Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14341 - 14360 Napsat příspěvek
Pokiaľ si dobre pamätám, tak je to najdrahší seriál aký kedy vznikol. Neviem presne rozpočet ale nepohybuje sa v stovkách miliónov? Pekný vizuál a výprava je povinnosť. Všetko ostatné je otrasné. Vôbec to so mnou nepohlo. Ja som nerád takýto negatívny, ale uprostred ukážky som sa pristihol, že rozmýšľam čo budem jesť....
833828
Pokiaľ si dobre pamätám, tak je to najdrahší seriál aký kedy vznikol. Neviem presne rozpočet ale nepohybuje sa v stovkách miliónov? Pekný vizuál a výprava je povinnosť. Všetko ostatné je otrasné. Vôbec to so mnou nepohlo. Ja som nerád takýto negatívny, ale uprostred ukážky som sa pristihol, že rozmýšľam čo budem jesť....
7 -3
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nehorazna kvalita. Nevim kolik jeste presne zbejva epizod, ale doufam, ze si to udrzi stejnou kvalitu az do posledniho dilu :+
833811
Nehorazna kvalita. Nevim kolik jeste presne zbejva epizod, ale doufam, ze si to udrzi stejnou kvalitu az do posledniho dilu *:+*
833530
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Druhá řada potvrzena!

“’The Bear’ has exceeded our wildest creative, critical and commercial expectations. We deeply appreciate the brilliant work led by creator and co-showrunner Christopher Storer and co-showrunner Joanna Calo. Jeremy Allen White’s lead performance is spectacular, as are those of his co-stars Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce and Liza Colón-Zayas. We can’t wait to get to work on Season 2.”

Alelujá, bratře!
833806
Druhá řada potvrzena! “’The Bear’ has exceeded our wildest creative, critical and commercial expectations. We deeply appreciate the brilliant work led by creator and co-showrunner Christopher Storer and co-showrunner Joanna Calo. Jeremy Allen White’s lead performance is spectacular, as are those of his co-stars Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce and Liza Colón-Zayas. We can’t wait to get to work on Season 2.” Alelujá, bratře!
832867
1 -1
reagovat
Trailer obsahuje pár pěkných záběru, ale ti herci působí tragický. Nevím, kde udělalo castingové oddělení chybu, ale ten výběr nevypadá přesvědčivě. 
833805
Trailer obsahuje pár pěkných záběru, ale ti herci působí tragický. Nevím, kde udělalo castingové oddělení chybu, ale ten výběr nevypadá přesvědčivě. 
7 -1
reagovat
Ten trailer je super a teda moje očakávania stúpli z nuly na sto :+
833802
Ten trailer je super a teda moje očakávania stúpli z nuly na sto *:+*
3 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
jj - za mě je to úžasný vizuál a v něm ochotnické divadlo. Což jsem si tak nějak uvědomil, že je asi hlavní Problém. GoT mělo plno parádních herců. Třeba ta část kdy Galadriel říká, že neviděl co viděla ona... To vůbec nemá potřebnou osudovost. Nevím, jestli to bylo režií nebo herečkou, ale ty ostatní záběry na mě působí obdobně.

Připomnělo mi to Shadow and Bone, akorát s větším rozpočtem... SaB je béčkový seriál, který jsem si strašně užíval a těším se na další řadu, ale s GoT si to fakt nespletu.
833801
jj - za mě je to úžasný vizuál a v něm ochotnické divadlo. Což jsem si tak nějak uvědomil, že je asi hlavní Problém. GoT mělo plno parádních herců. Třeba ta část kdy Galadriel říká, že neviděl co viděla ona... To vůbec nemá potřebnou osudovost. Nevím, jestli to bylo režií nebo herečkou, ale ty ostatní záběry na mě působí obdobně. Připomnělo mi to Shadow and Bone, akorát s větším rozpočtem... SaB je béčkový seriál, který jsem si strašně užíval a těším se na další řadu, ale s GoT si to fakt nespletu.
833785
5 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
Jo, to máš pravdu. Taky mi to připomíná přece jen více Hobita.. ale naštěstí ty lepší části Hobita. :+
833798
Jo, to máš pravdu. Taky mi to připomíná přece jen více Hobita.. ale naštěstí ty lepší části Hobita. *:+*
833797
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Hezky vypadat to určitě bude. Věřím, že tam budou nádherný scény a momenty a koukat na to budu. Ale trailer je z mé strany 3/5, a více než Pána prstenů mi to připomíná Hobita, a ne v dobrém slova smyslu.
833797
Hezky vypadat to určitě bude. Věřím, že tam budou nádherný scény a momenty a koukat na to budu. Ale trailer je z mé strany 3/5, a více než Pána prstenů mi to připomíná Hobita, a ne v dobrém slova smyslu.
833795
2 -1
reagují: connor
reagovat
reaguje na: hroubek
Ale tak je to fantasy. A bude to určitě hezký. A budou tam epický scény s velkými chorály. Za mě :+ a spolu se spinoffem GoT to bude fajn podzim. V kinech bude hovno.... 
833795
Ale tak je to fantasy. A bude to určitě hezký. A budou tam epický scény s velkými chorály. Za mě *:+* a spolu se spinoffem GoT to bude fajn podzim. V kinech bude hovno.... 
833759
1 -1
reagují: hroubek
reagovat

Lotr serial

Jako nadšením do vejšky neskáču, ale poprvý mám pocit, že to asi potřebuju vidět v kině. Některý záběry nááádherný.
833785
Jako nadšením do vejšky neskáču, ale poprvý mám pocit, že to asi potřebuju vidět v kině. Některý záběry nááádherný.
Lotr serial
8 -1
reagují: Gonzi
reagovat
Trailer 4/5. Jsem konečně zaháčkován. Vypadá to úchvatně a atmosféra Středozemě tam je. Teď jenom doufat, že na produkčně velkolepých základech dokázali postavit skvělý příběh. 
833779
Trailer 4/5. Jsem konečně zaháčkován. Vypadá to úchvatně a atmosféra Středozemě tam je. Teď jenom doufat, že na produkčně velkolepých základech dokázali postavit skvělý příběh. 
1 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Navíc je asi každýmu jasný, že ta porada se točila pouze ohledně toho, co nastříhat do příštího traileru (páč s materiálem už těžko něco dělat).

Ne že by mě netěšilo těch pár záběrů tu a tam, týkajících se ikonickejch událostí (viděl jsem tam řež v Alqualondë?), ale pak tam ťápne zase nějaká citlivě etnicky reprezentativní hobití noha a bum, Středozem je pryč :D

Dejte mi prostor tří sérií na HBO, patřičný financování a já vám vyfiknu lehce upravenýho Berena a Lúthien, že si na GoT nikdo ani nevzpomene, vy trosky 8):D
833768
Navíc je asi každýmu jasný, že ta porada se točila pouze ohledně toho, co nastříhat do příštího traileru (páč s materiálem už těžko něco dělat). Ne že by mě netěšilo těch pár záběrů tu a tam, týkajících se ikonickejch událostí (viděl jsem tam řež v Alqualondë?), ale pak tam ťápne zase nějaká citlivě etnicky reprezentativní hobití noha a bum, Středozem je pryč *:D* Dejte mi prostor tří sérií na HBO, patřičný financování a já vám vyfiknu [url=https://www.goodreads.com/series/146785]lehce upravenýho Berena a Lúthien[/url], že si na GoT nikdo ani nevzpomene, vy trosky *8)**:D*
833760
3 -3
reagovat

Ms. Marvel

Kdyby tohle byl MCU seriálový standard, tak si můžeme gratulovat. Moc fajn a potitulkovka potěšila. :+:+:+ Overall 8/10 a tvůrci by mohli dostat v MCU něco právě spojeného s after credits :))))
833761
Kdyby tohle byl MCU seriálový standard, tak si můžeme gratulovat. Moc fajn a potitulkovka potěšila. *:+**:+**:+* Overall 8/10 a tvůrci by mohli dostat v MCU něco právě spojeného s after credits :))))
Ms. Marvel
10 -2
reagovat
asi po tech hejtech a tom dislike pomeru na YT naka porada byla:D trailer omezil cernyho slowmo elfa, cerna trpaslice snad vubec a o pribehu  skoro vlastne nic...takze tu mame jenom prachy v podobe CGI landscape zaberů
833760
asi po tech hejtech a tom dislike pomeru na YT naka porada byla*:D* trailer omezil cernyho slowmo elfa, cerna trpaslice snad vubec a o pribehu  skoro vlastne nic...takze tu mame jenom prachy v podobe CGI landscape zaberů
6 -1
reagují: Kostěj
reagovat

Rings of Power novy trailer

Ten trailer není špatný, ale vůbec mě to nedokáže strhnout a prakticky se na to vůbec netěším. Zatím mě z traileru nezaujala žádná postava.
833759
Ten trailer není špatný, ale vůbec mě to nedokáže strhnout a prakticky se na to vůbec netěším. Zatím mě z traileru nezaujala žádná postava.
8 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Papros
Za mňa teda 2,5/5, herecké výkony moc nepresvedčili, vizuál je väčšinou fajn, ale miestami to teda trochu zabolí (hlavne teda ten úplne prvý záber je doslova klinec do oka :D ), atmosféra tam síce nejaká je, ale nie je tam nič také čo by mi povedalo prečo by som práve tomuto mal dať šancu, keby nie som veľký LOTR fanúšik, tak ma to teda vôbec nenaláka pozrieť. Nehovoriac teda o tom, že z toho trailer pomaly človek nevie, že o čom to vlastne bude.
833756
Za mňa teda [b]2,5/5[/b], herecké výkony moc nepresvedčili, vizuál je väčšinou fajn, ale miestami to teda trochu zabolí (hlavne teda ten úplne prvý záber je doslova klinec do oka *:D* ), atmosféra tam síce nejaká je, ale nie je tam nič také čo by mi povedalo prečo by som práve tomuto mal dať šancu, keby nie som veľký LOTR fanúšik, tak ma to teda vôbec nenaláka pozrieť. Nehovoriac teda o tom, že z toho trailer pomaly človek nevie, že o čom to vlastne bude.
833739
1 -3
reagovat

No vida, konecne to pusobi i na me. Ma to docela i vlastni ksicht, coz se mi líbí, že to nestojí na Jacksonove vizi.

link
833753
No vida, konecne to pusobi i na me. Ma to docela i vlastni ksicht, coz se mi líbí, že to nestojí na Jacksonove vizi. https://www.youtube.com/watch?v=QZWGltjd7Lg
4 -3
reagovat
reaguje na: Papros
Příšerná hudba (Krom počáteční variace na Shorea), občas do očí bijící zelené plátno a zase tragická zpomalovačka s tim černochem (Jestli je bude mít i ve finální podobě, tak to bude nejnenavíděnější postava bez ohledu na barvu pelti). No jinak to ale konečně funguje jako nějaké navnadění. Galadriel fajn, chytrácké řeči Eflů taky
833748
Příšerná hudba (Krom počáteční variace na Shorea), občas do očí bijící zelené plátno a zase tragická zpomalovačka s tim černochem (Jestli je bude mít i ve finální podobě, tak to bude nejnenavíděnější postava bez ohledu na barvu pelti). No jinak to ale konečně funguje jako nějaké navnadění. Galadriel fajn, chytrácké řeči Eflů taky
833739
4 -1
reagovat

The Rings of power - Main Teaser

833739
https://youtu.be/RPSo061y3mk
The Rings of power - Main Teaser
8 -2
reagují: Attikus, fabec
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Spíš bych to čekal na Disney+, je to Hulu takže podle mě je 3. série poslední co HBO mělo 8)
833683
Spíš bych to čekal na Disney+, je to Hulu takže podle mě je 3. série poslední co HBO mělo *8)*
833674
1 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se