Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum HRY

příspěvky 6661 - 6680 Napsat příspěvek

For Honor Ps4

Neskutečná návykovka
659413
Neskutečná návykovka
For Honor Ps4
0 0
reagovat

PetaBlack

Nope. BF je samozrejme maximalni casual zalezitost pro tupce jako jsem ja (u SWAT bych dlouho ani nevydrzel), o nejakym taktickym postupu se ani mluvit neda, zadny prikazy nikomu nedavas apod.

Ale je to dobry FPS to jo.
659405
Nope. BF je samozrejme maximalni casual zalezitost pro tupce jako jsem ja (u SWAT bych dlouho ani nevydrzel), o nejakym taktickym postupu se ani mluvit neda, zadny prikazy nikomu nedavas apod. Ale je to dobry FPS to jo.
PetaBlack
0 0
reagovat
No ja som skoncil s Yennefer v zasnezenom belosade, s Ciri som siel lovit zajace a chytat ryby, ale bola nejaka duchom nepritomna. Ked sme sa vratili z lovu, tak tam cakalo nilfgardske vojisko a ciri mi smutne oznami, ze odchadza vladnut svetu, ze iba tak moze zmenit nieco velke. Takze v podstate v pohode. Keby mi to skoncilo ako tebe do_od, tak sa realne podrezem :D
659403
[spoiler]No ja som skoncil s Yennefer v zasnezenom belosade, s Ciri som siel lovit zajace a chytat ryby, ale bola nejaka duchom nepritomna. Ked sme sa vratili z lovu, tak tam cakalo nilfgardske vojisko a ciri mi smutne oznami, ze odchadza vladnut svetu, ze iba tak moze zmenit nieco velke. Takze v podstate v pohode.[/spoiler] Keby mi to skoncilo ako tebe do_od, tak sa realne podrezem :D
0 0
reagovat

do_Od

Já mám teď bez datadisků nahráno asi 50 hodin a docela mě mrzí, že jsem to nejel poctivějš. Určitě bych to ovlivnil víc jelikož můj příběh skončil tak, že Ciri žije a já sní po boku žiju zaklínačskej život. Yennefer mám taky někde v prdeli. Sice jsem tam měl na konci takovej příjemnej feeling ale když jsem si přečetl to tvoje, tak teď cítim lehký zklamání.

Každopadně dojedu ještě datadisky a jestli se někdy najde čas, rád bych to dojel ještě jednou. Doufejme se zajímavějším koncem.
659402
Já mám teď bez datadisků nahráno asi 50 hodin a docela mě mrzí, že jsem to nejel poctivějš. Určitě bych to ovlivnil víc jelikož můj příběh skončil [spoiler]tak, že Ciri žije a já sní po boku žiju zaklínačskej život. Yennefer mám taky někde v prdeli. Sice jsem tam měl na konci takovej příjemnej feeling ale když jsem si přečetl to tvoje, tak teď cítim lehký zklamání. [/spoiler] Každopadně dojedu ještě datadisky a jestli se někdy najde čas, rád bych to dojel ještě jednou. Doufejme se zajímavějším koncem.
do_Od
0 0
reagovat

Mass Effect: Andromeda

Tady mám zatím nějakých 8 a jsem docela spokojenej, hraju na PS4 a jsou tam sem tam nějaké bugy (mimo dojebanou animaci při rozhovorech), ale jinak příběh rozjetej dost slušně, baví mě zkoumání i akce a ta hra jinak vypadá senzačně. Čekám, až mě zase opustí nálada na WoW (vyšel bohužel novej patch a já v tom zase jedu...), abych se do toho mohl pořádně opřít.
659397
Tady mám zatím nějakých 8 a jsem docela spokojenej, hraju na PS4 a jsou tam sem tam nějaké bugy (mimo dojebanou animaci při rozhovorech), ale jinak příběh rozjetej dost slušně, baví mě zkoumání i akce a ta hra jinak vypadá senzačně. Čekám, až mě zase opustí nálada na WoW (vyšel bohužel novej patch a já v tom zase jedu...), abych se do toho mohl pořádně opřít.
Mass Effect: Andromeda
0 0
reagovat

SteKi

Já to natáhl s Blood & Wine na 80 celkem, ke konci už nešlo vydržet a musel jsem valit příběh. Jinak teda nejdepresivnější týden mého života, když (konec zákl. hry) jsem celou dobu jel Yennefer, pak jednou emocionálně uklouznul s Triss a řekl jí, že nechci, aby mně opustila (byť jsem to myslel zcela přátelsky), a následně dostanu konec, ve kterém Ciri umře, Yennefer je někde v píči a já totálně na dně spáchám sebevraždu ve stodole u tří čarodějnic?! Z toho jsem byl fakt hodně v prdeli. Naštěstí (ohledně DLC), datadisk to zachránil a Yennefer se ke mně přece jen vrátila. Konec dobrej, všechno dobrý. :D
659396
Já to natáhl s Blood & Wine na 80 celkem, ke konci už nešlo vydržet a musel jsem valit příběh. Jinak teda nejdepresivnější týden mého života, když (konec zákl. hry) [spoiler]jsem celou dobu jel Yennefer, pak jednou emocionálně uklouznul s Triss a řekl jí, že nechci, aby mně opustila (byť jsem to myslel zcela přátelsky), a následně dostanu konec, ve kterém Ciri umře, Yennefer je někde v píči a já totálně na dně spáchám sebevraždu ve stodole u tří čarodějnic?! [/spoiler]Z toho jsem byl fakt hodně v prdeli. Naštěstí (ohledně DLC), [spoiler]datadisk to zachránil a Yennefer se ke mně přece jen vrátila. Konec dobrej, všechno dobrý. [/spoiler]*:D*
SteKi
0 0
reagovat

PetaBlack

To určite nie. :D
659392
To určite nie. *:D*
PetaBlack
0 0
reagovat

Witcher 3

Absolutne bezkonkurencne najlepsie stravenych 115 hodin pri jednej hre. A najlepsie je, ze ma cakaju este tie dve dlc :+ 
659389
Absolutne bezkonkurencne najlepsie stravenych 115 hodin pri jednej hre. A najlepsie je, ze ma cakaju este tie dve dlc *:+* 
Witcher 3
0 0
reagovat

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Hraje někdo? Dost se mi to líbí, přemýšlím o koupi.
659382
Hraje někdo? Dost se mi to líbí, přemýšlím o koupi.
PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
0 0
reagovat

departed

Dá se to nějak přirovnat ke staršímu S.W.A.T., nebo ne? ... protože Hardline jsem se vyhejbal, ale jak čtu, co píšeš, mohlo by to zabavit.
659360
Dá se to nějak přirovnat ke staršímu S.W.A.T., nebo ne? ... protože Hardline jsem se vyhejbal, ale jak čtu, co píšeš, mohlo by to zabavit.
departed
0 0
reagovat

Battlefield Hardline

MP me nechavalo vzdy chladnym a SP jsem vzdycky bral jako odreagovacku, ale musim rict, ze u Hardline jsem se bavil vice, nez u predeslych dilu. Armadu vystridali poldove, pribeh je vypraven jako serial (videli jste / uvidite), hra dava na vyber stealth styl (zatykani) ci klasicky akcni styl. Lokace jsou ,atraktivni', hudba na pozadi stylova, skvely ozvuceni a vybornej pocit ze strelby. 

Na stealth pruchod i s vetsinou collectibles a uzivanim si lokaci a filmovyho feelingu mela hra cca 12 hodin. Na rychlej akcni pruchod, kde se jde rovnou za nosem jen 5.

Jdu sice s krizkem po funuse, kdyz uz je par mesicu na trhu B1, na ktery se teda taky chystam, ale chtel jsem doporucit Hardline, protoze ani nepusobi jako BF a pro fandy FPS zanru by to mohla byt dobra jednohubka /dvojhubka/, jako pro mne.
659359
MP me nechavalo vzdy chladnym a SP jsem vzdycky bral jako odreagovacku, ale musim rict, ze u Hardline jsem se bavil vice, nez u predeslych dilu. Armadu vystridali poldove, pribeh je vypraven jako serial (videli jste / uvidite), hra dava na vyber [i]stealth[/i] styl (zatykani) ci klasicky akcni styl. Lokace jsou ,atraktivni', hudba na pozadi [b]stylova[/b], skvely ozvuceni a vybornej pocit ze strelby.  Na stealth pruchod i s vetsinou collectibles a uzivanim si lokaci a filmovyho feelingu mela hra cca 12 hodin. Na rychlej akcni pruchod, kde se jde rovnou za nosem jen 5. Jdu sice s krizkem po funuse, kdyz uz je par mesicu na trhu B1, na ktery se teda taky chystam, ale chtel jsem doporucit Hardline, protoze ani nepusobi jako BF a pro fandy FPS zanru by to mohla byt dobra jednohubka /dvojhubka/, jako pro mne.
Battlefield Hardline
0 0
reagovat
Tjn, Nier jsem nedávno dojel, A, B, Č, D i E konec. Ten "finální" souboj a "obětování" mě dostalo. Ono celkově ten přístup k různým koncům byl hodně odvážný.

U FFXV pořád čekám, až budou venku všechny updaty.

Last Guardian bylo super. Jen škoda, že jsem to dohrál před vydáním boost módu. Ty propady fps byly místy nepříjemný.

Nioh asi vynechám, nemám na to už nervy :)

Mimochodem poslední Destiny 2 leak potvrdil PC verzi :+
659277
Tjn, Nier jsem nedávno dojel, A, B, Č, D i E konec. Ten "finální" souboj a "obětování" mě dostalo. Ono celkově ten přístup k různým koncům byl hodně odvážný. U FFXV pořád čekám, až budou venku všechny updaty. Last Guardian bylo super. Jen škoda, že jsem to dohrál před vydáním boost módu. Ty propady fps byly místy nepříjemný. Nioh asi vynechám, nemám na to už nervy :) Mimochodem poslední Destiny 2 leak potvrdil PC verzi *:+*
0 0
reagovat

Vardant

jj, Final Fantasy XV, Last Guardian, Nioh, Nier Automata, ti japončíci to do nás v poslední době sypou neskutečně.

A Persona 4 Golden považuju za jednu z nejlepších her všech dob, takže očekávání pětky na maximum.
659276
jj, Final Fantasy XV, Last Guardian, Nioh, Nier Automata, ti japončíci to do nás v poslední době sypou neskutečně. A Persona 4 Golden považuju za jednu z nejlepších her všech dob, takže očekávání pětky na maximum.
Vardant
0 0
reagovat

Persona 5

Sakra, ty recenze :o:+
659240
Sakra, ty recenze *:o**:+*
Persona 5
0 0
reagovat

Unravel

Nejkouzelnejsi plosinovka, ktera vubec existuje. Smesice uzasnyho napadu s postavickou z vlaken, ktera muze jen tak daleko kam jeho vlakna dosahnou, dechberoucim vizualem z prostredi svedske prirody a mimoradne pohadkovou seversky ladenou hudbou.

Gameplay je zabavny, puzzly chytre a chytlave a Yarny je spravne roztomily. Pribeh k zamysleni se silnym poselstvim, ktere dokaze s pribyvajicimi minutami zdimat emoce az skoro k slzam. Doporucuju sbirat collectibles, zrovna v Unravel utvareji vynikajici celek.
659225
Nejkouzelnejsi plosinovka, ktera vubec existuje. Smesice uzasnyho napadu s postavickou z vlaken, ktera muze jen tak daleko kam jeho vlakna dosahnou, dechberoucim vizualem z prostredi svedske prirody a mimoradne pohadkovou seversky ladenou hudbou. Gameplay je zabavny, puzzly chytre a chytlave a Yarny je spravne roztomily. Pribeh k zamysleni se silnym poselstvim, ktere dokaze s pribyvajicimi minutami zdimat emoce az skoro k slzam. Doporucuju sbirat collectibles, zrovna v Unravel utvareji vynikajici celek.
Unravel
0 0
reagovat

ME:A príbeh

a ptom si človek prečíta takéto rozumné veci...
659015
a ptom si človek prečíta [link="https://www.reddit.com/r/Games/comments/60dpsw/spoilers_the_underlying_premise_of_mass_effect/"]takéto [/link]rozumné veci...
ME:A príbeh
0 0
reagovat

Meh Effect: Andromeha

link - to není "panika" nebo "trochu horší". Ta hra nevypadá a nechová se jako AAA hra. Vypadá to jako hodně povedený kickstarter, ale pokud to má být ME, tak je to těžký fail.
659014
http://www.youtube.com/watch?v=WgFHIR7lLC0 - to není "panika" nebo "trochu horší". Ta hra nevypadá a nechová se jako AAA hra. Vypadá to jako hodně povedený kickstarter, ale pokud to má být ME, tak je to těžký fail.
Meh Effect: Andromeha
0 0
reagovat

ME:A

Podle mě jde jenom o strašnou paniku, která vyplynula hlavně z přehnanejch očekávání a porovnávání s původní trilogií. Zatim kdykoliv se něco kritizovalo tak šlo o pár konkrétních useků nebo o jednu postavu, co se vzhledově fakt nepovedla, akorát se omílá pořád dokolečka.

Mam za sebou 10 hodin trial verze a naopak zatím dost spokojenost. Rozhodně to vypadá líp než ME3, a už vůbec to neni horší než ME1. Detaily mam teda na nejnižší, takže grafiku nijak zásadně neřešim. Příběh a dialogy zatim pohoda, naopak mi přijde, že postavy mají zatím víc charakteru než v úplně první hře - tam to byla jedna šablona vedle druhý, a až v další hře prošli všichni nějakým vývojem.

A jestli mi na tom zatim přijde něco vážně super, tak je to právě to objevování nového a mnohem větší volnost, než kdy v Mass Effectu byla, ať v rámci jedné planety, tak obecně. Jestli někdo někde tvrdil, že už univerzum známe a neni co objevovat, tak si asi spletl hru, Andromeda je na tom vyloženě postavená, že se hrneme do neznáma. Člověk si u toho přijde jako kapitán Kirk.
659012
Podle mě jde jenom o strašnou paniku, která vyplynula hlavně z přehnanejch očekávání a porovnávání s původní trilogií. Zatim kdykoliv se něco kritizovalo tak šlo o pár konkrétních useků nebo o jednu postavu, co se vzhledově fakt nepovedla, akorát se omílá pořád dokolečka. Mam za sebou 10 hodin trial verze a naopak zatím dost spokojenost. Rozhodně to vypadá líp než ME3, a už vůbec to neni horší než ME1. Detaily mam teda na nejnižší, takže grafiku nijak zásadně neřešim. Příběh a dialogy zatim pohoda, naopak mi přijde, že postavy mají zatím víc charakteru než v úplně první hře - tam to byla jedna šablona vedle druhý, a až v další hře prošli všichni nějakým vývojem. A jestli mi na tom zatim přijde něco vážně super, tak je to právě to objevování nového a mnohem větší volnost, než kdy v Mass Effectu byla, ať v rámci jedné planety, tak obecně. Jestli někdo někde tvrdil, že už univerzum známe a neni co objevovat, tak si asi spletl hru, Andromeda je na tom vyloženě postavená, že se hrneme do neznáma. Člověk si u toho přijde jako kapitán Kirk.
ME:A
0 0
reagovat
No nadávájí i na příběh a dialogy a to je dost velký problém. A nejde jen o úlety při animacích, ale celkový vzhled postav a kvalitu animací, která je horší snad než v jedničce. Když tedy pominu rozlišení textur.

Souboje jsou u mě u ME až na posledním místě, proto mám taky nejoblíbenější jedničku.

Hru dostal na starost tým, který předtím nikdy sám nic nevydal. Takhle se k AAA sérii nepřistupuje. Je evidentní, že se šetřilo skoro na všem, kde to jen šlo.
659011
No nadávájí i na příběh a dialogy a to je dost velký problém. A nejde jen o úlety při animacích, ale celkový vzhled postav a kvalitu animací, která je horší snad než v jedničce. Když tedy pominu rozlišení textur. Souboje jsou u mě u ME až na posledním místě, proto mám taky nejoblíbenější jedničku. Hru dostal na starost tým, který předtím nikdy sám nic nevydal. Takhle se k AAA sérii nepřistupuje. Je evidentní, že se šetřilo skoro na všem, kde to jen šlo.
0 0
reagovat

Vardant

Ja ti neviem, z tých textov recenzií, ktoré som čítal, mi príde, že fanúšikom série to môže byť furt dobré a väčšina navyše chváli combat čo ma prekvapilo.
Každopádne ten univerzálny hejt na animácie mi prišiel tak hlúpy, akoby ľudia absolútne netušili ako hry fungujú. To sa nedá pri takom množstve dialógov všetko urobiť mo-capom tak jasné že musia urobiť univerzálne generické animácie. To je v každom veľkom RPG...

Kritika čo mi prišla validná bola hlavne o tom, že už tam nie je ten "sense of discovery" keďže už je nám to univerzum známe. Tam môže byť problém.
659010
Ja ti neviem, z tých textov recenzií, ktoré som čítal, mi príde, že fanúšikom série to môže byť furt dobré a väčšina navyše chváli combat čo ma prekvapilo. Každopádne ten univerzálny hejt na animácie mi prišiel tak hlúpy, akoby ľudia absolútne netušili ako hry fungujú. To sa nedá pri takom množstve dialógov všetko urobiť mo-capom tak jasné že musia urobiť univerzálne generické animácie. To je v každom veľkom RPG... Kritika čo mi prišla validná bola hlavne o tom, že už tam nie je ten "sense of discovery" keďže už je nám to univerzum známe. Tam môže byť problém.
Vardant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se