Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 69301 - 69320 Napsat příspěvek
Rusi si očividne prišli zatrénovať :D
584167
Rusi si očividne prišli zatrénovať *:D*
0 0
reagovat
nedas gol z presilovek a totalniho tlaku, ses loser a nemas nic... to je asi jako vcera Robben a spol 8)
584160
nedas gol z presilovek a totalniho tlaku, ses loser a nemas nic... to je asi jako vcera Robben a spol *8)*
0 0
reagovat
Finov mi je trochu luto, ale inac :+
584159
Finov mi je trochu luto, ale inac *:+*
0 0
reagovat
Keď si mám vybrať medzi SK alebo CZ komentátormi, určite vyberiem českých. Už len to, že sú objektívni (alebo objektívnejší než SK) stačí, navyše vedia svoj rozum používať a hovoriť zmysluplné vety.
584157
Keď si mám vybrať medzi SK alebo CZ komentátormi, určite vyberiem českých. Už len to, že sú objektívni (alebo objektívnejší než SK) stačí, navyše vedia svoj rozum používať a hovoriť zmysluplné vety.
0 0
reagovat
Disk: Poslechni si je a poznas... vetsinou jsou vic emo, min bystry, fandej jak zbesily a nemaj pritom tak dobry poznatky jako treba Hostak a Pospisil se Zarubou.
584156
Disk: Poslechni si je a poznas... vetsinou jsou vic emo, min bystry, fandej jak zbesily a nemaj pritom tak dobry poznatky jako treba Hostak a Pospisil se Zarubou.
0 0
reagovat
Ja neviem, podľa mňa máme skvelých komentátorov.
584155
Ja neviem, podľa mňa máme skvelých komentátorov.
0 0
reagovat

Gorecki

V čem jsou slovenští koentátoři hrozní?
584154
V čem jsou slovenští koentátoři hrozní?
Gorecki
0 0
reagovat

Disk

Pokial ide o nasich, TV komentatori tragedia, hanba, terce posmeskov. Ti v rozhlase su mali bohovia a oplati sa ich pocuvat s TV so stisenym zvukom, potom su to infarktove zachvaty:D
584153
Pokial ide o nasich, TV komentatori tragedia, hanba, terce posmeskov. Ti v rozhlase su mali bohovia a oplati sa ich pocuvat s TV so stisenym zvukom, potom su to infarktove zachvaty:D
Disk
0 0
reagovat
TerazJuraj8)
Ja som narazal cisto na tradicne reci o komplexe (ktory sme mali v 90rokoch a neskor ste uz skratka boli "len" lepsi:), nie na klasicke predzapasove hecovacky.

A pri sklamani z prehrateho zapasu sa vsetky timy verejne aj neverejne zacnu vyhovarat na vsetky mozne okolnosti, len nie na vlastne zlyhanie (vid. Hazamcik). Proste je to "prirodzena" reakcia, len ked sme to robili po zapase s vami, brali ste to osobnejsie (a najma my:)

Ale kaslat na to, v utorok uz aj tak vsetci zabudneme, ze nejake MS vobec boli.
584152
[b]TerazJuraj[/b]*8)* Ja som narazal cisto na tradicne reci o komplexe (ktory sme mali v 90rokoch a neskor ste uz skratka boli "len" lepsi:), nie na klasicke predzapasove hecovacky. A pri sklamani z prehrateho zapasu sa vsetky timy verejne aj neverejne zacnu vyhovarat na vsetky mozne okolnosti, len nie na vlastne zlyhanie (vid. Hazamcik). Proste je to "prirodzena" reakcia, len ked sme to robili po zapase s vami, brali ste to osobnejsie (a najma my:) Ale kaslat na to, v utorok uz aj tak vsetci zabudneme, ze nejake MS vobec boli.
0 0
reagovat
Když už se bavíme o hokeji... Jak hodníte úroveň českých a slovenských komentátorů? Já osobně tvrdím, že Michal Dusík se v mnohém vyrovná Robertu Zárubovi a jednou se stane naším nejlepším komentátorem. A samozřejmě je výborná i červená tužka Davida Pospíšila. Je zkrátka vidět, že v sportovní sekci ČT jsou profesionálové, kteří o hokeji vědí hodně. :+
584151
Když už se bavíme o hokeji... Jak hodníte úroveň českých a slovenských komentátorů? Já osobně tvrdím, že Michal Dusík se v mnohém vyrovná Robertu Zárubovi a jednou se stane naším nejlepším komentátorem. A samozřejmě je výborná i červená tužka Davida Pospíšila. Je zkrátka vidět, že v sportovní sekci ČT jsou profesionálové, kteří o hokeji vědí hodně. *:+*
0 0
reagovat

Jin

Jezis co s tim delaji dyt se libal uz Breznev s Husakem, tak se to v Rusku dela, Smith to nevedel, dal mu facku no boze, kulturni faux pas...
584150
Jezis co s tim delaji dyt se libal uz Breznev s Husakem, tak se to v Rusku dela, Smith to nevedel, dal mu facku no boze, kulturni faux pas...
Jin
0 0
reagovat

popik

CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!! 8)
584149
CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!! *8)*
popik
0 0
reagovat

Jin

Hustý. Frajer může po zbytek života říkat, že dal pusu a zároveň dostal od Willa facku. :D
584148
Hustý. Frajer může po zbytek života říkat, že dal pusu a zároveň dostal od Willa facku. *:D*
Jin
0 0
reagovat

Gorecki

Držel sem se, abych sem už nic nenapsal a nerozdmýchaval už snad mrtvou diskuzi. Ale nemůžu si pomoc :D

Napsal si "Pred zapasom sa dokonca aj tu objavili vase reakcie v style "rozdrtime vas", zase sa slovakom rozklepu kolena a podobne. Proste som poukazal na to, ze po 19 rokoch su uz taketo hlasky trapne a uplne mimo a dnesok to dokazal"

Kámo, to sou naprosto normální předzápasový fanouškovský kecy, proti kterým nemůžeš říct ani popel. Kdyby sme hráli s Kanaďanama, a hrál za ně Crosby, tak by se určitě objevili nějaké nefér narážky na něj. To stejné s Rusama atd. To není nic osobního.

Kdyby to bylo osobní, tak vám ve finále nebude nikdo fandit. Fandit vám ve finále bude celej národ, tak psst :)
584147
Držel sem se, abych sem už nic nenapsal a nerozdmýchaval už snad mrtvou diskuzi. Ale nemůžu si pomoc :D Napsal si "Pred zapasom sa dokonca aj tu objavili vase reakcie v style "rozdrtime vas", zase sa slovakom rozklepu kolena a podobne. Proste som poukazal na to, ze po 19 rokoch su uz taketo hlasky trapne a uplne mimo a dnesok to dokazal" Kámo, to sou naprosto normální předzápasový fanouškovský kecy, proti kterým nemůžeš říct ani popel. Kdyby sme hráli s Kanaďanama, a hrál za ně Crosby, tak by se určitě objevili nějaké nefér narážky na něj. To stejné s Rusama atd. To není nic osobního. Kdyby to bylo osobní, tak vám ve finále nebude nikdo fandit. Fandit vám ve finále bude celej národ, tak psst :)
Gorecki
0 0
reagovat

Fackujicí Will Smith

Doufám, že to tu ještě nebylo link
584146
Doufám, že to tu ještě nebylo http://www.youtube.com/watch?v=psOzvTVQ3xo
Fackujicí Will Smith
0 0
reagovat

kyller

to je totální bomba. Btw když už jsme u těch jmen, celkem jsem se těšil na střet Šatana s Mojžíšem :D
584145
to je totální bomba. Btw když už jsme u těch jmen, celkem jsem se těšil na střet Šatana s Mojžíšem *:D*
kyller
0 0
reagovat
Mojžíš Tenkrát Nakládal, Kašpar Koukal.
584144
Mojžíš Tenkrát Nakládal, Kašpar Koukal.
0 0
reagovat

Gonzi

To vzájomné podpichovanie je super, aj keď niekedy je už ho trochu moc. Osobne obdivujem kreativitu ľudí, čo vám vymýšľajú ideálne zostavy na MS ako napríklad Kecálek - Mocmluvil, Řečička, Žvástal, Tlučhuba, Vyprávěl, Obelhal - Nakecal, Namluvil, Tláchal - Vykládal, Žvanil, Povídal - Nalhal, Mluvil, Pomluvil - Nevyhrál, Naříkal, Vymluvil :D
584143
To vzájomné podpichovanie je super, aj keď niekedy je už ho trochu moc. Osobne obdivujem kreativitu ľudí, čo vám vymýšľajú ideálne zostavy na MS ako napríklad Kecálek - Mocmluvil, Řečička, Žvástal, Tlučhuba, Vyprávěl, Obelhal - Nakecal, Namluvil, Tláchal - Vykládal, Žvanil, Povídal - Nalhal, Mluvil, Pomluvil - Nevyhrál, Naříkal, Vymluvil *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Gorecki

Mně je hokej volný - na žáden zápas jsem se nedíval a bylo mi naprosto jedno kdo kdy a s kým vyhraje. Když se ke mně dostalo, že budou hrát češi se slováky o finále, tak jsem si vzpomněl na to, jak se to vždycky strašně řeší a šel jsem si to užívat, protože to popichování před zápasem je prostě boží. Troufám si tvrdit, že jiní se tím baví obdobně (+ hokej i sledují :D). Toliko k "rozdrtíme vás".

PS: A ano, je nehorázně vtipné trollit slováky tím, že vyhráli s českým trenérem - jen to potvrzuješ. :D
584142
Mně je hokej volný - na žáden zápas jsem se nedíval a bylo mi naprosto jedno kdo kdy a s kým vyhraje. Když se ke mně dostalo, že budou hrát češi se slováky o finále, tak jsem si vzpomněl na to, jak se to vždycky strašně řeší a šel jsem si to užívat, protože to popichování před zápasem je prostě boží. Troufám si tvrdit, že jiní se tím baví obdobně (+ hokej i sledují *:D*). Toliko k "rozdrtíme vás". PS: A ano, je nehorázně vtipné trollit slováky tím, že vyhráli s českým trenérem - jen to potvrzuješ. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Cival

Jake kadrovanie? Pred zapasom sa dokonca aj tu objavili vase reakcie v style "rozdrtime vas", zase sa slovakom rozklepu kolena a podobne. Proste som poukazal na to, ze po 19 rokoch su uz taketo hlasky trapne a uplne mimo a dnesok to dokazal. Rovnako si myslim, ze kvalitativne ste to uhrali lepsie, rozhodli brankari, mal som chut to tu napisat kedze mate vo zvyku okamzite sebalyncovanie, tak za co do mna rypes?
Za Kosteja a jeho stupidne poznamky o kupenom ceskom trenerovi ktory nas naucil hrat a o nejakom "kasani sa"? To usmernenie si niekedy mozem snad dovolit aj ja, bez toho, aby ma tu niekto obvinoval z nejakeho rozduchavania vasni.
Ale neviem, asi to bude tym, ze uz sa tu na tomto webe citim akosi doma a tak ma akakolvek reakcia vyplavena zo zumpy idnes alebo topky vytoci.

A to s tou vlajkou bol mozno ustrel, ale opytal som sa na to ako cisto na kuriozitu. Niekto to mohol vziat ako provokaciu ale aj keby to bola pravda, bral by som to ako cisty ulet frustracie OZRATYCH ludi, ktori sa najdu na oboch stranach a nazyvaju sa vzajomne cobolaci a pepikovia. Cize klauni. Rozumny clovek sa nad to povznesie.

A s tym "obvyklym placom" si fakt mimo;) Ale ma to neprekvapuje, ked si aj z tohto dokazal urobit zo mna nedisciplinovane decko, ktore potrebuje ocinom usmernit:D
584141
Jake kadrovanie? Pred zapasom sa dokonca aj tu objavili vase reakcie v style "rozdrtime vas", zase sa slovakom rozklepu kolena a podobne. Proste som poukazal na to, ze po 19 rokoch su uz taketo hlasky trapne a uplne mimo a dnesok to dokazal. Rovnako si myslim, ze kvalitativne ste to uhrali lepsie, rozhodli brankari, mal som chut to tu napisat kedze mate vo zvyku okamzite sebalyncovanie, tak za co do mna rypes? Za Kosteja a jeho stupidne poznamky o kupenom ceskom trenerovi ktory nas naucil hrat a o nejakom "kasani sa"? To usmernenie si niekedy mozem snad dovolit aj ja, bez toho, aby ma tu niekto obvinoval z nejakeho rozduchavania vasni. Ale neviem, asi to bude tym, ze uz sa tu na tomto webe citim akosi doma a tak ma akakolvek reakcia vyplavena zo zumpy idnes alebo topky vytoci. A to s tou vlajkou bol mozno ustrel, ale opytal som sa na to ako cisto na kuriozitu. Niekto to mohol vziat ako provokaciu ale aj keby to bola pravda, bral by som to ako cisty ulet frustracie OZRATYCH ludi, ktori sa najdu na oboch stranach a nazyvaju sa vzajomne cobolaci a pepikovia. Cize klauni. Rozumny clovek sa nad to povznesie. A s tym "obvyklym placom" si fakt mimo;) Ale ma to neprekvapuje, ked si aj z tohto dokazal urobit zo mna nedisciplinovane decko, ktore potrebuje ocinom usmernit*:D*
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se