). Pokud bych ji měl, vůbec ničemu by to nepomohlo. Spíš naopak.
12 -1
reagují: Memphis, Gonzi
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja se zeptám možná blbě, ale kolikrát na tebe jde dvakrát větší kamarád s hromotlukem? A proč by na tebe šel? Chápu starost o bližní, chápu snahu je bránit, chápu současné emoce, no pořád moc nechápu, proč by si člověk měl pro obranu pořizovat pistoli. Rád se nechám poučit, nevím kde žijete a co máte za životní zkušenosti, tak na mě hnedka nestartujte.
890662
Ja se zeptám možná blbě, ale kolikrát na tebe jde dvakrát větší kamarád s hromotlukem? A proč by na tebe šel? Chápu starost o bližní, chápu snahu je bránit, chápu současné emoce, no pořád moc nechápu, proč by si člověk měl pro obranu pořizovat pistoli. Rád se nechám poučit, nevím kde žijete a co máte za životní zkušenosti, tak na mě hnedka nestartujte.
890661
10 -2
reagují: HAL, Gonzi, Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
Ano, je to blbé, ale je to tak. Problém pistole je, že je perfektní equalizer pro sebeobranu (jde na tebe o dvě hlavy větší hromotluk a jeho kamarád... ale ty máš pistoli), zároveň ale, pokud ji nemáš a druhá strana jo, tak jsou tvé šance na přežití minimální.
Tohle je čistá logika, která bohužel vede k vězeňskému dilematu.
890661
Ano, je to blbé, ale je to tak. Problém pistole je, že je perfektní equalizer pro sebeobranu (jde na tebe o dvě hlavy větší hromotluk a jeho kamarád... ale ty máš pistoli), zároveň ale, pokud ji nemáš a druhá strana jo, tak jsou tvé šance na přežití minimální. Tohle je čistá logika, která bohužel vede k vězeňskému dilematu.
890648
2 -4
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Disketa1
A to ještě není to nejhorší, co jsem viděl :o:(
890660
A to ještě není to nejhorší, co jsem viděl *:o**:(*
890658
0 0
reagovat
Copak Juchelka, ale hlavně tahle bez prominutí svině... Fakt se mi z ní chce blít a doufám, že ji policie bude stíhat za schvalování terorismu. :(
890658
Copak Juchelka, ale hlavně tahle bez prominutí [url=https://twitter.com/_Roman_Maca/status/1737968460695486617]svině[/url]... Fakt se mi z ní chce blít a doufám, že ji policie bude stíhat za schvalování terorismu. *:(*
2 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jj. Nedokáźeme odolat.

Když jsem včera sháněl známé, jestli jsou v pořádku (uf!), byl to jeden z nejhorších pocitů. A stejně se furt řeší vrahoun...
890657
Jj. Nedokáźeme odolat. Když jsem včera sháněl známé, jestli jsou v pořádku (uf!), byl to jeden z nejhorších pocitů. A stejně se furt řeší vrahoun...
890656
2 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Filmů o událostech z Utøyi taky vzniklo hned několik. 
890656
Filmů o událostech z Utøyi taky vzniklo hned několik. 
890655
1 0
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: speta.jr
Jj, žel bude. Všeobecně se ví, co u takových případů nedělat, ale přesně to se dělá.
890655
Jj, žel bude. Všeobecně se ví, co u takových případů nedělat, ale přesně to se dělá.
890654
2 -1
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: Barv666
treba ja... ale ano, nepsal jsem to na net a nejsem verejne znama osobnost. A jestli to ma opravdu spojitost s lesem, tak ten film na 100% bude, ale spis tak za 5 let.
890654
treba ja... ale ano, nepsal jsem to na net a nejsem verejne znama osobnost. A jestli to ma opravdu spojitost s lesem, tak ten film na 100% bude, ale spis tak za 5 let.
890653
1 -1
reagují: Barv666
reagovat
Nikdo

Vůbec nikdo

František Fuka 
890653
Nikdo Vůbec nikdo [url=https://kompost.cz/@fuxoft/111620186234464531]František Fuka[/url] 
2 -1
reagují: speta.jr
reagovat
To, co se stalo je strašné. Ale toto je taky hnus. :-
890650
To, co se stalo je strašné. Ale [url=https://www.forum24.cz/nekteri-na-dno-hnusu-a-hyenismu-zatim-nenarazili-politici-odsoudili-chovani-juchelky-ten-se-vymlouva]toto[/url] je taky hnus. *:-*
0 0
reagovat
Uff, první podezření bylo že bude střílet v budově fildy v Celetné - přímo naproti mému officu.

S útokem kdy v Egyptě ubodali několik lidí včetně čechů jsem se právě v tom hotelu tehdy minul asi o měsíc. Blízká kamarádka byla v Bataclanu týden před útokem tam, sám jsem ji vyzvedával na letišti. Nechci si představovat jak to vnímají Američané, kteří tohle mají asi všichni a úplně pořád... to bych si asi fakt udělal zbroják a začal sebou tahat pistoli.
890648
Uff, [url=https://zpravy.aktualne.cz/domaci/rakusan-zasah-policie-filozoficka-fakulta-univerzity-karlovy/r~7da29e98a03111ee8980ac1f6b220ee8/]první podezření[/url] bylo že bude střílet v budově fildy v Celetné - přímo naproti mému officu. S útokem kdy v Egyptě ubodali několik lidí včetně čechů jsem se právě v tom hotelu tehdy minul asi o měsíc. Blízká kamarádka byla v Bataclanu týden před útokem tam, sám jsem ji vyzvedával na letišti. Nechci si představovat jak to vnímají Američané, kteří tohle mají asi všichni a úplně pořád... to bych si asi fakt udělal zbroják a začal sebou tahat pistoli.
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
Vemola potřebuje nástupce 
890644
Vemola potřebuje nástupce 
2 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Rika Fane bude za měsíc cca rodit.
890643
Rika Fane bude za měsíc cca rodit.
890642
0 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se