Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 15081 - 15100 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Jo tak, no jsem zvědav.
828404
Jo tak, no jsem zvědav.
828401
2 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
Hele přesně, první sezóna byla mix všeho možného a byť ne vše mě bavilo, tak právě tím to bylo super. Teď mě to sice baví pořád hodně, ale je to mnohem více klišé.
828402
Hele přesně, první sezóna byla mix všeho možného a byť ne vše mě bavilo, tak právě tím to bylo super. Teď mě to sice baví pořád hodně, ale je to mnohem více klišé.
828394
6 0
reagovat
reaguje na: do_Od
On myslí psychedelickou třetí epizodu Tep toho stvoření, první "artovou" téhle série. 
828401
On myslí psychedelickou třetí epizodu Tep toho stvoření, první "artovou" téhle série. 
828400
3 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jakoby já viděl jen první dvě takže nevím, o jakém artu na konci tu je konkrétně řeč. Ale asi se chci zeptat, jakou máš definici artu ty, protože ta první je normální scenáristický cvičení o třech robotech na výletu po památkách na zkázu lidstva. Co je na tom "art"? :) Když už, tak to měla být vtipně natočená kousavá satira. To už mi artovější přišla ta druhá od Finchera, kde byla animace přece jen na vyšším levelu a i scénář byl o dost ambicióznější.

No každopádně těším se na zbytek, vypadá to na povedenější sérii než naposled.
828400
Jakoby já viděl jen první dvě takže nevím, o jakém artu na konci tu je konkrétně řeč. Ale asi se chci zeptat, jakou máš definici artu ty, protože ta první je normální scenáristický cvičení o třech robotech na výletu po památkách na zkázu lidstva. Co je na tom "art"? *:)* Když už, tak to měla být vtipně natočená kousavá satira. To už mi artovější přišla ta druhá od Finchera, kde byla animace přece jen na vyšším levelu a i scénář byl o dost ambicióznější. No každopádně těším se na zbytek, vypadá to na povedenější sérii než naposled.
828397
2 -1
reagovat

Billy the Kid

Michael Hirst presedlal z drakkarov a sekier na kone a kolty. Zatiaľ tri časti za mnou a spokojnosť, výborný hlavný predstaviteľ, nejaká tá streľba, solídna výprava. Ak máte radi westerny, toto je tretí seriálový zárez v tomto roku a opäť sa to dá pozerať.
828399
Michael Hirst presedlal z drakkarov a sekier na kone a kolty. Zatiaľ tri časti za mnou a spokojnosť, výborný hlavný predstaviteľ, nejaká tá streľba, solídna výprava. Ak máte radi westerny, toto je tretí seriálový zárez v tomto roku a opäť sa to dá pozerať.
Billy the Kid
4 0
reagovat
Vždyť se to dá dějově popsat jednou větou. Ale ok, chápu proč se vám to líbí a přeju vám to  :+

Nechápu to u první artove epizody z cizí planety. To byl fakt nabubřelý parodický výsměch.

Nic proti artu ale srovnejte si to s epizodou Blue Zima.
828397
Vždyť se to dá dějově popsat jednou větou. Ale ok, chápu proč se vám to líbí a přeju vám to  *:+* Nechápu to u první artove epizody z cizí planety. To byl fakt nabubřelý parodický výsměch. Nic proti artu ale srovnejte si to s epizodou Blue Zima.
3 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: duro
Souhlas. Minimálně nejlepší epizoda téhle série a jediná, která se nějak výrazně stylově i tematicky vymanila z šablonek zdivočelá technika/komando s příšerami/atmosférické něco s mimozemšťany.

Strašně už se to točí v kruhu, tentokrát mě bavil jenom Fincher a siréna (a krysy díky pointě).
828394
Souhlas. Minimálně nejlepší epizoda téhle série a jediná, která se nějak výrazně stylově i tematicky vymanila z šablonek zdivočelá technika/komando s příšerami/atmosférické něco s mimozemšťany. Strašně už se to točí v kruhu, tentokrát mě bavil jenom Fincher a siréna (a krysy díky pointě).
828386
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
Náhodou, ten rytier so sirénou je u mňa asi aj najlepšia epizóda celého seriálu. Hlavne kvôli tej "kamere", animácia na úplnom vrchole.
828386
Náhodou, ten rytier so sirénou je u mňa asi aj najlepšia epizóda celého seriálu. Hlavne kvôli tej "kamere", animácia na úplnom vrchole.
6 -1
reagují: the dark knight
reagovat
Na ten poslední díl se s kocovinou nedalo ani koukat. Bylo mi z toho ještě hůř a celkově mi to nakonec přišlo i prázdný. Jinak ale mnohem povedenější než druhý volume. 
828385
Na ten poslední díl se s kocovinou nedalo ani koukat. Bylo mi z toho ještě hůř a celkově mi to nakonec přišlo i prázdný. Jinak ale mnohem povedenější než druhý volume. 
828381
3 -2
reagovat
Ty dva artove díly s přehledem nejhorší. 
828381
Ty dva artove díly s přehledem nejhorší. 
1 -2
reagují: Godlike
reagovat

Love Death + Robots

Uplne super, zatim nejlepsi serie. Bez hluchych mist. Posledni dil je teda čistě artovy, ale ten styl je tak originální, ze jsem ho videl rad :+ Byl by to skvely videoklip.
828380
Uplne super, zatim nejlepsi serie. Bez hluchych mist. Posledni dil je teda čistě artovy, ale ten styl je tak originální, ze jsem ho videl rad *:+* Byl by to skvely videoklip.
Love Death + Robots
1 -1
reagovat
Sleduje to tady podle komentářů myslím ještě dost lidí - a mě to taky pořád dost baví.
Příběh a hlavně jeho myšlenkové podhoubí bylo zajímavější v první sérii, ale tady je zase víc času zkoumat tu planetu, kterou já hodně oceňuji - působí jako opravdu mimozemský svět ve kterém je spousta věcí mrazivě divných a dokáže překvapovat. Není to jen "Země s jinými texturami" jak to bohužel často ve sci-fi seriálech bývá.
828374
Sleduje to tady podle komentářů myslím ještě dost lidí - a mě to taky pořád dost baví. Příběh a hlavně jeho myšlenkové podhoubí bylo zajímavější v první sérii, ale tady je zase víc času zkoumat tu planetu, kterou já hodně oceňuji - působí jako opravdu mimozemský svět ve kterém je spousta věcí mrazivě divných a dokáže překvapovat. Není to jen "Země s jinými texturami" jak to bohužel často ve sci-fi seriálech bývá.
828312
4 -1
reagovat

The Old Man

Další bývalý tajný agent co se z důchodu vrací do akce - po Odenkirkovi to zkouší Jeff Bridges.
Ale zjevně na mnohem vážnější notě... a hodně se mi to líbí. Trailer.

Od autorů Black Sails podle knižní předlohy, první díl režíruje Jon Watts.
828373
Další bývalý tajný agent co se z důchodu vrací do akce - po Odenkirkovi to zkouší Jeff Bridges. Ale zjevně na mnohem vážnější notě... a hodně se mi to líbí. [url=https://www.youtube.com/watch?v=xDu1Q9r6HDo]Trailer. [/url]Od autorů Black Sails podle knižní předlohy, první díl režíruje Jon Watts.
The Old Man
4 -1
reagovat

Love, Death & Robots S03

Kompilace rychlých komentářů z ČSFD:

Three Robots: Exit Strategies
Tři robůtci se satirickými komentáři ohledně záníku lidstva z první série jsou zpět a opět jejich glosy na účet lidského pokolení pobaví. Dobrá úvodní epizoda.

Bad Travelling
Wow, jedna z nejlepší epizod celého seriálu. Stylizace, atmosféra a těžké gore. Na loď se dostane přerostlý krab s touhou po masu a je na posádce, jak se s tím vyrovná. Nic jsem o této epizodě nevěděl, ale jakmile se na konci objevilo jméno režiséra, tak vše docvaklo, a když jsem si našel i scénáristu, tak to docvaklo ještě více. Must see! 10/10

The Very Pulse of the Machine
Psychotická procházka po měsici Io. Je to sice hodně jednoduché, ale stylizace k tomu sedla a mělo to své kouzlo a určitý přesah. 7/10

Night of the Mini Dead
Zombie apocalypse jako zrychlená groteska, které odvypráví celovečerní děj nebo sérii během 5 minut stylizovaná jako modýlky města a všechny záběry jsou z povzdálí jako u her jako původní GTA apod. P.S. Chudáci tučňáci 8/10

Kill Team Kill
Team mariňáků dle toho největšího kliše bojuje proti obrovskému mechagrizzlymu. Neoriginální béčko, které nenudí, ale animací a scénářem
je to něco do TV na sobotní ráno. Pokud pominu to brutální gore :D 5/10

Swarm
Zajimavý nápad. Dobrá animace, ale konec mi přišel hodně utnutý a chci se dozvědět víc. Tohle je spíše takové promo na něco většího, než  plnohodnotný kraťas, který režíroval Tim Miller. 7/10

Mason's Rats
Žánrově podobné kraťasu Suits z první série dle mne. Farmář má problém s krysama ve stodole, které se trochu vyvinuly v primitivní kmen, tak nasadí moderní techniku na jejich likvidaci. Chuděry jsou brutálně masakrovány, aby si nakonec vydobily jeho respekt. 8/10

In Vaulted Halls Entombed
Opět jsem si potvrdil, že to CGI, co chce být nejblíže realitě mne povětšinou náměty baví nejvíce. Parta mariňáků a tajemná obří jeskynní
svatině a tam.. The Great Old One. Můj oblíbený H.P. Lovecraft v moderním podání. Škoda jen toho useknutého a rychlého konce. Chtěl jsem větší katarzi. 9/10

Jibaro
Na závěr něco, co se mi nelíbilo vůbec. Stylizace, divoká kamera, postavy. Prostě ne 3/10

Sumárum: Třetí série mi přišla celkem lepší, než druhá, která má očekávání nenaplnila. Zde je více povedených epizod a v podstatě kromě poslední jsou pro mne v té lepší půlce spektra.
828370
Kompilace rychlých komentářů z ČSFD: [b]Three Robots: Exit Strategies[/b] Tři robůtci se satirickými komentáři ohledně záníku lidstva z první série jsou zpět a opět jejich glosy na účet lidského pokolení pobaví. Dobrá úvodní epizoda. [b]Bad Travelling[/b] Wow, jedna z nejlepší epizod celého seriálu. Stylizace, atmosféra a těžké gore. Na loď se dostane přerostlý krab s touhou po masu a je na posádce, jak se s tím vyrovná. Nic jsem o této epizodě nevěděl, ale jakmile se na konci objevilo jméno režiséra, tak vše docvaklo, a když jsem si našel i scénáristu, tak to docvaklo ještě více. Must see! 10/10 [b]The Very Pulse of the Machine [/b] Psychotická procházka po měsici Io. Je to sice hodně jednoduché, ale stylizace k tomu sedla a mělo to své kouzlo a určitý přesah. 7/10 [b]Night of the Mini Dead[/b] Zombie apocalypse jako zrychlená groteska, které odvypráví celovečerní děj nebo sérii během 5 minut stylizovaná jako modýlky města a všechny záběry jsou z povzdálí jako u her jako původní GTA apod. P.S. Chudáci tučňáci 8/10 [b]Kill Team Kill [/b] Team mariňáků dle toho největšího kliše bojuje proti obrovskému mechagrizzlymu. Neoriginální béčko, které nenudí, ale animací a scénářem je to něco do TV na sobotní ráno. Pokud pominu to brutální gore :D 5/10 [b]Swarm[/b] Zajimavý nápad. Dobrá animace, ale konec mi přišel hodně utnutý a chci se dozvědět víc. Tohle je spíše takové promo na něco většího, než  plnohodnotný kraťas, který režíroval Tim Miller. 7/10 [b]Mason's Rats[/b] Žánrově podobné kraťasu Suits z první série dle mne. Farmář má problém s krysama ve stodole, které se trochu vyvinuly v primitivní kmen, tak nasadí moderní techniku na jejich likvidaci. Chuděry jsou brutálně masakrovány, aby si nakonec vydobily jeho respekt. 8/10 [b]In Vaulted Halls Entombed [/b] Opět jsem si potvrdil, že to CGI, co chce být nejblíže realitě mne povětšinou náměty baví nejvíce. Parta mariňáků a tajemná obří jeskynní svatině a tam.. The Great Old One. Můj oblíbený H.P. Lovecraft v moderním podání. Škoda jen toho useknutého a rychlého konce. Chtěl jsem větší katarzi. 9/10 [b]Jibaro[/b] Na závěr něco, co se mi nelíbilo vůbec. Stylizace, divoká kamera, postavy. Prostě ne 3/10 Sumárum: Třetí série mi přišla celkem lepší, než druhá, která má očekávání nenaplnila. Zde je více povedených epizod a v podstatě kromě poslední jsou pro mne v té lepší půlce spektra.
Love, Death & Robots S03
3 -3
reagovat
reaguje na: The Joker
To bylo naprosto dokonalý.:+
828363
To bylo naprosto dokonalý.*:+*
828356
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
to je krutý :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
828362
to je krutý *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D*
828360
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
holy shittt !!!! to bude masakr !!! 
828361
holy shittt !!!! to bude masakr !!! 
828340
1 0
reagovat

The Office

Tohle mě vždycky dostane. link
Dneska už by si podle mě na Daytime TV nikdo nelajznul :D
828360
Tohle mě vždycky dostane. https://youtu.be/xRXCip8nBSs  Dneska už by si podle mě na Daytime TV nikdo nelajznul *:D*
The Office
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
To je přesně to, co mě na Netflixu se.e. Ja se divam na seriály, protože se mi nechce dívat na dvouhodinový film...
828359
To je přesně to, co mě na Netflixu se.e. Ja se divam na seriály, protože se mi nechce dívat na dvouhodinový film...
828340
1 -1
reagovat

LD&R - Bad Travelling

Ostatni epizody me nezajimaji, ale tuhle reziroval Fincher dle scenare A. K. Walkera a proste je to dokonala ukazka, co by s animaci slo delat, kdyz by to nebyl nastroj ciste pro urvany studiovy animaky. 10/10
828356
Ostatni epizody me nezajimaji, ale tuhle reziroval Fincher dle scenare A. K. Walkera a proste je to dokonala ukazka, co by s animaci slo delat, kdyz by to nebyl nastroj ciste pro urvany studiovy animaky. [b]10/10[/b]
LD&R - Bad Travelling
5 0
reagují: Godlike
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se