Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64561 - 64580 Napsat příspěvek
Myslim, že se sem hodí tohle jedno klasický video.

Talk about peer pressure. Pivaře ze mě udělali kamarádi, hrozný notoři, který nic jinýmho nepijou, ale i tak dám víc než pět kousků spíš výjimečně. Ničí to tréninkovej plán.

Ale zato mám zvláštní zálibu ve všem, co má přes 70%, stroh, tatranskej čaj, absinth... Je tu ještě někdo takovej?
598057
Myslim, že se sem hodí tohle jedno [link="http://www.youtube.com/watch?v=qq6iEKVLzWY"]klasický video[/link]. Talk about peer pressure. Pivaře ze mě udělali kamarádi, hrozný notoři, který nic jinýmho nepijou, ale i tak dám víc než pět kousků spíš výjimečně. Ničí to tréninkovej plán. Ale zato mám zvláštní zálibu ve všem, co má přes 70%, stroh, tatranskej čaj, absinth... Je tu ještě někdo takovej?
0 0
reagovat
link Nejlepší je tohle, jednou jsme to dělali jako soutěž v hospodě. Zcákal jsem se jak nikdy. Škoda, že z toho neni žádnej záznam, kameraman někde propil kameru ten večer.
598056
http://www.youtube.com/watch?v=39DSwFVXnJo Nejlepší je tohle, jednou jsme to dělali jako soutěž v hospodě. Zcákal jsem se jak nikdy. Škoda, že z toho neni žádnej záznam, kameraman někde propil kameru ten večer.
0 0
reagovat
Můj vzor!8)
598054
Můj vzor!*8)*
0 0
reagovat
A úplně tě vidím link
598053
A úplně tě vidím http://www.youtube.com/watch?v=wkCglSE6KVQ
0 0
reagovat

Tony

Dobytku 8)
598052
Dobytku *8)*
Tony
0 0
reagovat
V Holandu na me cumeli jak na debila a klepali si na celo, ze s mojim vystavnim pivnim pupkem neumim "natocit pivo"......... uvozovky jsou na miste, jelikoz pro ne to znamena, rubnout to do sklenice fullspeed a specialni spachtli pak vpodstate veskerou penu zkrouhnout. Barbari... ale aspon je to kvalitka.

(ta spachtle je tusim i anglansky zvyk, coz?)

Jinak v Cine, se da narazit i na cepa. A to i primo v cinskych lokalech. Pruser je v tom, ze oni tomu fakt nerozumi, takze byt dostanete pullitra, pena zmizi pred prvnim lokem (at jste seberychlejsi :D ), coz je dane i tim, jaka mocka to je. Zdaleka nejhorsi je ale ten prunik s jejich tradicnim sranim na hygienu, tudiz evidentne necisti trubky a je to fakt znat. Aspon je to ale chlazene. Docela jsem cumel, kdyz mi sefik jedne hospody na podzim pri objednavce pullitra rekl, ze becku uz neobjednavaji, protoze by jim to v zime nikdo nepil..... wtf? :D
Ale neda se svitit, za pullitra Staropramenu tady v Pekingu vyvalite kilo... a po trech kouscich uz se dalsimu (minimalne) pultuctu "NE" rika tezko, tak jsou to pak palby jak svina :( Takze krom vyjimecnych udalosti radsi ty spinave trubky
598050
V Holandu na me cumeli jak na debila a klepali si na celo, ze s mojim vystavnim pivnim pupkem neumim "natocit pivo"......... uvozovky jsou na miste, jelikoz pro ne to znamena, rubnout to do sklenice fullspeed a specialni spachtli pak vpodstate veskerou penu zkrouhnout. Barbari... ale aspon je to kvalitka. (ta spachtle je tusim i anglansky zvyk, coz?) Jinak v Cine, se da narazit i na cepa. A to i primo v cinskych lokalech. Pruser je v tom, ze oni tomu fakt nerozumi, takze byt dostanete pullitra, pena zmizi pred prvnim lokem (at jste seberychlejsi :D ), coz je dane i tim, jaka mocka to je. Zdaleka nejhorsi je ale ten prunik s jejich tradicnim sranim na hygienu, tudiz evidentne necisti trubky a je to fakt znat. Aspon je to ale chlazene. Docela jsem cumel, kdyz mi sefik jedne hospody na podzim pri objednavce pullitra rekl, ze becku uz neobjednavaji, protoze by jim to v zime nikdo nepil..... wtf? :D Ale neda se svitit, za pullitra Staropramenu tady v Pekingu vyvalite kilo... a po trech kouscich uz se dalsimu (minimalne) pultuctu "NE" rika tezko, tak jsou to pak palby jak svina :( Takze krom vyjimecnych udalosti radsi ty spinave trubky
0 0
reagovat
No tak my tam jednou byli s tátou v restauraci, oba jsme dali kolem 15 kousků, což na lidi naší tělesné konstituce není nic světoborného.
Někdy po desátém pivu obcházel číšník s výrazem "NOT BAD" ukazoval naším směrem. Zaslech jsem u jednoho stolu "Should we call an ambulance?" nebo tak něco. Známý nám pak říkal, že v restauraci je tam zvykem dát si jedno pivo, když je člověk dobytek, tak 2 až 3. Holt jinej kraj jinej mrav.
598051
No tak my tam jednou byli s tátou v restauraci, oba jsme dali kolem 15 kousků, což na lidi naší tělesné konstituce není nic světoborného. Někdy po desátém pivu obcházel číšník s výrazem "NOT BAD" ukazoval naším směrem. Zaslech jsem u jednoho stolu "Should we call an ambulance?" nebo tak něco. Známý nám pak říkal, že v restauraci je tam zvykem dát si jedno pivo, když je člověk dobytek, tak 2 až 3. Holt jinej kraj jinej mrav.
0 0
reagovat
Největší svinstvo je, když je člověk někde v Itálii nebo Rakousku na sjezdovce, a oni tam mají jenom točenýho Krombachera. Za 5 Euro kousek. To by člověk vraždil. Hrozný pivo. Jenomže zapíjet oběd slivovicí jaksi nejde.
598049
Největší svinstvo je, když je člověk někde v Itálii nebo Rakousku na sjezdovce, a oni tam mají jenom točenýho Krombachera. Za 5 Euro kousek. To by člověk vraždil. Hrozný pivo. Jenomže zapíjet oběd slivovicí jaksi nejde.
0 0
reagovat
Na mne v USA koukali, kdyz jsem tam vypil asi 7 lahvacu tech jejich tretinovych, ktere byly vetsinou Budlight, coz jsou v podstate vodnate chcanky, ze kterych se clovek dle mne neopije, ani kdyby chtel. A co teprve, kdyby tam byl trenovany stamgast, ktery v pohode zvladne 10 pullitru :D

Pivni sok jsem jeste zazil ve Finsku, kde daji sklenici pod automat, zmacknou tlacitko a pivo se nacepuje (stejne jako treba sprite, cola apod.), cilo to vlastne nemelo zadnou penu a chteli za to 4 eura. Kdyz jsem videl ze maji lahvace Krusovice v boxu, chtel jsem si dat to, ale 6 euro mne hned odradila, tak jsem jim rekl, ze si to koupim az doma za 50 eurocentu 8)
598048
Na mne v USA koukali, kdyz jsem tam vypil asi 7 lahvacu tech jejich tretinovych, ktere byly vetsinou Budlight, coz jsou v podstate vodnate chcanky, ze kterych se clovek dle mne neopije, ani kdyby chtel. A co teprve, kdyby tam byl trenovany stamgast, ktery v pohode zvladne 10 pullitru *:D* Pivni sok jsem jeste zazil ve Finsku, kde daji sklenici pod automat, zmacknou tlacitko a pivo se nacepuje (stejne jako treba sprite, cola apod.), cilo to vlastne nemelo zadnou penu a chteli za to 4 eura. Kdyz jsem videl ze maji lahvace Krusovice v boxu, chtel jsem si dat to, ale 6 euro mne hned odradila, tak jsem jim rekl, ze si to koupim az doma za 50 eurocentu *8)*
0 0
reagovat
Já se třeba málem poblil z Americký pivní kultury. Sehnat podnik, kde mají točený pivo velkej problém a když už tak ten jejich zvyk nalít to do džbánu a pak to rozlívat do skleniček, ne pulitrů, ale skleniček, to je humus. Já to vyřešil tak, že jsem to pil rovnou z toho, sic jsem se kvůli tomu stal atrakcí mnoha podniků, ale to je jedno a stejně to většinou chutnalo jak pivo, který zůstalo přes noc na stole a ráno ho dopíjíte.
598047
Já se třeba málem poblil z Americký pivní kultury. Sehnat podnik, kde mají točený pivo velkej problém a když už tak ten jejich zvyk nalít to do džbánu a pak to rozlívat do skleniček, ne pulitrů, ale skleniček, to je humus. Já to vyřešil tak, že jsem to pil rovnou z toho, sic jsem se kvůli tomu stal atrakcí mnoha podniků, ale to je jedno a stejně to většinou chutnalo jak pivo, který zůstalo přes noc na stole a ráno ho dopíjíte.
0 0
reagovat
Co se týče oné pivní kulturu, ono celkově ve světě je to dost smutný...

Taková Anglie... Plakal jsem, plakal...
598046
Co se týče oné pivní kulturu, ono celkově ve světě je to dost smutný... Taková Anglie... Plakal jsem, plakal...
0 0
reagovat
Bohuzel ne :(
598045
Bohuzel ne :(
0 0
reagovat

Spazz

Zabudol som na iné časové pásma.:D

Dá sa v Číne zohnať kofola?
598044
Zabudol som na iné časové pásma.*:D* Dá sa v Číne zohnať kofola?
Spazz
0 0
reagovat
....a kazdy pivar tady musi zaplakat, protoze Cinani ho rozlivaji lahvace do dvoudecaku a kopou to jak panaky......
598043
....a kazdy pivar tady musi zaplakat, protoze Cinani ho rozlivaji lahvace do dvoudecaku a kopou to jak panaky......
0 0
reagovat
V Cine je toho hrozna spousta, ale nejvic asi frci pivo (chutove a teplotou velice blizke chcankam) a baijiu ruznych znacek, kvalit a procent... coz je echt palenka s voltama zacinajicich nekde kolem triceti, ale nejvic "uzivana" jako 52 nebo 56% .... takova (minimalne mezi beznyma masama) nejoblibenejsi varianta je erguotou, ktere je palene tusim z kaoliangu, smrdi to jak bolava noha a chutna to...zhruba stejne :)
598042
V Cine je toho hrozna spousta, ale nejvic asi frci pivo (chutove a teplotou velice blizke chcankam) a baijiu ruznych znacek, kvalit a procent... coz je echt palenka s voltama zacinajicich nekde kolem triceti, ale nejvic "uzivana" jako 52 nebo 56% .... takova (minimalne mezi beznyma masama) nejoblibenejsi varianta je erguotou, ktere je palene tusim z kaoliangu, smrdi to jak bolava noha a chutna to...zhruba stejne :)
0 0
reagovat

pivo vládne všem :-)

rozhodně pivo, celoročně kdykoliv a kdekoliv :-)

zkoušeli jste už pivo se spritem/fantou/colou ?
598041
rozhodně pivo, celoročně kdykoliv a kdekoliv :-) zkoušeli jste už pivo se spritem/fantou/colou ?
pivo vládne všem :-)
0 0
reagovat

BranoZ

Mne treba uz tahne na pul treti odpoledne... nejvyssi cas zchladit krk :D



.....jinak se teda omlouvam vsem odpurcum michani, ale "turbokofola" mi vzdycky prisla jako lahodne nakopnuti vecera :D
598040
Mne treba uz tahne na pul treti odpoledne... nejvyssi cas zchladit krk :D .....jinak se teda omlouvam vsem odpurcum michani, ale "turbokofola" mi vzdycky prisla jako lahodne nakopnuti vecera :D
BranoZ
0 0
reagovat

Spazz

Jaký alkohol se pije v Číně?
598039
Jaký alkohol se pije v Číně?
Spazz
0 0
reagovat

Mildik

Nene, pivo ftw :) Asi jsme do toho jeste nedorostli :D, ale mne tvrde proste nechutna. Krom domaci slivky.

Ale ja zas to pivu liju posledni dobou v "trochu" vetsim mnozstvi nez by bylo zahodno... uz tak by se mojima jatrama dal urazit zamek od kulny... kdybych si mel jeste prilepsit tvrdym, tak nazdar :)
598038
Nene, pivo ftw :) Asi jsme do toho jeste nedorostli :D, ale mne tvrde proste nechutna. Krom domaci slivky. Ale ja zas to pivu liju posledni dobou v "trochu" vetsim mnozstvi nez by bylo zahodno... uz tak by se mojima jatrama dal urazit zamek od kulny... kdybych si mel jeste prilepsit tvrdym, tak nazdar :)
Mildik
0 0
reagovat
Hneď zrána a alkohol?
598037
Hneď zrána a alkohol?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se