Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7661 - 7680 Napsat příspěvek
Imax právě teď. Avatar 2 přerušen cca v polovině, protože nějaký člověk spadl přes zábradlí pod plátno. Jsou tady záchranáři a čeká se, až ho odvezou.
850814
Imax právě teď. Avatar 2 přerušen cca v polovině, protože nějaký člověk spadl přes zábradlí pod plátno. Jsou tady záchranáři a čeká se, až ho odvezou.
14 0
reagují: RainMakeR
reagovat
Matovič sa k dianiu v Paláci vyjadril na tlačovej konferencii po páde vlády. Vyhlásil, že počas podávania demisie mu volal človek, ktorého si
veľmi váži. Jeho identitu však odmietol konkretizovať.
"Bojovníci sa pred mafiou neskláňajú," mal povedať Matovičovi do telefónu. Tieto slová boli podľa šéfa OĽANO tým zlomom, kedy si koniec
vo funkcii rozmyslel a vybral si radšej cestu predčasných volieb.
Následne zožal potlesk poslancov svojho hnutia.
link

Tie hlasy v hlave by fakt nemal počúvať...
850808
Matovič sa k dianiu v Paláci vyjadril na tlačovej konferencii po páde vlády. Vyhlásil, že počas podávania demisie mu volal človek, ktorého si veľmi váži. Jeho identitu však odmietol konkretizovať. "Bojovníci sa pred mafiou neskláňajú," mal povedať Matovičovi do telefónu. Tieto slová boli podľa šéfa OĽANO tým zlomom, kedy si koniec vo funkcii rozmyslel a vybral si radšej cestu predčasných volieb. Následne zožal potlesk poslancov svojho hnutia. https://hnonline.sk/slovensko/96056388-matovic-mal-vytrhnut-demisiu-z-ruk-sefa-caputovej-kancelarie-volal-mi-clovek-ktoreho-si-vazim-tvrdi Tie hlasy v hlave by fakt nemal počúvať...
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mateřská školka hadra...
850799
Mateřská školka hadra...
850788
3 0
reagovat
850798
[url=https://www.collecttrumpcards.com/]Tohle![/url]
3 -1
reagovat
Tohle by nevymyslel žádný scénárista. 

link

:D:D:D
850788
Tohle by nevymyslel žádný scénárista.  https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02jLDdMbTaPKCbRWwRwEz51G1TNCRFZTXNEHHEH2bcMG7HqP8BKETLg5EsCXGceyo6l *:D**:D**:D*
6 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Padá vláda, želajte si niečo...
850784
Padá vláda, želajte si niečo...
5 0
reagovat
reaguje na: verbst
Tak Háta v reportáži na Nově už dostala slušně naloženo :)
850615
Tak Háta v reportáži na Nově už dostala slušně naloženo :)
850597
2 0
reagovat
Uff, to jsem fakt zvědavej, jak to bude teď u žabožroutů vypadat... 
850597
Uff, to jsem fakt zvědavej, jak to bude teď u žabožroutů vypadat... 
3 -1
reagují: fabec
reagovat

Tréning ve stylu vojáků Gondoru

Teď trenduji borci ve fitku ják bránit Minas Tirith
(velká tyč na bench-press + nějaký kotouč jako štít)
A je to fakt prdel :D
Asi si taky jedno video udělám 8)
850571
Teď trenduji borci ve fitku ják bránit Minas Tirith (velká tyč na bench-press + nějaký kotouč jako štít) A je to fakt prdel *:D* Asi si taky jedno video udělám *8)*
Tréning ve stylu vojáků Gondoru
1 -1
reagovat
reaguje na: Sigi
Díky, už koukám na lístky. :+
850502
Díky, už koukám na lístky. *:+*
850473
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tohle se marně snažím vymluvit už dobrou řádku let :D
850493
Tohle se marně snažím vymluvit už dobrou řádku let *:D*
850490
1 -2
reagovat
reaguje na: verbst
Když si vzpomenu, že jsem si podle přezdívky myslel, že je verbal tvůj pan Hyde:D

Ale on bude beztak Miloshuv...
850490
Když si vzpomenu, že jsem si podle přezdívky myslel, že je verbal tvůj pan Hyde*:D* Ale on bude beztak Miloshuv...
850327
5 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Sigi
Deštivé dny jsou skvělý zážitek :+
850482
Deštivé dny jsou skvělý zážitek *:+*
850473
3 0
reagovat

Divadelní okénko

Včera poprvé se ženou v Ungeltu - Deštivé dny s Krajčem a Švehlíkem. Hodně silný zážitek umocněný i mojí profesí. Krajčo je herecký démon, neskutečně překvapil. Všechny písně Kryštofů za posledních 10 let odpuštěny :)
850473
Včera poprvé se ženou v Ungeltu - [b]Deštivé dny[/b] s Krajčem a Švehlíkem. Hodně silný zážitek umocněný i mojí profesí. Krajčo je herecký démon, neskutečně překvapil. Všechny písně Kryštofů za posledních 10 let odpuštěny *:)*
Divadelní okénko
7 0
reagují: AndyKaufman, pytlik
reagovat
Diskuze na csfd byly vždycky žumpa, už dávno před verbalem a jemu podobnými hovnaři.
Je to přitom škoda, jako databázi to tam mám rád, když čtu jen vybrané lidi, a sám tam komentů mám přes dva tisíce, ale bavit se tam o filmech jde leda osobně do vzkazníku.
850416
Diskuze na csfd byly vždycky žumpa, už dávno před verbalem a jemu podobnými hovnaři. Je to přitom škoda, jako databázi to tam mám rád, když čtu jen vybrané lidi, a sám tam komentů mám přes dva tisíce, ale bavit se tam o filmech jde leda osobně do vzkazníku.
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To už je pomalu ekvivalent staršího evergreenu, že za všechno může Kalousek. V období kolem radaru v Brdech, někam jsem psal o filmech a tam pravidelně, i když to vůbec nebylo k tématu, tak v komentářích se to pokaždý stočilo na politiku. A já se občas i zeptal, např. „Vlasta Parkanová? Jak souvisí paní Parkanová s režisérem Uwe Bollem? Je s ním nějak příbuzná, spatřil jste ji v nějaké roli v recenzovaném House of the Dead nebo ...?“.

Což mě přivádí k další věci, co tady v diskuzi zazněla - já si myslim, že to měl kdekdo z nás třeba při registraci na čsfd kdysi kdysi - budu psát komentáře, budu strašně vtipnej a ... nebudu, že jo, nicméně je to snad i jakoby standard už dneska, že komentář vůbec neni k filmu, jen je to egotrip, že „jsem strašně vtipnej“ a o ten film ani tak nejde. Takže jak už tady několikrát padlo - někdy dost zpětně, ale jestli nějaký diskuze a komentáře čtu, tak tady.
850412
To už je pomalu ekvivalent staršího evergreenu, že za všechno může Kalousek. V období kolem radaru v Brdech, někam jsem psal o filmech a tam pravidelně, i když to vůbec nebylo k tématu, tak v komentářích se to pokaždý stočilo na politiku. A já se občas i zeptal, např. „Vlasta Parkanová? Jak souvisí paní Parkanová s režisérem Uwe Bollem? Je s ním nějak příbuzná, spatřil jste ji v nějaké roli v recenzovaném House of the Dead nebo ...?“. Což mě přivádí k další věci, co tady v diskuzi zazněla - já si myslim, že to měl kdekdo z nás třeba při registraci na čsfd kdysi kdysi - budu psát komentáře, budu strašně vtipnej a ... nebudu, že jo, nicméně je to snad i jakoby standard už dneska, že komentář vůbec neni k filmu, jen je to egotrip, že „jsem strašně vtipnej“ a o ten film ani tak nejde. Takže jak už tady několikrát padlo - někdy dost zpětně, ale jestli nějaký diskuze a komentáře čtu, tak tady.
850323
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tos ovšem zrovna začal přispívat do největší stoky csfd - Volné diskuze. Tam se jedou těžké konspirace, hejt a trollení nekontrolovaně celé roky. 
Ale pravda je, že ani ostatní diskuze na tom nejsou o moc lépe, zvlášť když je film či seriál jakýmkoliv způsobem "angažovaný", příliš SJW (samozřejmě z jejich pohledu, resp. podle článků/youtube kanálů, které nekriticky hltají).
850358
Tos ovšem zrovna začal přispívat do největší stoky csfd - Volné diskuze. Tam se jedou těžké konspirace, hejt a trollení nekontrolovaně celé roky.  Ale pravda je, že ani ostatní diskuze na tom nejsou o moc lépe, zvlášť když je film či seriál jakýmkoliv způsobem "angažovaný", příliš SJW (samozřejmě z jejich pohledu, resp. podle článků/youtube kanálů, které nekriticky hltají).
850323
4 -1
reagovat

Avatar 2

Mám v plánu na to zajít, ale popravdě počkám než opadne hlavní nápor a zajdu na to až po novém roce. Beztak z kin jen tak nezmizí. 8)
850340
Mám v plánu na to zajít, ale popravdě počkám než opadne hlavní nápor a zajdu na to až po novém roce. Beztak z kin jen tak nezmizí. *8)*
Avatar 2
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja si teda ale rikam, kdo je takovy bezny uzivatel csfd? Myslel jsem, ze popularitu toho webu vytahly ty mladsi nonstop-online generace, ale tenhle "humor" a co pise Tony... To mi zni spis smer ty kreatury kolem Fuky, Kompost 20 let nazpet apod.
850337
Ja si teda ale rikam, kdo je takovy bezny uzivatel csfd? Myslel jsem, ze popularitu toho webu vytahly ty mladsi nonstop-online generace, ale tenhle "humor" a co pise Tony... To mi zni spis smer ty kreatury kolem Fuky, Kompost 20 let nazpet apod.
850307
5 0
reagovat
Facebook sice stále mám, ale taky se v něm pomalu uzavírám do jakési bubliny. Můžu být tak "mezi svými" upřímnější a otevřenější. Ale jinak jsem na tom podobně jako verbst. ČSFD používám taky výjimečně - jenom na napsání komentářů a sledování lidí, kteří mě navštívili či si mě dali do oblíbených. Doby, kdy jsem tam čile diskutoval, jsou dávno pryč. Ale naštěstí mi chodí minimum hejtů, i když to se mi na ČSFD taky už stalo. A to jsem tam už patnáct let. :o 

A jinak jste tady mezi vámi šťastný. Hodně jsem toho s vámi zažil, vy se mnou taky a zkrátka vás mám pořád rád. 
850333
Facebook sice stále mám, ale taky se v něm pomalu uzavírám do jakési bubliny. Můžu být tak "mezi svými" upřímnější a otevřenější. Ale jinak jsem na tom podobně jako verbst. ČSFD používám taky výjimečně - jenom na napsání komentářů a sledování lidí, kteří mě navštívili či si mě dali do oblíbených. Doby, kdy jsem tam čile diskutoval, jsou dávno pryč. Ale naštěstí mi chodí minimum hejtů, i když to se mi na ČSFD taky už stalo. A to jsem tam už patnáct let. *:o*  A jinak jste tady mezi vámi šťastný. Hodně jsem toho s vámi zažil, vy se mnou taky a zkrátka vás mám pořád rád. 
12 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se