Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15281 - 15300 Napsat příspěvek
reaguje na: Ex-SOLDIER
Krásně epické8):+
827001
Krásně epické*8)**:+*
826985
2 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Konečne to vyzerá trochu epickejšie.

A podľa náznakov deja budú všetci chlapi čuráci a všetky tie úžasné ženy bude stáť veľa úsilia, aby sa v ich svete presadili. :D
826998
Konečne to vyzerá trochu epickejšie. A podľa náznakov deja budú všetci chlapi čuráci a všetky tie úžasné ženy bude stáť veľa úsilia, aby sa v ich svete presadili. *:D*
826985
11 -1
reagovat
House of Dragon teaser

Ale jo, těším se. Knížky už nikdy nedopíše, tak aspoň to.
826985
[url=https://youtu.be/6xV0AkunZTw]House of Dragon teaser [/url] Ale jo, těším se. Knížky už nikdy nedopíše, tak aspoň to.
7 -2
reagovat
Jako jo, House, Přátelé a MASH uznám. Zbytek klasický řadový divák IMHO nesledoval.
Rozuměji doma na Nově...
826971
Jako jo, House, Přátelé a MASH uznám. Zbytek klasický řadový divák IMHO nesledoval. Rozuměji doma na Nově...
1 -1
reagovat

What If s02

Dúfam, že jedna z epizód sa bude volať "What If Khonsu chose Frank Castle as his avatar" :))
826970
Dúfam, že jedna z epizód sa bude volať "What If Khonsu chose Frank Castle as his avatar" *:))*
What If s02
4 -1
reagovat
Dr. House tiež neskončil úplne zle, viem si síce predstaviť aj lepší koniec, ale som s tým v pohode.
826966
Dr. House tiež neskončil úplne zle, viem si síce predstaviť aj lepší koniec, ale som s tým v pohode.
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Myslím, že jo. Ale asi jen část diváků a kritiků. Já to viděl až před lety a geniální. Myslím, že to přijetí bylo dílem existence v ne tak silné internetové době, kde jsi nedostal vysvětlení, co to mělo znamenat. 
Jak o tom přemýšlím, tak bych řekl, že to mohlo předběhnout dobu. 

Já koukal skoro v premiéře na Shameless od druhé řady. tj 10 let v kuse, tady jsem to chválil pravidelně :) Konec jak se sluší na dramedy, kombinace slz dojetím a smíchu. 
826965
Myslím, že jo. Ale asi jen část diváků a kritiků. Já to viděl až před lety a geniální. Myslím, že to přijetí bylo dílem existence v ne tak silné internetové době, kde jsi nedostal vysvětlení, co to mělo znamenat.  Jak o tom přemýšlím, tak bych řekl, že to mohlo předběhnout dobu.  Já koukal skoro v premiéře na Shameless od druhé řady. tj 10 let v kuse, tady jsem to chválil pravidelně :) Konec jak se sluší na dramedy, kombinace slz dojetím a smíchu. 
826961
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nenadávalo se na Soprány? A Shameless někdo viděl až do konce? Protože mě to přestalo bavit v půlce.
826961
Nenadávalo se na Soprány? A Shameless někdo viděl až do konce? Protože mě to přestalo bavit v půlce.
826956
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Z hlavy Breaking Bad, Sopranos, Mad Men, Přátelé, MASH, Fringe, Downton Abbey, Shameless
826956
Z hlavy Breaking Bad, Sopranos, Mad Men, Přátelé, MASH, Fringe, Downton Abbey, Shameless
826947
5 -1
reagují: do_Od
reagovat
To asi ani nejde, aby někdo uspokojivě ukončil seriál, kde má miliarda lidí v hlavě svůj scénář.
Ale tak až na HIMYM a původní konec Dextera jsem vyloženě u něčeho nas.any nebyl a konec LOST se mi dokonce dost líbil.
826953
To asi ani nejde, aby někdo uspokojivě ukončil seriál, kde má miliarda lidí v hlavě svůj scénář. Ale tak až na HIMYM a původní konec Dextera jsem vyloženě u něčeho nas.any nebyl a konec LOST se mi dokonce dost líbil.
6 0
reagovat
Mě přijde že všechny hejtované finále mají tu vlastnost, že byl scénarista strašný hrdina v úplném závěru. :D
826952
Mě přijde že všechny hejtované finále mají tu vlastnost, že byl scénarista strašný hrdina v úplném závěru. *:D*
826947
4 -1
reagovat
Pokud se podívám do historie tak například Buffy měla celkem uspokojivé finále. 8)
826950
Pokud se podívám do historie tak například Buffy měla celkem uspokojivé finále. *8)*
826947
4 -1
reagovat
The End of the F***ing World

Ale jako celkově, kolik dlouholetých seriálů, s obrovskou fandovskou základnou, mělo takové finále, na které lidi nekafrali? Myslím fakt fenomény jako Lost nebo GoT.
826947
The End of the F***ing World Ale jako celkově, kolik dlouholetých seriálů, s obrovskou fandovskou základnou, mělo takové finále, na které lidi nekafrali? Myslím fakt fenomény jako Lost nebo GoT.
826907
3 -2
reagují: AndyKaufman, Gonzi, DarkSith
reagovat
Ještě bych sem přidal Heartstopper aka Srdcerváči. Už to přítelkyně viděla?
826938
Ještě bych sem přidal Heartstopper aka Srdcerváči. Už to přítelkyně viděla?
2 -4
reagovat
reaguje na: do_Od
No tak ty jednosezonní věci bych tam nepočítal. MindHunter zařízli bez "finále". No a zbývá Daredevil, který imho v 3. sérii a Defenders už nic moc. 

Ortange is The New Black fakt nic moc finále a to ten seriál mám rád. 

U hitovek mi to na dustojné finále vychází na jednotky procent. 
826937
No tak ty jednosezonní věci bych tam nepočítal. MindHunter zařízli bez "finále". No a zbývá Daredevil, který imho v 3. sérii a Defenders už nic moc.  Ortange is The New Black fakt nic moc finále a to ten seriál mám rád.  U hitovek mi to na dustojné finále vychází na jednotky procent. 
826936
2 -3
reagovat
Godless, Midnight Mass, Haunting of Hill House, Bly Manor, Queens Gambit, Bojack, Unbelievable, Daredevil (ačkoliv by se dalo/mělo pokračovat), Mindhunter (ačkoliv by se dalo/mělo pokračovat), Orange is the New Black a tipuju, že ještě plno dalších, co jsem ani neviděl.

Jako chápu, že kopat do Netflixu je moderní a hrozně cool, ale přehlížet ty roky skvělýho obsahu (plno seriálu ještě čeká na ukončení, jako Stranger Things, Crown, Arcane) je asi jako plivat na celou Hru o trůny a její tvůrce, protože se někomu nelíbilo, jak skončilo finále.
826936
Godless, Midnight Mass, Haunting of Hill House, Bly Manor, Queens Gambit, Bojack, Unbelievable, Daredevil (ačkoliv by se dalo/mělo pokračovat), Mindhunter (ačkoliv by se dalo/mělo pokračovat), Orange is the New Black a tipuju, že ještě plno dalších, co jsem ani neviděl. Jako chápu, že kopat do Netflixu je moderní a hrozně cool, ale přehlížet ty roky skvělýho obsahu (plno seriálu ještě čeká na ukončení, jako Stranger Things, Crown, Arcane) je asi jako plivat na celou Hru o trůny a její tvůrce, protože se někomu nelíbilo, jak skončilo finále.
826907
18 -5
reagovat
Castlevania
826935
Castlevania
826907
6 -1
reagovat
Dark 
826933
Dark 
826907
6 0
reagovat
reaguje na: peterel
Díky, to asi bude výjimka :+

Samotného mne mrzí, že mne to nikdy nelákalo. 
826931
Díky, to asi bude výjimka *:+* Samotného mne mrzí, že mne to nikdy nelákalo. 
826909
1 -1
reagovat
BoJack Horseman
826909
BoJack Horseman
826907
13 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se