Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14681 - 14700 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Ja mám rád Charlesa. Ten bol tak krásne arogantný a povýšenecky ale zároveň dokázal byť aj milý a citlivý... 
817332
Ja mám rád Charlesa. Ten bol tak krásne arogantný a povýšenecky ale zároveň dokázal byť aj milý a citlivý... 
817314
4 0
reagují: SeldomSeen, (=LIFTY=)
reagovat

Finále

Ja som mal rád tiež všetky postavy a videl som všetky časti aspoň 5x, celé roky som to pozerával na JOJke alebo na Prime ráno alebo poobede keď to išlo, ale buď som finále nikdy nestihol alebo ho vôbec nevysielali, každopádne keď som ho videl tak to bol taký doják, že už ho v živote nikdy nechcem vidieť, bolo to dokonalé, o parník to predbehlo u mňa aj Vinnetuovu smrť, ktorú som videl v deviatich rokoch a ktorá ukončila moje "filmové detstvo". To finále malo všetko, všetky dejové linky krásne uzatvorené, z hľadiska top 5 finále (filmy i seriály) je to jednoznačne na 1. mieste.
817330
Ja som mal rád tiež všetky postavy a videl som všetky časti aspoň 5x, celé roky som to pozerával na JOJke alebo na Prime ráno alebo poobede keď to išlo, ale buď som finále nikdy nestihol alebo ho vôbec nevysielali, každopádne keď som ho videl tak to bol taký doják, že už ho v živote nikdy nechcem vidieť, bolo to dokonalé, o parník to predbehlo u mňa aj Vinnetuovu smrť, ktorú som videl v deviatich rokoch a ktorá ukončila moje "filmové detstvo". To finále malo všetko, všetky dejové linky krásne uzatvorené, z hľadiska top 5 finále (filmy i seriály) je to jednoznačne na 1. mieste.
Finále
817314
2 -1
reagovat
Já měl rád všechny. :)
817329
Já měl rád všechny. *:)*
4 0
reagovat
Já měl vždycky rád Blakea.
817323
Já měl vždycky rád Blakea.
817314
6 0
reagovat

Andy inspirativní otázka

Tři nejlepší postavy z M*A*S*H*e
1. Hawkeye (tady není o čem)
2. Radar (neznám nikoho, kdo by tu postavu neměl rád)
3. Frank "Kuní xicht" (ultimátní "zaporak", jehož daber si podobnou roli zopakoval v Hospodě)

Bonus - Klinger - Na jeho pokus sníst celý džíp nikdy nezapomenu:D

Tak a teď mám taky chuť si to dát od začátku. V českém dabingu.
817314
Tři nejlepší postavy z M*A*S*H*e 1. Hawkeye (tady není o čem) 2. Radar (neznám nikoho, kdo by tu postavu neměl rád) 3. Frank "Kuní xicht" (ultimátní "zaporak", jehož daber si podobnou roli zopakoval v Hospodě) Bonus - Klinger - Na jeho pokus sníst celý džíp nikdy nezapomenu*:D* Tak a teď mám taky chuť si to dát od začátku. V českém dabingu.
Andy inspirativní otázka
11 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
:+:+:+
817309
*:+**:+**:+*
817308
1 -1
reagovat
Jak jste tady zmínili nedávno Newsroom - před lety jsem viděl asi díl, dva, teď to doháním. Trošku jsem měl problém s Mackenzie a Meg, ale obecně - i když tam je třeba „jen“ scéna, kde si dva lidé povídají, nejde se od toho odtrhnout, je to skvělý :+
817308
Jak jste tady zmínili nedávno Newsroom - před lety jsem viděl asi díl, dva, teď to doháním. Trošku jsem měl problém s Mackenzie a Meg, ale obecně - i když tam je třeba „jen“ scéna, kde si dva lidé povídají, nejde se od toho odtrhnout, je to skvělý *:+*
9 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

The Book of Boba Fett S01E05

Kluci a holky, vy jste tady tomu udělali obrovský hype a já jsem čekal, něco ultimátního. Dostal velmi dobrý díl, který patří k tomu lepšímu z Mandaloriana a k tomu nejlepšímu z Fetta. Šlape to moc dobře a některé věci mi udělali velkou radost, ale kvůli Vašim reakcím jsem čekal trochu více. 8/10
817304
Kluci a holky, vy jste tady tomu udělali obrovský hype a já jsem čekal, něco ultimátního. Dostal velmi dobrý díl, který patří k tomu lepšímu z Mandaloriana a k tomu nejlepšímu z Fetta. Šlape to moc dobře a některé věci mi udělali velkou radost, ale kvůli Vašim reakcím jsem čekal trochu více. [b]8/10[/b]
The Book of Boba Fett S01E05
8 0
reagovat

Space force

Trailer na 2. Sérii je boží. Já se bál že to zářízli. Hit me! 
817289
Trailer na 2. Sérii je boží. Já se bál že to zářízli. Hit me! 
Space force
3 0
reagovat

All of Us Are Dead E01

Aj ked to neprinasa nic nove tak zatial je to perfektna zalezitost na odreagovanie so sympatickymi postavami. Dost to pripomina Train to Busan.

Len to postavanie, zazeranie a zamrzanie studentov ked sa na nich ruti zombie je riadne dumb.
817286
Aj ked to neprinasa nic nove tak zatial je to perfektna zalezitost na odreagovanie so sympatickymi postavami. Dost to pripomina Train to Busan. Len to postavanie, zazeranie a zamrzanie studentov ked sa na nich ruti zombie je riadne dumb.
All of Us Are Dead E01
3 0
reagovat

The Gilded Age

US spin-off prequel k Downton Abbey a první díl mě bavil. Casting je výborný, Fellowes si dal záležet na postavách a evidentně se na ničem nešetřilo.  
817285
US spin-off prequel k Downton Abbey a první díl mě bavil. Casting je výborný, Fellowes si dal záležet na postavách a evidentně se na ničem nešetřilo.  
The Gilded Age
4 -1
reagují: verbst
reagovat
Tvzone článek o úmrtích v Ordinaci:+
817283
Tvzone článek o úmrtích v Ordinaci*:+*
9 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Upřímně se obrň trpělivostí u prvních asi 7 dílů 9. řady. Ale nic horšího než Get the Girl nepřijde, neboj :D
817274
Upřímně se obrň trpělivostí u prvních asi 7 dílů 9. řady. Ale nic horšího než Get the Girl nepřijde, neboj *:D*
817264
3 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Když, jsem to psal tak jsem si uvědomil, že na to koukáš a snažil jsem se vyhnout spoilerům. 
817264
Když, jsem to psal tak jsem si uvědomil, že na to koukáš a snažil jsem se vyhnout spoilerům. 
817259
7 0
reagují: Jardus
reagovat
Přestože to tu mnozí znají zpaměti, díky, že nespoileruješ :+ Pořád jsem teprve u 3. série. :D
817259
Přestože to tu mnozí znají zpaměti, díky, že nespoileruješ *:+* Pořád jsem teprve u 3. série. *:D*
817252
7 0
reagují: hroubek
reagovat
Jestli Ti sedne Ellie, tak pak po tomhle skoč rovnou na The Unbreakable Kimmy Schmidt. To bylo tak strašně krásně random a ona to celý táhla. Mně to sedlo velmi.
817256
Jestli Ti sedne Ellie, tak pak po tomhle skoč rovnou na The Unbreakable Kimmy Schmidt. To bylo tak strašně krásně random a ona to celý táhla. Mně to sedlo velmi.
817252
3 -1
reagovat

The Office S08

Mrzí mě, že to musím napsat, ale osmá řada je o dost slabší, než předchozí dvě tři řady. Je hodně znát, že chybí konkrétní postava, která dokázala některé vtipy a scény dotáhnou ke komediální genialitě. Mnohem více prostoru dostává Andy a Erin (Ellie Kemper je zde boží a já si jí zamiloval, jelikož svou postavu zahrála skvěle). Hodně pozornosti si pro sebe ukradne velmi dobrý James Spader se svými hlášky a chováním. I přes pár slabších dílů jsem stále hodně spokojený a počítám, že v poslední řadě ukápnou slzičky. 7,5-8/10
817252
Mrzí mě, že to musím napsat, ale osmá řada je o dost slabší, než předchozí dvě tři řady. Je hodně znát, že chybí konkrétní postava, která dokázala některé vtipy a scény dotáhnou ke komediální genialitě. Mnohem více prostoru dostává Andy a Erin (Ellie Kemper je zde boží a já si jí zamiloval, jelikož svou postavu zahrála skvěle). Hodně pozornosti si pro sebe ukradne velmi dobrý James Spader se svými hlášky a chováním. I přes pár slabších dílů jsem stále hodně spokojený a počítám, že v poslední řadě ukápnou slzičky. [b]7,5-8/10[/b]
The Office S08
3 0
reagují: Cinefil, verbst
reagovat

BF 4 a 5

Ale jako proč ne? 5 díl opravdu topka celé série. Zatím. Potenciál to má. Ashoka má mít tak svůj seriál takže by se to mělo krásné propojovat. Mají to dobře rozjetý. Už jen aby překecali Forda a Hamilla do cameo roli a budeme stříkat radostí 
Xwingy jsou prostě nejvíc cool stíhačky v celým vesmírným universu.
817206
Ale jako proč ne? 5 díl opravdu topka celé série. Zatím. Potenciál to má. Ashoka má mít tak svůj seriál takže by se to mělo krásné propojovat. Mají to dobře rozjetý. Už jen aby překecali Forda a Hamilla do cameo roli a budeme stříkat radostí  Xwingy jsou prostě nejvíc cool stíhačky v celým vesmírným universu.
BF 4 a 5
4 -1
reagovat
Analýza celosvětově nejžádanějších/nejpopulárnějších televizních seriálů napříč VOD a sítěmi za rok 2021. 
817173
[url=https://www.parrotanalytics.com/announcements/anime-and-asian-series-dominate-4th-annual-global-tv-demand-awards/]Analýza[/url] celosvětově nejžádanějších/nejpopulárnějších televizních seriálů napříč VOD a sítěmi za rok 2021. 
2 -1
reagovat

Bobba fet

To je skôr Mandalorian s03e00 :D
817160
To je skôr Mandalorian s03e00 *:D*
Bobba fet
5 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist