Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 11021 - 11040 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
Pojď sledovat Uncoupled.
846085
Pojď sledovat Uncoupled.
846070
2 -2
reagovat
To rikas od druheho dilu. Nemas nic lepsiho na praci ci ke sledovani.? Nejake resty?
846080
To rikas od druheho dilu. Nemas nic lepsiho na praci ci ke sledovani.? Nejake resty?
846070
11 0
reagují: verbst
reagovat
A mě to baví...
846073
A mě to baví...
846070
9 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ash vs evil dead je neskutečný námrd
846071
Ash vs evil dead je neskutečný námrd
846069
2 -1
reagovat

Andor 1x9

dozvíte se co se stalo na patře č.2 a kolik je strážných na patře ... A to je asi tak vše :D:D:D:D:D

je to šílená nuda 
846070
dozvíte se co se stalo na patře č.2 a kolik je strážných na patře ... A to je asi tak vše *:D**:D**:D**:D**:D* je to šílená nuda 
Andor 1x9
3 -13
reagují: Disketa1, speta.jr, peterel
reagovat
reaguje na: rollman69
Já mám rád a dost vyhledávám seriály, které mají 30-40 minut. Ideální čas.
20 je takový ten "dám dva dily a ještě ten třetí" 50 a víc to už je na rozmyšlenou.
Jenže těch moc fakt není. Z poslední doby Ash vs Evil Dead, Ted Lasso (tam začali ale ve druhé řadě divočit) Servant, The Bear nebo právě Atlanta.
Ještě Californication, ale to nikde teď není...
846069
Já mám rád a dost vyhledávám seriály, které mají 30-40 minut. Ideální čas. 20 je takový ten "dám dva dily a ještě ten třetí" 50 a víc to už je na rozmyšlenou. Jenže těch moc fakt není. Z poslední doby Ash vs Evil Dead, Ted Lasso (tam začali ale ve druhé řadě divočit) Servant, The Bear nebo právě Atlanta. Ještě Californication, ale to nikde teď není...
846064
1 -1
reagují: rollman69
reagovat

SAS: Pluk mizerů

60 % rockovej soundtrack, 30 % totální fuckupy, 10 % válečný akce. Baví mě to velice a Jack O'Connell je fakt jeden z nejlepších herců své generace.
846065
60 % rockovej soundtrack, 30 % totální fuckupy, 10 % válečný akce. Baví mě to velice a Jack O'Connell je fakt jeden z nejlepších herců své generace.
SAS: Pluk mizerů
7 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Já je miluji, ale trávím bohužel v práci víc času, než bych chtěl a když mám pak jeden den volna, tak stihnu max jeden film a chvíli pokračovat v platině v nějaké hře a pak už je večer :D Mezitím rodičovské a manželské povinnosti a jsem zase v práci :D Proto doufám, že fakt všechny seriály začnou vycházet týdně. To by se stíhalo mnohem lépe, protože za týden dám 5 dílů různých seriálů a jsem ok :D
846064
Já je miluji, ale trávím bohužel v práci víc času, než bych chtěl a když mám pak jeden den volna, tak stihnu max jeden film a chvíli pokračovat v platině v nějaké hře a pak už je večer :D Mezitím rodičovské a manželské povinnosti a jsem zase v práci :D Proto doufám, že fakt všechny seriály začnou vycházet týdně. To by se stíhalo mnohem lépe, protože za týden dám 5 dílů různých seriálů a jsem ok :D
846057
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Musíš nenávidět serialy, jak pepo:D
846057
Musíš nenávidět serialy, jak pepo*:D*
846041
1 -1
reagují: rollman69
reagovat
:D:+
846043
*:D**:+*
846041
2 -1
reagovat
reaguje na: duro
Už to  nezvládám :D Potřeboval bych tak rok dovolenou, abych stíhal vše, co chci koukat. Kde máte filmy, hry, seriály, rodinu, koníčky, práci a ještě filmové a seriálové resty z dob minulých. :))
846041
Už to  nezvládám :D Potřeboval bych tak rok dovolenou, abych stíhal vše, co chci koukat. Kde máte filmy, hry, seriály, rodinu, koníčky, práci a ještě filmové a seriálové resty z dob minulých. *:))*
845965
4 -1
reagují: (=LIFTY=), TedGeorge
reagovat
reaguje na: Kostěj
Na mňa to pôsobilo tak, že skúsil čo sa stane a ono to naozaj vyšlo. no nakoniec nemal na to gule. 
845991
[spoiler]Na mňa to pôsobilo tak, že skúsil čo sa stane a ono to naozaj vyšlo. no nakoniec nemal na to gule. [/spoiler]
845976
3 0
reagovat
Atlanta dnes všechny řady na Disney Plus.
A ještě Reboot. Zkoušel to někdo? Docela mě to skrz Michaela Keye a Knoxvilla láká.
845983
Atlanta dnes všechny řady na Disney Plus. A ještě Reboot. Zkoušel to někdo? Docela mě to skrz Michaela Keye a Knoxvilla láká.
4 -1
reagovat
Sakra, to abych si koupil permici do Show Parku s tolik testosteronem.
845982
Sakra, to abych si koupil permici do Show Parku s tolik testosteronem.
845965
3 -2
reagovat

HoD (první půlka)

GoT pro dospělý, aniž by se to dávalo ostentativně najevo, navíc téměř bez akce! Škoda jen, že vlivem tý do extrému dotažený neangažovanosti to působí opravdu až trochu moc chladně; těžko si tam najít nějakýho favorita. Na druhou stranu to rozhodně nenudí, některý ty zvraty jsou vyloženě fascinující a asi dvakrát se mi stalo, že jsem to pauznul, šel si udělat čaj a snažil se domyslet dopady toho, co se právě stalo.
Teď jsem v půlce šestýho dílu a zdá se mi, že s tím časovým skokem jim trochu spadnul řetěz, ale uvidíme :). Zatím jednoznačná spokojenost; zvlášť ve světle bolestivýho závěru původního seriálu...

Tu věc s Rhaenyrou v bordelu celou vymyslel Daemon, aby vyjebal s Ottem, nebo se to opravdu jen tak náhodou seběhelo?
845976
GoT pro dospělý, aniž by se to dávalo ostentativně najevo, navíc téměř bez akce! Škoda jen, že vlivem tý do extrému dotažený neangažovanosti to působí opravdu až trochu moc chladně; těžko si tam najít nějakýho favorita. Na druhou stranu to rozhodně nenudí, některý ty zvraty jsou vyloženě fascinující a asi dvakrát se mi stalo, že jsem to pauznul, šel si udělat čaj a snažil se domyslet dopady toho, co se právě stalo. Teď jsem v půlce šestýho dílu a zdá se mi, že s tím časovým skokem jim trochu spadnul řetěz, ale uvidíme *:)*. Zatím jednoznačná spokojenost; zvlášť ve světle bolestivýho závěru původního seriálu... [spoiler]Tu věc s Rhaenyrou v bordelu celou vymyslel Daemon, aby vyjebal s Ottem, nebo se to opravdu jen tak náhodou seběhelo?[/spoiler]
HoD (první půlka)
9 0
reagují: SteKi
reagovat

Young Royals s02

Dokoukáno. Je to obrovská pecka, druhá polovina je vyloženě fantastická. Napínavé až do posledních vteřin... a pak přijdou cliffhangery, které úplně "miluju". Ale je to totálně boží seriál a ten závěrečný proslov mě doslova přimrazil k zemi. Vím, že vy se na to nikdy nepodíváte, ale přesně takové seriály mi dělají tu největší radost. Ale čekat na třetí sérii bude nekonečné utrpení. 
845969
Dokoukáno. Je to obrovská pecka, druhá polovina je vyloženě fantastická. Napínavé až do posledních vteřin... a pak přijdou cliffhangery, které úplně "miluju". Ale je to totálně boží seriál a ten závěrečný proslov mě doslova přimrazil k zemi. Vím, že vy se na to nikdy nepodíváte, ale přesně takové seriály mi dělají tu největší radost. Ale čekat na třetí sérii bude nekonečné utrpení. 
Young Royals s02
2 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A to sa rýchlo blíži Tulsa King a piaty Yellowstone...
845965
A to sa rýchlo blíži Tulsa King a piaty Yellowstone...
845931
5 -1
reagují: rollman69, AndyKaufman
reagovat
Jo chlapský seriály, co mám před sebou: 

Poslední sezóna Peaky Blinders, S2 Gangs of Londo a SAS. Škoda, že jsem přestal pít, k tomuhle bych si domů na víkend objednal sud. 
845931
Jo chlapský seriály, co mám před sebou:  Poslední sezóna Peaky Blinders, S2 Gangs of Londo a SAS. Škoda, že jsem přestal pít, k tomuhle bych si domů na víkend objednal sud. 
3 -1
reagují: duro
reagovat
Já zahraniční seriály pouštím s anglickýma titulema.

Spíš nemám čas sjet více dílů naráz.... :o
845915
Já zahraniční seriály pouštím s anglickýma titulema. Spíš nemám čas sjet více dílů naráz.... *:o*
845910
4 0
reagovat
Šetrím si to... lebo zatiaľ nie sú CZ titulky na ďalšie časti. :D
845910
Šetrím si to... lebo zatiaľ nie sú CZ titulky na ďalšie časti. *:D*
845907
4 -1
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře