Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 58801 - 58820 Napsat příspěvek
Jj, Big Bang docela pecka.

Best Night Ever už jsem si dneska pouštěl nejméně dvacetkrát a nedokážu přestat.
540330
Jj, Big Bang docela pecka. Best Night Ever už jsem si dneska pouštěl nejméně dvacetkrát a nedokážu přestat.
0 0
reagovat

TBBT...

...konečne naberá na obrátkach. Strihové sekvencie na Eye of the Tiger hilarious. :+
540329
...konečne naberá na obrátkach. Strihové sekvencie na Eye of the Tiger hilarious. *:+*
TBBT...
0 0
reagovat
První půlka Himym končeně pořádně vtipná, druhá sice spíš trapná, ale... ten závěrečný Barneyho pohled a hláška, to mi vrátilo víru v lepší zítřky, to bylo konečně zase "awesome" :D
540319
První půlka Himym končeně pořádně vtipná, druhá sice spíš trapná, ale... ten závěrečný Barneyho pohled a hláška, to mi vrátilo víru v lepší zítřky, to bylo konečně zase "awesome" *:D*
0 0
reagovat
Myslím, že to je problém všetkých sitcomov s prilepeným smiechom.
540311
Myslím, že to je problém všetkých sitcomov s prilepeným smiechom.
0 0
reagovat
Musíš si toho nevšímat, ale je pravda, že když se na to člověk zaměří, tak je to protivný. Rozhodně by ta show bez toho neutrpěla.
540275
Musíš si toho nevšímat, ale je pravda, že když se na to člověk zaměří, tak je to protivný. Rozhodně by ta show bez toho neutrpěla.
0 0
reagovat
Taky vás štve, jak se v TBBT ten seriálový smích diváků ozývá kvůli každé nevtipné kravině na velice otravné úrovni hlasitosti?
540273
Taky vás štve, jak se v TBBT ten seriálový smích diváků ozývá kvůli každé nevtipné kravině na velice otravné úrovni hlasitosti?
0 0
reagovat
To je jak nadpis v bulváru, kde titulek oznamuje opak toho, co článek sám.
540262
To je jak nadpis v bulváru, kde titulek oznamuje opak toho, co článek sám.
0 0
reagovat
540260
[link="http://www.serial-scrubs.cz/novinky/zach-braff-spchal-sebevradu"]Zach Braff spáchal sebevraždu[/link] *:o*
0 0
reagovat
ilanka: Příští jaro/léto;)

HIMYM: báječný:) sice minulá epka mě bavila více, ale povídky, písničky a weird Marshall jsou vždy fajn:)
540257
ilanka: Příští jaro/léto;) HIMYM: báječný:) sice minulá epka mě bavila více, ale povídky, písničky a weird Marshall jsou vždy fajn*:)*
0 0
reagovat

TrueBlood

kdy že nám to začíná nová sezona?:)
540255
kdy že nám to začíná nová sezona?*:)*
TrueBlood
0 0
reagovat

KarelR

Castle's back? Proč si mi to neřekl jako dřív! :D
540246
Castle's back? Proč si mi to neřekl jako dřív! *:D*
KarelR
0 0
reagovat

HIMYM 5x04

určite najlepší diel za posledné 3 sezóny.
Básničky, Marschallova "awsome photomontage" a All by ourselves...
a What have I done?
proste the best, takto som sa nenasmial pri HIMYM asi ešte nikdy
540245
určite najlepší diel za posledné 3 sezóny. Básničky, Marschallova "awsome photomontage" a All by ourselves... a What have I done? proste the best, takto som sa nenasmial pri HIMYM asi ešte nikdy
HIMYM 5x04
0 0
reagovat
HIMYM dneska naprosto výborný. Pokud takhle bude vypadat "vata" než se dozvíme kdo je matka. nebudu se zlobit
540244
HIMYM dneska naprosto výborný. Pokud takhle bude vypadat "vata" než se dozvíme kdo je matka. nebudu se zlobit
0 0
reagovat
That's the 17th! :D

HIMYM u mě teda výborný. Vždycky se mi líbilo, když dělali tyhle písničkový nebo "old times" věci. A dnešní kadence byla neskutečná. :+

Zbytek telegraficky: TBBT fajn (koláže v podstatě lame idea, ale vtipný), Castle hodně dobrej (spolu s dvojkou zatím špička sezóny), House se dal a Trauma pecka. Na NBC přesně pochopili, že seriál s postavama v nebezpečí chybí, a tohle by mohlo pásnout přesně tam, kam v posledních letech moc nechodila Pohotovost ani Chirurgové. Díl od dílu lepší.
540243
That's the 17th! *:D* HIMYM u mě teda výborný. Vždycky se mi líbilo, když dělali tyhle písničkový nebo "old times" věci. A dnešní kadence byla neskutečná. *:+* Zbytek telegraficky: TBBT fajn (koláže v podstatě lame idea, ale vtipný), Castle hodně dobrej (spolu s dvojkou zatím špička sezóny), House se dal a Trauma pecka. Na NBC přesně pochopili, že seriál s postavama v nebezpečí chybí, a tohle by mohlo pásnout přesně tam, kam v posledních letech moc nechodila Pohotovost ani Chirurgové. Díl od dílu lepší.
0 0
reagovat
HIMYM byl hrozně divnej, ale docela jsem se zasmál.
540242
HIMYM byl hrozně divnej, ale docela jsem se zasmál.
0 0
reagovat
Ita was the.. Best NIGHT EVER... na na ná... link
540241
Ita was the.. Best NIGHT EVER... na na ná... http://www.itwasthebestnightever.com/
0 0
reagovat

TBBT

Nejlepší díl série? :+
540236
Nejlepší díl série? *:+*
TBBT
0 0
reagovat
tyyy joo....
jedna epka z Noveho Mexika (ve ktery se jeste k tomu nic moc nestane) a deti maj vanoce :D
540138
tyyy joo.... jedna epka z [link="http://en.wikipedia.org/wiki/White_Sands_National_Monument"]Noveho Mexika[/link] (ve ktery se jeste k tomu nic moc nestane) a deti maj vanoce *:D*
0 0
reagovat
Eli je best, už teď si přeju, aby se někdy setkal s McKayem 8)
540136
Eli je best, už teď si přeju, aby se někdy setkal s McKayem *8)*
0 0
reagovat
Eli je na SGU úplně nejlepší8)
540135
Eli je na SGU úplně nejlepší*8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se