Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15321 - 15340 Napsat příspěvek

We own this city

The Wire jsem neviděl (vím vím snad dozenu na HBO Max) ale jestli to má ten seriál evokovat, tak se mu to daří,protože hlavně vizuálem, tedy kamerou a grafikou titulků to vypadá jako něco natočené před 20 lety.
826784
The Wire jsem neviděl (vím vím snad dozenu na HBO Max) ale jestli to má ten seriál evokovat, tak se mu to daří,protože hlavně vizuálem, tedy kamerou a grafikou titulků to vypadá jako něco natočené před 20 lety.
We own this city
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Bosh: Legacy 3 dny8)
(Hlad s IMFem zapomněli zmínit ve Filmech v síti a to Boshe řešili v jiném seriálu) :(
826777
Bosh: Legacy 3 dny*8)* (Hlad s IMFem zapomněli zmínit ve Filmech v síti a to Boshe řešili v jiném seriálu) :(
826776
3 -1
reagovat

Obi-Wan

Za 24 dní :D8):+
826776
Za 24 dní *:D**8)**:+*
Obi-Wan
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: speta.jr
RLM taky sleduji, lepe se mi s nema trpi behem jejich rezenci, kdyz jsem ty dily videl. :) Ty recenze jsou samozrejme vyborne a presne, ale podle me je ten serial ve druhe rade jeste mnohem horsi nez to v rezencich popisuji. Ja to ted vicemene sleduji proto, abych zjistil, jestli se podari tvurcum najit nove dno. S kazdym novym dilem se jim to povedlo, takze od posledni dilu cekam 'velke' veci.
826720
RLM taky sleduji, lepe se mi s nema trpi behem jejich rezenci, kdyz jsem ty dily videl. *:)* Ty recenze jsou samozrejme vyborne a presne, ale podle me je ten serial ve druhe rade jeste mnohem horsi nez to v rezencich popisuji. Ja to ted vicemene sleduji proto, abych zjistil, jestli se podari tvurcum najit nove dno. S kazdym novym dilem se jim to povedlo, takze od posledni dilu cekam 'velke' veci.
826707
5 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Asi tak. :D
826713
Asi tak. *:D*
826707
4 0
reagovat
reaguje na: Svaťoš
Kdyz vysel trailer na prvni radu tak jsem mel husinu. Nakonec jsem nevidel jediny dil a staci mi pravidelne recenze od byvalych nejvetsich fanousku Star Treku z Red Letter Media.
826707
Kdyz vysel trailer na prvni radu tak jsem mel husinu. Nakonec jsem nevidel jediny dil a staci mi pravidelne recenze od byvalych nejvetsich fanousku Star Treku z Red Letter Media.
826702
8 -1
reagují: Svaťoš, Memphis
reagovat

Star Trek: Picard S2

826702
[url=https://tenor.com/yYO8.gif]Hodnoceni pred posledni epizodou.[/url]
Star Trek: Picard S2
3 -1
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: Kostěj
Zrovna dole v komentu k Černobylu jsem psal, jak dnes spousta filmařů neví, kdy "držet hubu" a nechat vyprávět kameru. Tohle zní jako ten případ.

Aneb když nevíš, co do scénáře naťukat a nechceš ho plnit prázdnými frázemi "co si měl k obědu", postav kameru a jen toč. Co je na tom těžkýho. :D
826680
Zrovna dole v komentu k Černobylu jsem psal, jak dnes spousta filmařů neví, kdy "držet hubu" a nechat vyprávět kameru. Tohle zní jako ten případ. Aneb když nevíš, co do scénáře naťukat a nechceš ho plnit prázdnými frázemi "co si měl k obědu", postav kameru a jen toč. Co je na tom těžkýho. *:D*
826642
2 0
reagovat
nj, 1883 a Yellowstone, to je obé neo-westernový Sheridanovsky pomalý Dallas a názorné osvětlení, proč mě jako televizní tvůrce vůbec nebaví. Takže místo toho, abych se rýpal v tom, jak moc velkým duchovním a archetypálním odrazem podstaty amerického způsobu života ty seriály jsou, pochválím ho za celovečerní tvorbu. Sicario s pokračováním a částečně i Wind River pořád dokáží fungovat tak, jak bylo zamýšleno, Hell or High Water již bohužel méně a Those Who Wish Me Dead je špatným vtipem, ale napsat dobrý film si myslím pořád umí a byl bych raději za kvalitnější celovečerní tvorbu, než další seriálové kusy z farmářské továrny. 8):+
826678
nj, 1883 a Yellowstone, to je obé neo-westernový Sheridanovsky pomalý Dallas a názorné osvětlení, proč mě jako televizní tvůrce vůbec nebaví. Takže místo toho, abych se rýpal v tom, jak moc velkým duchovním a archetypálním odrazem podstaty amerického způsobu života ty seriály jsou, pochválím ho za celovečerní tvorbu. Sicario s pokračováním a částečně i Wind River pořád dokáží fungovat tak, jak bylo zamýšleno, Hell or High Water již bohužel méně a Those Who Wish Me Dead je špatným vtipem, ale napsat dobrý film si myslím pořád umí a byl bych raději za kvalitnější celovečerní tvorbu, než další seriálové kusy z farmářské továrny. *8)**:+*
2 -4
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
Jo, jestli někoho nenávidím, tak je to Jamie a ten herec, co ho hraje. Tahle role / část seriálu se fakt nepovedla. 
826664
Jo, jestli někoho nenávidím, tak je to Jamie a ten herec, co ho hraje. Tahle role / část seriálu se fakt nepovedla. 
826651
3 0
reagovat

1883

Je asi z daleka nejlepší seriál, který jsem nedokoukal :D
Takže vlastně Kostějovi rozumím. Mayor of Kingstown mě bavilo hodně, ale 1883 šlo tak moc od ničeho k ničemu, že jsem se ještě nedokopal ke shlédnutí posledních 3? dílů :D Přesto tvrdím, že je to neuvěřitelně super dílo. Fakt paráda. 10/10. (to myslím vážně, ne ironicky).
Jen mě jaksi neláká si to pustit, protože vím, že mi to vlastně nic moc nedá, resp. není zásadní rozdíl mezi tím, že jsem viděl 4, 6 nebo 8 dílů.
826653
Je asi z daleka nejlepší seriál, který jsem nedokoukal *:D* Takže vlastně Kostějovi rozumím. Mayor of Kingstown mě bavilo hodně, ale 1883 šlo tak moc od ničeho k ničemu, že jsem se ještě nedokopal ke shlédnutí posledních 3? dílů *:D* Přesto tvrdím, že je to neuvěřitelně super dílo. Fakt paráda. 10/10. (to myslím vážně, ne ironicky). Jen mě jaksi neláká si to pustit, protože vím, že mi to vlastně nic moc nedá, resp. není zásadní rozdíl mezi tím, že jsem viděl 4, 6 nebo 8 dílů.
1883
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jamie: Do you forgive me?
Kayce: I'm your brother, Jamie.
Jamie: You didn't answer my question.
Kayce: Yeah, I did.

To celé odehrané s nasazením Limonádového Joea, když oznamuje, že si bude brát teplé prádlo. Málem jsem to tady vypnul. Svoje kvality to bezpochyby má a když bych musel, palec nahoru dám v pohodě, ale dál už prostě nepojedu. Není to shit nebo tak, to vůbec, ale čtyři věci tam fungují skvěle a jedna je tak strašná, že mi to celek kazí způsobem, přes který se nedovedu přenést. A ani nechci. 
826651
Jamie: Do you forgive me? Kayce: I'm your brother, Jamie. Jamie: You didn't answer my question. Kayce: Yeah, I did. To celé odehrané s nasazením Limonádového Joea, když oznamuje, že si bude brát teplé prádlo. Málem jsem to tady vypnul. Svoje kvality to bezpochyby má a když bych musel, palec nahoru dám v pohodě, ale dál už prostě nepojedu. Není to shit nebo tak, to vůbec, ale čtyři věci tam fungují skvěle a jedna je tak strašná, že mi to celek kazí způsobem, přes který se nedovedu přenést. A ani nechci. 
4 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Na ten Kingstown jsem si myslel, ale budu teď asi potřebovat nejdřív trochu voraz. A co se týče herců Yellowstonu,nemyslím, že bych o nich říkal něco zlýho. Jsou to postavy a jejich interakce, s čím mám v tom seriálu problém...
826650
Na ten Kingstown jsem si myslel, ale budu teď asi potřebovat nejdřív trochu voraz. A co se týče herců Yellowstonu,nemyslím, že bych o nich říkal něco zlýho. Jsou to postavy a jejich interakce, s čím mám v tom seriálu problém...
826649
2 0
reagovat
Kostějovi by se teoreticky mohl líbit spíš Renner ve vězeňským Mayor of Kingstown, který je nekompromisní a děje se tam toho celkem dost.

1883 má blízko k Red Dead Redemption tím, že to je spíš oslava westernové poetiky, proto ty malebné záběry na krajinu, barvité dialogy a snaha vykreslit dobu a co ten život tehdy obnášel, spíš než odvyprávět nějaký super akční/napínavý příběh. Viz. absence nějakého lidského záporáka, protože záporákem je země/éra samotná. Opak toho a daleko tradičněji pojatý western bych řekl že je třeba trochu přehlížený Godless, kde si fantastické role vystřihli Jeff Daniels, Michelle Dockery a Jack O'Connell.

Yellowstone je pak v esenci mix všeho, co se Sheridan za svoji kariéru naučil a co odkoukal, v takovým nejvíc taťkovským podání, kdy to zvládnou sledovat jak redneckové z US tak náročnější diváci ze zbytku světa. Úplně neberu stížnosti na herce, když to má famózního Costnera a ještě lepší Kelly Reilly, která tam má nejlíp napsanou ženskou postavu jaká se kdy v televizi objevila. Rozjezd to má pomalej v první řadě, ale od druhé už jsem si fakt nevšiml nějaký průtahů ani dějového vzduchoprázdna, naopak to hezky zadělává na jeden problém za druhým. Konec třetí série byl pak vyloženě lahůdkovej.
826649
Kostějovi by se teoreticky mohl líbit spíš Renner ve vězeňským Mayor of Kingstown, který je nekompromisní a děje se tam toho celkem dost. 1883 má blízko k Red Dead Redemption tím, že to je spíš oslava westernové poetiky, proto ty malebné záběry na krajinu, barvité dialogy a snaha vykreslit dobu a co ten život tehdy obnášel, spíš než odvyprávět nějaký super akční/napínavý příběh. Viz. absence nějakého lidského záporáka, protože záporákem je země/éra samotná. Opak toho a daleko tradičněji pojatý western bych řekl že je třeba trochu přehlížený Godless, kde si fantastické role vystřihli Jeff Daniels, Michelle Dockery a Jack O'Connell. Yellowstone je pak v esenci mix všeho, co se Sheridan za svoji kariéru naučil a co odkoukal, v takovým nejvíc taťkovským podání, kdy to zvládnou sledovat jak redneckové z US tak náročnější diváci ze zbytku světa. Úplně neberu stížnosti na herce, když to má famózního Costnera a ještě lepší Kelly Reilly, která tam má nejlíp napsanou ženskou postavu jaká se kdy v televizi objevila. Rozjezd to má pomalej v první řadě, ale od druhé už jsem si fakt nevšiml nějaký průtahů ani dějového vzduchoprázdna, naopak to hezky zadělává na jeden problém za druhým. Konec třetí série byl pak vyloženě lahůdkovej.
8 -2
reagují: Kostěj
reagovat
Už dlouho jsme se s někým tak názorově nerozcházel jako teď s tebou, ale nevadí. Každému se líbí něco jiného. Mě oba ty seriály baví a nikdy jsem neměl pocit, že by ty dialogy byli nějak nepatřičné. Naopak bych řekl, že Sheridan umí pracovat z herci tak, že ani ty nejpatetičtější věty nepůsobí směšně nebo hloupě. Je to asi tím, že na mě působí atmosféra obou seriálů. 8)
826648
Už dlouho jsme se s někým tak názorově nerozcházel jako teď s tebou, ale nevadí. Každému se líbí něco jiného. Mě oba ty seriály baví a nikdy jsem neměl pocit, že by ty dialogy byli nějak nepatřičné. Naopak bych řekl, že Sheridan umí pracovat z herci tak, že ani ty nejpatetičtější věty nepůsobí směšně nebo hloupě. Je to asi tím, že na mě působí atmosféra obou seriálů. *8)*
826642
3 -2
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
To je jedna věc a hlavně - vono se v tom seriálu vlastně nic neděje. Já si to pamatuju už jenom částečně, ale ta postava jednoho toho syna - právníka, udělá snad během prvních dvou sérií asi tak šest postojovejch veletočů a jakž takž smysl z nich dávají třeba dva a to ještě jenom za předpokladu, že by mezi nima byl opravdu dlouhej časovej rozestup a ne čtrnáct dní, jak v tom seriálu. To samý platí pro tu indiánku, co ji má za ženu ten druhej syn, nebo tu jedinou dceru. Prostě samý osudový, ultradrsný hlášky, ale v principu se nikdy nic průlomovýho nestane. Proto si myslim, že seriál pro Sheridana není dobrý médium, protože von prostě neumí civilní scény, jenom ty extrémně vyhrocený a co se ve filmu snese, protože tam ten příběh musíš narvat do dvou hodin, to na prostoru deseti hodinovejch dílů je prostě k nevydržení.
826646
To je jedna věc a hlavně - vono se v tom seriálu vlastně nic neděje. Já si to pamatuju už jenom částečně, ale ta postava jednoho toho syna - právníka, udělá snad během prvních dvou sérií asi tak šest postojovejch veletočů a jakž takž smysl z nich dávají třeba dva a to ještě jenom za předpokladu, že by mezi nima byl opravdu [b]dlouhej[/b] časovej rozestup a ne čtrnáct dní, jak v tom seriálu. To samý platí pro tu indiánku, co ji má za ženu ten druhej syn, nebo tu jedinou dceru. Prostě samý osudový, ultradrsný hlášky, ale v principu se nikdy nic průlomovýho nestane. Proto si myslim, že seriál pro Sheridana není dobrý médium, protože von prostě neumí civilní scény, jenom ty extrémně vyhrocený a co se ve filmu snese, protože tam ten příběh musíš narvat do dvou hodin, to na prostoru deseti hodinovejch dílů je prostě k nevydržení.
826645
4 -1
reagovat
Ježiši konečně někdo, dík! Ty dialogy jsou občas vyloženě příšerný. Taky kvůli nim do třetí řady nepůjdu. 

Říkají tam věci, které si můžou s vážnou tváří dovolit říkat lidi jako Clint Eastwood a Lee Marvin. Ne Luke Grimes. 
826645
Ježiši konečně někdo, dík! Ty dialogy jsou občas vyloženě příšerný. Taky kvůli nim do třetí řady nepůjdu.  Říkají tam věci, které si můžou s vážnou tváří dovolit říkat lidi jako Clint Eastwood a Lee Marvin. Ne Luke Grimes. 
826644
11 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To máš teda zatraceně pravdu.
Jo a ještě jsem chtěl říct, že tam shledávám fakt spoustu styčnejch bodů s tím, co se mi nelíbilo na Yellowstonu do tý míry, že jsem to po druhý sérii (kterou zrovna všichni zuřivě chválí) nejspíš definitivně zabalil - hrozná spousta rádoby pompézního žvanění (v případě Yellowstonu bez viditelnýho posunu v ději) a takovej ten otravnej emerickej "survivor" patos, nevimjaktojinakpopsat. A tím víc mi to sere, že to vyprodukoval člověk, co napsal jednu z nejlepších závěrečnejch scén vůbec.
826644
To máš teda zatraceně pravdu. Jo a ještě jsem chtěl říct, že tam shledávám fakt spoustu styčnejch bodů s tím, co se mi nelíbilo na Yellowstonu do tý míry, že jsem to po druhý sérii (kterou zrovna všichni zuřivě chválí) nejspíš definitivně zabalil - hrozná spousta rádoby pompézního žvanění (v případě Yellowstonu bez viditelnýho posunu v ději) a takovej ten otravnej emerickej "survivor" patos, nevimjaktojinakpopsat. A tím víc mi to sere, že to vyprodukoval člověk, co napsal [url=https://www.youtube.com/watch?v=e41Y1gmm9EE]jednu z nejlepších závěrečnejch scén vůbec[/url].
826643
6 -2
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Nenaladil ses na to, je to pecka ;)
826643
Nenaladil ses na to, je to pecka *;)*
826642
7 -2
reagovat

1883

Dumb Ways To Die v seriálovým formátu.
A nejspíš poslední seriálovej Sheridan, kterýho jsem kdy viděl. Tenhle formát mu tak strašlivě nesedí, až je mi zatěžko uvěřit, že ten člověk napsal fantastický Hell Or High Water, kde se mluvilo málo a konalo hodně. Tady je to pravej opak a místy to bylo doslova k nepřežití, zejména během útrpných "I'm 17 and this is deep" monologů od začátku k smrti odsouzený blondýny. Kamera pěkná, scenérie pěkný, casting přímo fantastickej, ale k čemu to všechno je?

4/10 a to jsem hodnej.
826642
[url=https://www.youtube.com/watch?v=IJNR2EpS0jw]Dumb Ways To Die[/url] v seriálovým formátu. A nejspíš poslední seriálovej Sheridan, kterýho jsem kdy viděl. Tenhle formát mu tak strašlivě nesedí, až je mi zatěžko uvěřit, že ten člověk napsal fantastický Hell Or High Water, kde se mluvilo málo a konalo hodně. Tady je to pravej opak a místy to bylo doslova k nepřežití, zejména během útrpných "I'm 17 and this is deep" monologů od začátku k smrti odsouzený blondýny. Kamera pěkná, scenérie pěkný, casting přímo fantastickej, ale k čemu to všechno je? 4/10 a to jsem hodnej.
1883
7 -9
reagují: Cinefil, DarkSith, TedGeorge
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se