Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14381 - 14400 Napsat příspěvek

The Boys

mě to už od druhé série moc nebaví.... a tohle finále bylo pak na konci až se usadil prach docela wtf.
Až bude další série tak si pustím jen první díl a poslední dva, zbytek můžu s klidem proklikat. Ušetřím spoustu času ...
833200
mě to už od druhé série moc nebaví.... a tohle finále bylo pak na konci až se usadil prach docela wtf. Až bude další série tak si pustím jen první díl a poslední dva, zbytek můžu s klidem proklikat. Ušetřím spoustu času ...
The Boys
3 -8
reagovat

The Boys

Ha. Tak finále pro mě asi nejslabší epka třetí řady? :D *facepalm*
Škoda, mohlo to bejt dobrý maso. Ani ne tak brutalitou, ale spíš prostě vyřešení některých těch linek. Takhle pojedem další řadu o tom, jak zabít Homelandera.
Ale snad jen "nejvejš osmnáct měsíců"... 

BTW - "I could stand in the middle of the 5th Avenue" sekvence docela mrazivá. 
Alespoň pro mě. 

Pořád ale furt nejlepší řada. Bez debat. 
833189
Ha. Tak finále pro mě asi nejslabší epka třetí řady? *:D* *facepalm* Škoda, mohlo to bejt dobrý maso. Ani ne tak brutalitou, ale spíš prostě vyřešení některých těch linek. Takhle pojedem [spoiler]další řadu o tom, jak zabít Homelandera.[/spoiler] [spoiler]Ale snad jen "nejvejš osmnáct měsíců"... [/spoiler] BTW - "I could stand in the middle of the 5th Avenue" sekvence docela mrazivá.  Alespoň pro mě.  Pořád ale furt nejlepší řada. Bez debat. 
The Boys
8 -2
reagovat

Spoilery The Boys a Stranger Things (poslední díly novejch sérií)

Jako u obojího docela bolí, že prostě odmítaj zabíjet důležitý postavy a vlastně jsou ty nový série jen chystání půdy pro ty další. Přitom se oba ty seriály vlastně tvářej hrozně drsně...
833186
[spoiler]Jako u obojího docela bolí, že prostě odmítaj zabíjet důležitý postavy a vlastně jsou ty nový série jen chystání půdy pro ty další. Přitom se oba ty seriály vlastně tvářej hrozně drsně... [/spoiler]
Spoilery The Boys a Stranger Things (poslední díly novejch sérií)
11 0
reagovat

The Boys

Celé ma to dosť bavilo, ale finále bolo podľa mňa slabučký čajíček.
833185
Celé ma to dosť bavilo, ale finále bolo podľa mňa slabučký čajíček.
The Boys
8 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Na FB te nemam, ale ukaz novej sestrih :D
833168
Na FB te nemam, ale ukaz novej sestrih *:D*
833135
4 -1
reagovat

Orville s03e06

Tak tenhle týden vyhrál Orville, emočně silná epizoda :o:+ s podobnou tematikou o kterou se snažil Star Trek, ale o několik tříd hůře rozhodně. 

A ten herec co hraje Isaaca je komediální génius, brečel jsem smíchy :D
833167
Tak tenhle týden vyhrál Orville, emočně silná epizoda *:o**:+* s podobnou tematikou o kterou se snažil Star Trek, ale o několik tříd hůře rozhodně.  A ten herec co hraje Isaaca je komediální génius, brečel jsem smíchy *:D*
Orville s03e06
3 -1
reagovat

Boys s03

Finále jsem si obrovsky užil :+ I když logicky slabší než šestý díl. Pořád jsem nadšenej, ale ten červíček co mi hlodl už minule, je teď ještě silnější... 

Přimo závěr ukázal, že se to snaží být hrozně nad věcí a drsný, ale přitom je to v podstatě vyměklý a kolem a kolem se nestalo nic zásadního. A plus mínus se v další řadě pojede to, co teď... Fakt jsem doufal, že se urvou ze řetězu, nechají tam přiletět nějaký ultra záporáky z Marsu a nechat se proti nim spojit Boys s Homelanderem. Místo toho jsem dostal v závěru x-tou variaci na Trumpa, to jsem letos ještě neviděl, hrozně nekorektní humor dneska. :)
833163
Finále jsem si obrovsky užil *:+* I když logicky slabší než šestý díl. Pořád jsem nadšenej, ale ten červíček co mi hlodl už minule, je teď ještě silnější...  Přimo závěr ukázal, že se to snaží být hrozně nad věcí a drsný, ale přitom je to v podstatě vyměklý a kolem a kolem se nestalo nic zásadního. A plus mínus se v další řadě pojede to, co teď... Fakt jsem doufal, že se urvou ze řetězu, nechají tam přiletět nějaký ultra záporáky z Marsu a nechat se proti nim spojit Boys s Homelanderem. Místo toho jsem dostal v závěru x-tou variaci na Trumpa, to jsem letos ještě neviděl, hrozně nekorektní humor dneska. :)
Boys s03
3 -3
reagovat

10 sezóna Stranger things

Will a Mike
link
833161
Will a Mike https://cdn.mos.cms.futurecdn.net/zKDJScdjADxFAjUSRGNTF7.jpg
10 sezóna Stranger things
833095
1 -2
reagovat

Boys s03

Možno zo mňa hovorí len to prvotné nadšenie po perfektnom finále, ale táto séria je pre mňa majsterštik, fakt tomu prakticky nemám čo vytknúť, načrtnutie smerovania deja v ďalšej sérii je super, fakticky  čistých 10/10 Veľmi sa mi páčil aj výkon Acklesa, dúfam, že sa ešte vráti.
833160
Možno zo mňa hovorí len to prvotné nadšenie po perfektnom finále, ale táto séria je pre mňa majsterštik, fakt tomu prakticky nemám čo vytknúť, načrtnutie smerovania deja v ďalšej sérii je super, fakticky  čistých [b]10/10 [/b]Veľmi sa mi páčil aj výkon Acklesa,[spoiler] dúfam, že sa ešte vráti.[/spoiler]
Boys s03
5 -3
reagovat
reaguje na: Disketa1
833143
[url=https://pyxis.nymag.com/v1/imgs/020/c73/400de647d6dc1cd2cd941f1f3d62083018-11-gavin.rhorizontal.w700.jpg]Děkuji.[/url]
833142
6 -3
reagovat
Mně se i tak docela líbíš. ;) Ale příště zkus raději nějaký dobrý barber shop. V našem městě jeden takový máme a já si ho nemůžu vynachválit. :+
833142
Mně se i tak docela líbíš. *;)* Ale příště zkus raději nějaký dobrý barber shop. V našem městě jeden takový máme a já si ho nemůžu vynachválit. *:+*
833135
6 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
:D
833139
*:D*
833135
2 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jako, já bych si z toho srandu dělat neměl. Potom, co jsem se před 2 týdny ostříhal sám. Kdo mne má na FB to bohužel viděl. :D
833135
Jako, já bych si z toho srandu dělat neměl. Potom, co jsem se před 2 týdny ostříhal sám. Kdo mne má na FB to bohužel viděl. *:D*
833133
2 -3
reagují: Vincent, Disketa1, pepo
reagovat
833133
[url=https://ibb.co/b3WjmVD]https://ibb.co/b3WjmVD [/url]*:D*
833095
9 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Star Trek: Strange New Worlds s01

Tak finále nakonec trošku meh. Stalo se tam toho dějově i fanboyovsky moc, ale režijně se to hrozně rozuteklo. 

Novej Kirk teda příšernej uf, ale vzhledem k tomu, koho zvolili se tu asi počítá s dalším spinoffem, ale proč ne...

Jinak teda, jsem jedinej komu přijde absolutní spot on nejnovější herec Spocka? Beze srandy mi přijde z té trojice nejlepší. Nimoy je legenda, ale ten jeho výkon je už takový parodický zpětně a Peck Quinta vyloženě přehrává. 

Nejsem trekkie, byť jsem viděl až na poslední řady Pickarda a Discovery vše. Ale žil jsem v domění, že je tento seriál pořád v timeline jako TOS a ST 2009 je v časové odbočce nebo jak to nazvat, ale po tomhle novém díle je tohle další verze? Tam už jsou věci co s tím nesedí.

Overall série je na 7,5/10 Je to příjemný, ale ne geniální. Orville je prostě uplně někde jinde, kompletně ve všech ohledech.
833128
Tak finále nakonec trošku meh. Stalo se tam toho dějově i fanboyovsky moc, ale režijně se to hrozně rozuteklo.  [spoiler]Novej Kirk teda příšernej uf, ale vzhledem k tomu, koho zvolili se tu asi počítá s dalším spinoffem, ale proč ne... [/spoiler]Jinak teda, jsem jedinej komu přijde absolutní spot on nejnovější herec Spocka? Beze srandy mi přijde z té trojice nejlepší. Nimoy je legenda, ale ten jeho výkon je už takový parodický zpětně a Peck Quinta vyloženě přehrává.  Nejsem trekkie, byť jsem viděl až na poslední řady Pickarda a Discovery vše. Ale žil jsem v domění, že je tento seriál pořád v timeline jako TOS a ST 2009 je v časové odbočce nebo jak to nazvat, ale po tomhle novém díle je tohle další verze? Tam už jsou věci co s tím nesedí. Overall série je na 7,5/10 Je to příjemný, ale ne geniální. Orville je prostě uplně někde jinde, kompletně ve všech ohledech.
Star Trek: Strange New Worlds s01
4 -4
reagovat
Made my day :D8):+:+:+
833109
Made my day *:D**8)**:+**:+**:+*
833095
3 -1
reagovat
:D:D:D:D:D:D
833105
*:D**:D**:D**:D**:D**:D*
833095
4 -1
reagovat
První obrázek Willa a Mikea z další sezóny Stranger Things. link
833095
První obrázek Willa a Mikea z další sezóny Stranger Things. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a910EjW_460swp.webp
15 -3
reagovat

Ms. Marvel S01E05

Kludne by som to oznacil za najlepsi marvel serial a rozhodne som necakal taky historicky aspekt ale ako kazdy marvel serial tak aj tento trpi 6 dielnym formatom a tym, ze niektore casti maju len nieco cez 30 minut. Tato cast tym trpela zatial najviac a uprimne nerozumiem ako mohol niekto nieco taketo skratkovite odsuhlasit. Sakra ved aj Orville ma kazdu cast snad cez hodinu tak preco sa Disney snazi tak strasne vsetko skracovat? Nechcem od toho Stranger Things, ktory je az moc natahovany ale mohli si brat priklad napriklad z The Boys.
833031
Kludne by som to oznacil za najlepsi marvel serial a rozhodne som necakal taky historicky aspekt ale ako kazdy marvel serial tak aj tento trpi 6 dielnym formatom a tym, ze niektore casti maju len nieco cez 30 minut. Tato cast tym trpela zatial najviac a uprimne nerozumiem ako mohol niekto nieco taketo skratkovite odsuhlasit. Sakra ved aj Orville ma kazdu cast snad cez hodinu tak preco sa Disney snazi tak strasne vsetko skracovat? Nechcem od toho Stranger Things, ktory je az moc natahovany ale mohli si brat priklad napriklad z The Boys.
Ms. Marvel S01E05
6 -5
reagovat

Star Trek: Strange New Worlds 1x10

Finále mi bohužel moc nesedlo, hlavně teda docela suchopárnej Kirk. Chyběla mu ta jiskra, co má Pine. Třeba devátej díl byl výrazně větší nářez, o mnoha předchozích nemluvě, nicméně jako mnohokrát předtím tu je alespoň silnej konec. Anson Mount je king, už aby tu byla druhé série.

Jako celek je to každopádně deset famózních dílů sci-fi, jen to vytasili o pět let pozdějc, než bylo potřeba :D Pokud jste někdo čekal na binge (i když tady není potřeba, je to fakt primárně case of the week), dávám vysoký doporučení 8)
833029
Finále mi bohužel moc nesedlo, [spoiler]hlavně teda docela suchopárnej Kirk. Chyběla mu ta jiskra, co má Pine[/spoiler]. Třeba devátej díl byl výrazně větší nářez, o mnoha předchozích nemluvě, nicméně jako mnohokrát předtím tu je alespoň silnej konec. Anson Mount je king, už aby tu byla druhé série. Jako celek je to každopádně deset famózních dílů sci-fi, jen to vytasili o pět let pozdějc, než bylo potřeba *:D* Pokud jste někdo čekal na binge (i když tady není potřeba, je to fakt primárně case of the week), dávám vysoký doporučení *8)*
Star Trek: Strange New Worlds 1x10
9 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se