Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14661 - 14680 Napsat příspěvek
reaguje na: Godlike
link

Já osobně by v se spíš klonil k tomuto link

No a Rebels jsou pak samozřejmost komplet.
831225
https://collider.com/must-watch-clone-wars-episodes/ Já osobně by v se spíš klonil k tomuto https://www.google.com/amp/s/www.kotaku.com.au/2022/06/the-essential-clone-wars-episodes-every-star-wars-fan-should-watch/amp/  No a Rebels jsou pak samozřejmost komplet.
831204
2 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ted jsem si uvedomil jak nepatricne pusobi ted moje psani cehokoli o SW s tou novou ikonkou :D:D
831212
Ted jsem si uvedomil jak nepatricne pusobi ted moje psani cehokoli o SW s tou novou ikonkou *:D**:D*
831208
3 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Oka, to zní fajn, zkusím najít nějakej výtah.
831210
Oka, to zní fajn, zkusím najít nějakej výtah.
831207
2 0
reagovat
Zkus Vision. Ne že by to nutně bylo nejlepší, jenže pestrostí to vynahrazuje. Navíc tím prozatím nezabiješ několik hodin v kuse. Jsou to většinou dobré mini příběhy.
831209
Zkus Vision. Ne že by to nutně bylo nejlepší, jenže pestrostí to vynahrazuje. Navíc tím prozatím nezabiješ několik hodin v kuse. Jsou to většinou dobré mini příběhy.
831204
1 0
reagovat
Na zadny? 8)
831208
Na zadny? *8)*
831204
3 -3
reagují: speta.jr
reagovat
Určitě Clone Wars. Ale maji v sobě imho spoustu detskeho natahovaneho balastu. (Nemusi ti to ale vadit.) Osobne bych uz nedaval nic nez nejaky vyber tech nejlepsich epizod, i tak je jich dost. Treba posledni dily ze sedme rady - dej souběžně s Epizodou 3 - jsou bozi.
831207
Určitě Clone Wars. Ale maji v sobě imho spoustu detskeho natahovaneho balastu. (Nemusi ti to ale vadit.) Osobne bych uz nedaval nic nez nejaky vyber tech nejlepsich epizod, i tak je jich dost. Treba posledni dily ze sedme rady - [spoiler]dej souběžně s Epizodou 3[/spoiler] - jsou bozi.
3 0
reagují: Godlike
reagovat

Star Wars animáky

Na jakej animovanej Star Wars seriál se mám podívat nejdřív? Neviděl jsem vůbec nic.
831204
Na jakej animovanej Star Wars seriál se mám podívat nejdřív? Neviděl jsem vůbec nic.
Star Wars animáky
2 0
reagují: studo, verbst, Ne__Ty, speta.jr
reagovat

Barry S03E08

Tenhle konec jsem nečekal. Cesta k němu byla podle mě trochu méně uvěřitelná, ale bylo to hodně silné. 8/10
831193
Tenhle konec jsem nečekal. Cesta k němu byla podle mě trochu méně uvěřitelná, ale bylo to hodně silné. [b]8/10[/b]
Barry S03E08
3 0
reagovat

Bobby Van

Já myslel že to tak špatný nebude a WTF :D Dal jsem to po nejnovějším Orvillu a Boys a ten rozdíl kvality bije do očí že to není hezký. 

Čekal jsem pytel hoven, dostal jsem vodopád sraček. 
831112
Já myslel že to tak špatný nebude a WTF *:D* Dal jsem to po nejnovějším Orvillu a Boys a ten rozdíl kvality bije do očí že to není hezký.  Čekal jsem pytel hoven, dostal jsem vodopád sraček. 
Bobby Van
3 0
reagovat
Tyvole, NPH v šedesátým výročí Dr. Who. :o:+
831110
Tyvole, NPH v šedesátým výročí Dr. Who. *:o**:+*
2 0
reagovat
reaguje na: Snipsley
Druhá sérka byla fakt docela špatná, třetí zatim v těch několika dílech super. Tak snad jim to vydrží.
831079
Druhá sérka byla fakt docela špatná, třetí zatim v těch několika dílech super. Tak snad jim to vydrží.
831077
4 -2
reagovat

The Boys

Tak jsem se po hajpu k treti serii k tomu konecne rozhodl dat sanci. Prvni serka super, ten svet ma skvelou premisu, i kdyz to (jako skoro vsechno) mohlo mit tak o dva dily min.

Ale ten kvalitativni sesup na zacatku druhe serky je bolestny.

Butchera nechal Homelander nazivu, at si zas pobiha a kazi mu plany? The Deep uz neni rapist zmrd, je to jen nepochopeny chudacek. A-Train se taky pridava na stranu dobra. Hughie zase lze Starlight, takze jejich vztah se vratil na zacatek. Kimoko vaaazne nedokaze posunky vysvetlit, ze novy terorista je jeji bracha? Bracha Kimoko na základě jedne konverzace se se sestrou zacne mlatit, bouchaji baraky, ale mesto je uplne vylidnene, az na dodavku nasich boys, kteří tam ve spravnou chvili prijedou.

Tldr: mozna se na to moc soustredim, ale proste tam vidim vic vsemocnou ruku scenaristy, nez logicke chovani postav a realne vyusteni situaci. Kdyz uz tu mame superhrdiny se specifickými schopnosti, chtel bych je videt je vic originalne pouzivat, tak jak Translucent v prvni serce. Zlepsi se to?
831077
Tak jsem se po hajpu k treti serii k tomu konecne rozhodl dat sanci. Prvni serka super, ten svet ma skvelou premisu, i kdyz to (jako skoro vsechno) mohlo mit tak o dva dily min. Ale ten kvalitativni sesup na zacatku druhe serky je bolestny. [spoiler]Butchera nechal Homelander nazivu, at si zas pobiha a kazi mu plany? The Deep uz neni rapist zmrd, je to jen nepochopeny chudacek. A-Train se taky pridava na stranu dobra. Hughie zase lze Starlight, takze jejich vztah se vratil na zacatek. Kimoko vaaazne nedokaze posunky vysvetlit, ze novy terorista je jeji bracha? Bracha Kimoko na základě jedne konverzace se se sestrou zacne mlatit, bouchaji baraky, ale mesto je uplne vylidnene, az na dodavku nasich boys, kteří tam ve spravnou chvili prijedou. [/spoiler] Tldr: mozna se na to moc soustredim, ale proste tam vidim vic vsemocnou ruku scenaristy, nez logicke chovani postav a realne vyusteni situaci. Kdyz uz tu mame superhrdiny se specifickými schopnosti, chtel bych je videt je vic originalne pouzivat, tak jak Translucent v prvni serce. Zlepsi se to?
The Boys
3 -4
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Během týdne jsem dal druhou a třetí řadu. Už se těším na finále. Sice se z Barryho nestala srdcovka, ale je to dost kvalitní seriál. 
831075
Během týdne jsem dal druhou a třetí řadu. Už se těším na finále. Sice se z Barryho nestala srdcovka, ale je to dost kvalitní seriál. 
831067
3 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To bylo sakra nepříjemné. Hader by měl natočit nějaký film :+
Jen teda nevím kam to může jít dál, ale o to to bude zajímavější.
831068
To bylo sakra nepříjemné. Hader by měl natočit nějaký film *:+* Jen teda nevím kam to může jít dál, ale o to to bude zajímavější.
831067
2 0
reagovat

Barry S03 Finále

VYNIKAJÍCÍ! Nečekal jsem, že zrovna tady uvidím nejhororovejsi scénu za poslední dobu.:+
831067
VYNIKAJÍCÍ! [spoiler]Nečekal jsem, že zrovna tady uvidím nejhororovejsi scénu za poslední dobu.*:+*[/spoiler]
Barry S03 Finále
5 0
reagují: hroubek, Vardant
reagovat

Stranger Things S4E4 finále

Bylo to vlastně primitivní, neobjevný a povrchní, ale dopr... to bylo prostě pure movie magic. Aneb jak během chvíle vykouzlit pocit, že tu postavu vlastně miluju a fandím jí, i když to tak ještě před pěti minutami nebylo. Wow. Slza ukápla :+
831031
Bylo to vlastně primitivní, neobjevný a povrchní, ale dopr... to bylo prostě pure movie magic. Aneb jak během chvíle vykouzlit pocit, že tu postavu vlastně miluju a fandím jí, i když to tak ještě před pěti minutami nebylo. Wow. Slza ukápla *:+*
Stranger Things S4E4 finále
7 -1
reagovat

Ms. Marvel S01E01

Vůbec to nebolelo. Seriál má kupu vizuální nápadů a je správně hravej a zábavnej. Postavy jsou sympatické a dá se jim fandit už od začátku. Problém je, že to stojí na křehkých základech (vztah s rodinou, získání schopností, mix hravosti/lehké hlouposti). Není vůbec špatné a může z toho vyjít dobrý oddychový seriál, ale taky se to může dost pokazit. 6/10
830995
Vůbec to nebolelo. Seriál má kupu vizuální nápadů a je správně hravej a zábavnej. Postavy jsou sympatické a dá se jim fandit už od začátku. Problém je, že to stojí na křehkých základech (vztah s rodinou, získání schopností, mix hravosti/lehké hlouposti). Není vůbec špatné a může z toho vyjít dobrý oddychový seriál, ale taky se to může dost pokazit. [b]6/10[/b]
Ms. Marvel S01E01
4 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Třetí série byla IMHO nejvíc. Naservírovala nám naprosto úžasný souboj na "1 záběr" v autě a okolo auta a pak byla skvělá epizoda s obléháním policejní stanice ve stylu Assault On Precinct 13. Skoda že ta 4. šla tak strašné do sracek. Takhle nemám chuť se na to znova dívat. 
830974
Třetí série byla IMHO nejvíc. Naservírovala nám naprosto úžasný souboj na "1 záběr" v autě a okolo auta a pak byla skvělá epizoda s obléháním policejní stanice ve stylu Assault On Precinct 13. Skoda že ta 4. šla tak strašné do sracek. Takhle nemám chuť se na to znova dívat. 
830797
2 0
reagovat

Schodiste

Nakonec takova lepsi sedmicka. Velkej problem je s tim poctem dilu, tohle melo byt imo o dva kratsi (stejne jako Pam & Tommy a spousta dalsich veci z poslednich let), ale zaroven to i pres tu stopaz nedokazalo povysit vsechny ty vedlejsi figurky na neco vic a gradace na nule. Spatny to ale neni, to ne.
830973
Nakonec takova [b]lepsi sedmicka[/b]. Velkej problem je s tim poctem dilu, tohle melo byt imo o dva kratsi (stejne jako Pam & Tommy a spousta dalsich veci z poslednich let), ale zaroven to i pres tu stopaz nedokazalo povysit vsechny ty vedlejsi figurky na neco vic a gradace na nule. Spatny to ale neni, to ne.
Schodiste
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
830836
[url=https://giphy.com/gifs/Akis-Petretzikis-JR7eKUMLIipGCDZ8zF]link[/url]
830813
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se