Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14601 - 14620 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Neviem, ci to bude uplne tak, ale keby isli podla komiksu, co sa tyka charakterov postav, tak ta jej kamoska je lesbicka a myslim si, ze aj zositove komiksy boli cielene na moslimsku komunitu.
831557
Neviem, ci to bude uplne tak, ale keby isli podla komiksu, co sa tyka charakterov postav, tak[spoiler] ta jej kamoska je lesbicka[/spoiler] a myslim si, ze aj zositove komiksy boli cielene na moslimsku komunitu.
831552
3 -1
reagovat
Tvle a nemůže to být autentický, že ten její kamarád je do ní normálně zamilovaný a její kámoška ze stejné komunity, proto k sobě mají blízko? Já neříkám, že studia neobsazují záměrně diverzně, stejně tak ale tvůrci někdy obsazují záměrné autenticky. Co by mě překvapilo, kdyby v dnešní době někdo obsazoval záměrně diskriminačně, protože by se bál něčího hejtu/menší sledovanosti. Fakt nemám pocit, že Netflix trápí výkřiky Čechů, když obsazuje dejme tomu Zaklínače nebo Amazon Pána prstenů.

tl;dr jseš paranoidní 
831556
Tvle a nemůže to být autentický, že ten její kamarád je do ní normálně zamilovaný a její kámoška ze stejné komunity, proto k sobě mají blízko? Já neříkám, že studia neobsazují záměrně diverzně, stejně tak ale tvůrci někdy obsazují záměrné autenticky. Co by mě překvapilo, kdyby v dnešní době někdo obsazoval záměrně diskriminačně, protože by se bál něčího hejtu/menší sledovanosti. Fakt nemám pocit, že Netflix trápí výkřiky Čechů, když obsazuje dejme tomu Zaklínače nebo Amazon Pána prstenů. tl;dr jseš paranoidní 
831552
3 -5
reagují: DarkSith, AndyKaufman
reagovat
Když už se o tom bavíme, tak v Love, Victor vystupuje mladý muslim a gay v jedné osobě Rahim, který žije zcela běžným americkým způsobem. Má strýčka z Íránu, který ho přijede navštívit a Rahimovými slovy "si myslí, že žádní homosexuálové nejsou". Osobně si myslím, že na tuhle postavu by nadávali taky všichni, přitom ten kluk a představitel je velký sympaťák. Ten seriál je taky na Disney+.
831554
Když už se o tom bavíme, tak v Love, Victor [spoiler]vystupuje mladý muslim a gay v jedné osobě Rahim, který žije zcela běžným americkým způsobem. Má strýčka z Íránu, který ho přijede navštívit a Rahimovými slovy "si myslí, že žádní homosexuálové nejsou". Osobně si myslím, že na tuhle postavu by nadávali taky všichni, přitom ten kluk a představitel je velký sympaťák.[/spoiler] Ten seriál je taky na Disney+.
2 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak já myslím že je to něco jiného v kinech a na Disney+. 
Kdyby tenhle příběh nebyl o muslimech, tak je ten její kamarád gay a ta příbuzná z mešity černoška. 
831552
Tak já myslím že je to něco jiného v kinech a na Disney+.  Kdyby tenhle příběh nebyl o muslimech, tak je ten její kamarád gay a ta příbuzná z mešity černoška. 
831550
8 -3
reagují: Cobretti, do_Od
reagovat
Prosím tě, jako bys nevěděl, že jsme tu před pár lety měli Konvičku a tyhle bullshity jely na internetech od rána do večera. Pamatuju si to dobře. Teď se zase jedou bullshity kolem covidu a rusko-ukrajinské válce. Je to pořád dokola.
831551
Prosím tě, jako bys nevěděl, že jsme tu před pár lety měli Konvičku a tyhle bullshity jely na internetech od rána do večera. Pamatuju si to dobře. Teď se zase jedou bullshity kolem covidu a rusko-ukrajinské válce. Je to pořád dokola.
831548
2 -6
reagovat
Co se bodu dva týče, tak bych ten blízkovýchodní appeal nepřeceňoval. V Rakeťákovi se políbí lesbičky, 14 muslimskejch zemí si vymínilo, že to tam nemůže bejt a Disney (takže vlastně Marvel) necouvnul. Jasně, v jednu chvíli to vystříhli, ale nakonec to tam je. A ty premiéry tam nebudou.
831550
Co se bodu dva týče, tak bych ten blízkovýchodní appeal nepřeceňoval. V Rakeťákovi se políbí lesbičky, 14 muslimskejch zemí si vymínilo, že to tam nemůže bejt a Disney (takže vlastně Marvel) necouvnul. Jasně, v jednu chvíli to vystříhli, ale nakonec to tam je. A ty premiéry tam nebudou.
831548
3 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já taky nevím jak jsem to myslel. :D

1) Mne serou lidi co to odsoudí předem protože Pákistánci nebo Muslimové 
2) Mne sere že Marvel si je evidentně vědom toho že blízkovýchodní cilovka moc nemusí černochy a LGBTQ, tak jim to tam tolik necpe. 
3) Povzdechnutí nad tím že když obě výše zmíněné skupiny nenávidí nějaká západní cílovka i ta blízkovýchodní tak asi nejsme tak jiní.

Jestli pořád nechápete 3) tak nevlastní táta mého kamaráda je blízkovýchodní  muslim a je to úplně stejný kokot jako můj český devadesatkově konzervativni otec. Nadavaji na úplně stejné skupiny a ideologie, jenom každý z pohledu jiné víry. 
831548
Já taky nevím jak jsem to myslel. *:D* 1) Mne serou lidi co to odsoudí předem protože Pákistánci nebo Muslimové  2) Mne sere že Marvel si je evidentně vědom toho že blízkovýchodní cilovka moc nemusí černochy a LGBTQ, tak jim to tam tolik necpe.  3) Povzdechnutí nad tím že když obě výše zmíněné skupiny nenávidí nějaká západní cílovka i ta blízkovýchodní tak asi nejsme tak jiní. Jestli pořád nechápete 3) tak nevlastní táta mého kamaráda je blízkovýchodní  muslim a je to úplně stejný kokot jako můj český devadesatkově konzervativni otec. Nadavaji na úplně stejné skupiny a ideologie, jenom každý z pohledu jiné víry. 
831546
8 -1
reagují: Disketa1, TedGeorge
reagovat
Já se přiznám, že si teďka nejsem moc jistej, jak to myslíš :)
831546
Já se přiznám, že si teďka nejsem moc jistej, jak to myslíš *:)*
831542
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
I hate everyone equally ;)
831544
I hate everyone equally *;)*
831542
8 -1
reagovat

Ms. Marvel

Je to skvělý :+ Byla by opravdu chyba to vynechat. Kdokoliv kdo tomu dává nízké hodnocení je zkurvenej rasista. 
Hodně jsem se snažil zaměřit na ty závadné elementy a ok je tam scéna z mešity, ale vysvětlete mi jako pětiletýmu v čem je jiná než random scéna z kostela ??? a pak tam asi 10s mladá muslimka říká proč nosí šátek. Jinak je to hrozně zábavný, invenční a hravý. 

Jedno kopnutí do Marvelu a woke agendy si neodpustím. Natočí se dílo pro Pákistánce / Muslimy a somehow ubylo černochů a LGBTQ postav, how  interesting!!!
Druhý kopnutí do rasistů, hele ti nenávidění towelheadi jsou teda asi stejný rasisti a homofobové jako vy, ahaaaa?!!!
831542
Je to skvělý *:+* Byla by opravdu chyba to vynechat. Kdokoliv kdo tomu dává nízké hodnocení je zkurvenej rasista.  Hodně jsem se snažil zaměřit na ty závadné elementy a ok je tam scéna z mešity, ale vysvětlete mi jako pětiletýmu v čem je jiná než random scéna z kostela ??? a pak tam asi 10s mladá muslimka říká proč nosí šátek. Jinak je to hrozně zábavný, invenční a hravý.  Jedno kopnutí do Marvelu a woke agendy si neodpustím. Natočí se dílo pro Pákistánce / Muslimy a somehow ubylo černochů a LGBTQ postav, how  interesting!!! Druhý kopnutí do rasistů, hele ti nenávidění towelheadi jsou teda asi stejný rasisti a homofobové jako vy, ahaaaa?!!!
Ms. Marvel
9 -6
reagují: duro, TedGeorge, okkac
reagovat
Vím, o to je to hezčí.
Tohle prostě nezahraješ. <3 
831536
Vím, o to je to hezčí. Tohle prostě nezahraješ. <3 
831516
4 -1
reagovat

Love, Victor

Mám za sebou první polovinu třetí - a bohužel také poslední - řady a jsem spokojený. Baví mě to. Postavy a dialogy jsou napsány sice jednoduše, ale v rámci celého seriálu spolehlivě fungují, stejně tak chemie mezi herci a herečkami. Stejně jako první řady je to dost idealistické, ale někdy takovou pohádku určitě čas od času potřebujeme. Victor mě spolehlivě přivádí na jiné myšlenky a je to stále můj oblíbený seriál. :+
831522
Mám za sebou první polovinu třetí - a bohužel také poslední - řady a jsem spokojený. Baví mě to. Postavy a dialogy jsou napsány sice jednoduše, ale v rámci celého seriálu spolehlivě fungují, stejně tak chemie mezi herci a herečkami. Stejně jako první řady je to dost idealistické, ale někdy takovou pohádku určitě čas od času potřebujeme. Victor mě spolehlivě přivádí na jiné myšlenky a je to stále můj oblíbený seriál. *:+*
Love, Victor
2 -7
reagovat
reaguje na: verbst
Nejlepší je, že to byl prank na Carella, který měl kvůli tomu jiný scénař než ostatní a seriozně se tam rozbrečel, někde říkal, že by se tam složil komplet kdyby ho nerozesmál Ferrell. 

Asi to víš, ale kdyby náhodou někdo ne...
831516
Nejlepší je, že to byl prank na Carella, který měl kvůli tomu jiný scénař než ostatní a seriozně se tam rozbrečel, někde říkal, že by se tam složil komplet kdyby ho nerozesmál Ferrell.  Asi to víš, ale kdyby náhodou někdo ne...
831513
4 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
O cem je rec?
831515
O cem je rec?
831513
3 0
reagovat
"Nine million, nine hundred eighty-six thousand minutes."

Spolehlivě jedna z nejvíc dojemnejch chvílí v televizi.
Neuvěřitelný, že jsem to viděl teprve relativně nedávno poprvý a už to jedu snad potřetí (nebo počtvrtý?)... Skvělý, skvělý, skvělý. 
Many emotions. Such wow. 
831513
[i]"Nine million, nine hundred eighty-six thousand minutes."[/i] Spolehlivě jedna z nejvíc dojemnejch chvílí v televizi. Neuvěřitelný, že jsem to viděl teprve relativně nedávno poprvý a už to jedu snad potřetí (nebo počtvrtý?)... Skvělý, skvělý, skvělý.  Many emotions. Such wow. 
7 -1
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat

Better Call Saul s06

Trochu jsem se u toho po takové době ze začátku hledal. Linky mi unikaly a bylo moc slow burn, ale časem se pecka vrátila do starých kolejí. A dva díly teda končily fantasticky. Nikdy jsem nebyl velký fanda BB, tohle je pro mne prostě lepší. 
Možná bych tomu vyčetl, že Lalo tolik nedémonil jako minule. Nacho byl sice místy v minulosti otravnej, ale tady do toho dával všechno, což z něj dělá top seriálovou postavu. 
Jenom se trochu bojím, že už předem tuším jak 2 dějové linky skončí, ale snad se pletu. 
831497
Trochu jsem se u toho po takové době ze začátku hledal. Linky mi unikaly a bylo moc slow burn, ale časem se pecka vrátila do starých kolejí. A dva díly teda končily fantasticky. Nikdy jsem nebyl velký fanda BB, tohle je pro mne prostě lepší.  Možná bych tomu vyčetl, že Lalo tolik nedémonil jako minule. Nacho byl sice místy v minulosti otravnej, ale tady do toho dával všechno, což z něj dělá top seriálovou postavu.  Jenom se trochu bojím, že už předem tuším jak 2 dějové linky skončí, ale snad se pletu. 
Better Call Saul s06
3 -1
reagovat

Breeders

Po prvom diely som nadseny jak svina. Uz len prva scena je neskutocna, ako keby som sa tam videl ja akurat bez toho slovnika:D Ten serial evidentne robili ludia, ktori si presli tym krasnym obdobim, ktore sa vola rodicovstvo a zozral som im kazdu sekundu a kazdy pocit, ktory bol zahrany. Vyborny realisticky pohlad a vynikajuco uchopeny. Dufam, ze nastolena latka sa  bude drzat aj v ostatnych dieloch.
Proste Wau!!!
A Martin Freeman paradny:+
831495
Po prvom diely som nadseny jak svina. Uz len prva scena je neskutocna, ako keby som sa tam videl ja akurat bez toho slovnika*:D* Ten serial evidentne robili ludia, ktori si presli tym krasnym obdobim, ktore sa vola rodicovstvo a zozral som im kazdu sekundu a kazdy pocit, ktory bol zahrany. Vyborny realisticky pohlad a vynikajuco uchopeny. Dufam, ze nastolena latka sa  bude drzat aj v ostatnych dieloch. Proste Wau!!! A Martin Freeman paradny*:+*
Breeders
2 -1
reagovat
She Hulk bude super, vibe jako Hawkeye a ještě lepší.
831488
She Hulk bude super, vibe jako Hawkeye a ještě lepší.
4 -3
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
vsadím se o flašku že shehulk bude lepší než obiwan
831487
vsadím se o flašku že shehulk bude lepší než obiwan
831480
3 -1
reagovat

Love, Victor

První díl třetí řady mě opět dostal. Dobrá expozice k celé sérii a těším se na další díly. :+
831483
První díl třetí řady mě opět dostal. Dobrá expozice k celé sérii a těším se na další díly. *:+*
Love, Victor
2 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se