Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15041 - 15060 Napsat příspěvek

Ricky

Podľa mňa to bolo dokonalé, viackrát som sa smial nahlas a nevadil mi ani ten stred, kde bol trochu vážnejší, pretože tam proste spôsobom sebe vlastným dával všeobecné pravdy.

Určite si to pozriem minimálne ešte raz, podobne ako som tie dva postkatastrofické :) od Louisa C.K. otočil už každý aspoň 5x...
828916
Podľa mňa to bolo dokonalé, viackrát som sa smial nahlas a nevadil mi ani ten stred, kde bol trochu vážnejší, pretože tam proste spôsobom sebe vlastným dával všeobecné pravdy. Určite si to pozriem minimálne ešte raz, podobne ako som tie dva postkatastrofické :) od Louisa C.K. otočil už každý aspoň 5x...
Ricky
6 0
reagovat
reaguje na: studo
Cekal jsem, kdy se tady ten blooper objevi v souvislosti s diskuzi o P&R a diky za nej. Je fajn si ho obcas pripomenout. :))
828905
Cekal jsem, kdy se tady ten blooper objevi v souvislosti s diskuzi o P&R a diky za nej. Je fajn si ho obcas pripomenout. *:))*
828903
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
ak potrebujes povedat, ze si vul, lebo si nevidel P&R, tak Tede... si riadne mega mastodontny, vacsi ako slon a strasne chlpaty - VUL. Bez okamzite do toho :D

Tu je jeden legendary blooper z P&R

Ak mas cas, nepreskakuj ani tych prvych 6 dielov prvej serie, ale ako vsetci varovali a vzdy varuju, ked niekto ide na P&R - skutocne bomby idu az od druhej serie.

Vicky Gervais - super ako vzdy. On tu slabsiu kadenciu vtipov v strede, ako uz bolo podotknute, vynahradi velmi dobrym rozpravanim s velkou davkou rozumu a sedlackeho uvazovania. :+

LDR S03
Vyborne, v podstate ma bavilo vsetko. Jedina skoda, ze nejaky diel nemal vacsi presah a neusadil sa na dlhsie. Inak bez vyhrad.
828903
ak potrebujes povedat, ze si vul, lebo si nevidel [b]P&R[/b], tak Tede... si riadne mega mastodontny, vacsi ako slon a strasne chlpaty - VUL. Bez okamzite do toho *:D* Tu je jeden legendary [url=https://www.youtube.com/watch?v=7TZNv86-OmI]blooper[/url] z P&R Ak mas cas, nepreskakuj ani tych prvych 6 dielov prvej serie, ale ako vsetci varovali a vzdy varuju, ked niekto ide na P&R - skutocne bomby idu az od druhej serie. [b]Vicky Gervais[/b] - super ako vzdy. On tu slabsiu kadenciu vtipov v strede, ako uz bolo podotknute, vynahradi velmi dobrym rozpravanim s velkou davkou rozumu a sedlackeho uvazovania. *:+* [b]LDR S03[/b] Vyborne, v podstate ma bavilo vsetko. Jedina skoda, ze nejaky diel nemal vacsi presah a neusadil sa na dlhsie. Inak bez vyhrad.
828849
3 0
reagují: Svaťoš
reagovat

Love, Death & Robots

Hodně velká paráda, stejně jako předchozí série - LDR je pro mě nejlepším seriálem který na Netflixu v současnosti jede.

Co mi tady chybělo bylo víc oduševnělejších dílů, většina příběhů je více či méně akční, na což se sice moc dobře kouká, ale vlastně se pak tolik neliší od vymazlenějších videí z her.
Nejlepší tak byla úžasná Avataroidní procházka po IO s mrtvolou v závěsu. A od Swarmu nutně chci celovečerní pokračování.
828897
Hodně velká paráda, stejně jako předchozí série - LDR je pro mě nejlepším seriálem který na Netflixu v současnosti jede. Co mi tady chybělo bylo víc oduševnělejších dílů, většina příběhů je více či méně akční, na což se sice moc dobře kouká, ale vlastně se pak tolik neliší od vymazlenějších videí z her. Nejlepší tak byla úžasná Avataroidní procházka po IO s mrtvolou v závěsu. A od Swarmu nutně chci celovečerní pokračování.
Love, Death & Robots
9 -1
reagovat

Better Call Saul s06e07

:o:o:o 

A teraz musíme čakať na ďalšiu epizódu až do 11. Júla.... 
828888
*:o**:o**:o*  A teraz musíme čakať na ďalšiu epizódu až do 11. Júla.... 
Better Call Saul s06e07
4 0
reagovat

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman

A že je nová řada nikdo neřekl? :o:(:D
Hosti zajímaví. Sleduje to vůbec ještě někdo? 

Ta třetí mě moc nebavila. Respektive Kim K byla strašná a Downey paradoxně strašně nezajímavej. A ten speciál s tím Indem byl úplně hroznej.
A zbejvající dva díly jsem ani nedokoukal :D
828879
A že je nová řada nikdo neřekl? *:o**:(**:D* Hosti zajímaví. Sleduje to vůbec ještě někdo?  Ta třetí mě moc nebavila. Respektive Kim K byla strašná a Downey paradoxně strašně nezajímavej. A ten speciál s tím Indem byl úplně hroznej. A zbejvající dva díly jsem ani nedokoukal *:D*
My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To musel bejt slusnej spam z me strany, kdyz si to i po nejakejch deseti letech pamatujes :D
828878
To musel bejt slusnej spam z me strany, kdyz si to i po nejakejch deseti letech pamatujes :D
828873
2 0
reagovat
828875
https://media.giphy.com/media/KE5Nu5bQLQ7UuP1wRd/giphy.gif *:D**:D*
828873
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Jestli ho to chytne, tak bude tato sekce na několik týdnů nepoužitelná jako při Downton Abbey :D
828873
Jestli ho to chytne, tak bude tato sekce na několik týdnů nepoužitelná jako při Downton Abbey *:D*
828872
5 0
reagují: TedGeorge, verbst
reagovat
Drop everything and for the love of all that is holy do it!

Jestli ne, tak jsi vůl. 8):D

P.S.: První řada je peklíčko. Furt lepší, než první řada The Office, ale pořád nic moc. Akorát bych ji nepřeskakoval. Je to cca dvě hodiny a podle mě to představí ty postavy dobře.
828872
Drop everything and for the love of all that is holy do it! Jestli ne, tak jsi vůl. *8)**:D* P.S.: První řada je peklíčko. Furt lepší, než první řada The Office, ale pořád nic moc. Akorát bych ji nepřeskakoval. Je to cca dvě hodiny a podle mě to představí ty postavy dobře.
828849
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Prvu seriu pokojne preskoc, trust me8)
828861
Prvu seriu pokojne preskoc, trust me*8)*
828849
2 -2
reagovat
Podívej. První řadu nevzdávej, sladká odměna tě po té trnité cestě čeká.
Ale nějak si tam nevybavuju žádnou zrzku.
828851
Podívej. První řadu nevzdávej, sladká odměna tě po té trnité cestě čeká. Ale nějak si tam nevybavuju žádnou zrzku.
828849
5 0
reagovat

Ricky

Cením Netflix, že po vystoupení Jimmy Caara, měl koule na Rickyho.
Výborne to bylo. V půlce trochu slabší, což u něj znamená, že je pořád vtipnější, než 90% stand up komiků.
On je hlavně skvělý vypravěč a jeho názory by se měly tesat do kamene:+
Název vystoupení tam byl akorát tak pro odlišení, protože se tomu povenoval ve třech minutách a zase si jel svoje8)
828850
Cením Netflix, že po vystoupení Jimmy Caara, měl koule na Rickyho. Výborne to bylo. V půlce trochu slabší, což u něj znamená, že je pořád vtipnější, než 90% stand up komiků. On je hlavně skvělý vypravěč a jeho názory by se měly tesat do kamene*:+* Název vystoupení tam byl akorát tak pro odlišení, protože se tomu povenoval ve třech minutách a zase si jel svoje*8)*
Ricky
3 0
reagovat
Nevidel sem dodnes ani jeden dil Parks and Recreation. Jisty uzivatel MZ mi na FB napsal, ze sem vul, protoze sem dodnes nevidel ani jeden dil Parks and Recreation. Sel sem na CSFD a IMDB, kde sem zjistil, ze je to prej hodne dobry.

Na Youtube sem nahodne nasel tenhle klip. link Mam rad Nicka Offermana. Mam rad Xenu. Podivam se na to.
828849
Nevidel sem dodnes ani jeden dil Parks and Recreation. Jisty uzivatel MZ mi na FB napsal, ze sem vul, protoze sem dodnes nevidel ani jeden dil Parks and Recreation. Sel sem na CSFD a IMDB, kde sem zjistil, ze je to prej hodne dobry. Na Youtube sem nahodne nasel tenhle klip. https://www.youtube.com/watch?v=yy9vQ8l8jFA  Mam rad Nicka Offermana. Mam rad Xenu. Podivam se na to.
7 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR

Ricky

Ten historkovy konec tam byl nejak navic a cekal jsem nejakou celkovou pointu, ktera se samozrejme davkovala celou dobu, ale chybel punch pro mene chapave. Nicmene za to poceni a smich u 100% nekorektniho humoru, kde si snad napsal seznam o cem uz neni vhodne vtipkovat a pak ho do posledniho bodu splnil, si Netflix zaslouzi lehke pozdvihnuti oboci a ukazku na tohle by meli davat po konci kazdeho poradu :D
828831
Ten historkovy konec tam byl nejak navic a cekal jsem nejakou celkovou pointu, ktera se samozrejme davkovala celou dobu, ale chybel punch pro mene chapave. Nicmene za to poceni a smich u 100% nekorektniho humoru, kde si snad napsal seznam o cem uz neni vhodne vtipkovat a pak ho do posledniho bodu splnil, si Netflix zaslouzi lehke pozdvihnuti oboci a ukazku na tohle by meli davat po konci kazdeho poradu *:D*
Ricky
828806
8 -1
reagovat
reaguje na: speta.jr

Vicky Gervais - Supernatural

teď jsem to dojel. má ve všem strašnou pravdu a dělá si z toho všeho nechutně skvělou legraci. Opět boží! Je to prostě král !!
828806
teď jsem to dojel. má ve všem strašnou pravdu a dělá si z toho všeho nechutně skvělou legraci. Opět boží! Je to prostě král !!
Vicky Gervais - Supernatural
828755
4 -2
reagují: speta.jr
reagovat
jop, tiez ocakavam kvalitku :+
828780
jop, tiez ocakavam kvalitku *:+*
828779
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
IMHO to bude skvělý vzhledem k té woke kritice link
828779
IMHO to bude skvělý vzhledem k té woke kritice https://9gag.com/gag/aqGdxqv
828755
3 0
reagují: studo
reagovat

Žerve

Dneska vyšlo, jaký to je?
828755
Dneska vyšlo, jaký to je?
Žerve
4 0
reagují: RainMakeR, AndyKaufman
reagovat

Barry S03E05

Ta zápletka s posíláním amatérských vrahů na Barryho je super:+
828674
Ta zápletka s [spoiler]posíláním amatérských vrahů na Barryho je super*:+*[/spoiler]
Barry S03E05
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se