Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 22041 - 22060 Napsat příspěvek
Ja si ted dal par filmu na CT2 v ramci dne ukonceni cenzury a ceskoslovenska kinematografie 1967 - 1970 je strasne naslapana. 

BTW v ramci prezentace Irishmana v Torontu mel Scorsese 15 minutovou rec ohledne vlivu Hugo Hasse na US kinematografii a zminoval behem toho i novou vlnu (Demanty noci, Vlacila, Menzela). 
736142
Ja si ted dal par filmu na CT2 v ramci dne ukonceni cenzury a ceskoslovenska kinematografie 1967 - 1970 je strasne naslapana.  BTW v ramci prezentace Irishmana v Torontu mel Scorsese 15 minutovou rec ohledne vlivu Hugo Hasse na US kinematografii a zminoval behem toho i novou vlnu (Demanty noci, Vlacila, Menzela). 
7 -1
reagovat
link Docela příjemné narazit na love letter jedné z nejlepších scén hvězdných válek či závodních filmů.
736115
https://www.youtube.com/watch?v=1EqxJhgYlgI Docela příjemné narazit na love letter jedné z nejlepších scén hvězdných válek či závodních filmů.
2 0
reagovat
Tohle je docela dobrý, expert na pandemie hodnotí tematické filmy. link
736107
Tohle je docela dobrý, expert na pandemie hodnotí tematické filmy. [url=https://www.youtube.com/watch?v=feGHmv_eDcw&fbclid=IwAR3PB12V3tdiqKGc0mNSaMNOwsbbHDOeR2XtATY6fYvY4YPeqJfKTXdbN5k]https://www.youtube.com/watch?v=feGHmv_eDcw&fbclid=IwAR3PB12V3tdiqKGc0mNSaMNOwsbbHDOeR2XtATY6fYvY4YPeqJfKTXdbN5k[/url]
0 -1
reagovat
Blbost ale pobavila link
736099
Blbost ale pobavila https://m.9gag.com/gag/aEgqNYN
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tobě zase hráblo, viď?
736094
Tobě zase hráblo, viď?
736053
5 -4
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jeho projev je plný jednoduchých frází na komplikované problémy. Je to hezký, je to chytrý, ale nedává vlastně jakoukoliv "reálnou" odpověď nebo názor na realizaci. Jen líbivé slogany.

BTW to jak chce, aby to řešili i naši volení zástupci mi hned připomněl geniální proslov pana Sobotky cca 10 min po zvolení ČSSD vládnoucí stranou: „Ty sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce a dnes v konfrontaci s realitou neobstojí.“  Takže to už raději  nechme vládnout sociálním sítím třeba Jogurt ;)
736082
Jeho projev je plný jednoduchých frází na komplikované problémy. Je to hezký, je to chytrý, ale nedává vlastně jakoukoliv "reálnou" odpověď nebo názor na realizaci. Jen líbivé slogany. BTW to jak chce, aby to řešili i naši volení zástupci mi hned připomněl geniální proslov pana Sobotky cca 10 min po zvolení ČSSD vládnoucí stranou: [i]„Ty sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce a dnes v konfrontaci s realitou neobstojí.“[/i]  Takže to už raději  nechme vládnout sociálním sítím třeba [url=https://vimeo.com/307139536]Jogurt[/url] *;)*
736043
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja chci zpatky guidova pána...
736079
Ja chci zpatky guidova pána...
736053
1 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jestli to mé horší alterego myslelo na mne, tak s tím co říkal souhlasím 8)

Já v podstatě souhlasím s většinou toho, co napíšeš, jenom musí být vždy 100% po tvém, 90% už je nepřístupné. :D
736053
Jestli to mé horší alterego myslelo na mne, tak s tím co říkal souhlasím *8)* Já v podstatě souhlasím s většinou toho, co napíšeš, jenom musí být vždy 100% po tvém, 90% už je nepřístupné. *:D*
736043
4 -6
reagují: do_Od, (=LIFTY=)
reagovat
Sacha Baron Cohen dal vymakany prejav, moj respekt voci nemu este stupol.:+

Aj ked je mi jasne, ze minimalne jeden nemenovany uzivatel bude okamzite triggered.
736043
[url=https://youtu.be/ymaWq5yZIYM]Sacha Baron Cohen[/url] dal vymakany prejav, moj respekt voci nemu este stupol.*:+* [spoiler]Aj ked je mi jasne, ze minimalne jeden nemenovany uzivatel bude okamzite triggered.[/spoiler]
2 -3
reagují: Axis, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: KARLOS
Pozri, pochopil som, ako si to myslel, ty si pochopil, ako som to myslel.
Najma moja debata nasledne (nie s tebou) bola uz trochu o inom.
Preto som navrhoval vzkaznik, lebo som mal pocit, ze sa to tejto debaty az tak priamo netyka.
Podme dalej.
735956
Pozri, pochopil som, ako si to myslel, ty si pochopil, ako som to myslel. Najma moja debata nasledne (nie s tebou) bola uz trochu o inom. Preto som navrhoval vzkaznik, lebo som mal pocit, ze sa to tejto debaty az tak priamo netyka. Podme dalej.
735955
2 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki
Samozřejmně, že je to slovíčkaření, ale má výrazný dopad na to, co sem původně psal. Já ti v tomhle komentáři nijak neodporuju, ale pořád zaměňuješ "logika" a "logické". Problém samozřejmně může být i v jazykové odlišnosti, nevím.
Teď mi nejde o nic víc, než o rozdíl v podstatném a přídavném jménu.
Ale pokračovat nemusíme, za tak životně důležité to nepovažuju. Vzkazník i díky tomu, že to má vsoustažnost na diskuzi, která se pořád drží na přijatelné úrovni, vyžadován imo není.
735955
Samozřejmně, že je to slovíčkaření, ale má výrazný dopad na to, co sem původně psal. Já ti v tomhle komentáři nijak neodporuju, ale pořád zaměňuješ "logika" a "logické". Problém samozřejmně může být i v jazykové odlišnosti, nevím. Teď mi nejde o nic víc, než o rozdíl v podstatném a přídavném jménu. Ale pokračovat nemusíme, za tak životně důležité to nepovažuju. Vzkazník i díky tomu, že to má vsoustažnost na diskuzi, která se pořád drží na přijatelné úrovni, vyžadován imo není.
735954
4 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: KARLOS
OK, hoci som chcel skoncit. :/

To ze ludia predpojato hodnotia skupinu na zaklade niektorych vyraznych clenov je "logicke" z toho hladiska, ako podvedome uvazujeme. Ale je to chybna logika. Je to klam. Logical fallacy. Tak ako je "logicke", ze sme vo svojej podstate xenofobni, pretoze to vyplyva z nasej evolucnej prapodstaty. Takze to niekto moze oznacit za "logicke", ale na tom spravani sa nic logicke nie je. Co sa tyka rasizmu, to som uz nizsie vysvetlil.

Naozaj slovickarime a skor je to debata na pivo. Alebo na vzkaznik, ak mas stale chut pokracovat.
735954
OK, hoci som chcel skoncit. :/ To ze ludia predpojato hodnotia skupinu na zaklade niektorych vyraznych clenov je "logicke" z toho hladiska, ako podvedome uvazujeme. Ale je to chybna logika. Je to klam. Logical fallacy. Tak ako je "logicke", ze sme vo svojej podstate xenofobni, pretoze to vyplyva z nasej evolucnej prapodstaty. Takze to niekto moze oznacit za "logicke", ale na tom spravani sa nic logicke nie je. Co sa tyka rasizmu, to som uz nizsie vysvetlil. Naozaj slovickarime a skor je to debata na pivo. Alebo na vzkaznik, ak mas stale chut pokracovat.
735953
1 -4
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gorecki
No, v obou reakcích si s tím slovem dost pracoval a i z toho jsem proto vycházel, že je to jeden z  předmětů diskuze...
"Logika vs klam" je o náhledu, přístupu. Ve durhé reakci si použil označení xenofobie/šovinismu/rasizmu za v hypoteticky "logické", což je podle všech měřítek prokazatelně špatně.
Ovšem za "logiku", jistě, špatnou a neakceptovatelnou, ovšem pořád logiku, ji označit můžeš, protože v tomhle případě postoj vychází z předsudků a předsudky ze zkresleného vnímání daných skupin. Celý řetězec lze označit za "logiku".
735953
No, v obou reakcích si s tím slovem dost pracoval a i z toho jsem proto vycházel, že je to jeden z  předmětů diskuze... "Logika vs klam" je o náhledu, přístupu. Ve durhé reakci si použil označení xenofobie/šovinismu/rasizmu za v hypoteticky "logické", což je podle všech měřítek prokazatelně špatně. Ovšem za "logiku", jistě, špatnou a neakceptovatelnou, ovšem pořád logiku, ji označit můžeš, protože v tomhle případě postoj vychází z předsudků a předsudky ze zkresleného vnímání daných skupin. Celý řetězec lze označit za "logiku".
735951
4 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: KARLOS
O to slovo naozaj az tak nejde. Ide o vyznam, ktory vyplynul z kontextu prispevkov inych diskuterov (mrk mrk) na ktory som reagoval. Peace and out. ?)
735951
O to slovo naozaj az tak nejde. Ide o vyznam, ktory vyplynul z kontextu prispevkov inych diskuterov (mrk mrk) na ktory som reagoval. Peace and out. *?)*
735949
1 -6
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Gorecki
Teď čistě technická, protože vidím, že ses toho celkem silně chytl - když někdo napíše, že je to "logické" čili přívlastek (přídavné jméno), pak to má základní význam v pozitivním zhodnocení, něco, co lze brát všeobecně za prospěšné - protože daný výsledek je dílem (pozitivního) logického uvažování.
Pokud se ale vezme v úvahu slovo "logika", jakožto podmět (podstatné jméno), pak je to vyjádření určité činnosti, která může (a v mnoha případech také je) v onom pozitivním světle, ale není to jednoznačně výlučné. Je to lidská činnost, ve které se jak můžeš dopouštět chyb, tak může být zneužita.
Máš řadu příkladů "špatné logiky", od "svrhnutím atomovky na Hirošimu/Nagasaki jsme učinili mírový akt v podobě ukončení druhé světové války", přes "když nebudu jíst, zhubnu" až po "té holce sem se líbil v téhle flanelové košili, tak bych si ji měl vzít i do toho divadla na to rande".
Všechno má základ v promyšlení dané situace a přijmutí daných opatřrní na tomto základě, ovšem s neetickým/nebespečným/hloupým koncovým výsledkem.
První koment jsem mimochodem třikrát přepisoval, aby mě nikdo v diskuzi vysloveně nechytal za slovíčka. Takže dííík :D.
735949
Teď čistě technická, protože vidím, že ses toho celkem silně chytl - když někdo napíše, že je to "logické" čili přívlastek (přídavné jméno), pak to má základní význam v pozitivním zhodnocení, něco, co lze brát všeobecně za prospěšné - protože daný výsledek je dílem (pozitivního) logického uvažování. Pokud se ale vezme v úvahu slovo "logika", jakožto podmět (podstatné jméno), pak je to vyjádření určité činnosti, která může (a v mnoha případech také je) v onom pozitivním světle, ale není to jednoznačně výlučné. Je to lidská činnost, ve které se jak můžeš dopouštět chyb, tak může být zneužita. Máš řadu příkladů "špatné logiky", od "svrhnutím atomovky na Hirošimu/Nagasaki jsme učinili mírový akt v podobě ukončení druhé světové války", přes "když nebudu jíst, zhubnu" až po "té holce sem se líbil v téhle flanelové košili, tak bych si ji měl vzít i do toho divadla na to rande". Všechno má základ v promyšlení dané situace a přijmutí daných opatřrní na tomto základě, ovšem s neetickým/nebespečným/hloupým koncovým výsledkem. První koment jsem mimochodem třikrát přepisoval, aby mě nikdo v diskuzi vysloveně nechytal za slovíčka. Takže dííík :D.
735944
6 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: studo
Před soudem rozhodně není. Educate yourself ;)
735948
Před soudem rozhodně není. Educate yourself *;)*
735945
0 -1
reagovat
Tony tuto, tony tamto, wah wah wah. Ty krávo... :D8). Dejte mu někdo nějaký prášky, tohle není zdravý.
735947
Tony tuto, tony tamto, wah wah wah. Ty krávo... *:D**8)*. Dejte mu někdo nějaký prášky, tohle není zdravý.
5 -1
reagovat
reaguje na: studo
...zrovna ten jeho ale fakt není :))
735946
...zrovna ten jeho ale fakt není *:))*
735945
4 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nie Tony, pisem, ze ich nazor bude v tomto vypovednejsi, kedze sa to tyka zien. Nikde nepisem ze tvoj nazor nie je dolezity. To by som si nikdy nedovolil. Preboha :o
735945
Nie Tony, pisem, ze ich nazor bude v tomto vypovednejsi, kedze sa to tyka zien. Nikde nepisem ze tvoj nazor nie je dolezity. To by som si nikdy nedovolil. Preboha *:o*
735941
5 -1
reagují: AndyKaufman, do_Od
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Tak len k tomu rasizmu, uznavam, ze uz to bolo asi prilis expresivne (xenofobia je nam evolucne dana), aj ked si viem predstavit, ze by mohol niekto argumentovat pri nom "logikou", lebo ved cernochom namerali nizsie IQ a tym padom je "logicke" ich povazovat za menejcennych a k nim tak pristupovat, ale toto uz naozaj nerozoberajme.
Uplne staci, ze sa tu podomnou opat rozbieha Tony.
735944
Tak len k tomu rasizmu, uznavam, ze uz to bolo asi prilis expresivne (xenofobia je nam evolucne dana), aj ked si viem predstavit, ze by mohol niekto argumentovat pri nom "logikou", lebo ved cernochom namerali nizsie IQ a tym padom je "logicke" ich povazovat za menejcennych a k nim tak pristupovat, ale toto uz naozaj nerozoberajme. Uplne staci, ze sa tu podomnou opat rozbieha Tony.
735940
1 -5
reagují: KARLOS
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se