Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14701 - 14720 Napsat příspěvek

Boba Fett

Předchozí dva díly jsem musel z nudy proklikat, ale tohle byl fakt dobrý díl... možná proto, že tam Boba Fett vůbec není  :D
817150
Předchozí dva díly jsem musel z nudy proklikat, ale tohle byl fakt dobrý díl... možná proto, že [spoiler]tam Boba Fett vůbec není  [/spoiler]*:D*
Boba Fett
4 0
reagovat

Bobůvfet

Tvl co to tu čtu za hypetrain? Já neviděl ani minulej díl ještě. 8):D
817149
Tvl co to tu čtu za hypetrain? Já neviděl ani minulej díl ještě. *8)**:D*
Bobůvfet
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Tak trochu je :D 
Fanoušci Epizody 1 z tohohle dílu Mandaloriana (to není překlep) budou mít erekci
817145
[spoiler]Tak trochu je *:D*  Fanoušci Epizody 1 z tohohle dílu Mandaloriana (to není překlep) budou mít erekci[/spoiler]
817144
7 0
reagovat
reaguje na: HAL
myslíš to obrazně, nebo je tam podracing scéna? (Na této odpovědi závisí jestli to neuvidím nikdy nebo uvidím ještě dneska)
817144
myslíš to obrazně, nebo je tam podracing scéna? (Na této odpovědi závisí jestli to neuvidím nikdy nebo uvidím ještě dneska)
817137
4 0
reagují: HAL
reagovat

The Book of Boba Fett Chapter 5: Return of the Mandalorian

Ty pi*o...! Tak to je jinej level fanservicu! Ale když ono to tak dobře funguje! :D:+8)

P. S.: Nejlepší droid ever se vrací! (I když to formálně není on.)
817142
Ty pi*o...! Tak to je jinej level fanservicu! Ale když ono to tak dobře funguje! *:D**:+**8)* P. S.: [url=https://preview.redd.it/tecu5ii3vzd81.png?width=1916&format=png&auto=webp&s=3104ab9a5a1d6bab1222056520f7b34b52e40605]Nejlepší droid ever se vrací![/url] (I když to formálně není on.)
The Book of Boba Fett Chapter 5: Return of the Mandalorian
4 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Je to pravda. Ale na konci tam padne jeho jméno! :D
817140
[spoiler]Je to pravda. Ale na konci tam padne jeho jméno! *:D*[/spoiler]
817139
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Je pravda ze v celem dilu nebyl Boba Fett? 
WTF? :D
817139
[spoiler]Je pravda ze v celem dilu nebyl Boba Fett?  [/spoiler]WTF? *:D*
817137
4 0
reagují: HAL
reagovat

Boba Fett

Now this is podracing! :o:+

O režijních schopnostech Bryce Dallas Howard jsem měl po jejím prvním pokusu u Mandaloriana měl jisté pochybnosti (točila díl Sanctuary - tu parafrázi na Sedm Samurajů), ale tohle byla paráda. Takhle měla sakra vypadat sequelová trilogie - nádherný fanservis, ale pořád posun někam dál a s originálními nápady. To nové prostředí je boží a chci celý seriál který se bude odehrávat jen tam.
817137
Now this is podracing! *:o**:+* O režijních schopnostech Bryce Dallas Howard jsem měl po jejím prvním pokusu u Mandaloriana měl jisté pochybnosti (točila díl Sanctuary - tu parafrázi na Sedm Samurajů), ale tohle byla paráda. Takhle měla sakra vypadat sequelová trilogie - nádherný fanservis, ale pořád posun někam dál a s originálními nápady. To nové prostředí je boží a chci celý seriál který se bude odehrávat jen tam.
Boba Fett
10 0
reagují: Gonzi, speta.jr
reagovat

Archive 81

Nakonec spokojenost. Mix hororu, found footage, sci-fi a... ?fantasy? s bonusem ve forme vyznani lasky ke starym formatum. Popravde bych byl radsi, pokud by druhá řada nebyla, je to sice otevrene, ale ktery horor neni?
817136
Nakonec spokojenost. Mix hororu, found footage, sci-fi a... ?fantasy? s bonusem ve forme vyznani lasky ke starym formatum. Popravde bych byl radsi, pokud by druhá řada nebyla, je to sice otevrene, ale ktery horor neni?
Archive 81
2 -1
reagovat

Boba Fett

Fakjééééééé!!! :D:+:+:+

Že bude celá epizóda... ehm, toto... to som fakt nečakal. Áno, triešti to konzistentnosť seriálu, ale cool faktor pre SW fanov práve prerazil strop. Plus záverečná veta budí úžasné predstavy o budúcej časti.
817125
Fakjééééééé!!! *:D**:+**:+**:+* Že bude celá epizóda... ehm, toto... to som fakt nečakal. Áno, triešti to konzistentnosť seriálu, ale cool faktor pre SW fanov práve prerazil strop. Plus záverečná veta budí úžasné predstavy o budúcej časti.
Boba Fett
10 -1
reagovat
Oukej, uznávam, nakupujem síce komiksy na kilá, ale hlavne európske veci a klasiky, superhrdinské veci vôbec a americkú scénu málo. :) Samozrejme, Kirkmana, Ellisa alebo Aarona (Skalpy sú super) poznám, ale v mojom veku mám proste širší časový záber v tom, čo považujem za moderný komiks, takže Ennis, Mignola alebo Moore sú u mňa ešte stále hviezdy súčasnosti. :D
817124
Oukej, uznávam, nakupujem síce komiksy na kilá, ale hlavne európske veci a klasiky, superhrdinské veci vôbec a americkú scénu málo. :) Samozrejme, Kirkmana, Ellisa alebo Aarona (Skalpy sú super) poznám, ale v mojom veku mám proste širší časový záber v tom, čo považujem za moderný komiks, takže Ennis, Mignola alebo Moore sú u mňa ešte stále hviezdy súčasnosti. *:D*
9 -1
reagovat
reaguje na: connor
Jj, presne takhle jsem to myslel. ;) Frank Miller, Alan Moore jsou treba ikony comicsu, ale jejich vrchol byl v 80s/90s a to je jiz hezkou radku let a me fakt divi, jak je tady odmitano ze lidi starnou a proste v tom umeleckem svete ztraci na vyznamu a v jeden moment uz proste nemaji co rict. Neni to zadny sokujici nazor, takze moc tomu nerozumim a je to tady po x-te. :/
817113
Jj, presne takhle jsem to myslel. ;) Frank Miller, Alan Moore jsou treba ikony comicsu, ale jejich vrchol byl v 80s/90s a to je jiz hezkou radku let a me fakt divi, jak je tady odmitano ze lidi starnou a proste v tom umeleckem svete ztraci na vyznamu a v jeden moment uz proste nemaji co rict. Neni to zadny sokujici nazor, takze moc tomu nerozumim a je to tady po x-te. :/
817101
10 -2
reagovat
Dnes jsou comicsove hvezdy King, Zdarsky, Murphy a x dalsich jmen. Jestli je nekdo ale zaseknuty 15-20 let zpatky... Tak videt je to tady stale i u filmu a reziseru jako Bay, Emmerich atd. Nebo kdyz si nekteri cvrnknou z drahyho CG blockbusteru no. 11853. Ale jinak o tyhle diskuze tocici se v kruhu moc nestojim, ale je treba trochu vnimat plynouci cas a ne se zaseknout nazorove v nejakym momentu a pak se jiz nehnout ani o milimetr.
817112
Dnes jsou comicsove hvezdy King, Zdarsky, Murphy a x dalsich jmen. Jestli je nekdo ale zaseknuty 15-20 let zpatky... Tak videt je to tady stale i u filmu a reziseru jako Bay, Emmerich atd. Nebo kdyz si nekteri cvrnknou z drahyho CG blockbusteru no. 11853. Ale jinak o tyhle diskuze tocici se v kruhu moc nestojim, ale je treba trochu vnimat plynouci cas a ne se zaseknout nazorove v nejakym momentu a pak se jiz nehnout ani o milimetr.
2 -2
reagovat
Zrovna ten Ennis prave napisal ovela lepsieho Peacmakera nez je serial alebo film (A vlastne aj skveleho Batmana) :+ Inak je ale pravda, ze on a ani Mark Millar (stale ale lepsie nez dedo Frank Miller) uz okrem kratkych miniserii nedokazu napisat nic ine. Ich mena stale nieco znamenaju a nie su zabudnuti ale sucasnost uz patri inym autorom.
817108
Zrovna ten Ennis prave napisal ovela lepsieho Peacmakera nez je serial alebo film (A vlastne aj skveleho Batmana) *:+* Inak je ale pravda, ze on a ani Mark Millar (stale ale lepsie nez dedo Frank Miller) uz okrem kratkych miniserii nedokazu napisat nic ine. Ich mena stale nieco znamenaju a nie su zabudnuti ale sucasnost uz patri inym autorom.
2 -1
reagovat
reaguje na: duro
No minimálně Millar je dneska hodně vyčpělý. A vlastně bych řekl, že i Ennis. Asi takhle to Joker myslel.
A k těm současným komiksovým autorům, kteří lehce dorovnají a často i překonávají Millara určitě a Ennise minimálně v současnosti taky -  Robert Kirkman je podle mě někde úplně jinde (v tom, jaké nemilosrdné, brutální a přitom uvěřitelné, emotivní, dialogově bravurní příběhy dokáže psát.. bez toho, aniž by to působilo po celou dobu jako samoúčelná masturbace nikdy nevyzrálého jedince, co zůstal v emo fázi, jak to často bývá u Millara i Ennise), stejně tak Rick Remender, Greg Rucka, Jonathan Hickman, Jason Aaron a další (např. Warren Ellis, nevím, jak na tom je v současnosti Ed Brubaker).
Jinak kdo chce skutečně parádní dekonstrukci Supermana a superhrdinů (místo The Boys) by si měl přečíst Irredeemable (a případně i spin-off Incorruptible) od Marka Waida. Skvělé superhrdinské komiksy píšou v současnosti i Scott Snyder, Donny Cates nebo Al Ewing. 
817101
No minimálně Millar je dneska hodně vyčpělý. A vlastně bych řekl, že i Ennis. Asi takhle to Joker myslel. A k těm současným komiksovým autorům, kteří lehce dorovnají a často i překonávají Millara určitě a Ennise minimálně v současnosti taky -  Robert Kirkman je podle mě někde úplně jinde (v tom, jaké nemilosrdné, brutální a přitom uvěřitelné, emotivní, dialogově bravurní příběhy dokáže psát.. bez toho, aniž by to působilo po celou dobu jako samoúčelná masturbace nikdy nevyzrálého jedince, co zůstal v emo fázi, jak to často bývá u Millara i Ennise), stejně tak Rick Remender, Greg Rucka, Jonathan Hickman, Jason Aaron a další (např. Warren Ellis, nevím, jak na tom je v současnosti Ed Brubaker). Jinak kdo chce skutečně parádní dekonstrukci Supermana a superhrdinů (místo The Boys) by si měl přečíst Irredeemable (a případně i spin-off Incorruptible) od Marka Waida. Skvělé superhrdinské komiksy píšou v současnosti i Scott Snyder, Donny Cates nebo Al Ewing. 
817099
8 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
Napísať, že Millar a Ennis už dnes nič neznamenajú, je dosť veľká buznovina. Vážne, kto ich zo súčasných komiks tvorcov akože zatlačil do zabudnutia?
817099
Napísať, že Millar a Ennis už dnes nič neznamenajú, je dosť veľká buznovina. Vážne, kto ich zo súčasných komiks tvorcov akože zatlačil do zabudnutia?
817021
10 -2
reagují: connor
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Presne, aj keby v tých 50 minútach nebolo ani hovno (akože je, je to také low budget, ale smršť hlášok a dobrých nápadov), tak už len tá tanečná znelka mi dá pocit, že som videl niečo omnoho lepšie ako 90% iných seriálov, najmä tých komiksových.
817098
Presne, aj keby v tých 50 minútach nebolo ani hovno (akože je, je to také low budget, ale smršť hlášok a dobrých nápadov), tak už len tá tanečná znelka mi dá pocit, že som videl niečo omnoho lepšie ako 90% iných seriálov, najmä tých komiksových.
817094
8 -3
reagovat

Peacemaker

Je to pecka, která si s MCU seriály vytírá Cenovu namakanou řiť. No homo. 

takhle jsem se u seriálu nezasmál dlouho. Začnu nabírat už u znělky a nepřestanu do konce. 

Černoška je 100% Gunnův trolling. 
817094
Je to pecka, která si s MCU seriály vytírá Cenovu namakanou řiť. No homo.  takhle jsem se u seriálu nezasmál dlouho. Začnu nabírat už u znělky a nepřestanu do konce.  Černoška je 100% Gunnův trolling. 
Peacemaker
8 -4
reagují: duro
reagovat
Inbetweeners > How not to life your life
817091
Inbetweeners > How not to life your life
5 0
reagovat
Hadat se o sitcomech a nezmínit How not to live your life je skoro na kriminal
817088
Hadat se o sitcomech a nezmínit How not to live your life je skoro na kriminal