Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 56681 - 56700 Napsat příspěvek

duro

Tak u mě to je přesně obráceně :D
543992
Tak u mě to je přesně obráceně *:D*
duro
0 0
reagovat

Pacific 03

A začína to ísť do prdele. V oddychovej časti mali šancu vykresliť postavy, namiesto toho halda prázdnych kecov a otravných klišé. :-
543985
A začína to ísť do prdele. V oddychovej časti mali šancu vykresliť postavy, namiesto toho halda prázdnych kecov a otravných klišé. *:-*
Pacific 03
0 0
reagovat

Bína

Snad uz len doplnim serial V som nedockavy uz od Novembra, dalej po 2 mesicoch Accidentally on Purpose aj ked uz len s 3 castami :(:-
543983
Snad uz len doplnim serial V som nedockavy uz od Novembra, dalej po 2 mesicoch Accidentally on Purpose aj ked uz len s 3 castami *:(**:-*
Bína
0 0
reagovat
Tak jelikož včerejší díl Castla sledovalo přes 14 milionů lidí, tak se to dalo očekávat. I tak ale velká spokojenost, aspoň s nějakým kvalitním seriálem se dá do příští sezóny počítat :+
543982
Tak jelikož včerejší díl Castla sledovalo přes 14 milionů lidí, tak se to dalo očekávat. I tak ale velká spokojenost, aspoň s nějakým kvalitním seriálem se dá do příští sezóny počítat *:+*
0 0
reagovat
:+ patří to samozřejmě Rickovi
543974
*:+* patří to samozřejmě Rickovi
0 0
reagovat
Hell Yeah!!!!!!!! :+ :+ :+ :+
543973
Hell Yeah!!!!!!!! *:+* *:+* *:+* *:+*
0 0
reagovat
Ahoj, chci se zeptat, jaký seriály se teďka v nejbližší době vrací na obrazovky? Vím o Glee a SGU, ještě něco?
543971
Ahoj, chci se zeptat, jaký seriály se teďka v nejbližší době vrací na obrazovky? Vím o Glee a SGU, ještě něco?
0 0
reagovat
:+:+:+:+
543969
*:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Nevím jestli se to tu už mihlo, ale Castle bude mít 3. sezónu:+
543964
Nevím jestli se to tu už mihlo, ale Castle bude mít 3. sezónu*:+*
0 0
reagovat

verbst

Mě strašně baví, chování ala superman, a v poslední díle i ten běh kolem restaurace, už sem myslel, že strhne košili a...:D
543958
Mě strašně baví, chování ala superman, a v poslední díle i ten běh kolem restaurace, už sem myslel, že strhne košili a...*:D*
verbst
0 0
reagovat

Fluke

Mě teda Daniel Shaw jako postava leze pěkně na nervy...

Ale za to agent Shaw z FBI byla pekelně nářezová v novým Castlovi! A celej díl byl perfektní! Spousta hlášek...
543956
Mě teda Daniel Shaw jako postava leze pěkně na nervy... Ale za to agent Shaw z FBI byla pekelně nářezová v novým Castlovi! A celej díl byl perfektní! Spousta hlášek...
Fluke
0 0
reagovat

verbst

Curtis mě dostal:+ Skvělá volba. Už si říkám, co přijde příště:), ale i tak, Superman je asi nejlepší guest star.
543951
Curtis mě dostal*:+* Skvělá volba. Už si říkám, co přijde příště:), ale i tak, Superman je asi nejlepší guest star.
verbst
0 0
reagovat

Chuck versus the American Hero

DO PRDELEEEEEEE ! ! !
Chuck neskutečně šlápnul na plyn! To je nářez!!! Celej díl, od začátku do konce. Rozhodně nejlepší díl sérky! Sarah bylo konečně, jak už řekl Fluke, usměvavá, a taková ... no prostě stará dobrá Sarah...
A navíc se tam objevily jedny z mých nejoblíbenějších vedlejších postav ve "svých" seriálech.
Curtis Manning (24) & Romo Lampkin (Battlestar Galactica) :+:+:+:+:+
543948
DO PRDELEEEEEEE ! ! ! Chuck neskutečně šlápnul na plyn! To je nářez!!! Celej díl, od začátku do konce. Rozhodně nejlepší díl sérky! Sarah bylo konečně, jak už řekl Fluke, usměvavá, a taková ... no prostě stará dobrá Sarah... A navíc se tam objevily jedny z mých nejoblíbenějších vedlejších postav ve "svých" seriálech. Curtis Manning (24) & Romo Lampkin (Battlestar Galactica) *:+**:+**:+**:+**:+*
Chuck versus the American Hero
0 0
reagovat
Fuck yeah! Chuck dupnul na plyn:+ Minulej díl byla rozhřívačka, teď to bylo ještě lepší8) A bylo fajn vidět Sarah se upřímně usmívat:D
543945
Fuck yeah! Chuck dupnul na plyn*:+* Minulej díl byla rozhřívačka, teď to bylo ještě lepší*8)* A bylo fajn vidět Sarah se upřímně usmívat*:D*
0 0
reagovat
Tak a jde se na Castle double! :)
543938
Tak a jde se na Castle double! *:)*
0 0
reagovat
Castle awesome, Chuck awesome, Trauma chci druhou řadu :(
543934
Castle awesome, Chuck awesome, Trauma chci druhou řadu *:(*
0 0
reagovat

Pacific

No tak musim povedat, ze novy diel sa vazne podaril.:+:+ Jedina chyba, ze trval tak kratko.:)) Mohli ho trochu natiahnut a rozvinut viacej aj ine charaktery nez Leckieho, u ktoreho by som povedal, ze sa to podarilo naozaj dobre.:) Som celkom zvedavy ako to bude v dalsich dieloch s Leckiem a Basilonom.
543928
No tak musim povedat, ze novy diel sa vazne podaril.*:+**:+* Jedina chyba, ze trval tak kratko.*:))* Mohli ho trochu natiahnut a rozvinut viacej aj ine charaktery nez Leckieho, u ktoreho by som povedal, ze sa to podarilo naozaj dobre.*:)* Som celkom zvedavy ako to bude v dalsich dieloch s Leckiem a Basilonom.
Pacific
0 0
reagovat
uáááá, já už to chci vidět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
543923
uáááá, já už to chci vidět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 0
reagovat

Castle

Tak ta skleněná deska definitivně strká do kapsy i měřiče stínů z G. I. Joe. Supercool, ale neskutečnej úlet :D A závěrečnej odkaz na Sedm statečných... :):+
543922
Tak ta skleněná deska definitivně strká do kapsy i měřiče stínů z G. I. Joe. Supercool, ale neskutečnej úlet *:D* A závěrečnej odkaz na Sedm statečných... *:)**:+*
Castle
0 0
reagovat

Pacific (3)

tato "oddychova" cast bola riadne nudna, emocionalne sa mi to vyhlo oblukom (esteze to zachranuje vizual), a stale mi nieje ziadna postava dostatocne sympaticka (i ked mi v pameti zostali ledva 4 postavy), nech uz su radsej v bojovej akcii
543896
tato "oddychova" cast bola riadne nudna, emocionalne sa mi to vyhlo oblukom (esteze to zachranuje vizual), a stale mi nieje ziadna postava dostatocne sympaticka (i ked mi v pameti zostali ledva 4 postavy), nech uz su radsej v bojovej akcii
Pacific (3)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se