Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 10281 - 10300 Napsat příspěvek

The Last of Us E8

Jako nehrac bych teda nerekl, ze je to uspechane. Spis pro kazdou epku plati, ze nekolik minut mohlo letet vzdy pryc. Uplne si neumim predstavit, ze by u toho treba vydrzel nekdo, kdo moc nemusi serialy...
861120
Jako nehrac bych teda nerekl, ze je to uspechane. Spis pro kazdou epku plati, ze nekolik minut mohlo letet vzdy pryc. Uplne si neumim predstavit, ze by u toho treba vydrzel nekdo, kdo moc nemusi serialy...
The Last of Us E8
4 -1
reagují: Gonzi, Gorecki
reagovat
reaguje na: TedGeorge
40 minút? Akosi sa tu zabudlo, že tam bude aj nejaký flashback s hernou Ellie, ktorá bude hrať jej matku. Niečo nové čo v hre nebolo. Takže max 35.
861117
40 minút? Akosi sa tu zabudlo, že tam bude aj nejaký flashback s hernou Ellie, ktorá bude hrať jej matku. Niečo nové čo v hre nebolo. Takže max 35.
861112
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
V jiném multiversu bych slintal blahem za verzi s Hugh Jackmanem a Kaitlyn Dever v režii Alfonse Cuarona. 
861116
V jiném multiversu bych slintal blahem za verzi s Hugh Jackmanem a Kaitlyn Dever v režii Alfonse Cuarona. 
861114
8 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
A v jiné vzdálené galaxii si zase každý ráno můžeš navolit délku svýho penisu. Nemůžeme mít všechno no .... ani dokonalý TLOU seriál :D
861115
A v jiné vzdálené galaxii si zase každý ráno můžeš navolit délku svýho penisu. Nemůžeme mít všechno no .... ani dokonalý TLOU seriál *:D*
861114
2 0
reagovat
Někteří tady jsou fakt nevděčníci, kteří nevědí co mají. :D Někde tam venku je vesmír, kde vznikla v roce 2015 filmová adaptace od Raimiho s Marky Markem a Maisie Williams.
861114
Někteří tady jsou fakt nevděčníci, kteří nevědí co mají. *:D* Někde tam venku je vesmír, kde vznikla v roce 2015 filmová adaptace od Raimiho s Marky Markem a Maisie Williams.
11 -1
reagují: hroubek, esmo
reagovat
reaguje na: Gorecki
Hmm, no tak to v tech pristich 40 minutach good luck
861112
Hmm, no tak to v tech pristich 40 minutach good luck
861111
3 0
reagují: kyller
reagovat

Last of us

Uz davnejsie padla ofiko info, ze serial konci rovnako ako prva hra.
861111
Uz davnejsie padla ofiko info, ze serial konci rovnako ako prva hra.
Last of us
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: departed
Asi si nevidel preview trailer na finále, ale nestane. Nehovoriac o tom, že by to nedávalo zmysel.
861105
Asi si nevidel preview trailer na finále, ale nestane. Nehovoriac o tom, že by to nedávalo zmysel.
861103
3 0
reagovat

Yellowstone

Dokoukana druha serie a ma to mirne rostouci tendenci. Porad je to sice vylozena spotrebka bez nejakych vetsich presahu tzn. uplne idealni vyplachovka na vecer. Za me teda skoda nevyuzitych Becku na to jake z nich delali motherfuckery, tak vyklidili pole strasne snadno.

Chovani nekterych postav je casto fakt brutalne na silu, vylozene jen aby se neco delo a udelalo to zajimavou scenu. Honaci a Rip samozrejme vladnou. Jak to dopadne s Duttonama je me zatim celkem jedno i kdyz je videt, ze Costnera se potom prepalenym zacatku snazi Sheridan hodne polidstovat. 
861104
Dokoukana druha serie a ma to mirne rostouci tendenci. Porad je to sice vylozena spotrebka bez nejakych vetsich presahu tzn. uplne idealni vyplachovka na vecer. Za me teda skoda nevyuzitych Becku na to jake z nich delali motherfuckery, tak vyklidili pole strasne snadno. Chovani nekterych postav je casto fakt brutalne na silu, vylozene jen aby se neco delo a udelalo to zajimavou scenu. Honaci a Rip samozrejme vladnou. Jak to dopadne s Duttonama je me zatim celkem jedno i kdyz je videt, ze Costnera se potom prepalenym zacatku snazi Sheridan hodne polidstovat. 
Yellowstone
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Což se s největší pravděpodobností asi stane. Necháme se (ne)mile překvapit.
861103
Což se s největší pravděpodobností asi stane. Necháme se (ne)mile překvapit.
861099
1 0
reagují: kyller
reagovat
reaguje na: esmo
Mně taky nechybí. Kór v téhle zimě. Neměla podle seriálu ta houba zmutovat až díky vyšším teplotám? Třeba tady nepřežije? 

Co mi chybí je větší důraz na detaily, kterej byl třeba v prvních dílech. Tak strašně se pospíchá, až se na ně zapomíná... Celej sedmej díl mohl bejt jeden delší flasback, ale k tomu už se mohlo pořádně stavět na osmou epizodu. Takhle ten nedostatek akce - obhájen tím, že násilí tu musí mít větší dopad než ve hře, což jim žeru - nedává smysl, když Joel je najednou na nohou jak nic. Musí to přece působit i naopak. 

Moc se mi to pořád líbí, ale tohle mě štve. A těch 43 fakin minut ve finále mi moc nepomáhá.
861102
Mně taky nechybí. Kór v téhle zimě. Neměla podle seriálu ta houba zmutovat až díky vyšším teplotám? Třeba tady nepřežije?  Co mi chybí je větší důraz na detaily, kterej byl třeba v prvních dílech. Tak strašně se pospíchá, až se na ně zapomíná... Celej sedmej díl mohl bejt jeden delší flasback, ale k tomu už se mohlo pořádně stavět na osmou epizodu. Takhle ten nedostatek akce - obhájen tím, že násilí tu musí mít větší dopad než ve hře, což jim žeru - nedává smysl, když Joel je najednou na nohou jak nic. Musí to přece působit i naopak.  Moc se mi to pořád líbí, ale tohle mě štve. A těch 43 fakin minut ve finále mi moc nepomáhá.
861061
8 -1
reagovat
reaguje na: Petr77
Ted Lasso má ale premiéru 15. - středa.
861100
Ted Lasso má ale premiéru 15. - středa.
861070
2 0
reagovat
reaguje na: departed
No podle me totiz nenarvou. Ja už to psal x mesicu nazpatek, ale jestli roztahnou druhou hru na dve serie, tak si muzou schovat konec prvni hry na zacatek druhe serie.
861099
No podle me totiz nenarvou. Ja už to psal x mesicu nazpatek, ale jestli roztahnou druhou hru na dve serie, tak si muzou schovat konec prvni hry na zacatek druhe serie.
861098
8 0
reagují: departed
reagovat
Epizoda byla dobrá, cameo Troy Bakera samozřejmě potěšilo nejednoho herního fanouška a David byl vybrán skvěle. Souhlasím s tím, že to působí dost uspěchaně, stejně jako předpředešlý díl, takže můžeme jen hádat, co se s produkcí dělo (než se to dozvíme z nějakých ofiko zdrojů), protože teď mám docela obavy, jak narvou celý "Jaro" do poslední epizody, která má prý jen 43 min? :\
861098
Epizoda byla dobrá, cameo Troy Bakera samozřejmě potěšilo nejednoho herního fanouška a David byl vybrán skvěle. Souhlasím s tím, že to působí dost uspěchaně, stejně jako předpředešlý díl, takže můžeme jen hádat, co se s produkcí dělo (než se to dozvíme z nějakých ofiko zdrojů), protože teď mám docela obavy, jak narvou celý "Jaro" do poslední epizody, která má prý jen 43 min? :\
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat

Ted Laso Last us a Oscary

13 Ráno to bude těžká kocovina,co Dřív? Poslední Díl Last us První Díl na Applu Teda Lasa? Nebo sledovat Bídu Oscar?:-:(:o
861070
13 Ráno to bude těžká kocovina,co Dřív? Poslední Díl Last us První Díl na Applu Teda Lasa? Nebo sledovat Bídu Oscar?*:-**:(**:o*
Ted Laso Last us a Oscary
2 0
reagují: Clavius
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Všem chybí zombíci ! Kromě dO_oda samozřejmě ...
861061
Všem chybí zombíci ! Kromě dO_oda samozřejmě ...
861050
6 -2
reagují: Godlike
reagovat
‘The Last of Us’ Episode 8 Hits Series High of 8.1 Million Viewers, Up 74% From Season Premiere :o

to se Oskaři budou muset sakra snažit, aby konkurovali finále.
861059
[url=https://out.reddit.com/t3_11kevmi?url=https%3A%2F%2Fvariety.com%2F2023%2Ftv%2Fnews%2Fthe-last-of-us-episode-8-ratings-viewers-1235544609%2F&token=AQAAYMwGZF8qhCTDZ2zC_iKsynMWDgI5i6XRsks7VGKbntwverAW&app_name=reddit.com]‘The Last of Us’ Episode 8 Hits Series High of 8.1 Million Viewers, Up 74% From Season Premiere *:o* [/url] to se Oskaři budou muset sakra snažit, aby konkurovali finále.
3 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Škoda, že předloha je celkem shit :)
861058
Škoda, že předloha je celkem shit :)
861042
1 -2
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jj, nejen že ten herní masakr buduje to co píšeš, ale on taky dává na čas. V seriálu se chlápek objeví u jelena a jako zlý je vyhodnocený za... 5 minut? Vracím se k předchozímu dílu, který byl extrémně natažený, zatímco tady je to zkrácené na délku, která nedovoluje, aby divák prožil dané emoce.
Stejně tak Vynechaný Joelův masakr dává smysl vzhledem k seriálu (prostě přestřelky spíš neřeší), jenže zrovna tahle byla příběhová... Oni utečou defacto protože Joel to město cestou vystřílel...
Jako, ani jedno mě vyloženě nesere a díl je to fakt super, jen přemýšlím nad tím, jestli se mi víc líbila filmová nebo herní verze a asi se kloním k té herní.
861053
Jj, nejen že ten herní masakr buduje to co píšeš, ale on taky dává na čas. V seriálu se [spoiler]chlápek objeví u jelena a jako zlý je vyhodnocený za... 5 minut? [/spoiler]Vracím se k předchozímu dílu, který byl extrémně natažený, zatímco tady je to zkrácené na délku, která nedovoluje, aby divák prožil dané emoce. Stejně tak [spoiler]Vynechaný Joelův masakr dává smysl vzhledem k seriálu (prostě přestřelky spíš neřeší), jenže zrovna tahle byla příběhová... Oni utečou defacto protože Joel to město cestou vystřílel... [/spoiler]Jako, ani jedno mě vyloženě nesere a díl je to fakt super, jen přemýšlím nad tím, jestli se mi víc líbila filmová nebo herní verze a asi se kloním k té herní.
861050
2 0
reagovat

TLoU 08

Jedna z nejlepsich hernich casti byla velmi solidne prevedena. Obrovske plus za vyborny casting Davida a jedno velke herni cameo v roli Jamese.
Jen jsem doufal v onen herni masakr, ktery Ellie s Davidem o to vic upevnil vztah a ta duvera k nemu pak byla silnejsi. Celkove to na me posledni dily pusobi nejak chudě, jak kdyby si uz vyplacali rozpocet. At uz je to absence "houbovych zombie" (Stalkeru jsme se vlastne vubec nedockali) nebo urcita prazdnost sveta (na konci fakt doslova) Hlavne ta urychlenost mi to pocatecni nadseni trochu srazi a jestli nebudou pristi tyden SPOILER JAK KRAVA zirafy, tak to prijde o nejkrasnejsi herni moment.
Kazdopadne tohle byl opravdu jeden z TOP 3 dilu.

EDIT: Ted jsem si vas dole procetl a je nas vic, tak na tom asi fakt neco bude8)
861050
Jedna z nejlepsich hernich casti byla velmi solidne prevedena. Obrovske plus za vyborny casting Davida a jedno velke herni cameo v roli Jamese. Jen jsem doufal v onen herni masakr, ktery [spoiler]Ellie s Davidem o to vic upevnil vztah a ta duvera k nemu pak byla silnejsi. [/spoiler]Celkove to na me posledni dily pusobi nejak chudě, jak kdyby si uz vyplacali rozpocet. At uz je to absence "houbovych zombie" (Stalkeru jsme se vlastne vubec nedockali) nebo urcita prazdnost sveta (na konci fakt doslova) Hlavne ta urychlenost mi to pocatecni nadseni trochu srazi a jestli nebudou pristi tyden SPOILER JAK KRAVA [spoiler]zirafy[/spoiler], tak to prijde o nejkrasnejsi herni moment. Kazdopadne tohle byl opravdu jeden z TOP 3 dilu. EDIT: Ted jsem si vas dole procetl a je nas vic, tak na tom asi fakt neco bude*8)*
TLoU 08
3 -1
reagují: esmo, Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se