Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15021 - 15040 Napsat příspěvek

The Boys S03

Pěkný náhul. Velmi povedená řada. Tvůrci v některých momentech přitvrdili a já jsem nestačil koukat. Je to ještě krvavější a drsnější, než minule. Navíc na scénu přichází zlej Kapitán Amerika Soldier Boy , který rád hulí, zabíjí a klátí staré dámy. Nicméně i tak si největší pozornost krade Homelander Antonyho Starra, který je neskutečně skvěle zahranej a divím se, že Starr za něj nedostal nějakou cenu. Tolik hereckých poloh, gest a skvěle pronášených dialogů se jen tak nevidí. Čekání na další řady bude dlouhé. 8-8,5/10
833289
Pěkný náhul. Velmi povedená řada. Tvůrci v některých momentech přitvrdili a já jsem nestačil koukat. Je to ještě krvavější a drsnější, než minule. Navíc na scénu přichází zlej Kapitán Amerika Soldier Boy , který rád hulí, zabíjí a klátí staré dámy. Nicméně i tak si největší pozornost krade Homelander Antonyho Starra, který je neskutečně skvěle zahranej a divím se, že Starr za něj nedostal nějakou cenu. Tolik hereckých poloh, gest a skvěle pronášených dialogů se jen tak nevidí. Čekání na další řady bude dlouhé. [b]8-8,5/10[/b]
The Boys S03
5 -1
reagovat

The Umbrella Academy S03

Dost mě to baví, i přestože se to stále lehce točí v kruhu. Třetí řada klidně mohla mít o dvě epizody méně. Opět musím pochválit luxusní soundtrack, fajn akci a sehrané herce, kteří tento seriál táhnou. U další řady budu. 7,5-8/10
833288
Dost mě to baví, i přestože se to stále lehce točí v kruhu. Třetí řada klidně mohla mít o dvě epizody méně. Opět musím pochválit luxusní soundtrack, fajn akci a sehrané herce, kteří tento seriál táhnou. U další řady budu. [b]7,5-8/10[/b]
The Umbrella Academy S03
2 -2
reagovat

Terminal List

končím to po půl hodně, která měla pocitově tak 2 hodiny...
833262
končím to po půl hodně, která měla pocitově tak 2 hodiny...
Terminal List
2 -3
reagovat
reaguje na: earthworm
celkově mě 3 série připadne že nastavila zrcadlo celé USA společnosti... :D8)
833255
celkově mě 3 série připadne že nastavila zrcadlo celé USA společnosti... *:D**8)*
833234
5 0
reagovat

The Boys s03 - Finále

Doufal jsem, že Homelanderovy konečně pořádně hrábne a začne devastovat město a nestalo se. Závěr sice naznačil, že další série může být hodně temná, ale obávám se, že na pořádná jatka tvůrci nebudou mít odvahu. Snad se Soldier Boy ještě vrátí. 
833251
Doufal jsem, že Homelanderovy konečně pořádně hrábne a začne devastovat město a nestalo se. Závěr sice naznačil, že další série může být hodně temná, ale obávám se, že na pořádná jatka tvůrci nebudou mít odvahu. Snad se Soldier Boy ještě vrátí. 
The Boys s03 - Finále
8 0
reagovat

The Boys

Takhle nudný  a špatný finále nemá ani jakákoliv řada Grey's Anatomy. To je fakt smutný.
833246
Takhle nudný  a špatný finále nemá ani jakákoliv řada Grey's Anatomy. To je fakt smutný.
The Boys
7 -8
reagovat
reaguje na: earthworm

Boys s03 dodatok

Súhlasím, snáď viac ako 5. sérii nebude. Netreba zabúdať, že doteraz v prvých dvoch sériach si nikto u Homelandera čo sa týka nejakej fyzickej konfrontácie ani neškrtol, tak čakať, že v tejto dostane nejako extrémne na hubu by bolo predčasné, ale dostal dva krát a z toho raz už aj krvácal ("tell me, do you bleed?"," you will" :D ), takže podľa mňa progres tu je v rámci normy. Tiež sa najviac teším na to, čo sa stane z Ryana :)
833243
Súhlasím, snáď viac ako 5. sérii nebude. Netreba zabúdať, že doteraz v prvých dvoch sériach si nikto u Homelandera čo sa týka nejakej fyzickej konfrontácie ani neškrtol, tak čakať, že[spoiler] v tejto dostane nejako extrémne na hubu by bolo predčasné, ale dostal dva krát a z toho raz už aj krvácal ("tell me, do you bleed?"," you will" *:D* ),[/spoiler] takže podľa mňa progres tu je v rámci normy. Tiež sa najviac teším na to, [spoiler]čo sa stane z Ryana[/spoiler] *:)*
Boys s03 dodatok
833234
6 0
reagovat

Ms. Marvel

Musím se přiznat, že mě překvapuje jak moc mě ten seriál začal bavit. Až mě vždy mrzí, že jsou ty epizody tak krátké. Hlavní hrdinka mi velmi připomíná mladší Hailee Steinfeld (kdo viděl Hořkých sedmnáct ví o čem mluvím) a to je samozřejmě pochvala. Škoda, že už zbývá jen poslední díl. Jsem zvědaví, co režiséři třetích Mizerů předvedou s Batgirl. 
833239
Musím se přiznat, že mě překvapuje jak moc mě ten seriál začal bavit. Až mě vždy mrzí, že jsou ty epizody tak krátké. Hlavní hrdinka mi velmi připomíná mladší Hailee Steinfeld (kdo viděl Hořkých sedmnáct ví o čem mluvím) a to je samozřejmě pochvala. Škoda, že už zbývá jen poslední díl. Jsem zvědaví, co režiséři třetích Mizerů předvedou s Batgirl. 
Ms. Marvel
8 -2
reagovat

The Boys

Vzhledem k tomu, že plán je snad na 5 sérií, tak se nedalo čekat něco zásadního. Já se po předchozích koncovkách trochu bál, že to bude ještě slabší, takže takhle za mě vlastně ok, těším se na následky poslední scény.
833234
Vzhledem k tomu, že plán je snad na 5 sérií, tak se nedalo čekat něco zásadního. Já se po předchozích koncovkách trochu bál, že to bude ještě slabší, takže takhle za mě vlastně ok, těším se na následky poslední scény.
The Boys
6 0
reagují: RainMakeR, Attikus
reagovat

The Boys

mě to už od druhé série moc nebaví.... a tohle finále bylo pak na konci až se usadil prach docela wtf.
Až bude další série tak si pustím jen první díl a poslední dva, zbytek můžu s klidem proklikat. Ušetřím spoustu času ...
833200
mě to už od druhé série moc nebaví.... a tohle finále bylo pak na konci až se usadil prach docela wtf. Až bude další série tak si pustím jen první díl a poslední dva, zbytek můžu s klidem proklikat. Ušetřím spoustu času ...
The Boys
3 -8
reagovat

The Boys

Ha. Tak finále pro mě asi nejslabší epka třetí řady? :D *facepalm*
Škoda, mohlo to bejt dobrý maso. Ani ne tak brutalitou, ale spíš prostě vyřešení některých těch linek. Takhle pojedem další řadu o tom, jak zabít Homelandera.
Ale snad jen "nejvejš osmnáct měsíců"... 

BTW - "I could stand in the middle of the 5th Avenue" sekvence docela mrazivá. 
Alespoň pro mě. 

Pořád ale furt nejlepší řada. Bez debat. 
833189
Ha. Tak finále pro mě asi nejslabší epka třetí řady? *:D* *facepalm* Škoda, mohlo to bejt dobrý maso. Ani ne tak brutalitou, ale spíš prostě vyřešení některých těch linek. Takhle pojedem [spoiler]další řadu o tom, jak zabít Homelandera.[/spoiler] [spoiler]Ale snad jen "nejvejš osmnáct měsíců"... [/spoiler] BTW - "I could stand in the middle of the 5th Avenue" sekvence docela mrazivá.  Alespoň pro mě.  Pořád ale furt nejlepší řada. Bez debat. 
The Boys
8 -2
reagovat

Spoilery The Boys a Stranger Things (poslední díly novejch sérií)

Jako u obojího docela bolí, že prostě odmítaj zabíjet důležitý postavy a vlastně jsou ty nový série jen chystání půdy pro ty další. Přitom se oba ty seriály vlastně tvářej hrozně drsně...
833186
[spoiler]Jako u obojího docela bolí, že prostě odmítaj zabíjet důležitý postavy a vlastně jsou ty nový série jen chystání půdy pro ty další. Přitom se oba ty seriály vlastně tvářej hrozně drsně... [/spoiler]
Spoilery The Boys a Stranger Things (poslední díly novejch sérií)
11 0
reagovat

The Boys

Celé ma to dosť bavilo, ale finále bolo podľa mňa slabučký čajíček.
833185
Celé ma to dosť bavilo, ale finále bolo podľa mňa slabučký čajíček.
The Boys
8 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Na FB te nemam, ale ukaz novej sestrih :D
833168
Na FB te nemam, ale ukaz novej sestrih *:D*
833135
4 -1
reagovat

Orville s03e06

Tak tenhle týden vyhrál Orville, emočně silná epizoda :o:+ s podobnou tematikou o kterou se snažil Star Trek, ale o několik tříd hůře rozhodně. 

A ten herec co hraje Isaaca je komediální génius, brečel jsem smíchy :D
833167
Tak tenhle týden vyhrál Orville, emočně silná epizoda *:o**:+* s podobnou tematikou o kterou se snažil Star Trek, ale o několik tříd hůře rozhodně.  A ten herec co hraje Isaaca je komediální génius, brečel jsem smíchy *:D*
Orville s03e06
3 -1
reagovat

Boys s03

Finále jsem si obrovsky užil :+ I když logicky slabší než šestý díl. Pořád jsem nadšenej, ale ten červíček co mi hlodl už minule, je teď ještě silnější... 

Přimo závěr ukázal, že se to snaží být hrozně nad věcí a drsný, ale přitom je to v podstatě vyměklý a kolem a kolem se nestalo nic zásadního. A plus mínus se v další řadě pojede to, co teď... Fakt jsem doufal, že se urvou ze řetězu, nechají tam přiletět nějaký ultra záporáky z Marsu a nechat se proti nim spojit Boys s Homelanderem. Místo toho jsem dostal v závěru x-tou variaci na Trumpa, to jsem letos ještě neviděl, hrozně nekorektní humor dneska. :)
833163
Finále jsem si obrovsky užil *:+* I když logicky slabší než šestý díl. Pořád jsem nadšenej, ale ten červíček co mi hlodl už minule, je teď ještě silnější...  Přimo závěr ukázal, že se to snaží být hrozně nad věcí a drsný, ale přitom je to v podstatě vyměklý a kolem a kolem se nestalo nic zásadního. A plus mínus se v další řadě pojede to, co teď... Fakt jsem doufal, že se urvou ze řetězu, nechají tam přiletět nějaký ultra záporáky z Marsu a nechat se proti nim spojit Boys s Homelanderem. Místo toho jsem dostal v závěru x-tou variaci na Trumpa, to jsem letos ještě neviděl, hrozně nekorektní humor dneska. :)
Boys s03
3 -3
reagovat

10 sezóna Stranger things

Will a Mike
link
833161
Will a Mike https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/zKDJScdjADxFAjUSRGNTF7.jpg
10 sezóna Stranger things
833095
1 -2
reagovat

Boys s03

Možno zo mňa hovorí len to prvotné nadšenie po perfektnom finále, ale táto séria je pre mňa majsterštik, fakt tomu prakticky nemám čo vytknúť, načrtnutie smerovania deja v ďalšej sérii je super, fakticky  čistých 10/10 Veľmi sa mi páčil aj výkon Acklesa, dúfam, že sa ešte vráti.
833160
Možno zo mňa hovorí len to prvotné nadšenie po perfektnom finále, ale táto séria je pre mňa majsterštik, fakt tomu prakticky nemám čo vytknúť, načrtnutie smerovania deja v ďalšej sérii je super, fakticky  čistých [b]10/10 [/b]Veľmi sa mi páčil aj výkon Acklesa,[spoiler] dúfam, že sa ešte vráti.[/spoiler]
Boys s03
5 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
833143
[url=https://pyxis.nymag.com/v1/imgs/020/c73/400de647d6dc1cd2cd941f1f3d62083018-11-gavin.rhorizontal.w700.jpg]Děkuji.[/url]
833142
6 -3
reagovat
Mně se i tak docela líbíš. ;) Ale příště zkus raději nějaký dobrý barber shop. V našem městě jeden takový máme a já si ho nemůžu vynachválit. :+
833142
Mně se i tak docela líbíš. *;)* Ale příště zkus raději nějaký dobrý barber shop. V našem městě jeden takový máme a já si ho nemůžu vynachválit. *:+*
833135
6 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se