Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14981 - 15000 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Imo prvni rada byla dokonala boure, u ty druhy neprisli se smysluplnym pribehem a treti je natazena bachorka. Pritom to nemusi byt nutne neco, co bude plnit stranky a stranky teorii na redditu. Uplne v pohode by "stacilo" neco ala Sberatel polibku, Sberatel kosti atd. Ale zaroven potrebuji vyraznyho rezisera plus herce jako treba Hugh Jackman. :)
829226
Imo prvni rada byla dokonala boure, u ty druhy neprisli se smysluplnym pribehem a treti je natazena bachorka. Pritom to nemusi byt nutne neco, co bude plnit stranky a stranky teorii na redditu. Uplne v pohode by "stacilo" neco ala Sberatel polibku, Sberatel kosti atd. Ale zaroven potrebuji vyraznyho rezisera plus herce jako treba Hugh Jackman. :)
829222
4 0
reagovat
On bol podľa mám problém aj v tom, že sa Pizzolatto začal trochu opakovať vo výstavbe príbehu a zvratmi - u tretej sezóny je to hlavne vidieť. 

Snáď noví scenáristi prijdu so sviežim nápadom. 
829225
On bol podľa mám problém aj v tom, že sa Pizzolatto začal trochu opakovať vo výstavbe príbehu a zvratmi - u tretej sezóny je to hlavne vidieť.  Snáď noví scenáristi prijdu so sviežim nápadom. 
829222
5 0
reagovat
Ty vado, ja jsem si celou dobu myslel, že bude hrát v další sérii Farga:D
829224
Ty vado, ja jsem si celou dobu myslel, že bude hrát v další sérii Farga*:D*
829222
1 0
reagovat
Hot take
Druhá série je lepší než první. :D
829223
Hot take Druhá série je lepší než první. *:D*
829222
4 -4
reagují: RidleyCrowe
reagovat

True Detective 4

Nejsem si jist, jestli je pro tu sérii to pravé ořechové v hlavní roli 60 letá Jodie Foster, která neměla 15 pořádnou roli v kvalitním filmu. 

Už 2 byla meh a 3 jsem nedokoukal a to mám Mahershalu Aliho hooodně rád. 

Škoda tu sérii takhle pohrbít, po první řadě se mluvilo málem o Pittovi a pak už to šlo jenom dolu. 
829222
Nejsem si jist, jestli je pro tu sérii to pravé ořechové v hlavní roli 60 letá Jodie Foster, která neměla 15 pořádnou roli v kvalitním filmu.  Už 2 byla meh a 3 jsem nedokoukal a to mám Mahershalu Aliho hooodně rád.  Škoda tu sérii takhle pohrbít, po první řadě se mluvilo málem o Pittovi a pak už to šlo jenom dolu. 
True Detective 4
4 -3
reagovat
reaguje na: Vincent
Nemas kolem sebe nejake male zviratko, ktere bys sikanoval svym backhandem? :D
829221
Nemas kolem sebe nejake male zviratko, ktere bys sikanoval svym backhandem? *:D*
829220
6 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kde bys mohl bejt kdyby ses trosku snazil, podivej se radsi na French Open :D
829220
Kde bys mohl bejt kdyby ses trosku snazil, podivej se radsi na French Open *:D*
829219
8 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Ty me taky neser. Jinak kdyby to tak bylo, koukám na Parks :D
829219
Ty me taky neser. Jinak kdyby to tak bylo, koukám na Parks *:D*
829218
9 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: TedGeorge
jsi dospělej, musíš si umět určit priority :D8)
829218
jsi dospělej, musíš si umět určit priority *:D**8)*
829217
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Proc musi doprdele v jednu chvili vyjit Bosch, Obi Wan a Stranger Things? Bosch devatej dil super, cliffhangeru na konci desitky se ale uz ted bojim :D
829217
Proc musi doprdele v jednu chvili vyjit Bosch, Obi Wan a Stranger Things? Bosch devatej dil super, cliffhangeru na konci desitky se ale uz ted bojim :D
3 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Stranger Things S04E01

Tak jsme dali první díl a zatím docela dobrý. Humor je, ale zatím ne otravnej a novej ansámbl super :+
829216
Tak jsme dali první díl a zatím docela dobrý. Humor je, ale zatím ne otravnej a novej ansámbl super *:+*
Stranger Things S04E01
2 0
reagovat

LD&R 3. Série

Fincher je jinde, o tom se nebudeme bavit, ale u mě vedou ty uvolněnější díly - miniatury (skvělý nápad) a krysí válka.
Jinak byl fajn ještě ten hypnotický na cizí planetě a předposlední s Cthulhu.
U Roje a medvěda jsem usinal. Poslední díl mi přišlo, že má tak 3 hodiny a fyzicky jsem u něj trpěl. 
829210
Fincher je jinde, o tom se nebudeme bavit, ale u mě vedou ty uvolněnější díly - miniatury (skvělý nápad) a krysí válka. Jinak byl fajn ještě ten hypnotický na cizí planetě a předposlední s [spoiler]Cthulhu[/spoiler]. U Roje a medvěda jsem usinal. Poslední díl mi přišlo, že má tak 3 hodiny a fyzicky jsem u něj trpěl. 
LD&R 3. Série
2 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Tvl už první díl? 8)
829193
Tvl už první díl? *8)*
829189
1 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ono se to nedá moc po prvním díle posoudit, protože to je hlavně seznamovani s novými postavami a těm starým se to vlastně moc nevěnuje. Je tam dost klišé a stereotypnich postav, ale vlastně mi to u tohoto typu seriálu nevadí. 
Ale prvních 10 minut a konec je hodně nepříjemný.
829192
Ono se to nedá moc po prvním díle posoudit, protože to je hlavně seznamovani s novými postavami a těm starým se to vlastně moc nevěnuje. Je tam dost klišé a stereotypnich postav, ale vlastně mi to u tohoto typu seriálu nevadí.  Ale prvních 10 minut a konec je hodně nepříjemný.
829190
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hele a jaký to je, ubrali na tý přestřelený komičnosti třetí řady?
829190
Hele a jaký to je, ubrali na tý přestřelený komičnosti třetí řady?
829189
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

Stranger Things 4x01

Já jsem ten návrat moc neprožíval, ale stačilo prvních deset minut a bylo to tam. Co do audiovizuální osmdesatkove pocty to nemá konkurenci. Vlastně málokterý originál Netflix seriál se tomu přibližuje. 
A jak jsem na tu délku nadával, tak si nakonec rád dám sedm filmových retro večerů.:+
Ale ten konec prvního dílu mě docela nas.al. Jedna jsem se platonicky zamiloval a druhak jsem doufal v beauty and freak romanci, protože ta chemie tam byla.
829189
Já jsem ten návrat moc neprožíval, ale stačilo prvních deset minut a bylo to tam. Co do audiovizuální osmdesatkove pocty to nemá konkurenci. Vlastně málokterý originál Netflix seriál se tomu přibližuje.  A jak jsem na tu délku nadával, tak si nakonec rád dám sedm filmových retro večerů.*:+* Ale ten [spoiler]konec prvního dílu mě docela nas.al. Jedna jsem se platonicky zamiloval a druhak jsem doufal v beauty and freak romanci, protože ta chemie tam byla.[/spoiler]
Stranger Things 4x01
2 0
reagují: RainMakeR, Kostěj
reagovat

Bosch finále

Fuj to je ale nechutnej cliffhanger.

Jinak vlastně taková průměrná série Bosche, což je ale oproti zbytku pole furt nadprůměrná 7-8/10 zábava.
829187
Fuj to je ale nechutnej cliffhanger. Jinak vlastně taková průměrná série Bosche, což je ale oproti zbytku pole furt nadprůměrná 7-8/10 zábava.
Bosch finále
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Čo sa týka Deborah Chow, tak ja napríklad veľmi fandím ženským režisérkam a verím, že jedna z nich raz natočí niečo rovnako dobré ako ich mužskí kolegovia.
829179
Čo sa týka Deborah Chow, tak ja napríklad veľmi fandím ženským režisérkam a verím, že jedna z nich raz natočí niečo rovnako dobré ako ich mužskí kolegovia.
829154
8 -1
reagovat
U mňa v súboji Obi-Wan proti Stranger Things víťazí finále Boscha. :D

ST vážne až po Titusovi a Ewanovi...
829178
U mňa v súboji Obi-Wan proti Stranger Things víťazí finále Boscha. *:D* ST vážne až po Titusovi a Ewanovi...
829151
4 0
reagovat
reaguje na: MarvinP
Druhá byla myslím lepší.

Nicméně já na to koukal stejně hlavně díky loutce. :D
829176
Druhá byla myslím lepší. Nicméně já na to koukal stejně hlavně díky loutce. *:D*
829157
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se