reaguje na:
Kostěj
Já si říkal, že ten fanklub tady ještě nebyl komplet. Každopádně já rozhoduji? Že o tom nevím, to by ta diskuze asi měla vypadat trochu jinak. Mám dojem, že nastal problém naopak spíš proto, že se okamžitě někteří poznali v tom, co jsem napsal já, a co se jim nelíbilo. To je pech, taky se mi plno věcí nelíbí, jak vidíš, tak si je tady ale můžete psát do haleluja. Že zrovna ty využiješ příležitosti k převrácení mých slov, aby sis mohl kopnout, ale taktéž není nic nového.
|
reagovat
|
Ne, zaprvé je to nesmyslný s ničím nesouvisející argument (jakože ta potřeba něco oplácet je v tomhle případě fakt lol), k němuž se druhá strana konstantě schyluje při každé podobné debatě, takže na to nemá smysl ani reagovat, a zadruhé by mi to bylo pravděpodobně stejně tak ukradený, jako potenciálně černej Joel, nebo černá Anna Boleynová. Pro mě za mě ať si Cuba Gooding Jr. zahraje Karla IV., nejspíš to bude sr*čka a nikdy to neuvidím, ale v tom je ta krása - je mi to fuk.
no takhle ubrecene kopání kolem sebe jaký sou všichni rasisti co si to jen nechtěj priznat tu dlouho nebylo..