Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11361 - 11380 Napsat příspěvek
reaguje na: kyller
spatna reklama taky reklama, rikam si prvni dil me nezabije.. twoe skoro jo:D strasna sracka

Ale zase to produkuje srandu na internetech.. ty vykriky ala Babis že ty reakce sou vsechno kampan a ze review bomb nalety od rasistu :D:D 

Ale nejak moc se nepise ze Mindy nejen hrala ale i delala Kancl
854784
spatna reklama taky reklama, rikam si prvni dil me nezabije.. twoe skoro jo*:D* strasna sracka Ale zase to produkuje srandu na internetech.. ty vykriky ala Babis že ty reakce sou vsechno kampan a ze review bomb nalety od rasistu *:D**:D*  Ale nejak moc se nepise ze Mindy nejen hrala ale i delala Kancl
854770
5 0
reagují: kyller
reagovat
Souhlas - ty hysterické reakce na netu mě zaujaly takže jsem první díl taky zkusil, i když Scooby Doo jsem nikdy nesledoval.

Trvá to celých deset vteřin po začátku než se začne navážet do privilegovanosti mužů.
Po minutě jsou tam šukající švábi.
Rasismus a sexismu při vysmívání se rasismu a sexismu v minutě druhé. 
Lesby jsou lepší a body positivity rulez v minutě čtvrté.
Po pěti minutách se tam objeví první muž a je povrchní, retardovaný, krásný a bohatý, a hlavně je to turbozmrd, stejně jako všichni ostatní muži.

A celé je to hrozně HROZNĚ hloupé a zaplněné postavami které potkat v realitě tak jim okamžitě dáte pěstí. Opravdu instantně legendární sračka.
854780
Souhlas - ty hysterické reakce na netu mě zaujaly takže jsem první díl taky zkusil, i když Scooby Doo jsem nikdy nesledoval. Trvá to celých deset vteřin po začátku než se začne navážet do privilegovanosti mužů. Po minutě jsou tam šukající švábi. Rasismus a sexismu při vysmívání se rasismu a sexismu v minutě druhé.  Lesby jsou lepší a body positivity rulez v minutě čtvrté. Po pěti minutách se tam objeví první muž a je povrchní, retardovaný, krásný a bohatý, a hlavně je to turbozmrd, stejně jako všichni ostatní muži. A celé je to hrozně HROZNĚ hloupé a zaplněné postavami které potkat v realitě tak jim okamžitě dáte pěstí. Opravdu instantně legendární sračka.
854770
14 0
reagovat

The Last of Us S0E01

Velká spokojenost a jestli každý díl bude lepší a lepší, tak se máme na co těšit. Prolog mega, znělka skvělá, začátek parádně propracovaný a silný. Cítil jsem tam všechno, co jsem cítit měl. Zbytek velmi dobrý a místy super. Osobně bych prodloužil díl o deset minut abych tam dal jednu dvě scény Joela a Tess, prohloubil jejich vzájemný vztah, to samé s Marlene. Konec hodně moc dobrý. Pascal, Torv perfektní, Luna a Ramsey dost dobrý a snad v dalších dílech si to lépe sedne. 9/10
854779
Velká spokojenost a jestli každý díl bude lepší a lepší, tak se máme na co těšit. Prolog mega, znělka skvělá, začátek parádně propracovaný a silný. Cítil jsem tam všechno, co jsem cítit měl. Zbytek velmi dobrý a místy super. Osobně bych prodloužil díl o deset minut abych tam dal jednu dvě scény Joela a Tess, prohloubil jejich vzájemný vztah, to samé s Marlene. Konec hodně moc dobrý. Pascal, Torv perfektní, Luna a Ramsey dost dobrý a snad v dalších dílech si to lépe sedne. [b]9/10[/b]
The Last of Us S0E01
7 0
reagovat
Na HBO kdosi psal, že stejná pecka jak Harley Quinn. Tomu solidně jeblo taky:D
854776
Na HBO kdosi psal, že stejná pecka jak Harley Quinn. Tomu solidně jeblo taky*:D*
854770
5 0
reagovat

Velma

Asi trochu OT, keďže to tu nejaký čas bude len o TLOU (mňa to čaká až večer).

Tie reakcie neboli prehnané. Odpad je slabé slovo. Scooby doo seriál bez Scoobyho. Všetky postavy charakterovo zmenené a celé je to šialene presexualizované zatiaľ čo sa to snaží byť strašne moc woke. V skratke... tu niekomu riadne jeblo :D 
854770
Asi trochu OT, keďže to tu nejaký čas bude len o TLOU (mňa to čaká až večer). Tie reakcie neboli prehnané. Odpad je slabé slovo. Scooby doo seriál bez Scoobyho. Všetky postavy charakterovo zmenené a celé je to šialene presexualizované zatiaľ čo sa to snaží byť strašne moc woke. V skratke... tu niekomu riadne jeblo *:D* 
Velma
12 -1
reagují: dreamy, HAL, (=LIFTY=)
reagovat

TLoU - The Weeks Ahead Trailer

854766
https://youtu.be/E5tSO9aR2Ds
TLoU - The Weeks Ahead Trailer
3 0
reagovat
reaguje na: Papricek
Obvykle bych brblal, ale souhlasím. Některé věci navíc a celkové menší změny tomu strašně prospěly. Scénu s letadlem jsem si pustil asi 5x. A to intro s hudbou? Tvle, to jsem normálně zařval radostí.
854762
Obvykle bych brblal, ale souhlasím. Některé věci navíc a celkové menší změny tomu strašně prospěly. [spoiler]Scénu s letadlem jsem si pustil asi 5x.[/spoiler] A to intro s hudbou? Tvle, to jsem normálně zařval radostí.
854758
4 0
reagovat

Last of Us

Za mňa teda prvý diel paráda. Nemám čo vytknúť. Bella mi okamžite prirástla k srdcu. O Pedrovi som nepochyboval. Atmosféru to má neskutočnú. Teším sa na ďalší diel. Takto sa robia videoherné adaptácie :+
854761
Za mňa teda prvý diel paráda. Nemám čo vytknúť. Bella mi okamžite prirástla k srdcu. O Pedrovi som nepochyboval. Atmosféru to má neskutočnú. Teším sa na ďalší diel. Takto sa robia videoherné adaptácie *:+*
Last of Us
8 0
reagovat
Až vás přestane bavit se na to dívat furt dokola, tak doporučuju ty podcasty po každé epizodě. Tady je první link
854760
Až vás přestane bavit se na to dívat furt dokola, tak doporučuju ty podcasty po každé epizodě. Tady je první https://www.youtube.com/watch?v=-SEYmfA1GSY
5 0
reagovat

TLOU

Prolog je úplně famózní. Klidně si dovolím tvrdit, že lepší, než ve hře.
854758
Prolog je úplně famózní. Klidně si dovolím tvrdit, že lepší, než ve hře.
TLOU
8 0
reagují: rollman69
reagovat

The Last of Us E1

Nejsem gamer, jednicku jsem hral par hodin pred lety u brachy a... Tohle byl hodne slusnej start. Uvodnich cca 35 minut dokonalych, desitkovych, zbytek je spis takovej zacatek ty hlavni zapletky. Hodnoceni prvni epky teda 8/10. A male plus za tu Avril a Dido v prvni scene v radiu, to byly ciste Smallville vibes. :)
854757
Nejsem gamer, jednicku jsem hral par hodin pred lety u brachy a... Tohle byl hodne slusnej start. Uvodnich cca 35 minut dokonalych, desitkovych, zbytek je spis takovej zacatek ty hlavni zapletky. Hodnoceni prvni epky teda 8/10. A male plus za tu [spoiler]Avril a Dido v prvni scene v radiu, to byly ciste Smallville vibes. :)[/spoiler]
The Last of Us E1
4 0
reagovat
Já se na to dívat nebudu, dokud si to nezahraju, tak to bude teď docela těžké. 
854756
Já se na to dívat nebudu, dokud si to nezahraju, tak to bude teď docela těžké. 
3 0
reagovat
a psychor už kazí aj hodnotenia u last of us ;). normálne mi zlepšil deň chlapec (dajte mu niekto ban pls).
854751
a psychor už kazí aj hodnotenia u last of us *;)*. normálne mi zlepšil deň chlapec (dajte mu niekto ban pls).
3 0
reagovat
Jako když jsem před druhou ranní nějak nemohl usnout, říkal jsem si, že to je proto, že mám počkat do tří, to je jasný. Naštěstí ne, jinak bych ráno nevstal a tak dneska vyřizuju všechno urychleně, bez debat, jak to jen jde, abych se pak od všeho k večeru zabarikádoval a měl 90 minut naprostej klid :D
854750
Jako když jsem před druhou ranní nějak nemohl usnout, říkal jsem si, že to je proto, že mám počkat do tří, to je jasný. Naštěstí ne, jinak bych ráno nevstal a tak dneska vyřizuju všechno urychleně, bez debat, jak to jen jde, abych se pak od všeho k večeru zabarikádoval a měl 90 minut naprostej klid *:D*
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jen jsem kouknul na jeho přes kopírák psaný komentář a mužů konstatovat, že je to skutečně alarmující kok**:D bude to pecka :+
854747
Jen jsem kouknul na jeho přes kopírák psaný komentář a mužů konstatovat, že je to skutečně alarmující kok***:D* bude to pecka *:+*
854746
5 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Psychor za jedna, bude to pecka.
854746
Psychor za jedna, bude to pecka.
854732
10 0
reagují: Gacy
reagovat

A co..

Mayor of Kingstown, už někdo viděl ? Na to se, jako nehráč, těším víc než na Last of Us :))
854742
Mayor of Kingstown, už někdo viděl ? Na to se, jako nehráč, těším víc než na Last of Us *:))*
A co..
4 0
reagovat

Mandalorian S3

Full trailer zítra ráno. :))
854739
Full trailer zítra ráno. *:))*
Mandalorian S3
7 0
reagovat
Mládeži, vím že jste sebranka veskrze způsobná, ale stejně: prosím bez spoilerů. Já třeba čekám na březnovej PC release :o:D
854738
Mládeži, vím že jste sebranka veskrze způsobná, ale stejně: prosím bez spoilerů. Já třeba čekám na březnovej PC release *:o**:D*
10 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Hype train is coming *TOOT* *TOOT* 

Těším se taky 8):+

Pro mě možná ještě lepší, protože jsem nikdy nehrál hry.... 
854737
Hype train is coming *TOOT* *TOOT*  Těším se taky *8)**:+* Pro mě možná ještě lepší, protože jsem nikdy nehrál hry.... 
854732
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se