Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 14321 - 14340 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Jako, dobrý, ale pořád nevím jestli to bylo piano nebo klavír :D
839817
Jako, dobrý, ale pořád nevím jestli to bylo piano nebo klavír *:D*
839808
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Uff
839813
Uff
839808
2 -1
reagovat

Případy 1. Oddělení

Ten díl byl super, ale vyšetřovatel Roman Pavlík, který na tom dělal to na FB popsal daleko lépe. Šel mi mráz po zádech pro čtení. Doporučuju i když případ znáte. link
839808
Ten díl byl super, ale vyšetřovatel Roman Pavlík, který na tom dělal to na FB popsal daleko lépe. Šel mi mráz po zádech pro čtení. Doporučuju i když případ znáte. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02NeNzS3WEVhzowC6EQCH6ZqT2cTojTkYdcRTNZhy8KMdw9mP8RgZGWmkN8dfXoACzl&id=100002282306311&sfnsn=mo
Případy 1. Oddělení
5 -1
reagují: Godlike, Gonzi, verbst
reagovat

Hotd

Ono to zas o tolik horší než Lotr neni no, jen občas zaválej herci a líp napsaný dialogy.) 
839780
Ono to zas o tolik horší než Lotr neni no, jen občas zaválej herci a líp napsaný dialogy.) 
Hotd
4 -1
reagovat
reaguje na: connor
Ta valka byla dulezita jen kvuli tomu, aby se Deamon zase mohl vratit ke dvoru a mezitim de bez nej v pristavisti rozdaly karty jeste trosku jinak
839764
Ta valka byla dulezita jen kvuli tomu, aby se Deamon zase mohl vratit ke dvoru a mezitim de bez nej v pristavisti rozdaly karty jeste trosku jinak
839740
1 -1
reagovat
reaguje na: Vardant

HotD

U závěrečných titulků epizody zůstala jen hořká pachuť v ústech. Jako bych se znovu díval na pozdější sezony Hry o trůny. 
Doufám, že se takové voloviny jako byla ta bitva a vlastně zpětně celá ta válka nebudou opakovat příliš často.. 
839740
U závěrečných titulků epizody zůstala jen hořká pachuť v ústech. Jako bych se znovu díval na pozdější sezony Hry o trůny.  Doufám, že se takové voloviny jako byla [spoiler]ta bitva a vlastně zpětně celá ta válka[/spoiler] nebudou opakovat příliš často.. 
HotD
839718
11 0
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: Vardant
Jako to som si tiež hovoril, 3 roky sa tam drbú s nejakým degešom a nevedia ho poraziť a zrazu tam nabehne Daemon ktorý uskakuje šípom a je po vojne?? :D To jako tam nemohol nabehnúť už dávno? Pôsobilo to trochu vtipne, ale inak súhlasím že Rod Draka je super. Ale mne sa páči aj RoP a som vlastne rád že je tu konečne doba kedy sa behom týždňa môžem tešiť nie na jednu novú časť nejakej fantasy show ale rovno na dve :)):+ čo je pre mňa neuveriteľné.
839737
[spoiler]Jako to som si tiež hovoril, 3 roky sa tam drbú s nejakým degešom a nevedia ho poraziť a zrazu tam nabehne Daemon ktorý uskakuje šípom a je po vojne?? *:D* To jako tam nemohol nabehnúť už dávno?[/spoiler] Pôsobilo to trochu vtipne, ale inak súhlasím že Rod Draka je super. Ale mne sa páči aj RoP a som vlastne rád že je tu konečne doba kedy sa behom týždňa môžem tešiť nie na jednu novú časť nejakej fantasy show ale rovno na dve *:))**:+* čo je pre mňa neuveriteľné.
839718
14 -1
reagovat
839730
[url=https://www.facebook.com/asoiafmemes/photos/a.521977631253261/6987318558052437/]Toť k nekončící debatě tady[/url]. *:D*
6 0
reagovat

HotD

Jako u RoP tady pitváte každý nesmyslný detail, ale ta scéna s divočákem byla co? :D
A ta 3 letá válka kterou ukončí šípům uskakující Neo v brnění? Záporák co celou dobu vyhlíží draka, aby přehlédnul celou armádu? Oni pro jistotu chodí bojovat po jednom a finální střet v jeskyni ani neukážou...

Jako sorry , ale z toho mám být ohromený? Mám pocit, že je tu "mírný" bias.
839718
[spoiler]Jako u RoP tady pitváte každý nesmyslný detail, ale ta scéna s divočákem byla co? *:D* A ta 3 letá válka kterou ukončí šípům uskakující Neo v brnění? Záporák co celou dobu vyhlíží draka, aby přehlédnul celou armádu? Oni pro jistotu chodí bojovat po jednom a finální střet v jeskyni ani neukážou...[/spoiler] Jako sorry , ale z toho mám být ohromený? Mám pocit, že je tu "mírný" bias.
HotD
15 -4
reagují: connor, FallenMaia
reagovat

HoD 3

Bylo to výborný :+ Troufám si tvrdit, že je kvalita větší než při začátku GoT, kde se to v mých očích trochu hledalo. Hlavně když je tam náhodou hluché místo, tak to rozdrtí herecká kvalita. 
Jestli někdo váhá nad puštěním, není proč. 
839713
Bylo to výborný *:+* Troufám si tvrdit, že je kvalita větší než při začátku GoT, kde se to v mých očích trochu hledalo. Hlavně když je tam náhodou hluché místo, tak to rozdrtí herecká kvalita.  Jestli někdo váhá nad puštěním, není proč. 
HoD 3
11 -4
reagovat

HoD

Třetí díl byl opět super. Je to po všech stránkách lepší než návrat do Středozemě od Amazonu. 
Už se těším až Daemon požádá o ruku Rhaenyru. Pak začne ten pořádný masakr. ;) 
839712
Třetí díl byl opět super. Je to po všech stránkách lepší než návrat do Středozemě od Amazonu.  [spoiler]Už se těším až Daemon požádá o ruku Rhaenyru.[/spoiler] Pak začne ten pořádný masakr. *;)* 
HoD
5 -2
reagovat

HoD

I kdyby tam nebyla ta akce, tak už jen ty dialogy jsou úplně někde jinde, než v LotR RoP a Paddy Considine Viseryse podává skvěle.:+

BTW, čekám, až se na Netflixu objeví třetí řada islandského Trapped, která už měla premiéru loni na podzim v islandské TV, a ono je to vydáváno jako nový seriál Entrapped link
839709
I kdyby tam nebyla ta akce, tak už jen ty dialogy jsou úplně někde jinde, než v LotR RoP a Paddy Considine Viseryse podává skvěle.*:+* BTW, čekám, až se na Netflixu objeví třetí řada islandského Trapped, která už měla premiéru loni na podzim v islandské TV, a ono je to vydáváno jako nový seriál Entrapped https://www.youtube.com/watch?v=EMy96Ipvpq0
HoD
8 -2
reagovat

Případy 1. oddělení - 3x01

Otevřený premium článek na Idnes k dnešnímu případu link
Bohužel ta hláška je real, akorát to bylo "Vařím polívku z Knorra" a v roce 2030 je Roubíček venku z vězení.
839705
Otevřený premium článek na Idnes k dnešnímu případu [url=https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pripady-1-oddeleni-skutecne-kauzy-vrazda-obet-hrnec-pravda.A220905_162018_domaci_albe&h=3BFD3E4E31E83C2E12A340FB57D21D55]link [/url]Bohužel ta hláška je real, akorát to bylo "Vařím polívku z Knorra" a [spoiler]v roce 2030 je Roubíček venku z vězení.[/spoiler]
4 0
reagovat

Ať ukecaj Malindu s Marešem na nějakou komedii, ti tam sypou brutální hlášky: "Přišel jsem a on tam vařil Čočku" "Čočka byl doma pečenej, vařenej" Chmela a jeho reakce na Všechnopárty TOPka... Takhle dobře jsem se dlouho nezasmál u žádný komedie
839693
Ať ukecaj Malindu s Marešem na nějakou komedii, ti tam sypou brutální hlášky: "Přišel jsem a on tam vařil Čočku" "Čočka byl doma pečenej, vařenej" Chmela a jeho reakce na Všechnopárty TOPka... Takhle dobře jsem se dlouho nezasmál u žádný komedie
3 0
reagovat

HoD 3

tohle bylo až moc dobrý, aby to RoP překonal. Po scénáristické a herecké stránce je HoD na míle daleko před RoP.
A prostě draci vole...:D:D:D:D:D
839684
tohle bylo až moc dobrý, aby to RoP překonal. Po scénáristické a herecké stránce je HoD na míle daleko před RoP. A prostě draci vole...*:D**:D**:D**:D**:D*
HoD 3
8 -2
reagovat

LOTR z dovolený

Nejvetsi pruser vidim v tom, jak je to brutalne plochy a jak si na Tolkiena vlastne vzpomenes jen parkrat za dil. Nejvic je to videt prave u elfu, ktery jsou osekany az hanba (kdyz opustim od toho, ze tam maji elfi panove kratky naondulovany vlasy - ty kravo - tak jim absolutne chybi historie, vlastne to nejkrasnejsi a nejtragictejsi na jejich rase a rikam si, zda je to kvuli pravum ...) a proste Galadriel je genericka umanuta pica zenouci se za pomstou.

Motiv pomsty Tolkien az na par (nebo jeden?) prikladu nezna a spravne se mu vyhybal, protoze je to lacina nudna a nevrstevnata mrdecka, ze jo. Takze vlastne nevim. Jsem spokojenej jako divak, i kdyz tomu obcas chybi hloubka pole a vypada to az moc ostre (hlavne close up dialogy), ale ne jako fanda toho dila celkove. Je to spis nova fantasy nez cokoliv tolkienovskyho.

Ten pocit jsem mel treba v Khazad-dum. Trpaslici, predchudce Morie, hudba, design, vsechno to bylo krasny. Ze trpaslice nemaj vousy mi vadilo asi min nez ty elfi vlasy jak z Pomady... Na druhou stranu, kdyz Gandalf pred 21 lety nazhavil kamen a ukazal spolecenstvu Trpasluj, tak to bylo mnohem vic epicky nez cokoliv tady a vlastne se jednalo jen o cerny chodby a sloupy z kamene... Jestli si rozumime. Na druhou stranu zpivani kameni / hore, je presne ta scenaristicka jiskra nadeje, ktera by mohla rozdmychat Tolkienuv ohen. Ale za dva dily jedna je dost malo. 

Cely to stoji na elfech a ti jsou obsazeny / ukazany jako uplny kokutci. Galadriel nema skoro zadny postaveni se zda (wtf?), plus je uplne plose napsana a je to urazka originalni postave, Elrond vypada jak nedomrdlej elf s prisernym ucesem, ale herec se celkem snazi. Celebrimbor je proste STAREJ dedecek hribecek a nevim, koho to napadlo, protoze jestli to nekoho nerusi tak me ano - takhle elf nevypadal ani ve Tretim veku, natoz ted. No a Gil-galad vypada jak poutova atrakce. Kral kralu bez jakyhokoliv charismatu. 

Vzhledem k tomu, ze tohle je porad jeste elfi doba, tak me to mrzi. A budu doufat, ze jejich historie se bude vice a vice zminovat a bude tak horka a tezka jak ma byt a da jim tvar a hloubku. Jenze kdo vi? Co kdyz opravdu nemohou, protoze nemaji prava na Silmarilion (pouze na par malych casti)? Neni to marny, hezky se na to kouka, hudba a design sveta zni a vypada skvele (lec nechapu, proc mesta oznacuji za cela kralovstvi?), i kdyz nekdy chybi zrno, hloubka pole a cgicko je misty spis rusive...

Mozna jsem jen moc velka lembasova hlava, ale mrzi me to. Mrzi me, ze v dnesni dobe genderovy progrese musi mit muzi porad kratky vlasy a trpaslice nemuzou bejt chlupaty? Blbej detail, ale kdy jindy?Je mozny, ze po dvou dilech narikam zbytecne a treba Finroda smrt se Galadriel dovysvetli a nebude to jen tupej chcipak, co hebnul, kdyz nahanel Saurona, ale symbol toho, ze elf polozil zivot za cloveka ve snaze uchranit ho pred zlem a predstavil tak svetu, ze tyhle dva rody, starej a mladej, maji i pres rozdily mnoho spolecneho a mohou spolu fungovat... Takze tak. 

Ale koukam dal ofc.
Edit: neco jsem si pujcil od krauseta, s cim jsem souhlasil, protoze me to zaclo srat psat na mobilu))
839680
Nejvetsi pruser vidim v tom, jak je to brutalne plochy a jak si na Tolkiena vlastne vzpomenes jen parkrat za dil. Nejvic je to videt prave u elfu, ktery jsou osekany az hanba (kdyz opustim od toho, ze tam maji elfi panove kratky naondulovany vlasy - ty kravo - tak jim absolutne chybi historie, vlastne to nejkrasnejsi a nejtragictejsi na jejich rase a rikam si, zda je to kvuli pravum ...) a proste Galadriel je genericka umanuta pica zenouci se za pomstou. Motiv pomsty Tolkien az na par (nebo jeden?) prikladu nezna a spravne se mu vyhybal, protoze je to lacina nudna a nevrstevnata mrdecka, ze jo. Takze vlastne nevim. Jsem spokojenej jako divak, i kdyz tomu obcas chybi hloubka pole a vypada to az moc ostre (hlavne close up dialogy), ale ne jako fanda toho dila celkove. Je to spis nova fantasy nez cokoliv tolkienovskyho. Ten pocit jsem mel treba v Khazad-dum. Trpaslici, predchudce Morie, hudba, design, vsechno to bylo krasny. Ze trpaslice nemaj vousy mi vadilo asi min nez ty elfi vlasy jak z Pomady... Na druhou stranu, kdyz Gandalf pred 21 lety nazhavil kamen a ukazal spolecenstvu Trpasluj, tak to bylo mnohem vic epicky nez cokoliv tady a vlastne se jednalo jen o cerny chodby a sloupy z kamene... Jestli si rozumime. Na druhou stranu zpivani kameni / hore, je presne ta scenaristicka jiskra nadeje, ktera by mohla rozdmychat Tolkienuv ohen. Ale za dva dily jedna je dost malo.  Cely to stoji na elfech a ti jsou obsazeny / ukazany jako uplny kokutci. Galadriel nema skoro zadny postaveni se zda (wtf?), plus je uplne plose napsana a je to urazka originalni postave, Elrond vypada jak nedomrdlej elf s prisernym ucesem, ale herec se celkem snazi. Celebrimbor je proste STAREJ dedecek hribecek a nevim, koho to napadlo, protoze jestli to nekoho nerusi tak me ano - takhle elf nevypadal ani ve Tretim veku, natoz ted. No a Gil-galad vypada jak poutova atrakce. Kral kralu bez jakyhokoliv charismatu.  Vzhledem k tomu, ze tohle je porad jeste elfi doba, tak me to mrzi. A budu doufat, ze jejich historie se bude vice a vice zminovat a bude tak horka a tezka jak ma byt a da jim tvar a hloubku. Jenze kdo vi? Co kdyz opravdu nemohou, protoze nemaji prava na Silmarilion (pouze na par malych casti)? Neni to marny, hezky se na to kouka, hudba a design sveta zni a vypada skvele (lec nechapu, proc mesta oznacuji za cela kralovstvi?), i kdyz nekdy chybi zrno, hloubka pole a cgicko je misty spis rusive... Mozna jsem jen moc velka lembasova hlava, ale mrzi me to. Mrzi me, ze v dnesni dobe genderovy progrese musi mit muzi porad kratky vlasy a trpaslice nemuzou bejt chlupaty? Blbej detail, ale kdy jindy?Je mozny, ze po dvou dilech narikam zbytecne a treba Finroda smrt se Galadriel dovysvetli a nebude to jen tupej chcipak, co hebnul, kdyz nahanel Saurona, ale symbol toho, ze elf polozil zivot za cloveka ve snaze uchranit ho pred zlem a predstavil tak svetu, ze tyhle dva rody, starej a mladej, maji i pres rozdily mnoho spolecneho a mohou spolu fungovat... Takze tak.  Ale koukam dal ofc. Edit: neco jsem si pujcil od krauseta, s cim jsem souhlasil, protoze me to zaclo srat psat na mobilu))
LOTR z dovolený
9 -2
reagovat

Rick a Morty 6x01

Výborný start. Super zvrat s Jerrym, ale teda bez rewatchu předchozích dílů se člověk moc nechytá. Potitulková scéna slibuje velké věci :+
839677
Výborný start. Super zvrat s Jerrym, ale teda bez rewatchu předchozích dílů se člověk moc nechytá. Potitulková scéna slibuje velké věci *:+*
Rick a Morty 6x01
5 0
reagovat
Showtime a spol. k nám přijde v prvním kvartálu příštího roku...
Jak rád bych zrušil Netflix, ale kvůli rodině nemůžu:D
839667
Showtime a spol. k nám přijde v [url=https://digital.rozhlas.cz/start-streamingove-sluzby-skyshowtime-posunut-v-cesku-na-pristi-rok-chybet-8820106]prvním kvartálu příštího roku... [/url]Jak rád bych zrušil Netflix, ale kvůli rodině nemůžu*:D*
3 -1
reagovat
Třetí díl Rodu draka je především povídací, takže tady chybí spád jako v prvních dvou dílech. Až závěr mě probudil...
839665
Třetí díl Rodu draka je především povídací, takže tady chybí spád jako v prvních dvou dílech. Až závěr mě probudil...
1 -1
reagovat
reaguje na: CAPS_LOCK
Mno mam trochu podezreni, ze herec co hraje syna hlavniho mourenina s bilymi dredy uplne hereckou kvalifikaci neoplyva snad tam nebude mit moc prostoru.
839663
Mno mam trochu podezreni, ze herec co hraje syna hlavniho mourenina s bilymi dredy uplne hereckou kvalifikaci neoplyva snad tam nebude mit moc prostoru.
839660
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se