Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14641 - 14660 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Já se to před pár měsíci snažil nakoukat a moc se to nedalo. Škoda, některé díly byly kino áčkové. Ale někdy uf, i na televizi málo a někdy u druhého třetího dílu jsem to zabodnul. :)
818661
Já se to před pár měsíci snažil nakoukat a moc se to nedalo. Škoda, některé díly byly kino áčkové. Ale někdy uf, i na televizi málo a někdy u druhého třetího dílu jsem to zabodnul. :)
818660
3 -2
reagují: duro
reagovat
Na inú tému - počúvam k písaniu soundtracky z Mladého Indianu Jonesa a sú to skvostné záležitosti. Hlavne tie časti, ktoré zložil Joel McNeely, napríklad hudba k časti Phantom Train of Doom je možno aj nápaditejšia a zábavnejšia než to, čo na staré kolená skladá pán Williams.
818660
Na inú tému - počúvam k písaniu soundtracky z Mladého Indianu Jonesa a sú to skvostné záležitosti. Hlavne tie časti, ktoré zložil Joel McNeely, napríklad hudba k časti Phantom Train of Doom je možno aj nápaditejšia a zábavnejšia než to, čo na staré kolená skladá pán Williams.
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ale veď samozrejme! Boha už. :D Ja som to predsa najprv napísal len ako taký fórik a žmurknutie, že možno to iba starecky nechápeme, lebo mám doma dôkaz, že istí diváci sú tými Mandoverse seriálmi nadšení, podobne ako to bolo pri prequeloch. Ty si z toho vyrobil, že porovnávam Fetta s Epizódou I. a teraz tu z toho ešte rozvíjaš tieto samozrejmosti. Mier!

Ešte som si spomenul, ako všetci zo začiatku tyčkovali na Clone Wars, hlavne ten film a spočiatku aj seriál. Dnes je z toho milovaná a dôležitá súčasť kánonu a trebárs Ahsoka sa pohybuje na popredných miestach medzi obľúbenými rytiermi Jedi. Tak si nechávam priestor na to, že aj Mando a Boba bez ohľadu na svoje nedostatky budú zrejme obľúbenou súčasťou kánonu a dôležitými míľnikmi v celkovej ságe. A možno nie, ja neviem, len som tu predostieral, ako sa menia generácie divákov SW a ich vnímanie celej ságy.
818658
Ale veď samozrejme! Boha už. *:D* Ja som to predsa najprv napísal len ako taký fórik a žmurknutie, že možno to iba starecky nechápeme, lebo mám doma dôkaz, že istí diváci sú tými Mandoverse seriálmi nadšení, podobne ako to bolo pri prequeloch. Ty si z toho vyrobil, že porovnávam Fetta s Epizódou I. a teraz tu z toho ešte rozvíjaš tieto samozrejmosti. Mier! Ešte som si spomenul, ako všetci zo začiatku tyčkovali na Clone Wars, hlavne ten film a spočiatku aj seriál. Dnes je z toho milovaná a dôležitá súčasť kánonu a trebárs Ahsoka sa pohybuje na popredných miestach medzi obľúbenými rytiermi Jedi. Tak si nechávam priestor na to, že aj Mando a Boba bez ohľadu na svoje nedostatky budú zrejme obľúbenou súčasťou kánonu a dôležitými míľnikmi v celkovej ságe. A možno nie, ja neviem, len som tu predostieral, ako sa menia generácie divákov SW a ich vnímanie celej ságy.
818632
7 0
reagují: do_Od
reagovat
Ještě k Reacherovi se vrátím:

Je to stejně stupidní a bezmyšlenkovitě zábavné jako předloha... takže vlastně dobrá adaptace. A jak jsou zbytečně dlouhé i ty knihy, tak stejným neduhem trpí i tohle - pořád bezbolestně stravitelná jednohubka, ale větší nahuštěnost do míň dílů by tomu jen prospěla.

Cruise každopádně dokázal dostat Reachera ve svém filmu do o dost větších výšin, i když je to trpaslík, a vůbec mnohem víc normální člověk než Reacher tady - který je tak dokonalý že nejspíš dokáže i chodit po vodě a léčit rakovinu dotekem. Ne že by lidi léčil, on je místo toho zvesela fraguje a to takovým stylem že to místy připomíná až Coenovky, což je hezké.

A tenhle Reacher má zas jako sidekicka Guillermo z What We Do in the Shadows a roztomilou a evidentně velmi nadrženou policajtku, takže taky dobrý. 7/10

EDIT: Právě jsem zjistil že Cruise natočil se Zwickem i zřejmě mnohem horší dvojku. LOL, to jsem úplně vytěsnil.
818635
Ještě k [b]Reacherovi [/b]se vrátím: Je to stejně stupidní a bezmyšlenkovitě zábavné jako předloha... takže vlastně dobrá adaptace. A jak jsou zbytečně dlouhé i ty knihy, tak stejným neduhem trpí i tohle - pořád bezbolestně stravitelná jednohubka, ale větší nahuštěnost do míň dílů by tomu jen prospěla. Cruise každopádně dokázal dostat Reachera ve svém filmu do o dost větších výšin, i když je to trpaslík, a vůbec mnohem víc normální člověk než Reacher tady - který je tak dokonalý že nejspíš dokáže i chodit po vodě a léčit rakovinu dotekem. Ne že by lidi léčil, on je místo toho zvesela fraguje a to takovým stylem že to místy připomíná až Coenovky, což je hezké. A tenhle Reacher má zas jako sidekicka Guillermo z What We Do in the Shadows a roztomilou a evidentně velmi nadrženou policajtku, takže taky dobrý. 7/10 EDIT: Právě jsem zjistil že Cruise natočil se Zwickem i zřejmě mnohem horší dvojku. LOL, to jsem úplně vytěsnil.
3 -2
reagovat
"ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem"
To je ale půlka seriálu a další čtvrtinu zabírá Mando ;)

Ta nekonzistence kvality Fettovi ubližuje hodně, ale vyčítat mu zrovna blbosti v ději s odkazováním se na E1... no nevím :D 
Akorát u E1 a E2 se ty hrozné hovadiny v nich rozebírají už přes dvacet let, tak už to vyvanulo, plus to tehdy zakrylo okouzlení technologií což ti teď televize nedá. A jsou v nich momenty které jsou bez debaty boží. Jenže, ono se snadno nostalgicky vzpomíná na bitku s Maulem, ale vedle ní tam probíhalo i retardované blbnutí Gunganů s Droidy, nebo ve dvojce zas arkádová hopsačka v droid factory. 

Btw ze zpětného pohledu mě na prequelech nejvíc štve to že se Lucas nedokázat rozhodnout jestli chce točit pro děti, a nebo pro dospělé. A tak jsou tam Gungani, prdění a romance primitivní až to bolí, a vedle toho se dlouze řeší politika, válka a fašismus. Je to škoda.
818634
"ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem" To je ale půlka seriálu a další čtvrtinu zabírá Mando *;)* Ta nekonzistence kvality Fettovi ubližuje hodně, ale vyčítat mu zrovna blbosti v ději s odkazováním se na E1... no nevím *:D*  Akorát u E1 a E2 se ty hrozné hovadiny v nich rozebírají už přes dvacet let, tak už to vyvanulo, plus to tehdy zakrylo okouzlení technologií což ti teď televize nedá. A jsou v nich momenty které jsou bez debaty boží. Jenže, ono se snadno nostalgicky vzpomíná na bitku s Maulem, ale vedle ní tam probíhalo i retardované blbnutí Gunganů s Droidy, nebo ve dvojce zas arkádová hopsačka v droid factory.  [spoiler]Btw ze zpětného pohledu mě na prequelech nejvíc štve to že se Lucas nedokázat rozhodnout jestli chce točit pro děti, a nebo pro dospělé. A tak jsou tam Gungani, prdění a romance primitivní až to bolí, a vedle toho se dlouze řeší politika, válka a fašismus. Je to škoda.[/spoiler]
818539
5 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Postava Ruby je IMHO jedno z mála pozitiv. Maeve se točí pořád v kruhu, někomu věří, ten ji zradí. S Otisem také pořád dokola, neustálý build up, který nikam nevede. A zápletka se stáží v zahraničí je v podstatě to samé jako ve druhé řadě s quiz teamem. Přijde mi, že scénaristé si s ní absolutně neví rady.
818633
Postava Ruby je IMHO jedno z mála pozitiv. Maeve se točí pořád v kruhu, někomu věří, ten ji zradí. S Otisem také pořád dokola, neustálý build up, který nikam nevede. A zápletka se stáží v zahraničí je v podstatě to samé jako ve druhé řadě s quiz teamem. Přijde mi, že scénaristé si s ní absolutně neví rady.
818631
1 -1
reagovat
Dlouho jsem nevěděl jak na to reagovat, protože mám trochu pocit, že tě zrovna tady a teď chápu víc, než se chápeš sám :D:D:D

"I sračka si najde své diváky" a "někomu se to může strašně moc líbit" platí úplně o všem.
"Nechápeme to jako staří mazáci" / "nejsme cílovka" platí u otázek vkusu, ne kvality.

Pročež se nabízí otázka, proč to píšeš.
IMHO je to vnitřní rozpor, protože to objektivně vnímáš jako sračku, ale subjektivně se rád koukáš na SW vesmír a megasubjektivně jsi nadšený, že máš něco na co se můžeš dívat s dcerou :+ (ta má má teprve 9. měsíců, takže zatím jen tiše závidím ;)). To tě pak trochu žene k jisté "obhajobě bokem", kdy za "je to sračka" druhým dechem dodáš "ale někomu se to líbí".
Mno a já pak cítím, že to trochu podrývá tvoji negativní kritiku a zbytečně reaguju, protože mě pro změnu vytriggerovala EP1, kterou tady hájím kudy chodím a tedy mě to přirovnání, jakkoli okrajové, uráží :D.

Čímž chci říct, že je to jen klasická ztráta nuancí mezi klávesnicí a monitorem ?)

PS: tenhle koment jsem nevěděl jak postavit cca hodinu, takže až si jej během 10s přečteš a pochopíš úplně jinak než jsem zamýšlel, tak mě nasereš :D

PPS: část o tom, že jsem Wild Wild West viděl ve 12 a bavilo mě to jsem vypustil úplně. Ale viděl. A bavilo :D
818632
Dlouho jsem nevěděl jak na to reagovat, protože mám trochu pocit, že tě zrovna tady a teď chápu víc, než se chápeš sám *:D**:D**:D* "I [i]sračka si najde své diváky[/i]" a [i]"někomu se to může strašně moc líbit"[/i] platí úplně o všem. [i]"Nechápeme to jako staří mazáci"[/i] / [i]"nejsme cílovka"[/i] platí u otázek vkusu, ne kvality. Pročež se nabízí otázka, proč to píšeš. [spoiler]IMHO je to vnitřní rozpor, protože to objektivně vnímáš jako sračku, ale subjektivně se rád koukáš na SW vesmír a megasubjektivně jsi nadšený, že máš něco na co se můžeš dívat s dcerou *:+* (ta má má teprve 9. měsíců, takže zatím jen tiše závidím *;)*).[/spoiler] To tě pak trochu žene k jisté "obhajobě bokem", [b]kdy za [i]"je to sračka"[/i] druhým dechem dodáš [i]"ale někomu se to líbí"[/i][/b]. Mno a já pak cítím, že to trochu podrývá tvoji negativní kritiku a zbytečně reaguju, protože mě pro změnu vytriggerovala EP1, kterou tady hájím kudy chodím a tedy mě to přirovnání, jakkoli okrajové, uráží *:D*. Čímž chci říct, že je to jen klasická ztráta nuancí mezi klávesnicí a monitorem *?)* PS: tenhle koment jsem nevěděl jak postavit cca hodinu, takže až si jej během 10s přečteš a pochopíš úplně jinak než jsem zamýšlel, tak mě nasereš *:D* PPS: část o tom, že jsem Wild Wild West viděl ve 12 a bavilo mě to jsem vypustil úplně. Ale viděl. A bavilo *:D*
818618
5 0
reagovat
reaguje na: Jardus
Já na to koukal a libilo se mi to vic jak druha.
Treba to, co predvedli s postavou Ruby, bylo super. A Maeve ma taky porad svoje kouzlo :)
818631
Já na to koukal a libilo se mi to vic jak druha. Treba to, co predvedli s postavou Ruby, bylo super. A Maeve ma taky porad svoje kouzlo :)
818630
6 -2
reagují: Jardus
reagovat

Sex Education S3

Sorry, že vám tady vstupuju do debaty o BF, ale nekoukal někdo náhodou na třetí řadu Sex Education? To je tak neskutečný shit, že ani nevím, kde mám začít a jestli o tom mám vůbec psát. Jsem teda zatím u pátého dílu.
- Neskutečně předvídavý a klišoidní děj, nová ředitelka, uniformy, konec progresivní sexuální výchovy, atd. Wow, to je teda něco. Navíc ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud by v současné Británii předváděla ředitelka to, co tady, tak se hned rozjede cancel culture a ve školství si už neškrtne. To nic nemění na tom, že ji fandím :D
- Strašně moc postav, ale bohužel víc jak polovina je totálně vyčerpaná a už se fakt nemá kam posunout. Zajímavé je tak možná trauma Aimee, Ruby a Adam. Vztah Otis s Maeve je už pouhé cringe motání v kruhu. A to že by Maeve odpustila Isaacovi, když byla do Otise zamilovaná je totální bullshit.
- Scénář je strašně líný, plný berliček, jeden příklad za všechny - Otis a Maeve ve Francii, zrovna je dva zapomeneme na benzínce, zrovna oni dva si oba nechají mobil v autobuse a zrovna když se líbají, tak se autobus (neslyšitelně, nejspíš na baterky) pro ně vrátí a osvítí je.
- Spousta věcí z minulých řad je totálně zapomenuta ( ve stylu "Dany kind of a forgot about the iron fleet") - Jackson a selfharm, možná i sebevražedné myšlenky, vztah Adama a Oly,...
- Upřímně by mě zajímalo jak non-binary lidi vnímají Cal, protože to je typický případ toho, kdy vaše rasa/sexuální orientace představuje celou vaší osobnost.
- No a v neposlední řadě ti herci vypadají prostě na 30 a úplně u toho vidím scénu ze Scary Movie, jak se hlavní představitelé smějí, že by je hráli ve filmu dospělí lidé místo středoškoláků.
818630
Sorry, že vám tady vstupuju do debaty o BF, ale nekoukal někdo náhodou na třetí řadu Sex Education? To je tak neskutečný shit, že ani nevím, kde mám začít a jestli o tom mám vůbec psát. Jsem teda zatím u pátého dílu. [spoiler]- Neskutečně předvídavý a klišoidní děj, nová ředitelka, uniformy, konec progresivní sexuální výchovy, atd. Wow, to je teda něco. Navíc ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud by v současné Británii předváděla ředitelka to, co tady, tak se hned rozjede cancel culture a ve školství si už neškrtne. To nic nemění na tom, že ji fandím *:D* - Strašně moc postav, ale bohužel víc jak polovina je totálně vyčerpaná a už se fakt nemá kam posunout. Zajímavé je tak možná trauma Aimee, Ruby a Adam. Vztah Otis s Maeve je už pouhé cringe motání v kruhu. A to že by Maeve odpustila Isaacovi, když byla do Otise zamilovaná je totální bullshit. - Scénář je strašně líný, plný berliček, jeden příklad za všechny - Otis a Maeve ve Francii, zrovna je dva zapomeneme na benzínce, zrovna oni dva si oba nechají mobil v autobuse a zrovna když se líbají, tak se autobus (neslyšitelně, nejspíš na baterky) pro ně vrátí a osvítí je. - Spousta věcí z minulých řad je totálně zapomenuta ( ve stylu "Dany kind of a forgot about the iron fleet") - Jackson a selfharm, možná i sebevražedné myšlenky, vztah Adama a Oly,... - Upřímně by mě zajímalo jak non-binary lidi vnímají Cal, protože to je typický případ toho, kdy vaše rasa/sexuální orientace představuje celou vaší osobnost. - No a v neposlední řadě ti herci vypadají prostě na 30 a úplně u toho vidím scénu ze Scary Movie, jak se hlavní představitelé smějí, že by je hráli ve filmu dospělí lidé místo středoškoláků.[/spoiler]
Sex Education S3
4 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
:D:D:D
Som rad, ze sme sa pochopili a ze si to nevzal "osobne" na tvoju dceru, ale na vseobecnu skupinu divakov, o ktorych pises - deti.
818629
*:D**:D**:D* Som rad, ze sme sa pochopili a ze si to nevzal "osobne" na tvoju dceru, ale na vseobecnu skupinu divakov, o ktorych pises - deti.
818617
3 -2
reagovat
Já to pochopil hnedka! 8)
818623
Já to pochopil hnedka! *8)*
818618
3 0
reagovat
Snažíš sa to zámerne nechápať, alebo o čo ti ide? :) Neprirovnával som Fetta k prequelovej trilógii v rámci kvality a tak celkovo. Len som vravel, že aj v čase premiéry prequelov sme ich oduševnene nenávideli (ja ako fan starej trilógie veľmi) a deti ako ty to milovali. Tak som len poukázal na to, že aj Fett má svojich nadšených divákov a možno to iba z pozície "mazákov" nechápeme. Tým som neobhajoval jeho kvalitu (sám som tu predtým písal, aké tam vidím problémy), len hovoril o rôznych uhloch pohľadu. Už to chápeš, alebo ti to aj nejako nakreslím? ;)
818618
Snažíš sa to zámerne nechápať, alebo o čo ti ide? :) Neprirovnával som Fetta k prequelovej trilógii v rámci kvality a tak celkovo. Len som vravel, že aj v čase premiéry prequelov sme ich oduševnene nenávideli (ja ako fan starej trilógie veľmi) a deti ako ty to milovali. Tak som len poukázal na to, že aj Fett má svojich nadšených divákov a možno to iba z pozície "mazákov" nechápeme. Tým som neobhajoval jeho kvalitu (sám som tu predtým písal, aké tam vidím problémy), len hovoril o rôznych uhloch pohľadu. Už to chápeš, alebo ti to aj nejako nakreslím? *;)*
818566
8 -2
reagují: Gonzi, verbst
reagovat
reaguje na: Gorecki
"Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere" Haha, choď do piči a skap, ty hlúpy kokot. :D:D:D No office!
818617
"Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere" Haha, [spoiler]choď do piči a skap, ty hlúpy kokot.[/spoiler] *:D**:D**:D* No office!
818556
12 -3
reagují: Gorecki
reagovat

Better Call Saul

18.4 začína posledná sezóna. :+:+:+
818608
18.4 začína posledná sezóna. *:+**:+**:+*
Better Call Saul
11 0
reagovat
Četl, jen mě "zvedlo" to přirovnání k ep. I (až III) protože viz co píšeš. Představa že v nějakém deníku respektovaný knižní autor přirovná tohle "veledílo" k I-III trilogii mě vyděsila :D :D

Jo jakože "a to je panečku ten lepší tým od Disney" a ne jako hodnocení kvality? To mi uniklo, chápu, dík.  :+
818566
Četl, jen mě "zvedlo" to přirovnání k ep. I (až III) protože viz co píšeš. Představa že v nějakém deníku respektovaný knižní autor přirovná tohle "veledílo" k I-III trilogii mě vyděsila *:D* *:D* Jo jakože "a to je panečku ten lepší tým od Disney" a ne jako hodnocení kvality? To mi uniklo, chápu, dík.  *:+*
818543
2 -1
reagovat

Bobov fet

Tie deti na tych duhovych skutroch mali byt akoze co? Cool? Mal som im fandit? Prial som im skoru a bolestivu smrt. A spomenul som si na tento legendarny special
Hrdinsky ostavaju v meste, aby ochranili jeho obyvatelov (kde su??), ale len vdaka ich pritomnosti v podstate to mesto zdemoluju.
Taktika nula. Schovajme sa za vozidlo, ktore pri zasahu moze kedykolvek explodovat. Nevadi, ved aj tak budeme najprv celit cannon-fodderu a az potom na nas nasadia tazku techniku.
Utekajme pred paliacimi dronmi po ulici ako Japonci pred Godzilou, neva, ved aj tak strielaju do zeme niekolko metrov za nami.
Schovajme sa za stenu a niekolko minut po sebe strielajme ako v Naked Gun. Vylezme na vyvysene miesto so snajperkou, ale podme nou naslepo strielat do stitu dronu a uputajme tak jeho pozornost na kolegynu, ktora stoji vedla mna, aby mohla strielat po clenoch gangu.
Ta postava Amy Sedaris sa tam objavila naco? Aby tam priviedla Grogua? Ako komu pomohla? Mandovi, ktory odtial mohol kedykolvek odletiet jetpackom?
Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere, no offense. Krista jak ma to nasralo, akoze fakt.
818556
Tie deti na tych duhovych skutroch mali byt akoze co? Cool? Mal som im fandit? Prial som im skoru a bolestivu smrt. A spomenul som si [url=https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/29/article-1102498-02E900B4000005DC-233_224x333.jpg]na tento legendarny special[/url].  Hrdinsky ostavaju v meste, aby ochranili jeho obyvatelov (kde su??), ale len vdaka ich pritomnosti v podstate to mesto zdemoluju. Taktika nula. Schovajme sa za vozidlo, ktore pri zasahu moze kedykolvek explodovat. Nevadi, ved aj tak budeme najprv celit cannon-fodderu a az potom na nas nasadia tazku techniku. Utekajme pred paliacimi dronmi po ulici ako Japonci pred Godzilou, neva, ved aj tak strielaju do zeme niekolko metrov za nami. Schovajme sa za stenu a niekolko minut po sebe strielajme ako v [url=https://youtu.be/gne8v9aj45w?t=28]Naked Gun[/url]. Vylezme na vyvysene miesto so snajperkou, ale podme nou naslepo strielat do stitu dronu a uputajme tak jeho pozornost na kolegynu, ktora stoji vedla mna, [url=https://i.pinimg.com/originals/9b/fa/64/9bfa64a3edc4d83773b37c9141341370.gif]aby mohla strielat po clenoch gangu[/url]. Ta postava Amy Sedaris sa tam objavila naco? Aby tam priviedla Grogua? Ako komu pomohla? Mandovi, ktory odtial mohol kedykolvek odletiet jetpackom? Toto sa naozaj moze pacit len durovej dcere, no offense. Krista jak ma to nasralo, [url=https://www.youtube.com/watch?v=pelWIFRPifU&t=38s]akoze fakt[/url].
Bobov fet
8 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ty fotky jsou hodně super, mi se hodně líbí, ale asi budu jediný. Možná to bude tím, že ač čtenář předloh, nejsem zdaleka fanda Tolkienova díla, takže to neposuzuji tímto pohledem. Každopádně se těším, až kontury seriálové Středozemě uvidím rozpohybované. :+:+
818546
Ty fotky jsou hodně super, mi se hodně líbí, ale asi budu jediný. Možná to bude tím, že ač čtenář předloh, nejsem zdaleka fanda Tolkienova díla, takže to neposuzuji tímto pohledem. Každopádně se těším, až kontury seriálové Středozemě uvidím rozpohybované. *:+**:+*
818527
1 -8
reagovat
S Hawkeye to porovnávam, pretože je to "nadväzujúci" seriál na Disney+, takže je to po všetkých stránkach porovnateľná produkcia. Za mňa teda ich SW seriály omnoho lepšie ako tie marvelovské.

BTw., ak sa ti zdalo, že Bobu nekriticky obhajujem, asi si nečítal predchádzajúce príspevky v diskusii. Ja len tvrdím, že som sa obstojne bavil, aj keď to dokážem objektívne zhodnotiť ako "mess".

Epizódu I. mám s odstupom času celkom rád a celá prequelová trilógia je celkom desivá analógia nástupu fašistických síl v demokratickom prostredí, paralely sa dajú vidieť aj v súčasnej Európe.
818543
S Hawkeye to porovnávam, pretože je to "nadväzujúci" seriál na Disney+, takže je to po všetkých stránkach porovnateľná produkcia. Za mňa teda ich SW seriály omnoho lepšie ako tie marvelovské. BTw., ak sa ti zdalo, že Bobu nekriticky obhajujem, asi si nečítal predchádzajúce príspevky v diskusii. Ja len tvrdím, že som sa obstojne bavil, aj keď to dokážem objektívne zhodnotiť ako "mess". Epizódu I. mám s odstupom času celkom rád a celá prequelová trilógia je celkom desivá analógia nástupu fašistických síl v demokratickom prostredí, paralely sa dajú vidieť aj v súčasnej Európe.
818539
11 -1
reagují: Gonzi
reagovat

Boba Fett

Je to v podstatě Mandalorian 2.5 a žádný spin-off. Kdyby děj byl nezávislý, tak by se tohle dalo ignorovat, ale pro Mandaloriana je děj v posledních 3 epizodách klíčový a největší překvapení bylo, že nejlepší epizoda je bez Fetta a režijně se blýskla Bryce Dallas Howard a nejhorší 3 epizody i po režijní stránce měl na starosti Rodriguez.  Uvidíme, co Obi-Wan.
818540
Je to v podstatě Mandalorian 2.5 a žádný spin-off. Kdyby děj byl nezávislý, tak by se tohle dalo ignorovat, ale pro Mandaloriana je děj v posledních 3 epizodách klíčový a největší překvapení bylo, že nejlepší epizoda je bez Fetta a režijně se blýskla Bryce Dallas Howard a nejhorší 3 epizody i po režijní stránce měl na starosti Rodriguez.  Uvidíme, co Obi-Wan.
Boba Fett
8 0
reagovat
Tak to bych neřekl. Lidi s oblibou kopou do Ep. I, ale ta nám přinesla: pod racing, planetu s životem na povrchu a pod vodou, rasu gunganů, ponorky, podvodní město, podvodní monstra, armády mechů, droideky, celý naboo vizuál, darth maula, hudbu darth maula, meč darth maula :D... (a samozřejmě duel s Darth Maulem). Beru že to šlo natočit víc dospěle, ale ta přidaná hodnota tam je, pokud ji chceš hledat.

Bobův fet namísto toho přináší pouze fan service a ochotnické divadlo. Tvé dceři se to možná líbí, ale problém je, že z toho vyroste (nevěřím že si to za 15 let pustí znovu a řekne si, to je fakt parádní dílo).
Stejně tak je nefér tvé srovnávání s Hawkeyem (např). Ne protože jsem jej neviděl, ale protože nevím proč bych si měl vybrat to nejhorší co teď je v TV a srovnávat s tím. Můžu to vesele srovnávat s Daredevilem či Punisherem. Můžu to srovnávat s Mayor of Kingstown (který v SW kulisách mohl být mnohem lepší Boba btw). Můžu to srovnávat s Arcane... můžu si vybrat skoro cokoli a Boba zůstane zdrceně ležet na zemi (pokud si sundám "je to SW" růžové brýle samozřejmě).

Zkus se "objektivně" zamyslet nad tím, co tam opravdu funguje, za co bys to pochválil, kde by si mohly jiné seriály vzít příklad a co je jen fan service a IMHO ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem. Jediné, co mají zvládnuté na jedničku je "look and feel" Star Wars.
818539
Tak to bych neřekl. Lidi s oblibou kopou do Ep. I, ale ta nám přinesla: pod racing, planetu s životem na povrchu a pod vodou, rasu gunganů, ponorky, podvodní město, podvodní monstra, armády mechů, droideky, celý naboo vizuál, darth maula, hudbu darth maula, meč darth maula *:D*... (a samozřejmě duel s Darth Maulem). Beru že to šlo natočit víc dospěle, ale ta přidaná hodnota tam je, pokud ji chceš hledat. Bobův fet namísto toho přináší pouze fan service a ochotnické divadlo. Tvé dceři se to možná líbí, ale problém je, že z toho vyroste (nevěřím že si to za 15 let pustí znovu a řekne si, to je fakt parádní dílo). Stejně tak je nefér tvé srovnávání s Hawkeyem (např). Ne protože jsem jej neviděl, ale protože nevím proč bych si měl vybrat to nejhorší co teď je v TV a srovnávat s tím. Můžu to vesele srovnávat s Daredevilem či Punisherem. Můžu to srovnávat s Mayor of Kingstown (který v SW kulisách mohl být mnohem lepší Boba btw). Můžu to srovnávat s Arcane... můžu si vybrat skoro cokoli a Boba zůstane zdrceně ležet na zemi (pokud si sundám "je to SW" růžové brýle samozřejmě). Zkus se "objektivně" zamyslet nad tím, co tam opravdu funguje, za co bys to pochválil, kde by si mohly jiné seriály vzít příklad a co je jen fan service a IMHO ti zbude jen linka v poušti a "linka" s rancorem. Jediné, co mají zvládnuté na jedničku je "look and feel" Star Wars.
818505
9 0
reagují: HAL, duro
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist