Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7041 - 7060 Napsat příspěvek
Nedivil bych se, kdyby mu tohle vyhrálo volby. link
855037
Nedivil bych se, kdyby mu tohle vyhrálo volby. https://youtu.be/34FXVCqOnX8 
2 -4
reagovat
reaguje na: rollman69
Promiň, že ti píšu až teď, ale potřeboval jsem tomu dát čas. Setkávám se ve filmových diskusích s něčím podobným a taky mi to příšerně vadí. Uvědomil jsem si to u děl jako Eternals, Někdo klepe na dveře a seriálový Chucky, jehož první sérii jsem krátce před psaním tohoto příspěvku dokoukal. Je to homofobie v příspěvcích, kde tzv. fanouškům (čti k*k*tům) vadí, že jsou v těch filmech a seriálech otevřené gay páry, nejlépe samozřejmě různé barvy pleti, to jsou homofobové ještě "nadšenější". Prý to ničí komiksový a hororový žánr. Ty "příspěvky" mě vytáčejí neskutečným způsobem, hlavně kvůli pokrytectví, protože když se políbí dvě holky, tak je všechno v pořádku, ale běda, když se políbí dva chlapi nebo dva mladí kluci, tak je z toho div ne konec světa. Přitom zrovna ten gay pár v Chuckym je pro celý seriál neskutečně obohacující a dává celému seriálu nový rozměr, než kdybychom tam viděli pouze hetero páry.

To samé v Eternals, kde se "lidi" v diskusích taky mohli zbláznit, když viděli, jak si na plátně dva tátové dali obyčejnou pusu. No a o novém Shyamalanově filmu nemá smysl mluvit, tam stačily vyjít dva trailery a to, co jsem z toho četl, byla čirá hrůza. 

Přitom by člověk od filmových a seriálových fandů čekal podobný přístup jako v těch zmíněných filmech a seriálech, kde okolí těch gay párů je bere úplně v pohodě a tyhle věci neřeší. Dva chlapi si dali pusu. Dva chlapi mají dceru. Dva mladí hrdinové bojující proti vraždící panence si dali pusu a mají se rádi jako jiné páry. Že tohle dneska lidi řeší jako nějakou žánrovou svatokrádež, mi hlava vůbec nebere.
855026
Promiň, že ti píšu až teď, ale potřeboval jsem tomu dát čas. Setkávám se ve filmových diskusích s něčím podobným a taky mi to příšerně vadí. Uvědomil jsem si to u děl jako Eternals, Někdo klepe na dveře a seriálový Chucky, jehož první sérii jsem krátce před psaním tohoto příspěvku dokoukal. Je to homofobie v příspěvcích, kde tzv. fanouškům (čti k*k*tům) vadí, že jsou v těch filmech a seriálech otevřené gay páry, nejlépe samozřejmě různé barvy pleti, to jsou homofobové ještě "nadšenější". Prý to ničí komiksový a hororový žánr. Ty "příspěvky" mě vytáčejí neskutečným způsobem, hlavně kvůli pokrytectví, protože když se políbí dvě holky, tak je všechno v pořádku, ale běda, když se políbí dva chlapi nebo dva mladí kluci, tak je z toho div ne konec světa. Přitom zrovna ten gay pár v Chuckym je pro celý seriál neskutečně obohacující a dává celému seriálu nový rozměr, než kdybychom tam viděli pouze hetero páry. To samé v Eternals, kde se "lidi" v diskusích taky mohli zbláznit, když viděli, jak si na plátně dva tátové dali obyčejnou pusu. No a o novém Shyamalanově filmu nemá smysl mluvit, tam stačily vyjít dva trailery a to, co jsem z toho četl, byla čirá hrůza.  Přitom by člověk od filmových a seriálových fandů čekal podobný přístup jako v těch zmíněných filmech a seriálech, kde okolí těch gay párů je bere úplně v pohodě a tyhle věci neřeší. Dva chlapi si dali pusu. Dva chlapi mají dceru. Dva mladí hrdinové bojující proti vraždící panence si dali pusu a mají se rádi jako jiné páry. Že tohle dneska lidi řeší jako nějakou žánrovou svatokrádež, mi hlava vůbec nebere.
854819
2 -4
reagovat
reaguje na: DarkSith
How dare you!
855013
How dare you!
855011
6 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jen pockej, az na tebe poprvé sahne ženská...
855012
Jen pockej, az na tebe poprvé sahne ženská...
855011
16 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Poprvé na ni sáhl chlap. :D
855011
Poprvé na ni sáhl chlap. *:D*
854988
5 -13
reagují: Attikus, TedGeorge
reagovat
reaguje na: speta.jr
Protože z těch protestů má ona i její rodina business.

Člověk by až řekl, že protestovali proti JE schválně, aby mohli protestovat proti fosilním palivům. 
854991
Protože z těch protestů má ona i její rodina business. Člověk by až řekl, že protestovali proti JE schválně, aby mohli protestovat proti fosilním palivům. 
854988
6 -5
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vypada spokojene.
854988
Vypada spokojene.
854987
6 -1
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
Očekávám z té fotky brzké "meme":D
854987
Očekávám z té fotky [url=https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-obusky-a-slzny-plyn-nemecka-policie-se-stretla-s-gretou-a-dalsimi-aktivisty-40420293#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]brzké "meme[/url]"*:D*
5 -1
reagují: speta.jr
reagovat
PS: Kdy uz budou konecne minuska verejny, at se nam ti Buresaci a komousi hezky odhali u meho prispevku :D
854986
PS: Kdy uz budou konecne minuska verejny, at se nam ti Buresaci a komousi hezky odhali u meho prispevku *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: okkac
Na první kolo mi přišel snad tři nebo čtyři dny po zažádání, ale samozřejmě to bude záviset na aktivitě lidí, co to dávají do obálek. A pošťáků :)
854975
Na první kolo mi přišel snad tři nebo čtyři dny po zažádání, ale samozřejmě to bude záviset na aktivitě lidí, co to dávají do obálek. A pošťáků :)
854973
6 0
reagovat
reaguje na: Vincent
Alespon mne to konecne dokopalo si zalozit datovku, porpojit s portalem obcana a zazadat o volebni prukaz, tak ma ceska posta tyden, nez letim pryc aby mi ho dorucila. jsem myslel, ze mi prijde nejak elektronicky, tak snad do patku, nez budu kupovat letenky.
BTW Portal obcana celkem fajn vec, konecne se ta digitalizace nekam hybe. Cim mene musim nekde fyzicky a jednat s urednikama, tim lepe.
854973
Alespon mne to konecne dokopalo si zalozit datovku, porpojit s portalem obcana a zazadat o volebni prukaz, tak ma ceska posta tyden, nez letim pryc aby mi ho dorucila. jsem myslel, ze mi prijde nejak elektronicky, tak snad do patku, nez budu kupovat letenky. BTW Portal obcana celkem fajn vec, konecne se ta digitalizace nekam hybe. Cim mene musim nekde fyzicky a jednat s urednikama, tim lepe.
854967
5 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: okkac
Ja jsem si prebookoval letenku o 2 tydny, abych stihnul odvolit i v 2. kole. Puvodne jsem mel letet 15. zpatky za louzi, ale prodlouzil jsem o 2 tydny. At uz jde zkurvenej Bures do prdele a da pokoj.
854967
Ja jsem si prebookoval letenku o 2 tydny, abych stihnul odvolit i v 2. kole. Puvodne jsem mel letet 15. zpatky za louzi, ale prodlouzil jsem o 2 tydny. At uz jde zkurvenej Bures do prdele a da pokoj.
854516
17 -1
reagují: okkac
reagovat
Díky všem za feedback. Utvrdili jste mě v tom, že tady je svět ještě v pořádku. Děkuji za zlepšení večera :) Ps. Už na tyhle dementy, co píšou takové ošklivé věci nebudu reagovat a nebudu je řešit. ZATÍM.
854894
Díky všem za feedback. Utvrdili jste mě v tom, že tady je svět ještě v pořádku. Děkuji za zlepšení večera :) Ps. Už na tyhle dementy, co píšou takové ošklivé věci nebudu reagovat a nebudu je řešit. ZATÍM.
3 -2
reagovat
reaguje na: rollman69
Zrovna v Last of us mě něco takového ani trochu netrápí. Ale například jak zde už bylo řečeno v RoP to působí úplně debilně stejně jako v Zaklínači. Tam jsou ovšem všechny změny oproti předloze totálně debilní, protože tvůrci seriálové adaptace jsou jednoduše idioti. 8)
854893
Zrovna v Last of us mě něco takového ani trochu netrápí. Ale například jak zde už bylo řečeno v RoP to působí úplně debilně stejně jako v Zaklínači. Tam jsou ovšem všechny změny oproti předloze totálně debilní, protože tvůrci seriálové adaptace jsou jednoduše idioti. *8)*
854819
8 0
reagovat
Ad LOU - Je málo adaptácií, pri ktorých som mal takúto fanboy natešenosť pre silný vzťah k predlohe. Tzn. ja som nesledoval len pilotný diel, ja som si pripomínal scény z hry, porovnával, odškrtával povinné zastávky a vypĺňal si akékoľvek slabšie miesta pocitmi z hry. Možno to takto nejako mali silní fanúšikovia Harryho Pottera, LOTR a pod. Čiže ja mám čistú fanboyovskú radosť už len z toho, že Druckmann preniesol LOU do iného média a že seriál sa úprimne snaží zachovať atmosféru a ducha predlohy. Proste v tomto prípade sa u mňa už len táto snaha cení, lebo atmosféra, príbeh, výprava, to všetko je ako má byť, hoci áno, miestami sa nezaprie určitá televíznosť/seriálovosť (ale lacno seriál určite nevyzerá). 

Čo herci. Popravde, myslím si že obsadiť LOU musel byť oriešok, lebo s videohernými adaptáciami je stále spojená určitá stigma brakovosti, béčkovosti, ktorá nemá 2x silný dramatický potenciál. V tomto smere je šťastie, že seriál má niekoho ako Pedro Pascal, ktorý nie je ten istý Joel ako v hre, ale má charizmu, je to správny bručoun a hlavne je dobrý herec čo zvláda všetko čo má. Bella Ramsey...s ňou to je komplikovanejšie, lebo nemá ten správne nevinnejší/zlatý kukuč ako mala Ellie, nie je to také dievčatko, babyface - bolo to jasné už od castingu. Ale hrá dobre, veľmi dobre triafa Elliinu vzdorovitosť a hlavne - pôsobí to, že jej Ellie a Pascalovmu Joelovi to môže ďalej dobre ladiť ak sa seriálu podarí vybudovať vzťah rovnako ako hre. 

Popravde neviem ako to vidia ľudia hrou nedotknutí, podľa mňa naozaj pomáha ak človek k predlohe má vzťah. Som zvedavý či na konci po poslednom dieli nehráči skonštatujú len štandardnejšie post-apo, alebo či na konci budú mať z príbehu rovnaký pocit ako my hráči - tzn. či ten príbeh naozaj je taký silný ako ho fanúšikovia pamätáme, alebo či sme si to už trochu nezidealizovali. 

Za mňa zatiaľ spokojnosť.
854889
Ad LOU - Je málo adaptácií, pri ktorých som mal takúto fanboy natešenosť pre silný vzťah k predlohe. Tzn. ja som nesledoval len pilotný diel, ja som si pripomínal scény z hry, porovnával, odškrtával povinné zastávky a vypĺňal si akékoľvek slabšie miesta pocitmi z hry. Možno to takto nejako mali silní fanúšikovia Harryho Pottera, LOTR a pod. Čiže ja mám čistú fanboyovskú radosť už len z toho, že Druckmann preniesol LOU do iného média a že seriál sa úprimne snaží zachovať atmosféru a ducha predlohy. Proste v tomto prípade sa u mňa už len táto snaha cení, lebo atmosféra, príbeh, výprava, to všetko je ako má byť, hoci áno, miestami sa nezaprie určitá televíznosť/seriálovosť (ale lacno seriál určite nevyzerá).  Čo herci. Popravde, myslím si že obsadiť LOU musel byť oriešok, lebo s videohernými adaptáciami je stále spojená určitá stigma brakovosti, béčkovosti, ktorá nemá 2x silný dramatický potenciál. V tomto smere je šťastie, že seriál má niekoho ako Pedro Pascal, ktorý nie je ten istý Joel ako v hre, ale má charizmu, je to správny bručoun a hlavne je dobrý herec čo zvláda všetko čo má. Bella Ramsey...s ňou to je komplikovanejšie, lebo nemá ten správne nevinnejší/zlatý kukuč ako mala Ellie, nie je to také dievčatko, babyface - bolo to jasné už od castingu. Ale hrá dobre, veľmi dobre triafa Elliinu vzdorovitosť a hlavne - pôsobí to, že jej Ellie a Pascalovmu Joelovi to môže ďalej dobre ladiť ak sa seriálu podarí vybudovať vzťah rovnako ako hre.  Popravde neviem ako to vidia ľudia hrou nedotknutí, podľa mňa naozaj pomáha ak človek k predlohe má vzťah. Som zvedavý či na konci po poslednom dieli nehráči skonštatujú len štandardnejšie post-apo, alebo či na konci budú mať z príbehu rovnaký pocit ako my hráči - tzn. či ten príbeh naozaj je taký silný ako ho fanúšikovia pamätáme, alebo či sme si to už trochu nezidealizovali.  Za mňa zatiaľ spokojnosť.
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Pascal to určitě zahrál dobře. Ale i tak, Joel je jen jeden. Kdysi jsem se kamaráda, který nevěděl, kdo je Coster-waldau zeptal, jestli viděl Silencing a odpověď bylo "Jo, tam hrál Joel".
854876
Pascal to určitě zahrál dobře. Ale i tak, Joel je jen [url=https://cache.moviestillsdb.com/i/500x/qsiyb2uq/the-silencing-lg.jpg]jeden[/url]. Kdysi jsem se kamaráda, který nevěděl, kdo je Coster-waldau zeptal, jestli viděl Silencing a odpověď bylo "Jo, tam hrál Joel".
854843
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ten byl tak strašně boží, že bych jej chtěl vidět mnohem častěji obecně :+
854853
Ten byl tak strašně boží, že bych jej chtěl vidět mnohem častěji obecně *:+*
854843
3 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ten rozdíl mezi Rings of Powder a House of Dragon je v tomhle vševysvětlující. V jednom je random černý elf (herec fajn, vlastně jedna z těch lepších částí seriálu, ale random černý elf), ve druhém je celý černý rod a že jsou děti bastardi se divák dozví už z toho, že vypadají jinak...

Kritizovat to v RoP je fér kritika worldbuildingu, kritizovat za to HoD je čistý rasismus. Bohužel, jsou lidé (na obou stranách btw), kteří ten rozdíl nedokážou pochopit ani kdyby byli na hodinové besedě na toto téma :D:D:D

Čímž chci říct, že pokud je tady celá Joelova rodina "nearijská", tak je to v pořádku a taky to slyším poprvé až tady, od rollmana.

PS: že sračkoidní produkce schválně udělají podobně kontroverzní změnu, protože je to jejich jediný marketing, který kdy potkají je už defacto popsaný fenomén. :(:-
854852
Ten rozdíl mezi Rings of Powder a House of Dragon je v tomhle vševysvětlující. V jednom je random černý elf (herec fajn, vlastně jedna z těch lepších částí seriálu, ale random černý elf), ve druhém je celý černý rod a že jsou děti bastardi se divák dozví už z toho, že vypadají jinak... Kritizovat to v RoP je fér kritika worldbuildingu, kritizovat za to HoD je čistý rasismus. Bohužel, jsou lidé (na obou stranách btw), kteří ten rozdíl nedokážou pochopit ani kdyby byli na hodinové besedě na toto téma *:D**:D**:D* Čímž chci říct, že pokud je tady celá Joelova rodina "nearijská", tak je to v pořádku a taky to slyším poprvé až tady, od rollmana. PS: že sračkoidní produkce schválně udělají podobně kontroverzní změnu, protože je to jejich jediný marketing, který kdy potkají je už defacto popsaný fenomén. *:(**:-*
854838
12 0
reagovat
Mně by se jako Joel líbil Rahul Kohli z Půlnoční mše a vůbec by mi to nevadilo.
854843
Mně by se jako Joel líbil Rahul Kohli z Půlnoční mše a vůbec by mi to nevadilo.
4 0
reagují: Haggar, Gonzi
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zvlast kdyz skoro 2/3 chilanu maji vazbu / cast rodiny puvod v Evrope. :)
854839
Zvlast kdyz skoro 2/3 chilanu maji vazbu / cast rodiny puvod v Evrope. :)
854830
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se