Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11321 - 11340 Napsat příspěvek
reaguje na: pepo
Gonzi to dobre vystihol. Tam nejde o to vedieť, čo sa stane, ale zažiť si to s tými postavami. Keď si prečítaš príbeh na wiki, tak ti to moc nedá. A že ťa postavy v pilote neohúrili? No, ja by som to prirovnal k tomu, že keď niekoho stretneš prvýkrát a slušne povedané... nie si z neho zrovna nadšený. A potom spolu niečo zažijete a pochopíš, že to je vlastne super človek a stane sa z vás nerozlučná dvojka. Nie je to asi žiadna nová téma, ale v hre to fungovalo parádne. Plus sú tam vedľajšie postavy, ktoré majú svoj príbeh, sú napísané uveriteľne a s ktorými si tiež niečo zažiješ. A zo záverečnej scény vždy zamrazí. Joel si vyberie záchranu svojej "adoptívnej dcéry" pred záchranou ľudstva aj napriek tomu, že ona by sa kľudne obetovala pre väčšie dobro. Veľmi sebecké rozhodnutie, ale po tej ceste čo si zažil s postavami jeho rozhodnutie chápeš a pravdepodobne aj kvituješ. 
854880
Gonzi to dobre vystihol. Tam nejde o to vedieť, čo sa stane, ale zažiť si to s tými postavami. Keď si prečítaš príbeh na wiki, tak ti to moc nedá. A že ťa postavy v pilote neohúrili? No, ja by som to prirovnal k tomu, že keď niekoho stretneš prvýkrát a slušne povedané... nie si z neho zrovna nadšený. A potom spolu niečo zažijete a pochopíš, že to je vlastne super človek a stane sa z vás nerozlučná dvojka. Nie je to asi žiadna nová téma, ale v hre to fungovalo parádne. Plus sú tam vedľajšie postavy, ktoré majú svoj príbeh, sú napísané uveriteľne a s ktorými si tiež niečo zažiješ. A zo záverečnej scény vždy zamrazí. [spoiler]Joel si vyberie záchranu svojej "adoptívnej dcéry" pred záchranou ľudstva aj napriek tomu, že ona by sa kľudne obetovala pre väčšie dobro. Veľmi sebecké rozhodnutie, ale po tej ceste čo si zažil s postavami jeho rozhodnutie chápeš a pravdepodobne aj kvituješ. [/spoiler]
854857
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Filmovych 8, serialovych 10

Tu ma nebavili postavy ani dej. A nevravte mi, ze za 80 min sa to neda pripravit.
854879
Filmovych 8, serialovych 10 Tu ma nebavili postavy ani dej. A nevravte mi, ze za 80 min sa to neda pripravit.
854873
1 -3
reagovat

The Last of Us

Prolog je jedna z najlepších veci v seriálovej produkcii za poslednú dobu. Aj keď som vedel ako to skončí, tak som na jeho konci plakal. Pak to trochu spomalí ale zase chápem že je potreba postupne predstaviť svet, postavy, frakcie a hrozby. Za mna veľká spokojnosť. :+

Prekvapilo ma ako autori kopírujú scény z hry jedna k jednej a nepôsobí to rušivo. Či už je to zaberovaním, strihom alebo dialógmi - napr. auto alebo rozbité hodinky. 
854878
Prolog je jedna z najlepších veci v seriálovej produkcii za poslednú dobu. Aj keď som vedel ako to skončí, tak som na jeho konci plakal. Pak to trochu spomalí ale zase chápem že je potreba postupne predstaviť svet, postavy, frakcie a hrozby. Za mna veľká spokojnosť. *:+* Prekvapilo ma ako autori kopírujú scény z hry jedna k jednej a nepôsobí to rušivo. Či už je to zaberovaním, strihom alebo dialógmi - napr. auto alebo rozbité hodinky. 
The Last of Us
8 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Natahovaný? Zjednodušeně - Odchod z města, Bill, kanály, univerzita, Fireflies. Pravda, z těch prostředních 3 částí by šlo cokoliv vynechat a nic až tak zásadního by se nestalo, ale teda žádnou tu pasáž bych si nedovolil označit jako natahování a každou jsem si pekelně užil.
854877
Natahovaný? Zjednodušeně - [spoiler]Odchod z města, Bill, kanály, univerzita, Fireflies. [/spoiler]Pravda, z těch prostředních 3 částí by šlo cokoliv vynechat a nic až tak zásadního by se nestalo, ale teda žádnou tu pasáž bych si nedovolil označit jako natahování a každou jsem si pekelně užil.
854874
2 0
reagovat
Raději 9 hodin, kdy se do toho světa (a postav v něm) člověk může naplno ponořit než uspěchané 2 hodinky. Platí to prakticky bez výjimek vždycky, když jsou u kormidla talentovaní lidé.
Ale ty to máš jako jeden z mála lidí jinak. Ještě jsem popravdě podobně smýšlejícího člověka nepotkal. No, aspoň je život zajímavější. :)
854875
Raději 9 hodin, kdy se do toho světa (a postav v něm) člověk může naplno ponořit než uspěchané 2 hodinky. Platí to prakticky bez výjimek vždycky, když jsou u kormidla talentovaní lidé. Ale ty to máš jako jeden z mála lidí jinak. Ještě jsem popravdě podobně smýšlejícího člověka nepotkal. No, aspoň je život zajímavější. *:)*
854870
7 0
reagovat
Popravdě, čekal bych od tebe víc než kritiku na poli synopse. Jeden by řekl: "Je rozdíl znát cestu a jít po ní".
Herní síla TLOU je o postupném budování vztahu mezi dvěma postavami. Nic víc, nic míň. Asi nevím, čím by to mělo být jakkoli špatné. Čistě dějově se toho cestou stane vícero, takže i ta stopáž mi nepřijde jakkoli absurdní (jako spíš děj ve hře možná trochu natahovaný).
854874
Popravdě, čekal bych od tebe víc než kritiku na poli synopse. Jeden by řekl: [i]"Je rozdíl znát cestu a jít po ní"[/i]. Herní síla TLOU je o postupném budování vztahu mezi dvěma postavami. Nic víc, nic míň. Asi nevím, čím by to mělo být jakkoli špatné. Čistě dějově se toho cestou stane vícero, takže i ta stopáž mi nepřijde jakkoli absurdní (jako spíš děj ve hře možná trochu natahovaný).
854863
9 0
reagují: Haggar
reagovat
Jenom pro úplnost a srovnání - kolik bys dal Černobylu? Ne jednotlivejm dílům, cele miniserii... :d
854873
Jenom pro úplnost a srovnání - kolik bys dal Černobylu? Ne jednotlivejm dílům, cele miniserii... :d
854870
4 0
reagují: pepo
reagovat

Tlou

Jděte se bodnout. To je horor jak hajzl. Zlatý zombíci ve Walking dead.
854872
Jděte se bodnout. To je horor jak hajzl. Zlatý zombíci ve Walking dead.
Tlou
1 -4
reagovat
reaguje na: Haggar
Mas se na co těšit a nebudeš pak na další dil čekat tak dlouho, jako my.
854871
Mas se na co těšit a nebudeš pak na další dil čekat tak dlouho, jako my.
854869
2 0
reagovat
reaguje na: connor
To prve som okamzite pochopil a druhe som na zaklade pilotu vobec nepochopil. Precital som si ten pribeh a na 9 hodin mi to pride slabucke. Ale ok. Ako som vravel. Tu to rozoberat nejdem, nech vam tu nekazim radost. 
854870
To prve som okamzite pochopil a druhe som na zaklade pilotu vobec nepochopil. Precital som si ten pribeh a na 9 hodin mi to pride slabucke. Ale ok. Ako som vravel. Tu to rozoberat nejdem, nech vam tu nekazim radost. 
854868
2 -2
reagují: connor, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To fakt nebyl dobrej nápad naplánovat si pokládání koberce v obýváku na 17. leden. Televize je v ložnici obrazovkou ke zdi a na 19ce monitoru a Genius repráčkách to fakt dávat nebudu. Snad zitra. :(
854869
To fakt nebyl dobrej nápad naplánovat si pokládání koberce v obýváku na 17. leden. Televize je v ložnici obrazovkou ke zdi a na 19ce monitoru a Genius repráčkách to fakt dávat nebudu. Snad zitra. *:(*
854835
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Kvality TLOU nejsou až tak v nějaké výjimečnosti a originalitě (i když ten základní koncept houbičkové apokalypsy originální je a navíc založený na relativně realistických předpokladech - proto o to děsivější), ale v tom, že to má dost umně napsaný a prezentovaný příběh a výborné, sympatické postavy. ;)
854868
Kvality TLOU nejsou až tak v nějaké výjimečnosti a originalitě (i když ten základní koncept houbičkové apokalypsy originální je a navíc založený na relativně realistických předpokladech - proto o to děsivější), ale v tom, že to má dost umně napsaný a prezentovaný příběh a výborné, sympatické postavy. *;)*
854857
6 0
reagovat
Jinak pro dura to podle me bude serial roku 
854867
Jinak pro dura to podle me bude serial roku 
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D:+
854865
*:D**:+*
854861
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tentoraz je to naozaj uprimne. A aj trochu ziarlim
854864
Tentoraz je to naozaj uprimne. A aj trochu ziarlim
854861
3 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Ok. Takze presne ako som si myslel.

Dakujem
854863
Ok. Takze presne ako som si myslel. Dakujem
854859
3 0
reagují: Gonzi
reagovat
"Prajem vám to." Je IMHO od pepa jako když mi moje paní řekne "fajn" :)
854861
"Prajem vám to." Je IMHO od pepa jako když mi moje paní řekne "fajn" *:)*
10 0
reagují: TedGeorge, pepo
reagovat
reaguje na: hroubek
U mna je to velka ostuda
854860
U mna je to velka ostuda
854858
1 0
reagovat
854859
[url=https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us]Děj hry se spoilery[/url]
854857
2 0
reagovat
Jarmuscha nebo Pedro Pascal na ikonce není ostuda. 

Pokud to má  být ostuda, tak si tam dej třeba Kevina Harta nebo Roba Schneidera. :D:D:D
854858
Jarmuscha nebo Pedro Pascal na ikonce není ostuda.  Pokud to má  být ostuda, tak si tam dej třeba Kevina Harta nebo Roba Schneidera. *:D**:D**:D*
854857
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se