Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15301 - 15320 Napsat příspěvek
Koncil nějaký seriál Netflixu kvalitativně uspokojivě ? Vždyť šlo do kopru snad všechno. 
826907
Koncil nějaký seriál Netflixu kvalitativně uspokojivě ? Vždyť šlo do kopru snad všechno. 
3 -3
reagovat
reaguje na: duro
Já hlavně protože doufám, že ta pi.da Weney konečně narazí a ošklivě umře.
826903
Já hlavně protože doufám, že ta pi.da [spoiler]Weney [/spoiler]konečně narazí a ošklivě umře.
826899
4 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
V Ozarku sa prakticky nič zaujímavé nedeje zhruba od konca 2. sezóny. Tiež to stále pozerám, ale ťažko by som vysvetľoval, prečo. 
826899
V Ozarku sa prakticky nič zaujímavé nedeje zhruba od konca 2. sezóny. Tiež to stále pozerám, ale ťažko by som vysvetľoval, prečo. 
826879
5 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Robert Rodriguez a Baby Yoda

Cool AF link
826892
Cool AF https://www.facebook.com/robertrodriguezofficial/videos/536934111409378
Robert Rodriguez a Baby Yoda
5 -1
reagovat
Pojďme řešit raději něco jiného... Třeba proč do pr.ele musí mí Netflix seriály přes hodinu?  Já trávím rád čas s Ozarkem a jeho postavami, ale teď jsem dal po sobě dva díly po hodině a pěti minutách a přijde mi, že se tam NIC nestalo, až na posledních pět minut v každém díle...
Hrozně to natahují a o nějakém dokonalém finále ve stylu BB si můžou nechat jen zdát...
826879
Pojďme řešit raději něco jiného... Třeba proč do pr.ele musí mí Netflix seriály přes hodinu?  Já trávím rád čas s Ozarkem a jeho postavami, ale teď jsem dal po sobě dva díly po hodině a pěti minutách a přijde mi, že se tam NIC nestalo, až na posledních pět minut v každém díle... Hrozně to natahují a o nějakém dokonalém finále ve stylu BB si můžou nechat jen zdát...
9 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Gorecki
Podle mě jsi idiot. ?) A není to spoiler. :D
826876
Podle mě jsi idiot. *?)* A není to spoiler. *:D*
826868
3 -24
reagovat

Moon Knight

Veľmi rozpačité pocity, na jednej strane dobár hudba, fajn efektiy ako aj prostredie, fantastický výkon Osaca Isaaca, rovnako tak aj Ethana Hawka, koniec koncov aj Layly (neviem meno herečky teraz), na druhú ten dej ako taký mi proste nesadol úplne, ako tu už bolo napísané, mal som pocit ako keby som zakaždým sledoval niečo úplne iné, hoci v jednotlivých úsekoch to bolo fajn, ako celok to moc pokope nedržalo, akcie mohlo byť rozhodne viac, finále to vynahradilo len čiasto ale po pravde bol tam do očí bijúci plot hole a to bolo správanie Ammit ako také, už len to ako ľahk osa nechalal vtiahnúť naspať do Harrova Celkovo 7/10
826875
Veľmi rozpačité pocity, na jednej strane dobár hudba, fajn efektiy ako aj prostredie, fantastický výkon Osaca Isaaca, rovnako tak aj Ethana Hawka, koniec koncov aj Layly (neviem meno herečky teraz), na druhú ten dej ako taký mi proste nesadol úplne, ako tu už bolo napísané, mal som pocit ako keby som zakaždým sledoval niečo úplne iné, hoci v jednotlivých úsekoch to bolo fajn, ako celok to moc pokope nedržalo, akcie mohlo byť rozhodne viac, finále to vynahradilo len čiasto ale po pravde bol tam do očí bijúci plot hole a to bolo [spoiler]správanie Ammit ako také, už len to ako ľahk osa nechalal vtiahnúť naspať do Harrova[/spoiler] Celkovo [b]7/10[/b]
Moon Knight
2 0
reagovat
reaguje na: MKMZ
Uvedomujes si, ze to co tu vo vsetkych myslitelnych diskusiach pravidelne odusevnele postujes ako “novinky” su pre drvivu vacsinu ludi prachsproste spoilery?? Mas Aspergera, alebo si len obycajny neempaticky kokot?

Edit: pisem to po tom, ako som klikol na tvoj odkaz v susednych Bitvach, ty turbocurak.
826868
Uvedomujes si, ze to co tu vo vsetkych myslitelnych diskusiach pravidelne odusevnele postujes ako “novinky” su pre drvivu vacsinu ludi prachsproste spoilery?? Mas Aspergera, alebo si len obycajny neempaticky [spoiler]kokot[/spoiler]? Edit: pisem to po tom, ako som klikol na tvoj odkaz v susednych Bitvach, ty [spoiler]turbocurak[/spoiler].
826826
19 -2
reagují: MKMZ
reagovat

Moon Knigte Obi wan

Jeden seriál skončil a nevim co o tom mám myslet.A to sem ještě ještě netušil že vypustí Lucas film ukázku na Obi Kenobi asi potřebuji něco ostřejšího aby mě neposedl nějaký egyptský faraon.
826857
Jeden seriál skončil a nevim co o tom mám myslet.A to sem ještě ještě netušil že vypustí Lucas film ukázku na Obi Kenobi asi potřebuji něco ostřejšího aby mě neposedl nějaký egyptský faraon.
Moon Knigte Obi wan
3 -1
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe

....

Streaming 27.5.

Klidně bych si dal kino.... Chjo 
826849
Streaming 27.5. Klidně bych si dal kino.... Chjo 
....
826832
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Uz ho vydali.
826832
Uz ho [url=https://www.youtube.com/watch?v=3Yh_6_zItPU]vydali.[/url]
826812
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
826831
https://www.memesmonkey.com/images/memesmonkey/bc/bc4bf96a64d0d82d1e8d95f556d2db8f.jpeg
826826
7 -1
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ja to mám úplně stejně. Videl jsem prvních pět za týden a pak šestý po měsíci a... Už je to měsíc:D Ale dám to.... Časem...
826830
Ja to mám úplně stejně. Videl jsem prvních pět za týden a pak šestý po měsíci a... Už je to měsíc*:D* Ale dám to.... Časem...
826653
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Budeš trochu (nebo víc :D) mentálně nevyrovnaný, když Tě rozhodí zpráva o vizuálním upgradu jednotek ve fiktivním světě…
826826
Budeš trochu (nebo víc *:D*) mentálně nevyrovnaný, když Tě rozhodí zpráva o vizuálním upgradu jednotek ve fiktivním světě…
826815
2 -4
reagují: Gorecki, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: verbst
Hahaha. :-
826816
Hahaha. *:-*
826801
3 -4
reagovat
Ty debile bys tu měl dostat zákaz o tom vůbec něco psát, zase tu budu KVŮLI TOBĚ ignorovat většinu diskuzí, abych si něco neprozradil jako u SW tehdy, Strange apod. 
826815
Ty debile bys tu měl dostat zákaz o tom vůbec něco psát, zase tu budu [b]KVŮLI TOBĚ[/b] ignorovat většinu diskuzí, abych si něco neprozradil jako u SW tehdy, Strange apod. 
826813
8 -3
reagují: MKMZ
reagovat
Nevim, co je Purge trooper, nevim co je Jedi: Fallen Order, ale vim, ze Kimmel ma covid a tak bude s McGregorem (ve stejnym studiu) klabosit nekdo jinej.
826814
Nevim, co je Purge trooper, nevim co je Jedi: Fallen Order, ale vim, ze Kimmel ma covid a tak bude s McGregorem (ve stejnym studiu) klabosit nekdo jinej.
826813
3 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Dneska bude McGregor u Kimmela. A pravděpodobně se ofiko představí nová verze Purge trooperů, která byla vyvíjena současně pro seriál a herní sequel Jedi: Fallen Order (který bude také brzy ohlášen)! :+
826813
Dneska bude McGregor u Kimmela. A pravděpodobně se ofiko představí nová verze Purge trooperů, která byla vyvíjena současně pro seriál a herní sequel Jedi: Fallen Order (který bude také brzy ohlášen)! *:+*
826812
2 -7
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
Novej trailer na Obi-Wana uz dneska
826812
Novej trailer na Obi-Wana uz dneska
3 -3
reagují: RidleyCrowe, MKMZ
reagovat
reaguje na: verbst
Nevím, je to tam podané poměrně nenásilně a alternativně v podstatě role De Nira z Hvězdného Prachu u celé posádky, možná jsem naivní a neviný, ale došlo mi to až u sedmého dílu, kde se kapitán s černovousem dívali dlouho na hvězdičky, pak sobě do očí a hrála romantická hudba :D
826810
Nevím, je to tam podané poměrně nenásilně a alternativně [spoiler]v podstatě role De Nira z Hvězdného Prachu u celé posádky, možná jsem naivní a neviný, ale došlo mi to až u sedmého dílu, kde se kapitán s černovousem dívali dlouho na hvězdičky, pak sobě do očí a hrála romantická hudba *:D*[/spoiler]
826801
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se