Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14661 - 14680 Napsat příspěvek

Peacemaker

To je finále s koulema :+ Perfektní gradace, akce i témata k zamyšlení které bych i takové cipoviny nečekal. 

A asi nejlepší seriálové cameo všech dob :D:D:D

Nejlepsi je jak se proti jedné hlásce už ozval nejmenovaný DC herec, geniální. :D

1883
Silný díl, ten dej a jeden moment mi byl dost nepříjemný. 
Bude v pevnosti moje ikonka? :)
819695
To je finále s koulema *:+* Perfektní gradace, akce i témata k zamyšlení které bych i takové cipoviny nečekal.  [spoiler]A asi nejlepší seriálové cameo všech dob [/spoiler]*:D**:D**:D* Nejlepsi je jak se proti jedné hlásce už ozval nejmenovaný DC herec, geniální. *:D* [b]1883 [/b]Silný díl, ten dej a jeden moment mi byl dost nepříjemný.  [spoiler]Bude v pevnosti moje ikonka? [/spoiler]*:)*
Peacemaker
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Já sem smirenej
819688
Já sem smirenej
819687
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak ten můj tip vyšel, co? :D

(unless příští epizoda přinese nějaké indiánské léčivo, vlastně nás o té smrti teď natolik ujistili, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby k ní nakonec nedošlo)

Jo, po minulém díle opět pecka.
819687
Tak ten můj tip vyšel, co? *:D* [spoiler](unless příští epizoda přinese nějaké indiánské léčivo, vlastně nás o té smrti teď natolik ujistili, že by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby k ní nakonec nedošlo) [/spoiler]Jo, po minulém díle opět pecka.
819685
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

1883

Ntpc, co jinyho dodat :o
819685
Ntpc, co jinyho dodat *:o*
1883
1 -1
reagují: do_Od
reagovat

1883

až je mi trapný, že sem posledně tak prskal... velká pecka a celej díl sem si chrochtal. Jen doufám, že bloncku dotáhnou do konce a není to jen dramatizace před poslední epizodou a škoda že nebude putování v zimě, to bych chtěl vidět a tak nák jak tam byla zima pořád zmiňována, sem v to i doufal..
819682
až je mi trapný, že sem posledně tak prskal... velká pecka a celej díl sem si chrochtal. Jen doufám, že [spoiler]bloncku dotáhnou do konce a není to jen dramatizace před poslední epizodou a škoda že nebude putování v zimě, to bych chtěl vidět a tak nák jak tam byla zima pořád zmiňována, sem v to i doufal..[/spoiler]
1883
1 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Joo asi jenom theme. Ztraceno v překladu :D
819487
Joo asi jenom theme. Ztraceno v překladu *:D*
819486
3 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Jen znělku, ne? 
819486
Jen znělku, ne? 
819474
4 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
<3 
819485
<3 
819473
1 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Člověk by si myslel, že mezi MCU a DCU bude tězká rivalita a on Marvel pomohl Gunnovi natočit ty JL camea na place Guardians of the Galaxy Vol.3 jako protislužbu za to, že Gunn natáčel se štábem Peacemakera test screening jedné postavy z GotG 3 8) link
819484
Člověk by si myslel, že mezi MCU a DCU bude tězká rivalita a on Marvel pomohl Gunnovi natočit ty JL camea na place Guardians of the Galaxy Vol.3 jako protislužbu za to, že Gunn natáčel se štábem Peacemakera test screening jedné postavy z GotG 3 *8)* https://www.digitalspy.com/tv/a39124989/peacemaker-james-gunn-marvel-helped-flash-cameo/
819483
5 0
reagovat

Peacemaker

Damn, Peacemaker byl super, a nakonec mnohem víc než jen jednoduchá buranská parodie na superhero žánr jak působil na začátku.
Dokonce i s tou černoškou, protože i její charakterový vývoj tu překvapivě funguje... a hlavně ostatní potřebují punching bag, a do ní se strefuje fakt dobře (u začátku poslední epizody jsem se smál nahlas, u akčního vyvrcholení ještě víc). Chemie mezi všemi postavami tu funguje na výbornou nejen v té komediální, ale docela i v té dramatické rovině... on ten Cena fakt mohl mít potenciál být dalším Rockem, jen ho neuměl nikdo využít. A Robert Patrick si svého super-neonácka taky užívá neskutečně.
U DC by měli líbat ruce Marvelu za to že (aspoň dočasně) vyhodili Jamese Gunna. A pak že cancel culture k ničemu dobrému nepovede :D
8/10
819483
Damn, Peacemaker byl super, a nakonec mnohem víc než jen jednoduchá buranská parodie na superhero žánr jak působil na začátku. Dokonce i s tou černoškou, protože i její charakterový vývoj tu překvapivě funguje... a hlavně ostatní potřebují punching bag, a do ní se strefuje fakt dobře (u začátku poslední epizody jsem se smál nahlas, u akčního vyvrcholení ještě víc). Chemie mezi všemi postavami tu funguje na výbornou nejen v té komediální, ale docela i v té dramatické rovině... on ten Cena fakt mohl mít potenciál být dalším Rockem, jen ho neuměl nikdo využít. A Robert Patrick si svého super-neonácka taky užívá neskutečně. U DC by měli líbat ruce Marvelu za to že (aspoň dočasně) vyhodili Jamese Gunna. A pak že cancel culture k ničemu dobrému nepovede *:D* 8/10
Peacemaker
7 0
reagují: okkac
reagovat

John Williams

Bude skládat hudbu pro Obi-Wana :D:))8):+
819474
Bude skládat hudbu pro Obi-Wana *:D**:))**8)**:+*
John Williams
9 0
reagují: verbst
reagovat

Star Wars Rebels

Konečně to mám za sebou. První řadu jsem dával jen se sebezapřením, od půlky druhé mě to chytlo a... u čtvrté došlo dvakrát na chlapské slzy. Naprostá paráda a stejně jako v Clone Wars je Hondo moje nejoblíbenější postava.:D

A jestli nebude Thrawna hrát Lars Mikkelsen, ať tam není vůbec.
819473
Konečně to mám za sebou. První řadu jsem dával jen se sebezapřením, od půlky druhé mě to chytlo a... u čtvrté došlo dvakrát na chlapské slzy. Naprostá paráda a stejně jako v Clone Wars je Hondo moje nejoblíbenější postava.*:D* A jestli nebude Thrawna hrát Lars Mikkelsen, ať tam není vůbec.
Star Wars Rebels
6 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Snipsley
Super, ta animace a svět je luxusní, ale nemám na hru nervy:D
819462
Super, ta animace a svět je luxusní, ale nemám na hru nervy*:D*
819458
1 -1
reagovat

Cuphead Show

Hrozně fajn jednohubka :D Doufám, že to dostane nějaké ceny za animaci. Má to na Netflixu dokonce dabing, takže pro děcka ideální :+
819458
Hrozně fajn jednohubka *:D* Doufám, že to dostane nějaké ceny za animaci. Má to na Netflixu dokonce dabing, takže pro děcka ideální *:+*
Cuphead Show
3 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jinak kdo se také rád vrací do New Yorku na přelomu 50. a 60. let pro porci nepravděpodobně vtipných dialogů, třeba rád uslyší, že na Amazonu běží nová série The Marvelous Mrs. Maisel :+
819454
Jinak kdo se také rád vrací do New Yorku na přelomu 50. a 60. let pro porci nepravděpodobně vtipných dialogů, třeba rád uslyší, že na Amazonu běží nová série The Marvelous Mrs. Maisel *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: duro
To je pravda, mám pocit že i v posledních dílech obstojně hraje v dramatické poloze, obří herecký rozdíl oproti jeho roli v F&F a to se tam family řeší podobně osudově. 

7x jsem prosmál úvodní znělku a těším se na osmou. :)  V mých očích to sráží nižší produkce, ale zase je fajn, že to dokázalo prorazit tomu navzdory a Gunn dostane odvážnější projekty s větším budgetem. 

Jinak samozřejmě Orlouš vládne a poslední díly si pro sebe krade Vigilante. 

Jako bývalý fanda kulturistiky musím napsat, že takhle hovadskou formu neměl v TV nebo na plátně snad nikdo. 
819453
To je pravda, mám pocit že i v posledních dílech obstojně hraje v dramatické poloze, obří herecký rozdíl oproti jeho roli v F&F a to se tam family řeší podobně osudově.  7x jsem prosmál úvodní znělku a těším se na osmou. :)  V mých očích to sráží nižší produkce, ale zase je fajn, že to dokázalo prorazit tomu navzdory a Gunn dostane odvážnější projekty s větším budgetem.  Jinak samozřejmě Orlouš vládne a poslední díly si pro sebe krade Vigilante.  Jako bývalý fanda kulturistiky musím napsat, že takhle hovadskou formu neměl v TV nebo na plátně snad nikdo. 
819435
1 -2
reagovat
reaguje na: duro
To se docela divím, že tě to dosud míjelo - předchozí adaptace (s Royem Marsdenem) z 80. - 90. let bývaly celkem populární i v České televizi... Každopádně i knížky si pamatuji jako hodně kvalitní (četl jsem většinu, byť poměrně dávno), s dobře vystavěnou detektivní zápletkou, propracovanou psychologií a působivou atmosférou, takže obzvláště ty by sis skutečně nějakou přečíst měl, už jen z profesionálních důvodů...  :+
819452
To se docela divím, že tě to dosud míjelo - předchozí adaptace (s Royem Marsdenem) z 80. - 90. let bývaly celkem populární i v České televizi... Každopádně i knížky si pamatuji jako hodně kvalitní (četl jsem většinu, byť poměrně dávno), s dobře vystavěnou detektivní zápletkou, propracovanou psychologií a působivou atmosférou, takže obzvláště ty by sis skutečně nějakou přečíst měl, už jen z profesionálních důvodů...  *:+*
819436
4 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já myslel že Noah Hawley je zaneprázdněn u Alien. Tak to abych dokoukal tu čtvrtou druhou půlku. Nějak mne nebavila l.
819449
Já myslel že Noah Hawley je zaneprázdněn u Alien. Tak to abych dokoukal tu čtvrtou druhou půlku. Nějak mne nebavila l.
819441
2 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Faktem je, že když si zkoušim vybavit něco podobnýho, nebo alespoň zaměřením o mladých, krom Semestru a #martyisdead ... nic asi? 4teens a Dobrá čtvrť, ale to už jdu spíš po dekadách, ne po letech a fakt lovim v hlavě :D A díky za připomenutí SKAM - v době, když jsem nakoukával Skins, tak mi to někdo doporučoval, ale zapomněl jsem na název :+
819443
Faktem je, že když si zkoušim vybavit něco podobnýho, nebo alespoň zaměřením o mladých, krom Semestru a #martyisdead ... nic asi? 4teens a Dobrá čtvrť, ale to už jdu spíš po dekadách, ne po letech a fakt lovim v hlavě *:D* A díky za připomenutí SKAM - v době, když jsem nakoukával Skins, tak mi to někdo doporučoval, ale zapomněl jsem na název *:+*
819440
2 -1
reagovat
Kdo to ještě nezaznamenal, tak Fargo dostane pátou řadu.
819441
Kdo to ještě nezaznamenal, tak Fargo dostane pátou řadu.
12 -1
reagují: okkac
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist