Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15361 - 15380 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
S Giri/Haji souhlas, to byla dobra vec a Kelly MacDonald je tam kouzelna
826306
S Giri/Haji souhlas, to byla dobra vec a Kelly MacDonald je tam kouzelna
826304
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Po tom skvelym prvnim dile od Manna bylo imo zjevny uz u druhy epizody, ze to bude mit klasicky problem mnoha tehle veci: 1) naprosto nezajimavy rezisery 2) "streamer dal zelenou, tak musime vyprodukovat co nejvic hodin contentu". Pritom Kriminalka v Tokyo z prelomu tisicileti... Tohle melo byt sevrenejsi a stylovy. 4-5 epizod a pustit k tomu aspon lidi jako Cedric Jimenez nebo Jan Komasa. Misto toho se hned druha epka, aspon za me, rozplizla v jedno velke nic a vzdal jsem to. Teda i zapadle Giri/Haji povazuji za podstatne zajimavejsi a koukatelnejsi zalezitost, i kdyz finale hapruje take tam.
826304
Po tom skvelym prvnim dile od Manna bylo imo zjevny uz u druhy epizody, ze to bude mit klasicky problem mnoha tehle veci: 1) naprosto nezajimavy rezisery 2) "streamer dal zelenou, tak musime vyprodukovat co nejvic hodin contentu". Pritom Kriminalka v Tokyo z prelomu tisicileti... Tohle melo byt sevrenejsi a stylovy. 4-5 epizod a pustit k tomu aspon lidi jako Cedric Jimenez nebo Jan Komasa. Misto toho se hned druha epka, aspon za me, rozplizla v jedno velke nic a vzdal jsem to. Teda i zapadle Giri/Haji povazuji za podstatne zajimavejsi a koukatelnejsi zalezitost, i kdyz finale hapruje take tam.
826246
4 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: HAL
Podle me to tak planovali a nekde v pulce se rozhodli, ze to budou zdimat a budou to natahovat druhou serii. Fakt me to nasralo, no. Pokud nad pripadnou druhou (jeste neni odsouhlasena) nebudou lidi jasat, konec.
826298
Podle me to tak planovali a nekde v pulce se rozhodli, ze to budou zdimat a budou to natahovat druhou serii. Fakt me to nasralo, no. Pokud nad pripadnou druhou (jeste neni odsouhlasena) nebudou lidi jasat, konec.
826297
4 0
reagovat
Je to fakt divné, seriály trackuju na www.pogdesign.co.uk/cat/ a ještě včera v noci tam na dnešek byly psané i e9 a e10.

Tak v tom případě "end on a bit of a cliffhanger" je understatment roku. On by to jinak nebyl špatný díl, krom podivně hloupě se chovající Sam, ale utnout sérii ve chvíli kdy úplně všechny postavy a příběhové linky přivedou do krize? Meh.
826297
Je to fakt divné, seriály trackuju na [url=https://www.pogdesign.co.uk/cat/]www.pogdesign.co.uk/cat/[/url] a ještě včera v noci tam na dnešek byly psané i e9 a e10. Tak v tom případě "end on a bit of a cliffhanger" je understatment roku. On by to jinak nebyl špatný díl, krom podivně hloupě se chovající Sam, ale utnout sérii ve chvíli kdy úplně všechny postavy a příběhové linky přivedou do krize? Meh.
826274
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ja sem si to taky myslel, ale Yoshino = ep 8 je podle vseho fakt finale... link
826274
Ja sem si to taky myslel, ale Yoshino = ep 8 je podle vseho fakt finale... https://www.vulture.com/article/tokyo-vice-season-1-episode-8-finale-recap-yoshino.html
826268
1 -2
reagují: HAL
reagovat
Wait wtf, osmá epizoda je poslední? Čekal jsem teď ještě dvě další. 
826268
Wait wtf, osmá epizoda je poslední? Čekal jsem teď ještě dvě další. 
826246
2 0
reagovat
Dík, vyse.u se na to... Zítra vychází poslední řada Ozarku, celá druhá řada Undone a první tři díly Dívky, která se třpytila (Jamie Bell jako sériový vrah, dokonalý casting) tak bych na to stejně neměl čas.8)

A abych jen nekecal, tak čtvrtý dil Outer Range je i přes hodinovou stopáž zatím nejlepší díl, ale ta rodinka v čele s přehrávajícím Willem Pattonem je hrozně cheesy.
826249
Dík, vyse.u se na to... Zítra vychází poslední řada Ozarku, celá druhá řada Undone a první tři díly Dívky, která se třpytila (Jamie Bell jako sériový vrah, dokonalý casting) tak bych na to stejně neměl čas.*8)* A abych jen nekecal, tak čtvrtý dil Outer Range je i přes hodinovou stopáž zatím nejlepší díl, ale ta rodinka v čele s přehrávajícím Willem Pattonem je hrozně cheesy.
826246
4 -2
reagovat
Po mizernym season finale Tokyo Vice se citim tak trochu jako debil, ze jsem u toho predtim stravil tolik casu a po sedme epizode se na zaver docela i tesil. Finale vylozene napreshubu.
826246
Po mizernym season finale Tokyo Vice se citim tak trochu jako debil, ze jsem u toho predtim stravil tolik casu a po sedme epizode se na zaver docela i tesil. Finale vylozene napreshubu.
4 -1
reagují: The Joker, HAL, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: verbst
První 2 série jsem dal v klidu, třetí začala skřípat a ve čtvrté jsem přestal.
826193
První 2 série jsem dal v klidu, třetí začala skřípat a ve čtvrté jsem přestal.
826180
3 0
reagovat

The Rookie

Díky reklamě tady nahoře jsem zjistil, že Nathan Fillion má "novej" seriál. Jede to už několik let a mě teda upřímně po Castleovi ten chlap chybí.
Zkoušeli jste to někdo? Nevypadá to nic extrémně ambiciozního, ale nějakou oddechovku bych bral. Nemůžu furt točit dokola scrubs, Parks'n'Rec a The Office :D
826180
Díky reklamě tady nahoře jsem zjistil, že Nathan Fillion má "novej" seriál. Jede to už několik let a mě teda upřímně po Castleovi ten chlap chybí. Zkoušeli jste to někdo? Nevypadá to nic extrémně ambiciozního, ale nějakou oddechovku bych bral. Nemůžu furt točit dokola scrubs, Parks'n'Rec a The Office *:D*
The Rookie
1 -1
reagují: Vardant
reagovat
reaguje na: duro
Bylo to parádní, fakt respekt k Isaacovi že tohle dokázal utáhnout, té postavě dát takovou hloubku, a přitom být pořád zábavný. A respekt taky k autorům že kolem těch haluzí ze závěru předchozí části tady postavili celý díl a je prakticky bez akce. Takovou schopnost jít za autorskou vizí jsem od Marvelu už nečekal :+
826166
Bylo to parádní, fakt respekt k Isaacovi že tohle dokázal utáhnout, té postavě dát takovou hloubku, a přitom být pořád zábavný. A respekt taky k autorům že kolem těch haluzí ze závěru předchozí části tady postavili celý díl a je prakticky bez akce. Takovou schopnost jít za autorskou vizí jsem od Marvelu už nečekal *:+*
826126
8 -2
reagovat
Jako přijde mi zajímavý, že je Moon Knight vlastně trilogie tří jinejch filmů. Bohužel mi přijde super až ten třetí, kde není Moon Knight :D
826154
Jako přijde mi zajímavý, že je Moon Knight vlastně trilogie tří jinejch filmů. Bohužel mi přijde super až ten třetí, kde není Moon Knight *:D*
1 -1
reagovat

Moon knight po 5. Dilu

Je to sračka. Mě fakt nebavi nějaký výjevy do minulosti a rozpolcenost postavy. Tady je to vyloženě nastavována připálená kaše.
Já se těšil na akci a egyptskou mytologii s hororovou tématikou. Ale tohle je fakt tragédie.

Halo po 5. DiluFurt to jde. Je to lowend scifi ale furt se na to dá divat. 
826150
Je to sračka. Mě fakt nebavi nějaký výjevy do minulosti a rozpolcenost postavy. Tady je to vyloženě nastavována připálená kaše. Já se těšil na akci a egyptskou mytologii s hororovou tématikou. Ale tohle je fakt tragédie. Halo po 5. DiluFurt to jde. Je to lowend scifi ale furt se na to dá divat. 
Moon knight po 5. Dilu
7 -16
reagovat
reaguje na: KarelR
Ufff, kdybys napsal A Most Violent Year, tak to aspoň nemusím googlit. :D Ale jo, to byl fajn film.

Nicméně já bych šel ještě o trochu dál minimálně k Llewynu Davisovi.
826143
Ufff, kdybys napsal A Most Violent Year, tak to aspoň nemusím googlit. *:D* Ale jo, to byl fajn film. Nicméně já bych šel ještě o trochu dál minimálně k Llewynu Davisovi.
826134
5 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
S Chastainkou som ho videl akurát v "red carpet ovoniavaní". :D
Ja len, že v poslednej dobe som ho videl skôr v úlohách, kde bol skôr "tlmený". (Duna a pod.)
826139
S Chastainkou som ho videl akurát v "red carpet ovoniavaní". *:D* Ja len, že v poslednej dobe som ho videl skôr v úlohách, kde bol skôr "tlmený". (Duna a pod.)
826134
3 -1
reagovat
Už od Války bez pravidel, kterou nikdo neviděl (je tam s Chastainkou stejně jako ve famózních Scénách z manželského života) říkám, že to je jeden z nejlepších herců svojí generace ;) A tady jenom znova potvrzuje.
826134
Už od Války bez pravidel, kterou nikdo neviděl (je tam s Chastainkou stejně jako ve famózních Scénách z manželského života) říkám, že to je jeden z nejlepších herců svojí generace *;)* A tady jenom znova potvrzuje.
10 0
reagují: Memphis, duro
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Podľa mňa práve v tejto časti sa naplno odviazal. To psycho, čo tam hrá, by pokojne obstálo v oscarovom filme. Teda... Oscar v oscarovom... veď viete.
826131
Podľa mňa práve v tejto časti sa naplno odviazal. To psycho, čo tam hrá, by pokojne obstálo v oscarovom filme. Teda... Oscar v oscarovom... veď viete.
826129
12 -3
reagovat
reaguje na: duro
Já ještě pětku neviděl, ale on je fakt fantastický. On má fakt hrát hlavní roli v novém Scorsesem a ne seriálu od Marvelu. Ale je dobře že hraje i v seriálu od Marvelu. :)
826129
Já ještě pětku neviděl, ale on je fakt fantastický. On má fakt hrát hlavní roli v novém Scorsesem a ne seriálu od Marvelu. Ale je dobře že hraje i v seriálu od Marvelu. :)
826126
8 -3
reagují: duro
reagovat

Moon Knight e05

Už teraz je to zďaleka najlepší Marvel seriál v rámci tých nových pre Disney+, táto časť vynikajúca (najviac ma dostalo, že si dovolili ísť proti súčasným trendom a vykreslili v temnom svetle matku, nie otca), Oscar tu úplne exceluje (vlastne rozmýšľam, či som ho v nejakom filme videl podávať lepší a zložitejší výkon) a ak to teraz ešte zaklincujú porciou kvalitnej akcie, budem si chrochtať.

Tretia časť bol kvalitatívny výkyv dole, inak ale zatiaľ krasojazda.
826126
Už teraz je to zďaleka najlepší Marvel seriál v rámci tých nových pre Disney+, táto časť vynikajúca (najviac ma dostalo, že si dovolili ísť proti súčasným trendom a vykreslili v temnom svetle matku, nie otca), Oscar tu úplne exceluje (vlastne rozmýšľam, či som ho v nejakom filme videl podávať lepší a zložitejší výkon) a ak to teraz ešte zaklincujú porciou kvalitnej akcie, budem si chrochtať. Tretia časť bol kvalitatívny výkyv dole, inak ale zatiaľ krasojazda.
Moon Knight e05
13 -5
reagují: HAL, AndyKaufman
reagovat

Moon Knight 05

Další skvělá epizoda. :+
826055
Další skvělá epizoda. *:+*
Moon Knight 05
5 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se