Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14361 - 14380 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Mne u Hausera strasne mrzi, ze nedostal Penguina v Batmanovi. Je uprimny fanousek, po te roli touzi roky a nebyl by to pro nej jen paycheck jak pro Farrella. :(
833491
Mne u Hausera strasne mrzi, ze nedostal Penguina v Batmanovi. Je uprimny fanousek, po te roli touzi roky a nebyl by to pro nej jen paycheck jak pro Farrella. :(
833488
5 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat

Black Bird (2022)

Strašná šleha a další zásah pro Apple. Edgerton i Hauser jsou oba geniální, zobal jsem jim z ruky a taky jsou totální spot on když se kouknete na jejich postavy IRL, ale pozor na spoilery. Výborný jsou i vedlejší postavy, Kinnear, uber cute policajtka, lokální strážník atd. 
Jestli Hauser nebude mít do 5 let Oscara za hlavní roli někde, tak budu strašně nasranej. 

A to už mne poslední dobou projekty o seriových vrazích docela nudily na jedno brdo. 

Jo a začala poslední řada Saula. :+
833488
Strašná šleha a další zásah pro Apple. Edgerton i Hauser jsou oba geniální, zobal jsem jim z ruky a taky jsou totální spot on když se kouknete na jejich postavy IRL, ale pozor na spoilery. Výborný jsou i vedlejší postavy, Kinnear, uber cute policajtka, lokální strážník atd.  Jestli Hauser nebude mít do 5 let Oscara za hlavní roli někde, tak budu strašně nasranej.  A to už mne poslední dobou projekty o seriových vrazích docela nudily na jedno brdo.  Jo a začala poslední řada Saula. *:+*
Black Bird (2022)
6 -2
reagují: The Joker
reagovat

The Boys

Třetí sezóna byla asi nejlepší komixový seriál, který jsem zatím viděl a poslední díl nebyl vůbec špatný, asi nejvíc emotivní a bitka byla slušná (i když to bylo more of the same).
833478
Třetí sezóna byla asi nejlepší komixový seriál, který jsem zatím viděl a poslední díl nebyl vůbec špatný, asi nejvíc emotivní a bitka byla slušná (i když to bylo more of the same).
The Boys
3 -2
reagovat

Praha - den a noc

Tohle je prý nový seriálový hit z produkce Voyo. Jako... COŽE?! :o
833477
Tohle je prý nový [url=https://www.csfd.cz/film/1204562-praha-den-noc/recenze/]seriálový hit[/url] z produkce Voyo. Jako... COŽE?! *:o*
Praha - den a noc
6 0
reagovat

Irma Vep

To je strašně krásný umění, nemůžu z toho celkově, zejména z Alicie Vikander a jejího hlasu. Jsem unesen. A mrzí mne že to zůstane většinou drtivě nepochopeno. 
833445
To je strašně krásný umění, nemůžu z toho celkově, zejména z Alicie Vikander a jejího hlasu. Jsem unesen. A mrzí mne že to zůstane většinou drtivě nepochopeno. 
Irma Vep
4 -2
reagovat
reaguje na: zahron
833386
https://www.moviezone.cz/forum/serialy#comment_833027 *:D**:D*
833385
2 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
a Supernatural - ale jen 8 sérií + Person of Interest :D:D
833385
a Supernatural - ale jen 8 sérií + Person of Interest *:D**:D*
833294
2 -1
reagují: verbst
reagovat

Old Man

První slabší epizoda a doufám že i poslední a nestane se, že to bude po odkrytí všech karet na hovno...

Jinak je to vlastně Bourne se starým chlapem.  A vlastně proč ne. Kolik značek se takto snažili vrátit. Tohle by mohlo mít libovolnou slavnou nálepku a bylo by to super. 

Jinak tenhle týden na seriály slabší, až na geniální Orville a velmi fajn překvapení Mrs. Marvel. 
833302
První slabší epizoda a doufám že i poslední a nestane se, že to bude po odkrytí všech karet na hovno... Jinak je to vlastně [spoiler]Bourne[/spoiler] se starým chlapem.  A vlastně proč ne. Kolik značek se takto snažili vrátit. Tohle by mohlo mít libovolnou slavnou nálepku a bylo by to super.  Jinak tenhle týden na seriály slabší, až na geniální Orville a velmi fajn překvapení Mrs. Marvel. 
Old Man
5 -6
reagovat
TVL na HBO je komplet ALF:D
833294
TVL na HBO je komplet ALF*:D*
11 -1
reagují: zahron
reagovat
reaguje na: hroubek
Dám to, Taaron je jeden z nejlepších mladých talentů.
833293
Dám to, Taaron je jeden z nejlepších mladých talentů.
833290
2 -1
reagovat

Black Bird S01E01-02

Zatím velmi dobrý. Má to suprovou atmosféru, která lehce připomene True Detective. Z počátku je to pomalejší, ale ke konci prvního dílu se to začne rozjíždět. Po herecké stránce super a z Paula Waltera Hausera mrazí v zádech. Z mé strany spokojenost. 8/10
833290
Zatím velmi dobrý. Má to suprovou atmosféru, která lehce připomene True Detective. Z počátku je to pomalejší, ale ke konci prvního dílu se to začne rozjíždět. Po herecké stránce super a z Paula Waltera Hausera mrazí v zádech. Z mé strany spokojenost. [b]8/10[/b]
Black Bird S01E01-02
7 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

The Boys S03

Pěkný náhul. Velmi povedená řada. Tvůrci v některých momentech přitvrdili a já jsem nestačil koukat. Je to ještě krvavější a drsnější, než minule. Navíc na scénu přichází zlej Kapitán Amerika Soldier Boy , který rád hulí, zabíjí a klátí staré dámy. Nicméně i tak si největší pozornost krade Homelander Antonyho Starra, který je neskutečně skvěle zahranej a divím se, že Starr za něj nedostal nějakou cenu. Tolik hereckých poloh, gest a skvěle pronášených dialogů se jen tak nevidí. Čekání na další řady bude dlouhé. 8-8,5/10
833289
Pěkný náhul. Velmi povedená řada. Tvůrci v některých momentech přitvrdili a já jsem nestačil koukat. Je to ještě krvavější a drsnější, než minule. Navíc na scénu přichází zlej Kapitán Amerika Soldier Boy , který rád hulí, zabíjí a klátí staré dámy. Nicméně i tak si největší pozornost krade Homelander Antonyho Starra, který je neskutečně skvěle zahranej a divím se, že Starr za něj nedostal nějakou cenu. Tolik hereckých poloh, gest a skvěle pronášených dialogů se jen tak nevidí. Čekání na další řady bude dlouhé. [b]8-8,5/10[/b]
The Boys S03
5 -1
reagovat

The Umbrella Academy S03

Dost mě to baví, i přestože se to stále lehce točí v kruhu. Třetí řada klidně mohla mít o dvě epizody méně. Opět musím pochválit luxusní soundtrack, fajn akci a sehrané herce, kteří tento seriál táhnou. U další řady budu. 7,5-8/10
833288
Dost mě to baví, i přestože se to stále lehce točí v kruhu. Třetí řada klidně mohla mít o dvě epizody méně. Opět musím pochválit luxusní soundtrack, fajn akci a sehrané herce, kteří tento seriál táhnou. U další řady budu. [b]7,5-8/10[/b]
The Umbrella Academy S03
2 -2
reagovat

Terminal List

končím to po půl hodně, která měla pocitově tak 2 hodiny...
833262
končím to po půl hodně, která měla pocitově tak 2 hodiny...
Terminal List
2 -3
reagovat
reaguje na: earthworm
celkově mě 3 série připadne že nastavila zrcadlo celé USA společnosti... :D8)
833255
celkově mě 3 série připadne že nastavila zrcadlo celé USA společnosti... *:D**8)*
833234
5 0
reagovat

The Boys s03 - Finále

Doufal jsem, že Homelanderovy konečně pořádně hrábne a začne devastovat město a nestalo se. Závěr sice naznačil, že další série může být hodně temná, ale obávám se, že na pořádná jatka tvůrci nebudou mít odvahu. Snad se Soldier Boy ještě vrátí. 
833251
Doufal jsem, že Homelanderovy konečně pořádně hrábne a začne devastovat město a nestalo se. Závěr sice naznačil, že další série může být hodně temná, ale obávám se, že na pořádná jatka tvůrci nebudou mít odvahu. Snad se Soldier Boy ještě vrátí. 
The Boys s03 - Finále
8 0
reagovat

The Boys

Takhle nudný  a špatný finále nemá ani jakákoliv řada Grey's Anatomy. To je fakt smutný.
833246
Takhle nudný  a špatný finále nemá ani jakákoliv řada Grey's Anatomy. To je fakt smutný.
The Boys
7 -8
reagovat
reaguje na: earthworm

Boys s03 dodatok

Súhlasím, snáď viac ako 5. sérii nebude. Netreba zabúdať, že doteraz v prvých dvoch sériach si nikto u Homelandera čo sa týka nejakej fyzickej konfrontácie ani neškrtol, tak čakať, že v tejto dostane nejako extrémne na hubu by bolo predčasné, ale dostal dva krát a z toho raz už aj krvácal ("tell me, do you bleed?"," you will" :D ), takže podľa mňa progres tu je v rámci normy. Tiež sa najviac teším na to, čo sa stane z Ryana :)
833243
Súhlasím, snáď viac ako 5. sérii nebude. Netreba zabúdať, že doteraz v prvých dvoch sériach si nikto u Homelandera čo sa týka nejakej fyzickej konfrontácie ani neškrtol, tak čakať, že[spoiler] v tejto dostane nejako extrémne na hubu by bolo predčasné, ale dostal dva krát a z toho raz už aj krvácal ("tell me, do you bleed?"," you will" *:D* ),[/spoiler] takže podľa mňa progres tu je v rámci normy. Tiež sa najviac teším na to, [spoiler]čo sa stane z Ryana[/spoiler] *:)*
Boys s03 dodatok
833234
6 0
reagovat

Ms. Marvel

Musím se přiznat, že mě překvapuje jak moc mě ten seriál začal bavit. Až mě vždy mrzí, že jsou ty epizody tak krátké. Hlavní hrdinka mi velmi připomíná mladší Hailee Steinfeld (kdo viděl Hořkých sedmnáct ví o čem mluvím) a to je samozřejmě pochvala. Škoda, že už zbývá jen poslední díl. Jsem zvědaví, co režiséři třetích Mizerů předvedou s Batgirl. 
833239
Musím se přiznat, že mě překvapuje jak moc mě ten seriál začal bavit. Až mě vždy mrzí, že jsou ty epizody tak krátké. Hlavní hrdinka mi velmi připomíná mladší Hailee Steinfeld (kdo viděl Hořkých sedmnáct ví o čem mluvím) a to je samozřejmě pochvala. Škoda, že už zbývá jen poslední díl. Jsem zvědaví, co režiséři třetích Mizerů předvedou s Batgirl. 
Ms. Marvel
8 -2
reagovat

The Boys

Vzhledem k tomu, že plán je snad na 5 sérií, tak se nedalo čekat něco zásadního. Já se po předchozích koncovkách trochu bál, že to bude ještě slabší, takže takhle za mě vlastně ok, těším se na následky poslední scény.
833234
Vzhledem k tomu, že plán je snad na 5 sérií, tak se nedalo čekat něco zásadního. Já se po předchozích koncovkách trochu bál, že to bude ještě slabší, takže takhle za mě vlastně ok, těším se na následky poslední scény.
The Boys
6 0
reagují: RainMakeR, Attikus
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se