Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 10321 - 10340 Napsat příspěvek
reaguje na: Kostěj
Já si říkal, že ten fanklub tady ještě nebyl komplet. Každopádně já rozhoduji? Že o tom nevím, to by ta diskuze asi měla vypadat trochu jinak. Mám dojem, že nastal problém naopak spíš proto, že se okamžitě někteří poznali v tom, co jsem napsal já, a co se jim nelíbilo. To je pech, taky se mi plno věcí nelíbí, jak vidíš, tak si je tady ale můžete psát do haleluja. Že zrovna ty využiješ příležitosti k převrácení mých slov, aby sis mohl kopnout, ale taktéž není nic nového.
860931
Já si říkal, že ten fanklub tady ještě nebyl komplet. Každopádně já rozhoduji? Že o tom nevím, to by ta diskuze asi měla vypadat trochu jinak. Mám dojem, že nastal problém naopak spíš proto, že se okamžitě někteří poznali v tom, co jsem napsal já, a co se jim nelíbilo. To je pech, taky se mi plno věcí nelíbí, jak vidíš, tak si je tady ale můžete psát do haleluja. Že zrovna ty využiješ příležitosti k převrácení mých slov, aby sis mohl kopnout, ale taktéž není nic nového.
860930
8 -10
reagovat
Prostě když to shrnu, jste rasisti, protože tady klouček, kterej bigotností strčí do kapsy půlku nejzatvrzelejšího katolickýho kléru nějak nabyl dojmu, že může rozhodovat o tom, co je v pořádku, když lidem vadí a za jakých okolností o tom můžou psát. Nic novýho.
860930
Prostě když to shrnu, jste rasisti, protože tady klouček, kterej bigotností strčí do kapsy půlku nejzatvrzelejšího katolickýho kléru nějak nabyl dojmu, že může rozhodovat o tom, co je v pořádku, když lidem vadí a za jakých okolností o tom můžou psát. Nic novýho.
15 -2
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: Haggar
1. Co si jako myslíš, že na to odpovím? Že bych se z toho zhroutil? :) Ne, zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol), k němuž se druhá strana konstantě schyluje při každé podobné debatě, takže na to nemá smysl ani reagovat, a zadruhé by mi to bylo pravděpodobně stejně tak ukradený, jako potenciálně černej Joel, nebo černá Anna Boleynová. Pro mě za mě ať si Cuba Gooding Jr. zahraje Karla IV., nejspíš to bude sr*čka a nikdy to neuvidím, ale v tom je ta krása - je mi to fuk.

2. Úplně si neužívám být osočován z fňukání, když tu principiálně řešíme to, že vám něco vadí a vy máte s něčím problém. Můj problém je bohužel navazující až s tím vaším problémem, což samo o sobě není dobrý a fakt bych se chtěl naučit do těchhle debat nezapojovat. Nicméně až bude Bonda hrát černoch, udělám si doma martini a náramně si ten všeobecný ale především zdejší nářek mlčky vychutnám, fakt že jo. Tony si to může screenshotnout a omlátit mi to o hlavu, jestli k tomu napíšu byť jen čárku. (článek s novinkou se nepočítá)

Jinak že internet není plnej rasistů? Lol, na to dokonce existují studie potvrzující přesný opak. 
860928
1. Co si jako myslíš, že na to odpovím? Že bych se z toho zhroutil? *:)* Ne, zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol), k němuž se druhá strana konstantě schyluje při každé podobné debatě, takže na to nemá smysl ani reagovat, a zadruhé by mi to bylo pravděpodobně stejně tak ukradený, jako potenciálně černej Joel, nebo černá Anna Boleynová. Pro mě za mě ať si Cuba Gooding Jr. zahraje Karla IV., nejspíš to bude sr*čka a nikdy to neuvidím, ale v tom je ta krása - je mi to fuk. 2. Úplně si neužívám být osočován z fňukání, když tu principiálně řešíme to, že vám něco vadí a vy máte s něčím problém. Můj problém je bohužel navazující až s tím vaším problémem, což samo o sobě není dobrý a fakt bych se chtěl naučit do těchhle debat nezapojovat. Nicméně až bude Bonda hrát černoch, udělám si doma martini a náramně si ten všeobecný ale především zdejší nářek mlčky vychutnám, fakt že jo. Tony si to může screenshotnout a omlátit mi to o hlavu, jestli k tomu napíšu byť jen čárku. (článek s novinkou se nepočítá) Jinak že internet není plnej rasistů? Lol, na to dokonce existují studie potvrzující přesný opak. 
860926
7 -13
reagují: Haggar, Gonzi
reagovat
reaguje na: do_Od
Odpovědi na Gonziho dotaz se asi nedočkáme, že?
No jo, fñukat je jednodušší, než argumentovat.
860926
Odpovědi na Gonziho dotaz se asi nedočkáme, že? No jo, fñukat je jednodušší, než argumentovat.
860884
5 -1
reagují: do_Od
reagovat

The Daily Show

Tak já to napíšu. Docela bych si přál, aby Hasan Minhaj zůstal permanentní náhradou za Trevora Noaha. link link
860925
Tak já to napíšu. Docela bych si přál, aby Hasan Minhaj zůstal permanentní náhradou za Trevora Noaha. [url=https://www.youtube.com/watch?v=szWiVSCwdSk]link[/url] [url=https://www.youtube.com/watch?v=I30_q6Tjaxk]link[/url]
The Daily Show
4 0
reagují: verbst
reagovat
:Dno takhle ubrecene kopání kolem sebe jaký sou všichni rasisti co si to jen nechtěj priznat tu dlouho nebylo..
vidět tyhle věci až takhle fanaticky černobíle je až taková ta dětská komická "můj táta přepere tvyho tatu a basta"

třeba se řešil černej Bond.. ale takovej dlouhovlasej pihatej zrzek jako agent jejího velicenstva?  Ne díky... Prostě lidi budou hejtit když jim nesedne casting a není to nutnĕ ta barva omg..fakt neni celej internet plnej rasistů:D
860919
*:D*no takhle ubrecene kopání kolem sebe jaký sou všichni rasisti co si to jen nechtěj priznat tu dlouho nebylo.. vidět tyhle věci až takhle fanaticky černobíle je až taková ta dětská komická "můj táta přepere tvyho tatu a basta" třeba se řešil černej Bond.. ale takovej dlouhovlasej pihatej zrzek jako agent jejího velicenstva?  Ne díky... Prostě lidi budou hejtit když jim nesedne casting a není to nutnĕ ta barva omg..fakt neni celej internet plnej rasistů*:D*
12 0
reagovat

Ďáblovo rogalo

Těžkej bizár. Nechápu tu Renčovu mediální popularitu, on je šíleně přeceňovanej řežisér. Už přes dvacet let nenatočil nic pořádného. U rogala bych se nedivil, kdyby to stopli ještě před odvýsíláním všech dílů, to je práce na úrovni studenta prvního ročníku.
860912
Těžkej bizár. Nechápu tu Renčovu mediální popularitu, on je šíleně přeceňovanej řežisér. Už přes dvacet let nenatočil nic pořádného. U rogala bych se nedivil, kdyby to stopli ještě před odvýsíláním všech dílů, to je práce na úrovni studenta prvního ročníku.
Ďáblovo rogalo
2 0
reagovat
Nachytal jsem se, že se tu řeší nějaká nová pecka dle počtu příspěvků :) Před x lety oznámili film podle hry Kane and Lynch. Avizoval se Bruce Willis a Jamie Foxx. Nechápal jsem proč, a opakoval „jasnej Bruce a Billy Bob Thorton“ v domnění, že si to asi někdo ze studia přečte :D Dneska, ne že bych dozrál, ale pokud něco existuje - a je to kniha, hra, nebo už to dostalo několik filmových variací, je to vlastně fuk. Už mám „tu svou oblíbenou“ a rád si jí pustím/přečtu/zahraju do zblbnutí. Z čeho mi spíš tancuje obočí, to je třeba ta „úprava“ Dahlových knih, která v týdnu proletěla i cz médii. Články, že měl případně Joela hrát Mahershala jsem četl a ... tvl, ale dyť je to dobrej herec :D Jakože teď mě taky nijak přeci nesere, že Joela hraje Pedro, že Tommy ze hry vypadá jako Gabriel Luna ... a už vůbec by mě nenapadlo prskat, proč Joela dcera nevypadá jako ze hry.

Ve finále, ať už je to seriál podle Last of Us s Pedrem nebo Maheshalou - když dostanu seriál, co mě baví, super. A když ne ... pořád tu mám tu skvělou hru na kterou nedám dopustit.
860902
Nachytal jsem se, že se tu řeší nějaká nová pecka dle počtu příspěvků :) Před x lety oznámili film podle hry Kane and Lynch. Avizoval se Bruce Willis a Jamie Foxx. Nechápal jsem proč, a opakoval „jasnej Bruce a Billy Bob Thorton“ v domnění, že si to asi někdo ze studia přečte *:D* Dneska, ne že bych dozrál, ale pokud něco existuje - a je to kniha, hra, nebo už to dostalo několik filmových variací, je to vlastně fuk. Už mám „tu svou oblíbenou“ a rád si jí pustím/přečtu/zahraju do zblbnutí. Z čeho mi spíš tancuje obočí, to je třeba ta „úprava“ Dahlových knih, která v týdnu proletěla i cz médii. Články, že měl případně Joela hrát Mahershala jsem četl a ... tvl, ale dyť je to dobrej herec *:D* Jakože teď mě taky nijak přeci nesere, že Joela hraje Pedro, že Tommy ze hry vypadá jako Gabriel Luna ... a už vůbec by mě nenapadlo prskat, proč Joela dcera nevypadá jako ze hry. Ve finále, ať už je to seriál podle Last of Us s Pedrem nebo Maheshalou - když dostanu seriál, co mě baví, super. A když ne ... pořád tu mám tu skvělou hru na kterou nedám dopustit.
5 0
reagovat
Mě tam Bella nesedí, byť to hraje celkem dobře. Ani ne protože vypadá trochu jinak (s tím stylingem co má to není žádný problém, byť jsem se z počátku bál), ale protože nepůsobí moc dětsky. Zajímavé ale je, že se to tu probíralo u ohlášení castingu, prvního traileru, prvního dílu apod. a žes to vytěsnil.
A když už jsme u whataboutismu, takže ty bys byl rád za Adama Drivera v roli Bladea, nebo by ti stačila "o něco světlejší kůže" aby ti to vadilo?
860898
Mě tam Bella nesedí, byť to hraje celkem dobře. Ani ne protože vypadá trochu jinak (s tím stylingem co má to není žádný problém, byť jsem se z počátku bál), ale protože nepůsobí moc dětsky. Zajímavé ale je, že se to tu probíralo u ohlášení castingu, prvního traileru, prvního dílu apod. a žes to vytěsnil. A když už jsme u whataboutismu, takže ty bys byl rád za Adama Drivera v roli Bladea, nebo by ti stačila [i]"o něco světlejší kůže[/i][i]"[/i] aby ti to vadilo?
860883
19 0
reagovat
Ja by som tam vybral černošku, nech to dáva zmysel, keď už Sarah bola černoška. Aspoň by tam viac vyniklo to, že v Ellie vidí tú svoju dcéru :))
860891
Ja by som tam vybral černošku, nech to dáva zmysel, keď už Sarah bola černoška. Aspoň by tam viac vyniklo to, že v Ellie vidí tú svoju dcéru *:))*
8 0
reagovat
Bella Ramsey je sice bílá, ale kdyby bylo po mém vybral bych jinou herečku věrnější předloze. ;)
860888
Bella Ramsey je sice bílá, ale kdyby bylo po mém vybral bych jinou herečku věrnější předloze. *;)*
860883
18 0
reagovat
zrovna Bella není úplně dobrej příklad, protože se taky dost řešila a její obsazení dost lidí štvalo a pořád ho nedokážou překousnout 
860887
zrovna Bella není úplně dobrej příklad, protože se taky dost řešila a její obsazení dost lidí štvalo a pořád ho nedokážou překousnout 
860883
17 0
reagovat
Původní Goreckiho příspěvek končil tím, že by při obsazení Aliho MZ asi zkolabovalo. Na téhle diskuzi je krásně vidět, že je to přesně jak píše. Ale mě budete osočovat, že fňukám... šílený, regulérně šílený.
860884
Původní Goreckiho příspěvek končil tím, že by při obsazení Aliho MZ asi zkolabovalo. Na téhle diskuzi je krásně vidět, že je to přesně jak píše. Ale mě budete osočovat, že fňukám... šílený, regulérně šílený.
4 -18
reagují: Haggar
reagovat
reaguje na: Gonzi
Pominu-li fakt, že ti teda stačí o něco světlejší kůže, abys o někom řekl, že je podobný předloze, tak proč nevedeme už několik týdnů tu samou debatu o Belle Ramsey, která není Ellie v obličeji ani trochu podobná? Aha, už to mám - Bella je bílá, takže to není tolik vidět a všichni si zvykli, protože to hraje fantasticky. ;)

Tady je krásně vidět, jak málo je podoba ve skutečnosti důležitá. Všechno je to o zvyku, a co obecně na internetu při těchto debatách vidím, je banda zaseknutých lidí neschopných/odmítajících si jen představit, že by si zvykali na něco jiného/nového, ačkoliv by to přitom charakterově a vším ostatním bylo naprosto to samé.

DarkSith:
Ještě ti tam chybí, že šířím woke propagandu, abys to měl komplet. Fakt tvle, a tohle mi tady bude psát, že mám vymytý mozek. Panebože, že já jsem se do téhle debaty vůbec pouštěl. :)

okkac: Další takovej, přitom paradoxně jste to v reálu vy, kdo furt u něčeho brečí.
860883
Pominu-li fakt, že ti teda stačí o něco světlejší kůže, abys o někom řekl, že je podobný předloze, tak proč nevedeme už několik týdnů tu samou debatu o Belle Ramsey, která není Ellie v obličeji ani trochu podobná? Aha, už to mám - [b]Bella je bílá[/b], takže to není tolik vidět a všichni si zvykli, protože to hraje fantasticky. *;)* Tady je krásně vidět, jak málo je podoba ve skutečnosti důležitá. Všechno je to o zvyku, a co obecně na internetu při těchto debatách vidím, je banda zaseknutých lidí neschopných/odmítajících si jen představit, že by si zvykali na něco jiného/nového, ačkoliv by to přitom charakterově a vším ostatním bylo naprosto to samé. [b] DarkSith:[/b] Ještě ti tam chybí, že šířím woke propagandu, abys to měl komplet. Fakt tvle, a tohle mi tady bude psát, že mám vymytý mozek. Panebože, že já jsem se do téhle debaty vůbec pouštěl. *:)* [b]okkac: [/b]Další takovej, přitom paradoxně jste to v reálu vy, kdo furt u něčeho brečí.
860865
5 -26
reagují: Gonzi, DarkSith, holub109
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Přitom příspěvky od do_doa by šly zjednodušit jako "kňůůů" a vystihly by to samé 8)
860882
Přitom příspěvky od do_doa by šly zjednodušit jako "kňůůů" a vystihly by to samé *8)*
860871
12 -3
reagovat
reaguje na: SteKi
Akorat jsem to opravil, ale vsiml jsem si toho az u kolegy niz:D
860878
Akorat jsem to opravil, ale vsiml jsem si toho az u kolegy niz*:D*
860877
1 0
reagovat
Chlapci. On sa volá Roland :)) :D
860877
Chlapci. On sa volá Roland *:))* *:D*
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Na Ronalda by se skvěle hodil Brandon Sklenar. ;)
860876
Na Ronalda by se skvěle hodil Brandon Sklenar. *;)*
860874
2 0
reagovat
Prijde mi, ze si nekdo plete rasismus s tim, ze hrac chce proste dostat tu postavu ze hry a ne typove nekoho uplne jineho. Me treba vylozene nesedla minuly dil herecka Riley. A to mela barvu kuze uplne stejnou, jen se tam vubec nehodila a s Ellie mela nulovou chemii.
To stejne, jak prskali fanousci na Keanu Reevese, kdyz hral Constantina a tam neslo o zmenu barvy kuze.
Takova Temna vez od Kinga. Roland ma byt nekdo jako Clint Eastwood a po sto ruznych nahozenych hercich vyberou Elbu? Je to sympatak, mam ho rad jako herce, ale nechci aby hral zrovna tuhle postavu, kdyz se ji vubec nepodoba a nehodi se na ni.
860874
Prijde mi, ze si nekdo plete rasismus s tim, ze hrac chce proste dostat tu postavu ze hry a ne typove nekoho uplne jineho. Me treba vylozene nesedla minuly dil herecka Riley. A to mela barvu kuze uplne stejnou, jen se tam vubec nehodila a s Ellie mela nulovou chemii. To stejne, jak prskali fanousci na Keanu Reevese, kdyz hral Constantina a tam neslo o zmenu barvy kuze. Takova Temna vez od Kinga. Roland ma byt nekdo jako Clint Eastwood a po sto ruznych nahozenych hercich vyberou Elbu? Je to sympatak, mam ho rad jako herce, ale nechci aby hral zrovna tuhle postavu, kdyz se ji vubec nepodoba a nehodi se na ni.
14 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: holub109
+ je zajímavý, že se to děje jen jedním směrem a nikdy jsem to neviděl obráceně a to i na místech, kde to absolutně nedává smysl, například ten seriál o Anně Boleyn, ve kterém hrála Jodie Turner-Smith
860873
+ je zajímavý, že se to děje jen jedním směrem a nikdy jsem to neviděl obráceně a to i na místech, kde to absolutně nedává smysl, například ten seriál o Anně Boleyn, ve kterém hrála Jodie Turner-Smith
860870
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se