Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15001 - 15020 Napsat příspěvek
A když mi první série Mandaloriana připadala jako nenápadná , místy směšně hloupá, nuda k uzoufání,  takže druhou jsem už ani nezkoušel, tak Obivana tedy taky zkoušet nemám?
829157
A když mi první série Mandaloriana připadala jako nenápadná , místy směšně hloupá, nuda k uzoufání,  takže druhou jsem už ani nezkoušel, tak Obivana tedy taky zkoušet nemám?
3 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: The Joker
Absolutně nechápu, co s těmi D+ seriály dělají. Sypou se do toho stovky milionů dolarů, mají všechnu techniku světa, prakticky neomezené možnosti, najmou renomovaného kameramana Oldboye a Poslední noc v Soho... Aby to pak vypadalo jako vybledlé digitální hovno?

To samé s Boba Fettem, což měl být velký návrat Deana Cundeyho a taky to vypadalo strašně.

První dva díly bolestivě průměrné, fandům fakt stačí strašně málo (95 % na ČSFD, LOL, je to sotva na 5/10). A ta zápletka s malou Leiou je otřesná. 
829156
Absolutně nechápu, co s těmi D+ seriály dělají. Sypou se do toho stovky milionů dolarů, mají všechnu techniku světa, prakticky neomezené možnosti, najmou renomovaného kameramana Oldboye a Poslední noc v Soho... Aby to pak vypadalo jako vybledlé digitální hovno? To samé s Boba Fettem, což měl být velký návrat Deana Cundeyho a taky to vypadalo strašně. První dva díly bolestivě průměrné, fandům fakt stačí strašně málo (95 % na ČSFD, LOL, je to sotva na 5/10). A ta [spoiler]zápletka s malou Leiou je otřesná. [/spoiler]
829142
7 -2
reagují: The Joker
reagovat
Boba Fett zklamal i mnohé hardcore fanoušky. Tohle bude kvalitou pravděpodobně na úrovni Mandaloriana, tedy pecka s určitými výhradami. Na csfd i na imdb je rozdíl v hodnoceních znatelný (Boba Fett je o 13-14 procent níže než Mandalorian). :)
829155
Boba Fett zklamal i mnohé hardcore fanoušky. Tohle bude kvalitou pravděpodobně na úrovni Mandaloriana, tedy pecka s určitými výhradami. Na csfd i na imdb je rozdíl v hodnoceních znatelný (Boba Fett je o 13-14 procent níže než Mandalorian). *:)*
1 -1
reagovat

Obi-Wan Kenobi

Baví mě to - ale mě z větší části bavil i Boba Fett - a tohle je lepší, už proto že Obi Wan, větší záběr, nostalgie, a osudovost. A malá Leia je skvělá, úplně v ní vidím attitude Carrie Fisher... pokud ji po lese nehoní chovanci Jedličkova ústavu. To bylo hodně cringe. 
Natahovanost je citelná a je mi hodně smutno když si uvědomím že místo tohohle jsme mohli mít našlapaný celovečerák, kdyby ho Bob Iger nezaříznul potom co posral Sola. Ale furt mnohem lepší nechat nás navštěvovat předalekou galaxii takhle, než na ni házet hovna jako v TRoS.

Pitomé je že Deborah Chow režíruje i všechny ostatní díly, takže se nedá čekat nějaká změna stylu.

Btw je velmi fajn že v trailerech byly víceméně jenom záběry z těchto prvních dvou dílů. Takže jsem hodně zvědavý s čím se vytasí dál.
829154
Baví mě to - ale mě z větší části bavil i Boba Fett - a tohle je lepší, už proto že Obi Wan, větší záběr, nostalgie, a osudovost. [spoiler]A malá Leia je skvělá, úplně v ní vidím attitude Carrie Fisher... [/spoiler]pokud ji po lese nehoní chovanci Jedličkova ústavu. To bylo hodně cringe.  Natahovanost je citelná a je mi hodně smutno když si uvědomím že místo tohohle jsme mohli mít našlapaný celovečerák, kdyby ho Bob Iger nezaříznul potom co posral Sola. Ale furt mnohem lepší nechat nás navštěvovat předalekou galaxii takhle, než na ni házet hovna jako v TRoS. Pitomé je že Deborah Chow režíruje i všechny ostatní díly, takže se nedá čekat nějaká změna stylu. Btw je velmi fajn že v trailerech byly víceméně jenom záběry z těchto prvních dvou dílů. Takže jsem hodně zvědavý s čím se vytasí dál.
Obi-Wan Kenobi
5 -4
reagují: duro
reagovat
Teď to nemyslím z hlediska kvality, ale místní diskuze napověděla, jak dopadne souboj Obi-Wan vs. Stranger Things. Škoda, že se to nedá sledovat podobně jako víkendové tržby. 
829151
Teď to nemyslím z hlediska kvality, ale místní diskuze napověděla, jak dopadne souboj Obi-Wan vs. Stranger Things. Škoda, že se to nedá sledovat podobně jako víkendové tržby. 
5 0
reagují: duro
reagovat
Tvl, docela mě děsíš. :o Já teda nedokoukal ani Fetta kvůli podobným věcem. Asi si počkám až na konec.

Andor z ukázky vypadá výborně, ale tuším, že ho budou srážet dolů stejné problémy.
829150
Tvl, docela mě děsíš. *:o* Já teda nedokoukal ani Fetta kvůli podobným věcem. Asi si počkám až na konec. Andor z ukázky vypadá výborně, ale tuším, že ho budou srážet dolů stejné problémy.
829142
3 0
reagovat
reaguje na: studo
ja na to jdu ted teprve ale to, že po kazde epizode koncis uplne stejne vetou ze hadas dalsi dil bude lepsi je humorná vlozka nebo cista fanboy oddanost?
829146
ja na to jdu ted teprve ale to, že po kazde epizode koncis uplne stejne vetou ze hadas dalsi dil bude lepsi je humorná vlozka nebo cista fanboy oddanost?
829138
5 0
reagují: studo
reagovat
reaguje na: studo
Me hlavne fascinuje, na ty prvni epce, jak je to nezvladnuty formou a technicky. Ten handheld, mizerny green-screeny (ledkovy pozadi nebylo nebo s tim neumeli nebo to chtel McGregor natocit co nejrychleji?), nulovy pocit prostoru, hloubky... Nahanacka kdy 5-leta utece trem dospelym, co doslova zakopavaji o kameny, narazi do vetvi apod. a vypada to hur nez kdejaky fanfilm z roku 2006... Fakt mi pripada sileny, jak u tehle jako ze top produktu Star Wars, Marvel, od Paramountu Halo atd. uplne absentuje to remeslo. :o:o
829142
Me hlavne fascinuje, na ty prvni epce, jak je to nezvladnuty formou a technicky. Ten handheld, mizerny green-screeny (ledkovy pozadi nebylo nebo s tim neumeli nebo to chtel McGregor natocit co nejrychleji?), nulovy pocit prostoru, hloubky... Nahanacka kdy [spoiler]5-leta utece trem dospelym, co doslova zakopavaji o kameny, narazi do vetvi apod. a vypada to hur nez kdejaky fanfilm z roku 2006... [/spoiler]Fakt mi pripada sileny, jak u tehle jako ze top produktu Star Wars, Marvel, od Paramountu Halo atd. uplne absentuje to remeslo. *:o**:o*
829138
7 0
reagovat

Obi-wan EP2

Uf, dalsia nahanacka v meste, co bola tak cringe, az mi to bolo trapne. Zatial to nema ziadnu atmosferu a teda u mna to hlavne zije z nostalgie. Aspon toho Obi-wana uz bolo viac.

Hadam to bude lepsie v dalsich castiach.
829138
[spoiler]Uf, dalsia nahanacka v meste, co bola tak cringe, az mi to bolo trapne. Zatial to nema ziadnu atmosferu a teda u mna to hlavne zije z nostalgie. Aspon toho Obi-wana uz bolo viac.[/spoiler] Hadam to bude lepsie v dalsich castiach.
Obi-wan EP2
5 -1
reagují: dreamy, The Joker
reagovat
reaguje na: Petr77
Každá má skoro hodinu a půl, pokud to někdo nedava zrychleně, tak to asi nedá.
829135
Každá má skoro hodinu a půl, pokud to někdo nedava zrychleně, tak to asi nedá.
829129
1 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Toto jsem říkal od začátku. Asi jsme moc malej trh.
Je to obrovská škoda, ale já jsem línej zapínat osobní noťas a z firemního to odnikud tahat nebudu, tak si počkám a budu doufat, že se vyhnu spoilerům :D
829133
Toto jsem říkal od začátku. Asi jsme moc malej trh. Je to obrovská škoda, ale já jsem línej zapínat osobní noťas a z firemního to odnikud tahat nebudu, tak si počkám a budu doufat, že se vyhnu spoilerům *:D*
829118
2 0
reagovat
reaguje na: Petr77
Bude, jářku bude.
829132
Bude, jářku bude.
829130
3 0
reagovat
Andor 31 srpna ,nevím ale jestli o to bude zájem když na Maxu jde Rok Draka a začátkem Září Pán Prstenů.
829130
Andor 31 srpna ,nevím ale jestli o to bude zájem když na Maxu jde Rok Draka a začátkem Září Pán Prstenů.
1 0
reagují: verbst
reagovat
Už někdo viděl tych 7 episod na Netflixu?
829129
Už někdo viděl tych 7 episod na Netflixu?
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
nie som taky harsh, ale viac menej suhlas. hlavne teda ta nahanacka v lese, to bolo nieco, co by nenatocil prvak na VSMU a chcem rychlo vymazat z pamati. hadam druhy diel bude lepsi.
829128
nie som taky harsh, ale viac menej suhlas. hlavne teda ta nahanacka v lese, to bolo nieco, co by nenatocil prvak na VSMU a chcem rychlo vymazat z pamati. hadam druhy diel bude lepsi.
829126
2 0
reagovat

Obi Wan E1

Po ukazkach jsem necekal nic, ale preci jen Ewan je Ewan (rad bych znova doporucil Long Way Up, na ktery se cekalo 10+ let)... Avsak je to dle ocekavani. Rezijni invence, styl, neco unikatniho na nule, zabery vsechny flat a tu nahanacku v lese snad nemuzou myslet vazne, Obi ve vlastnim serialu spis pusobi jako vedlejsi postava coz je problem, kdyz ostatni nejsou tahouni vcetne otravny a teatralni holcicky a  vylozene srandovni zaporacky a cely to samozrejme taha stopaz jak jen to jde - tech uvodnich 50 minut by ve filmu zabralo max 15-20. Je to tedy dalsi Boba Fett - serial ciste pro hardcore fanboye, kterym se to bude libit z podstaty. Zbytek musi doufat, ze se do toho aspon donuti RedLetterMedia a natoci zabavnou recenzi. :)
829126
Po ukazkach jsem necekal nic, ale preci jen Ewan je Ewan (rad bych znova doporucil Long Way Up, na ktery se cekalo 10+ let)... Avsak je to dle ocekavani. Rezijni invence, styl, neco unikatniho na nule, zabery vsechny flat a tu nahanacku v lese snad nemuzou myslet vazne, Obi ve vlastnim serialu spis pusobi jako vedlejsi postava coz je problem, kdyz ostatni nejsou tahouni vcetne otravny a teatralni holcicky a  vylozene srandovni zaporacky a cely to samozrejme taha stopaz jak jen to jde - tech uvodnich 50 minut by ve filmu zabralo max 15-20. Je to tedy dalsi Boba Fett - serial ciste pro hardcore fanboye, kterym se to bude libit z podstaty. Zbytek musi doufat, ze se do toho aspon donuti RedLetterMedia a natoci zabavnou recenzi. :)
Obi Wan E1
9 -4
reagují: studo
reagovat
reaguje na: duro
Seriem kocky znamena, ze se ti libi, nebo nelibi?
829125
Seriem kocky znamena, ze se ti libi, nebo nelibi?
829124
5 0
reagovat
Tiež nechápem, prečo to nespojili.

Inak, seriem kocky z toho nového Williamsovho hlavného motívu. 
829124
Tiež nechápem, prečo to nespojili. Inak, seriem kocky z toho nového Williamsovho hlavného motívu. 
829118
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To je vlastně pravda. Tomu říkám marketingové selhání. 8)
829123
To je vlastně pravda. Tomu říkám marketingové selhání. *8)*
829118
4 0
reagovat

D+

Jen povzdech.
Taky už mohli spustit D+ tady u nás spolu s premiérou Obi-Wana a ne až za cca 20 dní ode dneška. Podle mě by to bylo neskutečné nalákání na novou službu. Takhle se přiznám, že nevydržím a první díly získám z jiných zdrojů, protože to nevydržím :)
829118
Jen povzdech. Taky už mohli spustit D+ tady u nás spolu s premiérou Obi-Wana a ne až za cca 20 dní ode dneška. Podle mě by to bylo neskutečné nalákání na novou službu. Takhle se přiznám, že nevydržím a první díly získám z jiných zdrojů, protože to nevydržím :)
D+
14 0
reagují: verbst, duro, DarkSith
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se